Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
a ρε γαμω την τανα μου Μαρινακη...κριμα ξεκινησες καλα...αλλα με μαροκινους - αλγερινους - ελληνες που θεελις να φερεις  :jerking: ((Γεωργιάδης, Ανάκογλου, Φορτούνης, κ.τ.λ.π.)ταλεντα που αυριο θα πλαισιωνουν την ιστορικη τριαδα ¨γεωργατου-ελευθεροπουλου-ανατολακη΄καφε στο lis μπουζουκια κ.τ.λ.π ωραια ιστορια θα γραψεις..σαν τον αλλο τον ακατανομαστο...κριμαααααααααααα που πιστεψα σε εσενα  :headbang: ο μακακας του 87...μακαρι να βγω ψευτης....αλλα ειλικρινα με απογοητευσες  >:( >:( >:( >:( >:(

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ποσα θα παρει ο Τζιμπουρ για το εξαμηνο;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Κουιζ για πολυ δυνατους λυτες: Ποιον ποδοσφαιριστή πολυ μεγαλο ταλεντο στην εποχη του - ειχε μαλιστα κληθει και στην Εθνικη-, ξεφορτοθηκε η ΑΕΚ λογω του διστροπου χαρακτηρα του, και  μετα τον αποκτησαμε εμεις αφου ειχε φλομοσει τον κοσμο οτι "Θα γινει καλο παιδι"?????????
Παπαρια καλο παιδι εγινε, και  εμεις για 2 χρονια ειχαμε φορτοθει ενα παλτο....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κουιζ για πολυ δυνατους λυτες: Ποιον ποδοσφαιριστή πολυ μεγαλο ταλεντο στην εποχη του - ειχε μαλιστα κληθει και στην Εθνικη-, ξεφορτοθηκε η ΑΕΚ λογω του διστροπου χαρακτηρα του, και  μετα τον αποκτησαμε εμεις αφου ειχε φλομοσει τον κοσμο οτι "Θα γινει καλο παιδι"?????????
Παπαρια καλο παιδι εγινε, και  εμεις για 2 χρονια ειχαμε φορτοθει ενα παλτο....
σε ποιον αναφέρεσαι;

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αυτον που θυμαμαι μονο να παιρνουμε απο την αεκ ειναι ο βοσνιος σαμπανατζοβιτσ που τσακωθηκε με τον μπαγιεβιτσ και εμεινε μονο δυο χρονια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
αυτον που θυμαμαι μονο να παιρνουμε απο την αεκ ειναι ο βοσνιος σαμπανατζοβιτσ που τσακωθηκε με τον μπαγιεβιτσ και εμεινε μονο δυο χρονια.
αυτος δεν ηταν ταλεντο,ηταν στα τελειωματα του.μαλον μιλαει για πιο παλια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
[sup]Όσο για τον κ. Αδαμίδη, δεν μπορούσε να μου δώσει αυτά που μου είχε υποσχεθεί! Προσπάθησε να καταστρέψει την καριέρα μου αυτός ο άνθρωπος! Και την εικόνα μου, ώστε να μην πάω, ούτε σε ομάδα της Ελλάδας, ούτε σε ομάδα του εξωτερικού! Σε αντίθεση με τον κ. Μαρινάκη, που μου μίλησε όμορφα και έδειξε ότι αναγνωρίζει την αξία μου. Θέλω να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου και να αφοσιωθώ στον Ολυμπιακό. Δεν ένιωθα καλά στην ΑΕΚ λόγω του Αδαμίδη[/sup]

σώπα ρε μεγάλε. :2funny: ο Γανυμήδης

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
[sup]Όσο για τον κ. Αδαμίδη, δεν μπορούσε να μου δώσει αυτά που μου είχε υποσχεθεί! Προσπάθησε να καταστρέψει την καριέρα μου αυτός ο άνθρωπος! Και την εικόνα μου, ώστε να μην πάω, ούτε σε ομάδα της Ελλάδας, ούτε σε ομάδα του εξωτερικού! Σε αντίθεση με τον κ. Μαρινάκη, που μου μίλησε όμορφα και έδειξε ότι αναγνωρίζει την αξία μου. Θέλω να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου και να αφοσιωθώ στον Ολυμπιακό. Δεν ένιωθα καλά στην ΑΕΚ λόγω του Αδαμίδη[/sup]

σώπα ρε μεγάλε. :2funny: ο Γανυμήδης
ρε τυπε πιστευεις τις μαλακιες που λεει;αν ηθελε να του κανει κατι τετοιο δεν θα του εβαζε ρητρα να μην παιξει σε ελληνικη ομαδα;πριν ενα μηνα στο μπλογκ του ελεγε οτι δεν γουσταρει τον ολυμπιακο γιατι ειναι ομαδα εξουσια και αυτος ειναι αντιθετος.Εδω τον αφησαν να παει να δοκιμαστει σε Σελτικ και Μπλακμπερν και τον εστειλαν οπως ηρθε.και ηθελε να του κοψει την καριερα του Μεσι της Αλγεριας;

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ο Σαμπα δεν εφυγε απο την Χανουμα λογω του δυστροπου χαρακτηρα του. Αλλωστε οι 2 χρονιες που εμεινε μαζι μας μαλλον επιτυχημενες θα τις χαρακτηριζα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Κοιταξτε παιδια ενα μουνι που πηδαει ο Τσιμπουρης. 350 πηρε απο τη χανουμα, εμ δεν θα παρει αλλα τοσα απο τον χοντρο? ε ρε γλεντια....

Συνημμένα

• tsimpourena1.jpg
    tsimpourena1.jpg
    151,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • tsimpourena2.jpg
    tsimpourena2.jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 68

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Να τους και μαζι. Μοντελα Β εθνικης ειναι, αλλα πατος σουπερ λιγκα.  :headbang:
(Βαλεντινα Τσεπανου, η καπως ετσι την λενε)

Συνημμένα

• tsimpourena3.jpg
    tsimpourena3.jpg
    66,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • tsimpourena4.jpg
    tsimpourena4.jpg
    387,9 KB · Εμφανίσεις: 27

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Βρεχει καταρρακτωδως στην Τριπολη.
Λασπομαχια προβλεπεται.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
κανα λινκ παιδες εχουμε ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ωχ Παναγια μου τι πεναλτυ αρκουδα ηταν αυτό?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
angry-monkey-739979.jpg

τωρα θα βγει ο χρηστιδης και οι υπολοιποι γαυροι να λενε οτι αυτο ηταν μαρς πεναλτυ και αποβολη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom