Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.246
Πόντοι
2.306
Τα ειπαμε και πριν οι Αλλοθρησκοι ομως για να κρυψουν  την ανυπαρξια τους κανουν οτι δεν καταλαβαινουν...
Δεν καταλαβαινουν οτι το σκηνικο ΗΤΑΝ στημενο απο το κοντο λαμογιο...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ απο την Αρχη της σεζον που ο Θρυλος θα γνωριζε το αποτελεσμα της αεκ ....
τι εγινε τελικα????
η αεκ τελειωσε ΜΙΑΜΙΣΗ Ωρα μετα(????)ο διαιτητης στο Περιστερι εκανε οτι μπορουσε για να δημιουργισει Προβλημα στον Θρυλο
απεβαλε Τσατσικα τον Νικοπολιδη που φρικαρε!!!!
στο χαριλαου  αφου ξαναξεκινησε το παιχνιδι με ανυπαρκατα φαουλακι , φαουλακι εξω απο την περιοχη μπηκε με ΑΥΤΟΓΚΟΛ τελικα....
ειναι να γελας μαζι τους!!!!
τα φαντασματα εκαναν ξανα την εμφανιση τους....
το κοντο λαμογιο αφου εκανε την δουλεια του (να καθυστερισει την εναρξη του Β ημιχρονου και γενικα να κανει πουτανα το ματς
με ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)
μετα αφου πηρε αυτο που ηθελε ζηταγε συγνωμη χαχαχαχα
ειναι να γελας...
Γαβροφίλε μου μην ασχολείσαι και χαλάς το χρόνο σου να απαντάς...άστος να τραγουδάνε.

Δε στέλνεις καμιά καλή φωτό να γουστάρουμε;..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και τι θα γινόταν αν ξέρατε το αποτέλεσμα μας? :think:
Αυτά έχουν σημασία τις τελευταίες αγωνιστικές!!!!!!
πάλι κάνετε ότι δεν καταλαβαίνεται μου φαίνεται
το θέμα δεν ήταν ο Ολυμπιακός να γνωρίζει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ...
το θέμα ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ να γνωρίζει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού...
πολύ απλό νομίζω...

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
σωστα τα λες ρε αλεξανδρε... ο ντεμης επιτηδες εβαλε τους οριτζιναλες να πεταξουν φωτοβολιδες με κινδυνο να τιμωρηθουμε για να ξερουμε ποσο ειναι ο γαυρος... γιατι αν στο 20 ο ατρομητος κερδιζε 3-0 ας πουμε ο ντεμης θα ελεγε ρε μαγκες μην σκοτωνεστε κιολας να κερδισετε καλο ειναι κ το χ... α ρε παραμυθι που μασατε ορισμενοι...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
σωστα τα λες ρε αλεξανδρε... ο ντεμης επιτηδες εβαλε τους οριτζιναλες να πεταξουν φωτοβολιδες με κινδυνο να τιμωρηθουμε για να ξερουμε ποσο ειναι ο γαυρος... γιατι αν στο 20 ο ατρομητος κερδιζε 3-0 ας πουμε ο ντεμης θα ελεγε ρε μαγκες μην σκοτωνεστε κιολας να κερδισετε καλο ειναι κ το χ... α ρε παραμυθι που μασατε ορισμενοι...
Εγώ θα σου απαντήσω και ας κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις...
1.Το αν τιμωρηθείτε άσε να το δούμε(μίλα για τιμωρία έδρας έτσι? γιατί αν σου βάλουν 10.000 ευρώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ)
2.τα εισιτήρια στην Οριτζιναλ ποιος τα έδωσε εγώ?
3.ο Μπάγιεβιτς σαν αντίπαλος πόσες νίκες επί της αεκ???
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην τους χαλάς τις δικαιολογίες ρε φίλε!!! :headbang:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έχουν τελειώσει χρόνια αλλά μάλλον σας αρέσουν πολύ!!!!!! Εγώ είμαι fun πάντως!!!  ;)

Συνημμένα

• xfiles_logo.jpg
    xfiles_logo.jpg
    17,3 KB · Εμφανίσεις: 17

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
1. ακομα κι αν δεν τιμωρηθουμε (δεν ξερω τι γραφει ο κανονισμος για ρηψη φωτοβολιδων) υπαρχει σιγουρα τετοιος κινδυνος... εκτος κ αν πριν στησει την πλεκτανη ο ντεμης ρωτησε την σουπερλιγκα τι θα γινει...
2. ο ντεμης τα εδωσε τα εισιτηρια οπως κ στην ξανθη (αραγε ποιου ματς το αποτελεσμα ηθελε να ηξερε τοτε?...)
3. ελαχιστες νικες εχει... κ τι με αυτο?? ισα ισα αν η αεκ ηξερε πως εχει απεναντι της τον κομπλεξικο ντουσαν που θα τον κερδισει σιγουρα ποιο το νοημα να ξερει το σκορ του γαυρου?? στα αρχιδια της...
μου εξηγεις λοιπον λιγο καλυτερα τον συλλογισμο σου??

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
πάλι κάνετε ότι δεν καταλαβαίνεται μου φαίνεται
το θέμα δεν ήταν ο Ολυμπιακός να γνωρίζει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ...
το θέμα ΗΤΑΝ Η ΑΕΚ να γνωρίζει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού...
πολύ απλό νομίζω...
Μην καθεστε σε λεπτομεριες που δεν εχουν καμια σημασια για εμενα, σε δυο αγωνιστηκες εχουμε την Αεκ αν ειμαστε καλητερη ομαδα (που ειμαστε) θα κερδισουμε και θα ειμαστε απο πανω.
Το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα.
Αφηστε τους αλλους να το πανυγηριζουν μετα απο καθε αγωνιστικη και να μας προσφερουν στιγμες γελιου.
Οσο για το μεγαλειο του κοντου και το ποσο σωστος ειναι να τον δουμε αν χασει το πρωταθλημα η Αεκ.
Α ρε Αεκαρα εισαι τοσο κοντα στο να γραψεις ιστορια,να παρεις μετα απο 14 χρονια το πρωταθλημα. :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
1. ακομα κι αν δεν τιμωρηθουμε (δεν ξερω τι γραφει ο κανονισμος για ρηψη φωτοβολιδων) υπαρχει σιγουρα τετοιος κινδυνος... εκτος κ αν πριν στησει την πλεκτανη ο ντεμης ρωτησε την σουπερλιγκα τι θα γινει...
2. ο ντεμης τα εδωσε τα εισιτηρια οπως κ στην ξανθη (αραγε ποιου ματς το αποτελεσμα ηθελε να ηξερε τοτε?...)
3. ελαχιστες νικες εχει... κ τι με αυτο?? ισα ισα αν η αεκ ηξερε πως εχει απεναντι της τον κομπλεξικο ντουσαν που θα τον κερδισει σιγουρα ποιο το νοημα να ξερει το σκορ του γαυρου?? στα αρχιδια της...
μου εξηγεις λοιπον λιγο καλυτερα τον συλλογισμο σου??
δεν εχει νοημα να μιλαμε φιλε
κανεις οτι δεν καταλαβαινεις οποτε αστο...
θα τα πουμε εν καιρο παλι...
α και Το γκολ της συνάντησης το πέτυχαν με συνδυασμένη προσπάθεια ο Neto με το Ronaldo (συνδυασμένο αυτογκόλ με κεφαλιές, έργο Bajevic και σκληρής δουλειάς ίσως) ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Rivaldo

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
και ως γνησιοι ΑΡΧΟΝΤΕΣ της κωλοτουμπας ΟΛΟΙ αφηνουμε ασχολιαστο
οτι τα "ξαδελφια" τους οι μπαοκτζιδες εβριζαν εν χωρο τον Θεοδωρο Κολοκοτρωνη !!!! στην Τριπολη!!!
ναι καλα ακουσατε τον Ηρωα της Ελληνικης Επαναστασης τον Εβριιζαν εν χωρο στην τριπολη το 2007
βεβαια δεν ηταν Ολυμπιακοι για να το σχολιασουμε ε?

Επισκέπτης
οτι τα "ξαδελφια" τους οι μπαοκτζιδες εβριζαν εν χωρο τον Θεοδωρο Κολοκοτρωνη !!!! στην Τριπολη!!!
ναι καλα ακουσατε τον Ηρωα της Ελληνικης Επαναστασης τον Εβριιζαν εν χωρο στην τριπολη το 2007
Και μετα οταν τους λενε βουλγαρους παρεξηγουνται. .

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
O Κολοκοτρωνης ειναι απο τη Μεσσηνια,οι ΠΑΟΚατζηδες εχουν το αλαθητο απο την κυβερνηση....
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ...8-2-1981!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
O Κολοκοτρωνης ειναι απο τη Μεσσηνια,οι ΠΑΟΚατζηδες εχουν το αλαθητο απο την κυβερνηση....
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ...8-2-1981!!!!
Γεννήθηκε στο Ραμαβούνι της Μεσσηνίας, καταγόταν από το Λιμποβίσι και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Αλωνίσταινα της Αρκαδίας που ήταν τόπος καταγωγής της μητέρας του, Ζαμπίας Κωτσάκη (εκεί κατέφυγαν οι δυο τους, μετά το θάνατο του πατέρα).

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αίσχος......αυτοί ανήκουν σε άλλο Θεό.....σε δικό τους κόσμο.....θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη....είναι το ευχαριστώ που είναι ελεύθεροι...ούστ.......
ΥΓ--->Χαιρετώ όλα τα αδέρφια που είναι στο site (εκτός απο 2-3...) και ειδικά τον Άλεξ και τον pleasure(καλά...πάλι αποβολή?????)....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αίσχος......αυτοί ανήκουν σε άλλο Θεό.....σε δικό τους κόσμο.....θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη....είναι το ευχαριστώ που είναι ελεύθεροι...ούστ.......
ΥΓ--->Χαιρετώ όλα τα αδέρφια που είναι στο site (εκτός απο 2-3...) και ειδικά τον Άλεξ και τον pleasure(καλά...πάλι αποβολή?????)....
Τι γινεται φιλε?
ολα καλα?
ειχες παει?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Μάγκες οπαδοί του Μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου
του Συλλόγου των ΑΝΤΡΩΝ που τα ιδεώδη του Αντιπροσωπεύουν
την Διψά για Νίκη , Τον Καλώς εννοούμενο Τσαμπουκάς και την Μάγκια ....

Έβλεπα εχθές το Βράδυ την Εκπομπή του Τριανταφυλοπουλου
και δεν σας κρύβω ότι αηδίασα και ντράπηκα  ....
αηδίασα και ντράπηκα  Πρώτα απλά με τον τύπο που στεκόταν
πάνω από το πτώμα του φιλοπουλου και τον έβριζε...
είναι φρίκη να σκεφτείς που έχουν φτάσει τα πράγματα ....
και ντράπηκα γιατί αυτός ο τύπος ΝΟΜΙΖΕΙ στο άρρωστο μυαλό του
ότι υποστηρίζει την ιδία ομάδα με εμένα
ε λοιπόν ΟΧΙ εγώ υποστηρίζω τον Ολυμπιακό της Γνησίας Πειραιώτικης Μαγκιάς
του Ανδρισμού και της Τιμιότητας
...
ενώ αυτός μια εταιρία δολοφονών....
τι σχέση μπορεί να έχει η ομάδα των  Ηρωών των Θριάμβων και των Παλικαριών
με τύπους σαν Αυτόν???
η απάντηση είναι ΚΑΜΙΑ!!!!!βεβαία επειδή ζούμε στην Ελλάδα αυτός είναι έξω ,ο φιλοπουλος νεκρός και ένας αθώος φυλακή....
πολύ άσχημη εντύπωση μου έκανε και η οικογένεια του φιλοπουλου που διαπραγματευόταν με τον Θανάση Γιαννακοπουλο 10.000 Ευρω
Νομίζω ότι όλoι ξέρουμε γιατί ήταν το Ραντεβού και οι Παναθηναϊκοί και οι Ολυμπιακοί ήταν ραντεβού ΘΑΝΑΤΟΥ
Έδειξε με βίντεο ο Τριανταφυλοπουλος την πολεμική προετοιμασία των Παναθηναϊκών …..

Στα αγωνιστικά της ομάδας ο κριζνοβεκ έρχεται ο Ντελγκαδο και ο Κυριακος ακολουθουν,…..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι το πιο ωραίο ΔΕΥΤΕΡΟ πράγμα στην ζωή μας ...
δεν πρέπει να προηγείται από τίποτα είναι πολύ ωραίο αλλά πάντα δεύτερο σε μια φυσιολογική ζωή...
όταν δεν ισχύει αυτό τότε παρεμβάλλονται άλλες παράμετροι....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
σε τιμά η τοποθέτηση σου Αλέξανδρε,συγχαρητήρια,εισαι μάγκας τελικά

Επισκέπτης
15η αγων.:Χατ-τρικ ο Μπόρχα

Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο Φέλιξ Μπόρχα.Ο επιθετικός από το Εκουαδόρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Μάιντζ με 3-0 επί της Ααχεν στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga 2,πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ.
Συγκεκριμένα, στο 24ο λεπτό ο Μπόρχα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους για να έρθει στο 73' να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.Δύο λεπτά αργότερα,ο επιθετικός της Μάιντζ διαμόρφωσε το 3-0 με ωραίο ευθύβολο σουτ.

Μετά από αυτή τη νίκη,η ομάδα του Μπόρχα είναι στη 3η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς.

ρε λες???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom