taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 6.305
ξέρετε καμία σελίδα για να δούμε τον αγώνα απόψε;
ξέρετε καμία σελίδα για να δούμε τον αγώνα απόψε;
Κλασσικά, αυτός που έπαιξε καλύτερα στο τελευταίο παιχνίδι είναι ο σούπερ σταρ της επόμενης δεκαετίαςφετφα προσδοκουσαμε -ουμε ποτουριδης μου μυριζει να ξεπεταγεται...
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ..... θες να με φτιαξεις;;;;αυτο καταλαβες απο αυτα που ειπα;;;;Κλασσικά, αυτός που έπαιξε καλύτερα στο τελευταίο παιχνίδι είναι ο σούπερ σταρ της επόμενης δεκαετίας
Όταν επιστρέψει ο Κατσικογιάννης, στο 1ο καλό παιχνίδι θα μιλάμε για τον "Έλληνα Ινιέστα".
Ήδη έχουμε Μέσσι-Ρονάλντο άλλωστε...
Τον Φετφατζίδη τον βαρεθήκαμε τόσο γρήγορα;;
Τότε θα είμαστε χειρότεροι από πιτσιρίκια που μόλις τους πας νέο παιχνίδι (Μιραλλάς),
ξεχνούν/πετάνε το αμέσως προηγούμενο (Φετφατζίδης).
?Τώρα δείχνει χωρίς διακοπές.Αν ξεκινήσει το παιχνίδι και πλακώσουν όλοι δεν ξέρω τι θα γίνει.Δώστε και κανά αλλο να έχουμε καβάντζα.
Φτούούού...
όντως ο μιραλάς ή ο σισέ θα το είχαν καρφώσειτζαμπα ηττα...παντελιτς μοιραιος...και κρατησε την μπαλλα και την εχασε στη φαση του γκολ και σουταρε στα πουλια στο τετ α τετ...
κοιτα δεν ειμαι γαυρος αλλα νομιζω οτι δεν εχεις δικιο, ο Παντελιτσ ειναι γαμω τους Φορ. δεν φταιει αυτος οταν εχει συνεχεια 10, 15, 20 λεπτα συμμετοχης. πως θα βρει ετσι ρυθμο??? και παλι τα πεταει οταν μπορει τα γκολακια του. δες εργοτελη σε 45 λεπτα που επαιξε βασικος το πεταξε...όντως ο μιραλάς ή ο σισέ θα το είχαν καρφώσει
τραγικός πάντελιτς
οχι ρε ...αμα μαθεις πες μας...Τελικά πόσο τελείωσε με την ΑΕΚ?ξέρει κανείς?
μα με την Πανάθα είμαικοιτα δεν ειμαι γαυρος αλλα νομιζω οτι δεν εχεις δικιο, ο Παντελιτσ ειναι γαμω τους Φορ. δεν φταιει αυτος οταν εχει συνεχεια 10, 15, 20 λεπτα συμμετοχης. πως θα βρει ετσι ρυθμο??? και παλι τα πεταει οταν μπορει τα γκολακια του. δες εργοτελη σε 45 λεπτα που επαιξε βασικος το πεταξε...
ο Βαλβιδας φταιει που εχει τον μαλακα τον φουστερ μεσα το κρεας!!!