You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
κλαψε κι αλλο.α και συγνωμη που πανηγυριζουμε μια νικη με κοντρα διαιτησια.κλαψε τωρα.πηρες το πρωταθλημα σημερα , βγες στην ομονοια να πανυγηρισεις
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
να επενδυσω πανω στις γνωσεις μου;ξερεις πολυ μπαλα εσυ..
μην τ'αφησεις ετσι..
οταν λεω Ισπανος Αλεφαντος,εννοω οτι ωρες ωρες ειναι γραφικος
"Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη σε όλος τους φιλάθλους, αλλά ειδικά σε ένα νεαρό παιδί που μας βοήθησε πάρα πολύ πριν από το παινχίδι σε συζήτηση που είχαμε με τους παίκτες. Λάβαμε μία επιστολή ενός νεαρού οπαδού της ΑΕΚ που μεταφράσαμε σήμερα το απόγευμα, όπου μας ζητούσε να τιμήσουμε την ιστορία της ΑΕΚ, να παίξουμε με περηφάνεια και τιμή για όλους αυτούς τους πρόσφυγες που έφυγαν από την Κωνσταντινούπολη σε πολύ δύσκολες εποχές. Ήθελε να αισθανθεί περήφανος όλος ο κόσμος της ΑΕΚ
Θα είναι ευτυχισμένος και ο Κώστας που δεν είναι κοντά μας. Το παλικάρι που έχασε τη ζωή του. Της Ορίτζιναλ. "
αυτα δεν τα λεει ποτε καποιος σοβαρος προπονητης
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ας κανει την δουλεια του σωστα και ας ειναι οσο ασοβαρος θελει κατα την δικη σου γνωμη..εσυ ποιον εχεις θεο προπονητη?τον αναστασιαδη...να επενδυσω πανω στις γνωσεις μου;
οταν λεω Ισπανος Αλεφαντος,εννοω οτι ωρες ωρες ειναι γραφικος
"Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη σε όλος τους φιλάθλους, αλλά ειδικά σε ένα νεαρό παιδί που μας βοήθησε πάρα πολύ πριν από το παινχίδι σε συζήτηση που είχαμε με τους παίκτες. Λάβαμε μία επιστολή ενός νεαρού οπαδού της ΑΕΚ που μεταφράσαμε σήμερα το απόγευμα, όπου μας ζητούσε να τιμήσουμε την ιστορία της ΑΕΚ, να παίξουμε με περηφάνεια και τιμή για όλους αυτούς τους πρόσφυγες που έφυγαν από την Κωνσταντινούπολη σε πολύ δύσκολες εποχές. Ήθελε να αισθανθεί περήφανος όλος ο κόσμος της ΑΕΚ
Θα είναι ευτυχισμένος και ο Κώστας που δεν είναι κοντά μας. Το παλικάρι που έχασε τη ζωή του. Της Ορίτζιναλ. "
αυτα δεν τα λεει ποτε καποιος σοβαρος προπονητης
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αγγελαραςεσυ ποιον εχεις θεο προπονητη?τον αναστασιαδη...
αγγελαρς
εεεεοοοοο αγγελαρας
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν εχω προπονητηας κανει την δουλεια του σωστα και ας ειναι οσο ασοβαρος θελει κατα την δικη σου γνωμη..εσυ ποιον εχεις θεο προπονητη?τον αναστασιαδη...
και χωρις σε γαμαω
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ρε εισαι παπαρας εγω εννοουσα οτι εχεις κανει θεο τον γραφικο των γραφικων,τον αναστασιαδηδεν εχω προπονητη
και χωρις σε γαμαω
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εγω;ρε εισαι παπαρας εγω εννοουσα οτι εχεις κανει θεο τον γραφικο των γραφικων,τον αναστασιαδη
μαλον λαθος κανεις
οχι στο παπαρας
αλλα στο οτι εχω κανει θεο τον Αγγελο
δεν ειμαι αγγελοσκυλο
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μια αφελη ερωτηση μονο θελω να κανω...
δεν ξερω αλλα ρωταω...προβλεπει τιποτα ο ΚΑΠ σε περιπτωση που πεσουν φωτοβολιδες στον αγωνιστικο χωρο την ωρα που παιζεται το παιχνιδι;;;;
οποιος ξερει ας απαντησει...
δεν ξερω αλλα ρωταω...προβλεπει τιποτα ο ΚΑΠ σε περιπτωση που πεσουν φωτοβολιδες στον αγωνιστικο χωρο την ωρα που παιζεται το παιχνιδι;;;;
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τρεξε στο CASμια αφελη ερωτηση μονο θελω να κανω...
μπορει και να δικαιωθειτε
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
κλαψε...μια αφελη ερωτηση μονο θελω να κανω...
Συνημμένα
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
κλαιω...ετοιμασου για δευτερο γυρο.. ;) ;) ;) ;)κλαψε...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
με ποιον τυπε τον μοντεστο τον μιραλας και τον ουρταδο?η απολυτη απομυθοποιηση σημερα,παραδεξου το.κλαιω...ετοιμασου για δευτερο γυρο.. ;) ;) ;) ;)
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ο μιραλας ειναι ωραιος παιχτηςμε ποιον τυπε τον μοντεστο τον μιραλας και τον ουρταδο?η απολυτη απομυθοποιηση σημερα,παραδεξου το.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
δεν εννοω μονο στο χορτο... ;) ;) ;)με ποιον τυπε τον μοντεστο τον μιραλας και τον ουρταδο?η απολυτη απομυθοποιηση σημερα,παραδεξου το.
δεν με νοιαζει αυτο...δεν ειμαστε ανταγωνιστες...εισαι αλλο ενα τριποντο στην πορεια μου για τιτλο ....αντιπαλος μου ειναι μονο ενας και το ξερεις καλα και εσυ και εγω... ;) ;) ;)
ομιλω για τα παρελκομενα λογω του ανφεαρ του προεδρου??? κυριου αδαμιδη που δεν σεβαστηκε τον ηττημενο οντας σε θεσμικη θεση....
ανοιξε βεντετα...καλως...θα υπαρξει συνεχεια...ελπιζω μονο να ακολουθησει την ομαδα στον βου γυρο και να μην την αφησει μονη της μετα τις μαγκιες τις σημερινες... ;)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
κατσε γιατι δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα.που τα διαβασες καταρχην?πηγες σπορτντονκ?δεν εννοω μονο στο χορτο... ;) ;) ;)
δεν με νοιαζει αυτο...δεν ειμαστε ανταγωνιστες...εισαι αλλο ενα τριποντο στην πορεια μου για τιτλο ....αντιπαλος μου ειναι μονο ενας και το ξερεις καλα και εσυ και εγω... ;) ;) ;)
ομιλω για τα παρελκομενα λογω του ανφεαρ του προεδρου??? κυριου αδαμιδη που δεν σεβαστηκε τον ηττημενο οντας σε θεσμικη θεση....
ανοιξε βεντετα...καλως...θα υπαρξει συνεχεια...ελπιζω μονο να ακολουθησει την ομαδα στον βου γυρο και να μην την αφησει μονη της μετα τις μαγκιες τις σημερινες... ;)
σε αδικησε και η διαιτησια σημερα
ελα ρε σιγα....ποσες φορες θα κοιμηθει ο θεος;;;ειμαστε μακραν η καλυτερη ομαδα...
χωρια που δεν αποβαλε στο πεναλτι τον γυφτο και εκοψε τον ρομενταλ με ανυπαρκτο οφσαιτ σε τετ α τε...
και ετσι δικο μας ηταν...αλλα μαλακιστηκαμε...
δεν το χανουμε το πρωταθλημα με τιποτα...οτι και να γινει...τρεις ηττες αδικες ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις