Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
θα σου ηαναπω το ιδο....σε καμμια περιπτωση δεν με καλυπτει ο τυφλος οπαδισμος και το κουτοχορτο που σερβιρουν οι οπαδικες....ομως προτιμω τις οπαδικες που τουλαχιστον ειναι ''τιμιες''' οσον αφορα τις προθεσεις τους απο τις αλλες τις αντικειμενικες και καλα που πλασσαρονται ουδετερες αλλα μονο τετοιες δεν ειναι ....μου αρεσει με αλλα λογια ο ''γνησιος'' ο οριτζιναλ μαλακας απο τον καριολη που ειναι διπροσωπος και το παιζει καλος ενω στην ουσια ειναι πιο μαλακας και απο τον τελευταιο μαλακα...Χέσε μας, εμείς οι δύο εδώ, βράζουμε στο ίδιο καζάνι με την ίδια αρρώστια σε διαφορετικές αποχρώσεις. Όταν ο Πίκουλας, και ο κάθε Πίκουλας, οπλίσει τα χέρια σε κανένα πρεζόνι θα είναι αργά. Αν θα ήθελες να δεις το παιδί σου στη φυλακή ή στο χώμα για να νιώθεις πρόβατο σε μία εικονικά παντοδύναμη αγέλη, είναι θέμα. Αν πραγματικά, δεν καταλαβαίνεις, τη ζημιά που προκαλεί ο "γαύρος", δεν έχουμε να συζητήσουμε πολλά. Πως ένιωσες για με το πρωτοσέλιδο του Τουλούμπα δηλαδή που μιλούσε για το εργαλείο του Σισέ και πως τον πέταξε έξω.. τον ποδοσφαιρικό του εγωισμό; Και βάλε τώρα τα τρεις χειρότερα του Γαύρου. με διαφημίσεις "Κόκκινα φοράνε ...", να τα ακούει το πιτσιρίκι και να τρελαίνεται.
Στις δήθεν, αντικειμενικές εφημερίδες, λυπάμαι, αλλά αν νομίζεις ότι όλα βαίνουν καλώς
για την ομάδα σου, πως δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα και όλα είναι αγγελικά πλασμένα από τον φροντιστή έως τον πρόεδρο μάλλον ζεις σε γυάλα. Διότι, σε περίπτωση απώλειας τίτλου/εξόδου στο CL του χρόνου, ο μπουχέσας θα έχει πετάξει μέσα σε ένα χρόνο κοντά στα 80 μύρια (συνολική επένδυση, με χρέη, μεταγραφές, συμβόλαια κτλ) και προβλέπεται βαρύς χειμώνας στα οικονομικά του χρόνου, η ομάδα σου παίζει 1 ημίχρονο και μετά διαλύεται (όχι πως η δικιά μου πετάει) και δεν διαθέτεις τον παίκτη ηγέτη, που έχω εγώ τώρα και ξεχωρίζει σε ένα σύνολο από μέτριο έως κακό, Η διαφορά είναι ότι εγώ τα βλέπω και τα αναγνωρίζω, ενώ εσύ όχι.
προσωπικα δεν αγοραζω καμμια φυλλαδα αλλα ταιριαζει μεσες ακρες να παιρνω χαμπαρι απο ολες...
σου ξαναλεω οτι φυσικα και δεν συμφωνω με τα καραγκιοζιλικια με τα πρωτοσελιδα των οπαδικων....