Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
1-0Τελικά πόσο τελείωσε με την ΑΕΚ?ξέρει κανείς?
1-0Τελικά πόσο τελείωσε με την ΑΕΚ?ξέρει κανείς?
δηλαδη να το θεσω και αλλιως, θα τον ηθελα στον ΠΑΟ ως αντικαταστατη του Σισσε αντι για τον Πετροπουλο ή και μαζι με αυτος. αφου ψαχνουμε για Φορ περιοχηςμα με την Πανάθα είμαι
αλλά ο Πάντελιτς το παραγάμισε
άλλον φορ ήξερα κι άλλον βλέπω
νομίζω έχει πέσει πολύδηλαδη να το θεσω και αλλιως, θα τον ηθελα στον ΠΑΟ ως αντικαταστατη του Σισσε αντι για τον Πετροπουλο ή και μαζι με αυτος. αφου ψαχνουμε για Φορ περιοχης
δεν βλέπεις που άρχισαν και οι θλάσεις σιγά σιγά...Ρε ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ...θέλετε και πρωτάθλημα με ήττα από τους πεθαμένους??
ποιος ντουντου ρε; αφού δεν το κάρφωσε ο μιραλάς στο 1ο ημιχρόνιο γάμησέ τα.βαλε γκολ ρε μαλακα ντουντου....
μωρη πουτανα τι θελεις;;;γαμω την τελευταια στροφη απο την κωλοτρυπιδα σου...ΓΑΒΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΠΕΣΤΕ ΑΛΕΥΡΙ....... Ο
ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ....
πλέζουρα, άμα βλέπεις, γαμιέσαι ρε, εσύ και η ομάδα σου.
ποιος ντουντου ρε; αφού δεν το κάρφωσε ο μιραλάς στο 1ο ημιχρόνιο γάμησέ τα.
κάναμε τις χήρες χαρούμενες σήμερα γαμώ την πουτάνα μου.
γαμώ τον γκάπαγκούπα
τους αναστησαμε για να τους ξαναθαψουμε εμεις ρε....ασε να εχει λιγο ενδιαφερον το πρωταθλημα...αν και οσμιζομαι γκελα στο νησι των φαιακων....παλι αναστησαμε την πεθαμενη αεκ οπως με τον βαζελο.
κριμα μονο αυτο λεω
τους αναστησαμε για να τους ξαναθαψουμε εμεις ρε....ασε να εχει λιγο ενδιαφερον το πρωταθλημα...αν και οσμιζομαι γκελα στο νησι των φαιακων....
και;;;εχουν;;;αυτο εχει σημασια...οχι τι νομιζουν...οχι ρε φιλε θα νομιζουν οτι εχουν ομαδα οι πεθαμενοι
και;;;εχουν;;;αυτο εχει σημασια...οχι τι νομιζουν...
μωρη πουτανα τι θελεις;;;γαμω την τελευταια στροφη απο την κωλοτρυπιδα σου