Επισκέπτης
δες πι μι ...
πάλι γκομενίζεις μωρή ? θα σου σπάσω τα μούτρα το βράδυ...
δες πι μι ...
καλά...πόσο ηλίθιος είσαι;το οτι ο γαυρος καταστρατηγισε τον ΚΑΠ το ξερεις ρε ΑΜΠΑΛΕ??????
με την διοργανωση του παιχνιδιου 15 ημερες μετα??????
ωστε να ειναι το γηπεδο ΟΚ, ξεκουραστοι οι παιχτες κτλ κτλ ???
ξερεις τι λεει ο κανονισμος? την επομενη μερα να γινει ο αγωνας! με τους ιδιους διαιτητες. και εαν παλι δεν γινεται τοτε οριζεται αλλη ημερα με ΑΛΛΟΥΣ διαιτητες!!! εσεις και παιξατε μετα απο 15 μερες, και με τους ιδιους διατητες κατα τα 2/3!!! μονο αυτος που ακυρωσε το γκολ του γαυρου αντικατασταθηκε!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!!! ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!! που οτι σας σερβιρουν το τρωτε αμασητο!
αλλα ειπαμε ... εδω τουμπεκι ο ΝικολακοΠΟΥΛΟΣ
εγώ θα έλεγα πως απλώς δείχνει πόσο κουτός είναι...δεν έχει απλά κανένα όραμα για τον εαυτό του.απο τη χθεσινη υπογραφη ενα συμπερασμα βγαινει..
ο παιχτης δεν ενδιαφερεται για την προοδο του,αλλα νοιαζεται για την αρπαχτη,μιας και το χθεσινο συμβολαιο ειναι το καλυτερο που θα κανει λογω ηλικιας..εμφανως χρησιμοποιησε τον οσφπ για να αρπαξει κανα κατοσταρικο παραπανω..ετσι και εκανε.
αν νοιαζοταν για την προοδο του θα πηγαινε στουτγγαρδη/χεταφε/ζενιτ που ΕΙΧΑΝ εκδηλωσει ενδιαφερον με τα μισα λεφτα...
αν'αυτου επελεξε να μεινει σουπερλιγκ...ο οσφπ σα μαγαζι ειναι σε καλυτερη κατασταση απο την αεκ,δεν αντιλεγω...
εσυ ομως θεωρεις αλμα να πας απο τον 3το στον 2ο ή στον 1ο της ελλαδος,ποσο μαλλον οταν στην ομαδα σου εισαι βασιλιας;
δεν μπορει να μιλας σοβαρα ε....αν ετσι πιστευεις δεν το γυρνας στο πλεξιμο που χειμωνιαζει κιολας?το οτι ο γαυρος καταστρατηγισε τον ΚΑΠ το ξερεις ρε ΑΜΠΑΛΕ??????
ξερεις τι λεει ο κανονισμος? την επομενη μερα να γινει ο αγωνας! με τους ιδιους διαιτητες. και εαν παλι δεν γινεται τοτε οριζεται αλλη ημερα με ΑΛΛΟΥΣ διαιτητες!!! εσεις και παιξατε μετα απο 15 μερες, και με τους ιδιους διατητες κατα τα 2/3!!! μονο αυτος που ακυρωσε το γκολ του γαυρου αντικατασταθηκε!!!!!!!!
+100000000000000000000εγώ θα έλεγα πως απλώς δείχνει πόσο κουτός είναι...δεν έχει απλά κανένα όραμα για τον εαυτό του.
ένας παίκτης που έρχεται στο ελλ. πρωτάθλημα ή έρχεται να κάνι το τελευταίο του συμβόλαιο ή να κάνει τις απαραίτητες εμφανίσεςι για να πάει σε άλλο πρωτάθλημα.
Εκτός αν είναι τόσο μαλάκας που πιστεύει πως μια ομάδα από "αναπτυγμένο" πρωτάθλημα θα του σκάσει και ένα σκασμό λεφτά για να τον πάρει από την ΑΕΚ. Προφανώς ο μάνατζέρ του είναι για τον πούτσο.
α εχεις πολυ γελιο εσυ!!εισαι καινουριο φρουτακι εδω μεσα και δε σε εχω ματαδει πουστακο??το οτι ο γαυρος καταστρατηγισε τον ΚΑΠ το ξερεις ρε ΑΜΠΑΛΕ??????
α εχεις πολυ γελιο εσυ!!εισαι καινουριο φρουτακι εδω μεσα και δε σε εχω ματαδει πουστακο??
μαθε λοιπον πως ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζητησε να παιξουν την ΑΜΕΣΩΣ επομενη μερα Κυριακη κι αρνηθηκε να δωσει αδεια διεξαγωγης του παιχνιδιου η Αστυνομικη Διευθυνση Κρητης παρολο που στο Ηρακλειο δεν ειχε εκλογες!!!αυτο ναι ειναι σκανδαλο πανιβλακα λοιπον κι ειναι εις βαρος του ολυμπιακου,γιατι και λιγοτερους παικτες ειχε τραυματιες τοτε (τορο και ολαφ θα επαιζαν κανονικοτατα!!!) και δεν θα παιζαμε σε 6 μερες 3 αγωνες!!!
αλλα αυτα παθαινεις αν διαβαζεις κατι γλυφτες τυπου βασσιλαρα που αυτοαποκαλουνται δημοσιογραφοι και τους διαφορους Γκοντζους!!!
μα καλα ποσο μαλακς ειναι ο τυπος???ακου καταστρατηγηση του ΚΑΠ... ρ
πωπω κλαμα......εγώ θα έλεγα πως απλώς δείχνει πόσο κουτός είναι...δεν έχει απλά κανένα όραμα για τον εαυτό του.
ένας παίκτης που έρχεται στο ελλ. πρωτάθλημα ή έρχεται να κάνι το τελευταίο του συμβόλαιο ή να κάνει τις απαραίτητες εμφανίσεςι για να πάει σε άλλο πρωτάθλημα.
Εκτός αν είναι τόσο μαλάκας που πιστεύει πως μια ομάδα από "αναπτυγμένο" πρωτάθλημα θα του σκάσει και ένα σκασμό λεφτά για να τον πάρει από την ΑΕΚ. Προφανώς ο μάνατζέρ του είναι για τον πούτσο.
να υποθεσω οτι ειναι ρητορικη ερωτηση...καλά...πόσο ηλίθιος είσαι;
ναι καβλα μου...οτι πεις....αμα με πιασεις...πάλι γκομενίζεις μωρή ? θα σου σπάσω τα μούτρα το βράδυ...
διαφωνω καθετα...και αν θελεις να το πω και αλλοιως επειδη οντως δεν εχει σταθερη αποδοση στην αεκ πολυ πιθανον σε μας που θα ηταν πιο πολυ στην τσιτα να εδινε και πολυ περισσοτερα και να ηταν και πιο καβλωμενος....+100000000000000000000
ετσι απλα...
ευτυχως παντως που γλυτωσαμε απο αλλη μια μαλακισμενη αγορα..τετοιος παικτης ουτε 18αδα δεν θα ηταν στον Θρυλο,ενω τωρα παντα βασικος,φιρμα και βεντετα..εδω δεν παιζει ο ζαιρι ρε μαγκες...
ναι ευτυχως εχεις τον ριερα των 2,5 δις...ο ζαιρι......+100000000000000000000
ετσι απλα...
ευτυχως παντως που γλυτωσαμε απο αλλη μια μαλακισμενη αγορα..τετοιος παικτης ουτε 18αδα δεν θα ηταν στον Θρυλο,ενω τωρα παντα βασικος,φιρμα και βεντετα..εδω δεν παιζει ο ζαιρι ρε μαγκες...
φυσικα τον ωφελησε απο αυτην την αποψη η διακοπη....(που σωστα εγινε μιας και δεν παιζοταν μπαλλα στον βουρκο)....Προφανως και δεν ηταν προς οφελος του Ολυμπιακου οτι το ματς εγινε πολλες μερες αργοτερα, και ενδιαμεσα σε δυο ντερμπυ.
Προς οφελος του ηταν ομως οτι διακοπηκε.
Αν συνεχιζοταν στο βουρκο, το πιθανοτερο ηταν να ληξει 0-0.
Αρα ο ολυμπιακος εισπραξε ωφελεια απο τη διακοπη.
Μαγκια του.
ετσι ακριβως δεν επρεπε να αρχισει καθολου το παιχνιδι.φυσικα τον ωφελησε απο αυτην την αποψη η διακοπη....(που σωστα εγινε μιας και δεν παιζοταν μπαλλα στον βουρκο)....
ηταν εις βαρος του ομως το οτι ΚΑΚΩΣ ξεκινησε απο την αρχη το ματς και ετσι εχασε επι της ουσιας ενα ημιχρονο....
ε αυτο ειναι θαυμα...μου απαντησες χωρις να βριζεις....αμα υποψιαστω οτι μπορουμε να κανουμε και πολιτισμενο διαλογο...θα πεθανω...ετσι ακριβως δεν επρεπε να αρχισει καθολου το παιχνιδι.
ρε μαλακα δες τα ποστ μου και πες μου ποτε σε εχω βρισει.εσυ γυρνας ολα τα τοπικ των ομαδων και βριζεις βαζελοπαοκια και αεκτζηδες.ε αυτο ειναι θαυμα...μου απαντησες χωρις να βριζεις....αμα υποψιαστω οτι μπορουμε να κανουμε και πολιτισμενο διαλογο...θα πεθανω...
με τον μαστερ; αυτός σε θεωρεί εχθρό του, υπάρχει δήλωσηε αυτο ειναι θαυμα...μου απαντησες χωρις να βριζεις....αμα υποψιαστω οτι μπορουμε να κανουμε και πολιτισμενο διαλογο...θα πεθανω...
προλάβανε και κάνανε και εχθρούς οι κομπάρσοι της ελλάδας για να μπορούμε να τους βρούμε στο χάρτη.ακυρωσα ταξιδι μου στην σλοβακια για την αλλη εβδομαδα,για να ειμαι αυριο στο γηπεδο.αν δεν το γεμισουμε θα μαστε μαλακες,ωραιο καιρο εχει,εγινε και η επιθυμια μας πραγματικοτητα,να μεινει ο Νατσο,και παιζουμε και με τον χειροτερο εχθρο.Να το κανουμε εδρα και να τους γαμησουμε,αλλη μια φορα.