Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Έκλεισε Κρζίνοβεκ
Ο Γιάτσεκ Κρζίνοβεκ είναι η πρώτη μετεγγραφική κίνηση του Ολυμπιακού, για τον Ιανουάριου, καθώς όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν έρθει σε συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ.

O 31χρονος Πολωνός με σπουδαία καρίερα στην Μπουντεσλίγκα θα φοράει την φανέλα των ερυθρολεύκων την νέα χρονιά αφού Ολυμπιακός και Βόλφσμπουργκ τα βρήκαν.

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η διοίκηση των Πειραιωτών πρόσφεραν το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ στην Βόλφσμπουργκ και από την νέα χρονιά θα έχουν στο δυναμικό τους τον έμπειρο αριστερό χαφ.

Όσο για τους όρους συμβολαίου του Κρζίνοβεκ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο 31χρονος Πολωνός θα συμφωνήσει για 3.5 χρονια με οικονομικές απολαβές 1 εκ. ευρώ περίπου τον χρόνο.

Σύμφωνα πάντα με τους Γερμανούς η μετεγγραφή του Κρζίνοβεκ θα ανακοινωθεί στα μέσα Δεκέμβρη, όπου ξεκινά η χειμερινή μετεγγραφική περίοδο στην Γερμανία.

Ντελγκάδο: "Ευχάριστο να παίξω στον Ολυμπιακό"

Τα μεταγραφικά σενάρια στον πρωταθλητή Ελλάδας έχουν φουντώσει για τα καλά με ονόματα όπως του Κρζίνοβεκ αλλά και του διακαή πόθου του Ίλια Ίβιτς, Σέζαρ Ντελγκάδο.

Ο τελευταίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "SportDay" και μίλησε για το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή για το λιμάνι του Πειραιά χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη περίπτωση ως: "...μεγάλο βήμα στην καριέρα μου".

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντελγκάδο:

- Γνωρίζεις το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή σου;

"Κάθε ποδοσφαιριστής ακούει και διαβάζει για ενδιαφέρον διάφορων ομάδων. Ξέρω ότι με ήθελαν και περιμένω τις εξελίξεις. Είμαι σε ανοικτή γραμμή με τον μάνατζέρ μου ώστε να μάθω περισσότερα. Τον Γενάρη θα παίζω σε άλλη ομάδα. Πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα για να δούμε τι θα γίνει τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με κάθε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα. Ξέρω ότι με θέλουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Αυτό είναι καλό. Προς το παρόν βέβαια έχω συμβόλαιο για έξι ακόμα μήνες με την Κρουζ Αζούλ. Έχουμε συμφωνήσει όμως ότι αν έρθει μια καλή και συμφέρουσα πρόταση και για τους δύο, τότε θα με αφήσουν να φύγω. Θα περιμένω να γίνουν οι επίσημες προτάσεις από αυτές τις ομάδες που με θέλουν και θα δούμε τι θα γίνει".

- Θα σε ενδιέφερε να πας στον ελληνικό σύλλογο;

"Σίγουρα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, πρώτου επιπέδου. Και αν έπαιζα εκεί, αυτό θα ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Από κάθε άποψη".

- Είναι ελκυστικό;

"Προφανώς. Το όνειρό μου πάντα ήταν να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Δεν το κρύβω. Και αν τώρα μπορέσω να πάρω μεταγραφή, ακόμα καλύτερα. Αν και είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους της Κρουζ Αζούλ. Δεν μου λείπει τίποτα στο Μεξικό".

- Ναι, αλλά...

"Αλλά θα είναι πολύ ευχάριστο να μπορέσω να παίξω στο Champions League, να αντιμετωπίσω ομάδες τόσο σημαντικές και μάλιστα με μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, μία ομάδα που έχει συνηθίσει να είναι πρωταγωνίστρια, να παλεύει για τίτλους".

- Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό;

"Πολλά. Μαθαίνω πολλά. Γνωρίζω, από όσα μου έχουν πει, ότι είναι σύλλογος με υποδειγματική οργάνωση. Με οπαδούς πολύ πιστούς. Μία ομάδα πολύ σημαντική. Και ότι στο ρόστερ τώρα υπάρχουν πολλοί Αργεντινοί".

- Έχει σημασία για σένα το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό αγωνίζονται ο Λεντέσμα, ο Νούνιες, ο Αρτσούμπι και ο Γκαλέτι;

"Πάντα είναι καλύτερα να έχεις συμπατριώτες σου όταν πηγαίνεις σε μία ξένη ομάδα, όσον αφορά το θέμα της προσαρμογής. Κι ακόμα καλύτερα, αν είναι μεγάλοι παίκτες, όπως οι συγκεκριμένοι. Αλλά επιμένω ότι προς το παρόν πρέπει να περιμένουμε".

- Το καλοκαίρι ήσουν πολύ κοντά στον Ολυμπιακό...

"Ναι, έτσι ήταν. Αλλά οι ιθύνοντες της Κρουζ Αζούλ δεν ήθελαν να με παραχωρήσουν και δεν προχώρησε η μεταγραφή. Ο,τι έγινε έγινε. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Θα δούμε τι θα γίνει τώρα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είτε με τον Ολυμπιακό είτε με άλλη ομάδα".

- Θεωρείς ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να πας στην Ευρώπη;

"Είναι η στιγμή να ηρεμήσω. Και να περιμένω. Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να περιμένεις κάτι που θες πολύ. Στο Μεξικό αισθάνομαι πολύ άνετα, οι φίλαθλοι με αγαπούν και η ομάδα έχει εκπληρώσει όλα όσα μου έχει υποσχεθεί. Αλλά το να παίξω στην Ευρώπη είναι μία τεράστια πρόκληση για μένα. Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτό το θέμα. Νομίζω ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα ξέρω τι θα γίνει".

Επισκέπτης
Πάλι άτυχος ο Γκριρ,στην Α1 ο Γουντς..

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και τέθηκε εκ νέου νοκ-άουτ.Στην κυριακάτικη αναμέτρηση με το Αιγάλεω,ο Λιν Γκριρ υπέστη θλάση β' βαθμού και ο Πίνι Γκέρσον δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες (ίσως και τρεις).
Ο νέος τραυματισμός του Αμερικανού γκαρντ δημιούργησε ερωτηματικά ως προς το αν έχει σχέση με τον προηγούμενο κι αν έπρεπε να είχε πάρει χρόνο στο ματς με τη Ζαλγκίρις.Ο γιατρός του Ολυμπιακού,Κώστας Δημητρακόπουλος,εξήγησε:"Είναι πιο ψηλά.Δεν έχει σχέση με τον προηγούμενο.Ο Λιν αγωνίστηκε γιατί ήταν έτοιμος να αγωνιστεί.Απλά συνέβη".

Επιστρέφει στην Α1 ο Γουντς

Πάντως,ο Πίνι Γκέρσον δεν θα ρισκάρει άλλο.Πήρε την απόφαση να αφήσει εκτός Α1 τον Γκριρ (θα παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα) και στη θέση του να πάρει τον Κουίντελ Γουντς.Ο Ισραηλινός κατέληξε στην αλλαγή των δύο παικτών προκειμένου να κερδίσει μία επιπλέον λύση στις εγχώριες διοργανώσεις.

Επισκέπτης
Ματσιγιάουσκας,ο πληρέστερος "μονοδιάστατος"..

"Ο Ματσιγιάουσκας;Παικτάρα, αλλά για άλλο μπάσκετ.Πολύ μονοδιάστατος". Για να σηκώσουμε χεράκι όσοι το σκεφτήκαμε μόλις ο Ολυμπιακός κατέστησε τον Λιθουανό τον πιο ακριβό παίκτη της Ευρώπης.

Ένα πρόβλημα,που έχει ακόμα η ομάδα του Πειραιά και δεν ευθύνεται η ίδια,είναι πως όποιον και αν αποκτήσει τον περνάμε από κόσκινο.Πολύ ψιλό.Είμαστε περίεργοι τύποι.Εδώ και δύο χρόνια γίνεται μία απίστευτη προσπάθεια να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός μπασκετικός κολοσσός αλλά όσα χρήματα και αν πληρώσει κάτι στραβό θα ψάξουμε.

Όταν έγινε η μετεγγραφή του Μάτσε,ακούστηκαν όλα αυτά για τον «μονοδιάστατο» σκόρερ που το μόνο το οποίο τον απασχολεί είναι να βγει από ένα σκριν και να σουτάρει αφού πρώτα όλη η ομάδα δουλέψει γι αυτόν.

Τι σου είναι ο άνθρωπος.Πώς αυτός ο "μόνο σουτέρ" σε δύο μήνες στο καλοκαίρι μετατράπηκε σε έναν κανονικό παίκτη;Μία άποψη.Ο Λιθουανός ήταν πάντα παικταράς και σε όλα τα ευνομούμενα μπασκετικά κράτη δεν διακρίνονται οι καλοί παίκτες από όσους μόνο σκοράρουν.Ο Ολυμπιακός ό,τι πλήρωσε πήρε.Έναν σπουδαίο ηγέτη,μία μοναδική φυσιογνωμία που βρίσκει κίνητρο ακόμα και κόντρα στο Αιγάλεω γιατί έτσι κάνουν οι κορυφαίοι.

Για να πιάσουμε λίγο αυτό το...μονοδιάστατος.Όταν έφυγε από την Ευρώπη,ως παίκτης της Ταού είχε 17,9 πόντους με 56,4% στα δίποντα,40,2 στα τρίποντα,2,3 ριμπάουντ,2,8 ασίστ κι 1,5 κλέψιμο.

Επιστρέφοντας,φέτος ουσιαστικά,αποδεικνύει πόσο μονόπλευρο είναι το παιχνίδι του.Ο τύπος σημειώνει 23,8 πόντους σε 31 λεπτά,80% στα δίποντα,50% στα τρίποντα.Παίρνει,2,6 ριμπάουντ,μοιράζει 2,4 ασσίστ και κάνει 2,8 κλεψίματα.

Η ευρωλίγκα ανέδειξε τον σταρ του Ολυμπιακού σε παίκτη του μήνα,αλλά αυτό δεν λέει πολλά.Στα όσα έχουμε δει απεικονίζεται η αλήθεια. Ο "Μάτσας" δεν είναι ένας επιθετικός παίκτης,παρά μόνο στην αρρωστημένη φαντασία του ελληνικού μπάσκετ.Πρόκειται για έναν μεγάλο παίκτη τόσο απλά.

Και κάτι άλλο.Επιτέλους,μετά από χρόνια,δεν χρειάζεται επεξήγηση,ειδική ανάλυση και τόνους μελάνι,για να πειστεί ότι ένας παίκτης είναι ο πολυτιμότερος,επειδή κάνει πράγματα που δεν βλέπουμε οι απαίδευτοι στο βαθιά μυστικά του μπάσκετ.Ο Ματσιγιάουσκας κάνει αυτό που βλέπουμε σκοράρει,ηγείται,σαρώνει.Όπως το ξέραμε από μικροί.Το μπάσκετ σημαίνει...καλάθι.Να μπει η μπάλα στο πλεκτό.Πολύτιμοι όλοι,όμως ο σταρ θα είναι ένας.Ο κύριος 20+ πόντοι.

Επισκέπτης
Challenge Cup (Γ):Πανηγυρικά στην 16άδα ο Ολυμπιακός..

Στις 16 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup γυναικών συμπεριλαμβάνεται από το Σάββατο (01/12) ο Ολυμπιακός.

Τα κορίτσια του Στέφανου Πολύζου,κάνοντας επίδειξη της ανωτερότητας τους,νίκησαν και στο δεύτερο ματς την τσέχικη Κράλοβο Πόλε Μπρνο με 3-0 σετ στο κλειστό του Ρέντη.

Έτσι διπλασίασαν τα θετικά τους αποτελέσματα και πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Τα σετ:25-17,25-9,25-21.

Ολυμπιακός:Καλαϊτζίεβα 9,Χατζηεφραίμογλου 1,Σιμάνκοβα 1,Τένεβα 14,Μποροβίντσεκ 14,Χατζηνικολάου 11,Νίκουλη 9,Βλάχου (λ-92%).

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (03/12) στο Λουξεμβούργο η κλήρωση του τρίτου γύρου του Challenge Cup γυναικών με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να καλούνται να ξεπεράσουν ξένες ομάδες για να προκριθούν,καθώς υπήρχε το ενδεχόμενο ελληνικού «εμφυλίου».

Πιο συγκεκριμένα,οι «πράσινες»,που «έπεσαν» στη τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά τον αποκλεισμό τους από το Κύπελλο Συνομοσπονδίας,θα αντιμετωπίσουν την σλοβένικη TPV Νόβο Μέστο με το πρώτο ματς στην Αθήνα στις 15 Δεκεμβρίου και τη ρεβάνς εκτός στις 22 του ίδιου μήνα.

Οι «ερυθρόλευκες»,που εξ αρχής συμμετείχαν στο Challenge Cup,θα κοντραριστούν με την πορτογαλική CS Μαδέιρα.Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Ιβηρική χερσόνησο στις 15/12 και το δεύτερο εντός μία εβδομάδα αργότερα.

Επισκέπτης
Α1 Πόλο 2007-2008

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 16-6

Τα οκτάλεπτα:5-2,3-1,3-1,5-2.

Ολυμπιακός:Ντόσκας 4,Γ. Αφρουδάκης 3,Νίκιτς 3,Θεοδωρόπουλος 2,Χρ. Αφρουδάκης 2,Χατζηθεοδώρου 2.
ΠΑΟΚ:Παυλίδης 2,Ψύχος 1,Γκάλιτς 1,Κρστόβιτς 1,Κανδιόγλου 1.

1 Ολυμπιακός 20 10
2 Εθνικός Πειραιώς 18 10
3 Πανιώνιος 14 10
4 Βουλιαγμένη 11 10
5 Χίος 9 10
6 Π.Α.Ο.Κ. 9 10
7 Γλυφάδα 9 10
8 Παλαιό Φάληρο 8 10
9 Χανιά 7 10
10 ΝΕ Πατρών 7 10
11 Παναθηναϊκός 6 10
12 Κέρκυρα 2 10

Επισκέπτης
Καλημερα μαγκες...Θα αναφερθω και εγω σε αυτο το θλιβερο και καταδικαστεο απο ολους πιστευω γεγονος που εγινε πριν καποιους μηνες και χθες βγηκαν στη δημοσιοτητα τα επιμαχα βιντεο απο την εκπομπη του Τριανταφυλοπουλου.Αυτο το γεγονος δεν ειναι περιφανια για κανενα φιλαθλο και κανεις δεν το επικροτει.Ελπιζω η δικαιοσυνη να κανει σωστα τη δουλεια της, και να μην ξαναδουμε τετοια γεγονοτα μεταξυ οπαδων.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
καλημέρα κι από'μένα παιδιά για ρίξτε μια ματιά εδώ...γαμώ τα γέλια :rockon: :rockon:

χαχααχαχαχαχαχ πολυ καλο!
αφου δεν μπορουν να βρουν αυτες οι μουναρες εισητηριο,αποκλειεται να βρω εγω με 20 ποντους πουτσα.....μπουχαχααχχααχ

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
O Φιλοπουλος ηταν ομοιος με αυτους που τον πατουσαν,αλλα ηρθε δευτερος,μην τον αγιοποιουμε.Χουλιγκανος οπως και οι δολοφονοι του ηταν και αυτος,τα θελε και τα παθε.Βεβαια οι δολοφονοι πρεπει να μπουνε φυλακη ,αλλα οι πραγματικοι ενοχοι και οχι καποιοι τυχαιοι γιατι ξερουμε την ελληνικη αστυνομια...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
O Φιλοπουλος ηταν ομοιος με αυτους που τον πατουσαν,αλλα ηρθε δευτερος,μην τον αγιοποιουμε.Χουλιγκανος οπως και οι δολοφονοι του ηταν και αυτος,τα θελε και τα παθε.Βεβαια οι δολοφονοι πρεπει να μπουνε φυλακη ,αλλα οι πραγματικοι ενοχοι και οχι καποιοι τυχαιοι γιατι ξερουμε την ελληνικη αστυνομια...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φιλέ μου
μονό που εμένα με ενδιαφέρει και με τρελαίνει ότι
Υπάρχουν τέτοια αποβράσματα στον Ολυμπιακό!!!!
Στην Ομάδα της Μαγκιάς της Τιμιότητας και Των Ηρώων όπως έγραψα και Πριν
Στις άλλες ομάδες δεν με νοιάζει τι γίνεται , Aλλά στον Ολυμπιακό μας ΔΕΝ έπρεπε να υπάρχουν τέτοια ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
τι δευτερος ρε?δηλαδη τι νομιζεις οτι υπαρχουν ελληνες που θελουν να σκοτώνουν για την μπαλα?απλα του εκατσε στραβη,να ειναι μονος με 20-30 δολοφόνους..
δηλ μπορει εσυ να βρεθεις με 30 ζωα κ να βγεις πρώτος?εισαι σοβαρος ανθρωπος τώρα?
ακου δευτερος..υπαρχει πρωτος κ δευτερος δικαιούχος να ζει?μπορει αυριο να εισαι εσυ στην θέση του..
Φυσικα κ ηταν χουλιγκαν,αλλο αυτο!
Επίσης κανενας δεν ειπε οτι ολοι οι γαβροι ειναι ετσι,αυτο θα ελειπε να ειναι τα αδελφια μας κ οι πατεράδες μας ετσι

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
τι δευτερος ρε?δηλαδη τι νομιζεις οτι υπαρχουν ελληνες που θελουν να σκοτώνουν για την μπαλα?απλα του εκατσε στραβη,να ειναι μονος με 20-30 δολοφόνους..
δηλ μπορει εσυ να βρεθεις με 30 ζωα κ να βγεις πρώτος?εισαι σοβαρος ανθρωπος τώρα?
ακου δευτερος..υπαρχει πρωτος κ δευτερος δικαιούχος να ζει?μπορει αυριο να εισαι εσυ στην θέση του..
Φυσικα κ ηταν χουλιγκαν,αλλο αυτο!
Επίσης κανενας δεν ειπε οτι ολοι οι γαβροι ειναι ετσι,αυτο θα ελειπε να ειναι τα αδελφια μας κ οι πατεράδες μας ετσι
Ο βοθρος εννοει οτι σε ενα Ραντεβου θανατου οπως ηταν αυτο(εδειξε το σχετικο βιντεο ο Τριανταφυλοπουλος)
καποιος η καποιοι θα ηταν ΝΕΚΡΟΙ ετυχε να ειναι ο φιλοπουλος ...
ο οποιος νομιζω και εγω οτι ηξερε τι θα γινοταν εκει....
Τωρα εγω δεν μπορω να εχω γνωμη αν ηταν καλυτερος η χειροτερος απο
τους αλλους (τα ζωα - τα κατακαθια)
δεν ειναι και σωστο να τον κρινουμε διοτι ειναι Νεκρος.....

Επισκέπτης
Οτι και να ηταν δεν αξιζε να πεθανει σε ενα "ραντεβου θανατου".Τι μαλακιες ειναι αυτες δηλαδη θα κανονιζουμε μια φορα το χρονο να συναντιομαστε και οποιας ομαδας οι φιλαθλοι ειναι πιο δυνατοι θα υπερισχυουν και οι αλλοι θα πηγαινουν στο ταφο.Αυτα πρεπει να σταματησουν.Ολοι υποστηριζουμε μια ομαδα αλλα δεν φτανουμε σε τετοιο σημειο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ισως το εχω ξαναγράψει,μεσα στο μετρο πριν απο ενα ματς του παο στην ευρωπη ειχαν τσιμπησει 20-30 χουλιγκάνια του παο εναν οπαδο με μπλουζα του γαβρου..
τον ειχαν ξεβρακωσει(μεσα στο μετρο) κ τον χτυπουσαν κ τον εξευτέλιζαν(σεξουαλικά κόλπα) μπροστα σε ολο τον κόσμο..
και ηθελαν αν τον κατεβασουν αμπελόκηπους να τον πανε μεσα στο γηπεδο..
και ΠΛΑΚΩΘΗΚΑ με εναν ΚΑΙ ΚΑΛΑ ανδρα(Εγω ημουν ξεκαρφωτος πηγαινα με εναν φιλο ) επειδη τους τα εχωσα να τον αφησουν ναφυγει(τον αφησαν) κ μόλις χώθηκα επαναστάτησαν και οι ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ οπαδοι του παο που ηταν εκει...
Θελω να πω ΟΛΟΙ ΜΑΣ ειμαστε υπευθυνοι που αφησαμε να συμβουν αυτα..
Οποτε βλεπουμε τετοιους πρεπει ΝΑ τους τα χώνουμε..
Ειτε ειναι χουλιγκανς ειτε φασιστες,ειτε οτιδήποτε..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ισως το εχω ξαναγράψει,μεσα στο μετρο πριν απο ενα ματς του παο στην ευρωπη ειχαν τσιμπησει 20-30 χουλιγκάνια του παο εναν οπαδο με μπλουζα του γαβρου..
τον ειχαν ξεβρακωσει(μεσα στο μετρο) κ τον χτυπουσαν κ τον εξευτέλιζαν(σεξουαλικά κόλπα) μπροστα σε ολο τον κόσμο..
και ηθελαν αν τον κατεβασουν αμπελόκηπους να τον πανε μεσα στο γηπεδο..
και ΠΛΑΚΩΘΗΚΑ με εναν ΚΑΙ ΚΑΛΑ ανδρα(Εγω ημουν ξεκαρφωτος πηγαινα με εναν φιλο ) επειδη τους τα εχωσα να τον αφησουν ναφυγει(τον αφησαν) κ μόλις χώθηκα επαναστάτησαν και οι ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ οπαδοι του παο που ηταν εκει...
Θελω να πω ΟΛΟΙ ΜΑΣ ειμαστε υπευθυνοι που αφησαμε να συμβουν αυτα..
Οποτε βλεπουμε τετοιους πρεπει ΝΑ τους τα χώνουμε..
Ειτε ειναι χουλιγκανς ειτε φασιστες,ειτε οτιδήποτε..
Φιλε ειτε κοκκινοι,πρασινοι-κτλ οι χουλιγανοι ειναι ιδιοι ουτε ιδεολογια ουτε τιποτα,τελειωμενοι ειναι απο την κοινωνια,κανονισανε το ραντεβουδακι και ετυχε να χασει ο Φιλλοπουλος την ζωη του αλλη φορα θα ειναι γαββρος ,χανουμις κτλ.Η μαλακια και η ηλιθιοτητα δεν εχει χρωμα και εθνικοτητα ουτε κοινωνικη ταξη δυστυχως απλα παρισσοτερο χτυπα τα λαικα στρωματα...
Αμα εισαι ηρωας πηγαινε να τους χωρισεις γιατι εγω με 1,68 υψος δεν τολμω,ειμαι κοτας

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Με τη Βέρντερ ο γνωστός κοιμίσης πρέπει να παρατάξει την ομάδα ως εξής:
Τερματοφύλακας: ο Νικοπολίδης
Δεξί μπάκ: Ο Ζέβλακοφ
Αριστερό μπάκ: ο Τοροσίδης (όπως στην Εθνική)
Κέντρο άμυνας: Ο Άντζας και ο Σέζαρ
Αμυντικά χάφ: Δεξιά ο Μενδρινός και αριστερά ο Στολτίδης
Ανάμεσά στους δύο και λίγο πιο μπροστά τους, ακριβώς στο κέντρο, ο Λεντέσμα
Δεξιός μεσο-επιθετικός: ο Γκαλέτι
Αριστερός μεσο-επιθετικός: ο Νούνιες (ναι, καλά είδατε, όχι ο Λούα-Λούα)
Φουνταριστός: Ποιος άλλος; Ο Ντάρκο.

Εάν δεν έχει επανέλθει ο Σέζαρ, το αμυντικό σχήμα μετατρέπεται ως εξής: δεξί μπάκ ο Πάτσα, αριστερός ο Τόρο και στο κέντρο Άντζας και Ζέβλακοφ.

Αυτά και δε σηκώνω αντίρρηση γιατί την έχω δεί και πολύ Τεχνικός τελευταία. 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άμαν ρε παλικαρι,
κανείς δε σου φέρνει αντίρρηση.
Πόσες φόρες θα το ποστάρεις ακόμα?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Με τη Βέρντερ ο γνωστός κοιμίσης πρέπει να παρατάξει την ομάδα ως εξής:
Τερματοφύλακας: ο Νικοπολίδης
Δεξί μπάκ: Ο Ζέβλακοφ
Αριστερό μπάκ: ο Τοροσίδης (όπως στην Εθνική)
Κέντρο άμυνας: Ο Άντζας και ο Σέζαρ
Αμυντικά χάφ: Δεξιά ο Μενδρινός και αριστερά ο Στολτίδης
Ανάμεσά στους δύο και λίγο πιο μπροστά τους, ακριβώς στο κέντρο, ο Λεντέσμα
Δεξιός μεσο-επιθετικός: ο Γκαλέτι
Αριστερός μεσο-επιθετικός: ο Νούνιες (ναι, καλά είδατε, όχι ο Λούα-Λούα)
Φουνταριστός: Ποιος άλλος; Ο Ντάρκο.

Εάν δεν έχει επανέλθει ο Σέζαρ, το αμυντικό σχήμα μετατρέπεται ως εξής: δεξί μπάκ ο Πάτσα, αριστερός ο Τόρο και στο κέντρο Άντζας και Ζέβλακοφ.

Αυτά και δε σηκώνω αντίρρηση γιατί την έχω δεί και πολύ Τεχνικός τελευταία. 
οκ κοουτς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom