stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
θα φέρουν τον μέσι
αααααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαχα
Θα παει ιντερ
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
θα φέρουν τον μέσι
στην ΑΕΚ ερχεται ρε τον εχει κλεισει ο μελισσανιδηςΘα παει ιντερ![]()
με λιγο μυαλο καταλαβαινεις οτι το καλοκαιρι θα φυγειΤο θεμα ειναι στον παο οταν φυγει ο σισε τι θα κανουν..... διοτη 3 χρονια δεν θα κατσει...
θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνειθα φέρουν τον μέσι
εγω δεν θα θελα να φυγει,τετοιοι παιχτες ειναι οαση για το ελληνικο πρωταθλημα,κακα τα ψεματα,αν και αντιπαλοι,χαιρεσαι να βλεπεις τετοιους παιχτες,οπως και τον ιμπαγασα.και αυτον τον παιχτη ηθελε να τον φερει η ΑΕΚ στα 29 του και δεν τα βρηκανε για 100000με λιγο μυαλο καταλαβαινεις οτι το καλοκαιρι θα φυγει
το θεμα ειναι οτι ο πουστης ο σισσε καλως η κακως(για μενα κακως)
αυτη τη στιγμη ειναι προπονητης προεδρος παιχτης ηγετης κτλπ κτλπ κτλπ
ακομα και με λεφτα δε ξερω αν θα βρουν αντικαταστατη
προσωπικα χεστηκα τι θα κανουν απλα να χαμε να λεγαμε
θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει![]()
![]()
![]()
![]()
μην ξεχνιεσαι ρε μαλακα,τωρα εισαι βαζελος,δεν θα λες θα φερουν,θα λες θα φερουμε,κρατα τα προσχηματα![]()
![]()
![]()
![]()
σωστος(αφου εζησα να συμφωνησω 2 φορες σε μια μερα μαζι σου κατι δε παει καλα)εγω δεν θα θελα να φυγει,τετοιοι παιχτες ειναι οαση για το ελληνικο πρωταθλημα,κακα τα ψεματα,αν και αντιπαλοι,χαιρεσαι να βλεπεις τετοιους παιχτες,οπως και τον ιμπαγασα.και αυτον τον παιχτη ηθελε να τον φερει η ΑΕΚ στα 29 του και δεν τα βρηκανε για 100000![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα χωρις μαλακιες,δεν πειθεις κανεναν πλεον.πρωτον αποκλειεται να υπαρχουν 2 ανθρωποι που εχουν τον ιδιο τροπο γραφης,τους ιδιους τροπους βρισιματος,τους ιδιους τροπους σκεψης οπως εσυ.δεν υπαρχει δευτερος,εισαι νουμερο ενα το παραδεχομαι.αλλα το κορυφαιο ηταν που ειχες το γυναικεια νικ και το επαιζες οτι ησουν η γκομενα σου.εκει ειχες δωσει ρεσιταλ τυπε,για αυτο σε παω.εσείς δλδ όλοι μαζί φέρατε τον Χιμένεθ;
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα ρε κατι μαλάκες......
ε δεν την εβγαλε και σαν τον τσιριλοσωστος(αφου εζησα να συμφωνησω 2 φορες σε μια μερα μαζι σου κατι δε παει καλα)
οταν λεω χεστηκα δε σημαινει οτι παρακαλαω και να φυγει
αμα κατσει καλως αμα δε κατσει δε θα κανω και μαυρο καλοκαιρι
πραγματικα ειναι απο τους λιγους παιχτες εκτος θρυλου που σεβομαι
αυτη τη γλωσιτσα να μην εβγαζε και στο οακα θα ηταν ακομα καλυτερα![]()
![]()
τωρα χωρις μαλακιες,δεν πειθεις κανεναν πλεον.πρωτον αποκλειεται να υπαρχουν 2 ανθρωποι που εχουν τον ιδιο τροπο γραφης,τους ιδιους τροπους βρισιματος,τους ιδιους τροπους σκεψης οπως εσυ.δεν υπαρχει δευτερος,εισαι νουμερο ενα το παραδεχομαι.αλλα το κορυφαιο ηταν που ειχες το γυναικεια νικ και το επαιζες οτι ησουν η γκομενα σου.εκει ειχες δωσει ρεσιταλ τυπε,για αυτο σε παω.![]()
![]()
![]()
![]()
καλα ο τσιριλο ηταν για τσοντα ο μπασταρδοςε δεν την εβγαλε και σαν τον τσιριλο![]()
![]()
ρε μαλακα αργοσχολε,αλλη ορεξη δεν ειχα να δω εσενα τον μαλακα.ααααααααααααχχααχχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα
θα κλείσουμε ραντεβού και οι 3 μαζί. θα φέρουμε και τον ιππότη, και τον πανπςμπος, και τον γουόρχολ, και τον ζίρρου και τον Σκοτεινό. Και αφου όλοι που έχουν γνρίσει και μένα και τον πλέζουρα και τη γκόμενα που παριστάνω μας συστήσουν μαζί σου ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΠΕΣ Ο ΠΛΕΖΟΥΡΑΣ.
πάμε και ένα στοίχημα 5 χιλιαρικάκια για το παραπάνω και πες μου σημείο και τόπο συνάντησης.
ιππότηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
έχει γνωρίσει κανείς αυτό το ραπανάκι ρε;
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχχα
κλεισε κε τον πουστοκιθαρα που γουσταρει ραντεβουδακιαπου είσαι ρε ραπανάκι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κλείσε το ραντεβού λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαλακα αργοσχολε,αλλη ορεξη δεν ειχα να δω εσενα τον μαλακα.![]()
![]()
![]()
ποιες κωλοτουμπες βρε μαλακα,εγω ημουν μηπως που ελεγα αποχωρω και δεν ξαναρχομαι και δεν θα ξαναγραψω εδω μεσα,και πηγες στο αλλο φορουμ και το δικο μας το κατηγορουσες;ναι η οχι;οποτε μην λες ΕΣΥ ειδικα για κολωτουμπες και μαλακιες.ααααααααααααααααχαχχααχχαχααχχαχα άρχισαν οι κωλοτούμπες από το κλασομπανιεράκι....
ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κάτι μαλακισμένα που γέννησε η μάνα τους.
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα
Ποιο φορουμ? Σε ποιο σαιτ?ποιες κωλοτουμπες βρε μαλακα,εγω ημουν μηπως που ελεγα αποχωρω και δεν ξαναρχομαι και δεν θα ξαναγραψω εδω μεσα,και πηγες στο αλλο φορουμ και το δικο μας το κατηγορουσες;ναι η οχι;οποτε μην λες ΕΣΥ ειδικα για κολωτουμπες και μαλακιες.
με λένε ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω...ποιες κωλοτουμπες βρε μαλακα,εγω ημουν μηπως που ελεγα αποχωρω και δεν ξαναρχομαι και δεν θα ξαναγραψω εδω μεσα,και πηγες στο αλλο φορουμ και το δικο μας το κατηγορουσες;ναι η οχι;οποτε μην λες ΕΣΥ ειδικα για κολωτουμπες και μαλακιες.
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχαΠοιο φορουμ? Σε ποιο σαιτ?![]()
![]()
![]()