You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
σιγουρα!!φενετε εξαλου στο ποστ με το οποιο ξεκινησε το θρεντ του!!Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν αποχώρησε λόγω κάποιας "στραβής" με το site.
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Παραξενα μας τα λεει...Λετε να βιωσουμε του χρονου την απολυτη Ισπανομανια??
και ο θρυλος επιχειρηση!!καταλαβα.....Οι αφοι Γιαννακοπουλοι ειναι χομπιστες, απο καυλα κανουν οτι κανουν. Ο κοκκαλης ειναι επιχειρηματιας. αααα και μην συγκρινεις το μπασκετ με το ποδοσφαιρο... εντελως διαφορετικα πραγματα.
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
με την αποψη που καταθετεις αν τη θεωρησω και ποιο γενικη η επομενη κινηση θα ειναι να διωξετε το λεμονη και να παρετε αλεφαντο και αν αυτο δεν σας κανει πρωταθλητες ευρωπης να πατε παλι στον ρωσοποντιο.(ματζου....νι).καλα να παθουμε και χασαμε.. 8 ευκαιριες και η μπαλα δεν εμπενε με τιποτα το ποδοσφερο τιμωρει και ο καστιγιο ασ αφησει τους βεντετισμους και ασ μαθει πως μπενει η μπαλλα στα διχτυα πρωτη φορα βλεπω επαγγελματια παιχτη σε ενα τοσο κρισιμο παιχνιδι να κλωτσαει την μπαλα στον ουρανο...ουτε καν στην εξεδρα..και ηταν μονος με τον τερματοφυλακα..αν και ο ολυμπιακος επαιξε καλυτερα και μου φανικε μια κλαση ανωτερος απο τον παναθηναικο κατοχη μπαλας 65 % ευκαιριες και μου εδωσε την εντυπωση οτι τα εδωσε ολα πιστευω οτι του χρονου χρειαζετε καλυτερο επιθετιο διοτι αυτος ο καστιγιο δεν μου γεμιζει το ματι μου θυμιζει εντονα οφορικουε..μακαρι να πεσω εξω...αλλα επιθετικο για να βαζει γκολ στον ιωνικο και στο περιστερι....δεν κανει για τον ολυμπιακο ουτε και για ευρωπη εμεις θελουμε σεντερ που να βαζει γκολ στα δυσκολα οχι στα ευκολα ο κωσταντινου μονος δεν φτανει..
σοφη η αλλαγη τζολε-παντου-τοροσιδη "εδεσε" το 0-0 αλλα βρεθηκε ο μαλακας ο "καλιτερος".
κερδισε λοιπον ο μουνιοθ γιατι ειναι "προπονητης"ξερει τι εχει και πως με αυτο, και με ποιο τροπο,θα διεκδικιησει το περισσοτερο δυνατο.
ξυπνα γαβρο!!!
μετρα ποσες φορες χαλασε ο ριμπο και ο οκκας τη σουπα που εφτιαξαν τοροσιδης-παντος.
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Συμφωνω περιπου μαζι σου για το ξεσκαρταρισμα ορισμενω ποδοσφαιριστων .Ο ΟΣΦΠ χρειάζεται γενική αναδόμιση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Κυρίως όσον αφορά τους παίχτες πρέπει να φύγει όλο το ΚΑΠΗ, όπως οι Ριβάλντο, Τζόρτζεβιτς, Ανατολάκης κλπ - διότι αν και τώρα έχουν κάποιες σημαντικές δυνατότητες δεν μπορείς να χτίσεις το μέλλον του συλλόγου (και ιδιαίτερα το ευρωπαϊκό) με αθλητές που σε 1-3 χρόνια θα πάρουν "σύνταξη". Οφείλουμε να ρισκάρουμε όπως ο ΠΑΟ και να βάλουμε κάνα ταλέντο στη βασική 11άδα (βλέπε παράδειγμα Νίνη), αλλιώς η αυτοκρατορία θα ανήκει στο παρελθόν σύντομα.
Βεβαια εμεις σαν ομαδα δεν εχουμε την πολυτελεια να δοκιμαζουμε νεους ποδοσφαιριστες μεσουσης της αγωνιστικης περιοδου, διοτι χτυπαμε συνεχεια πρωταθλημα , ενω τα βαζελοχανουμια , δεχ εχουν τετοια καψα και μπορουν να πειραματιζονται με τους καθε λογης Νινηδες!!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ολυμπιακός,η Μίλαν της Ελλάδος
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Kαι εμένα μου κάνει εντύπωση αυτός ο Κοκαλιάρης...
Φέτος μου έχει κόψει το γήπεδο, γι αυτό εχω διαρκείας στο μπάσκετ, μια και βλέπω να κινούνται λιγο τα αδέρφια...
Αλλα ο κοινός παρονομαστής είναι ένας αδέρφια....
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ
Φέτος μου έχει κόψει το γήπεδο, γι αυτό εχω διαρκείας στο μπάσκετ, μια και βλέπω να κινούνται λιγο τα αδέρφια...
Αλλα ο κοινός παρονομαστής είναι ένας αδέρφια....
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Στο μπάσκετ αξίζει να πηγαίνεις κ να συμπαραστέκεσαι αν είσαι γαύρος.Στη μπάλλα όντως σας κοροιδεύουν ψιλο γαζί
Στο μπάσκετ, όταν σταμάτησε να ασχολείται ο Κόκκαλης με την ομάδα και την παράτησε στην μοίρα της, ήμασταν τα σούργελα του αιώνα.
Προσωπικά σαν οπαδός του Ολυμπιακού τον Κόκκαλη δεν τον έχω (ακόμα) βρίσει, αλλά για το μπασκετ την συγκεκριμένη εποχή έλεγα οτι είναι μεγάλος μαλάκας. Ή παράτα την ομάδα ρε ηλίθιε ή ασχολήσου μαζί της. Δεν γουστάρεις να ασχοληθείς, με γειά σου και χαρά σου. Μην την ρεζιλεύεις όμως ! ʼσε να ασχοληθεί κάποιος άλλος μαζί της.
Την υγειά μας την βρήκαμε τον τελευταίο χρόνο που άρχισε να ασχολείται ο Αγγελόπουλος σοβαρά. Ελπίζω η ομάδα να ξαναγίνει τρανή όπως πριν απο καμιά δεκαριά χρόνια...
Προσωπικά σαν οπαδός του Ολυμπιακού τον Κόκκαλη δεν τον έχω (ακόμα) βρίσει, αλλά για το μπασκετ την συγκεκριμένη εποχή έλεγα οτι είναι μεγάλος μαλάκας. Ή παράτα την ομάδα ρε ηλίθιε ή ασχολήσου μαζί της. Δεν γουστάρεις να ασχοληθείς, με γειά σου και χαρά σου. Μην την ρεζιλεύεις όμως ! ʼσε να ασχοληθεί κάποιος άλλος μαζί της.
Την υγειά μας την βρήκαμε τον τελευταίο χρόνο που άρχισε να ασχολείται ο Αγγελόπουλος σοβαρά. Ελπίζω η ομάδα να ξαναγίνει τρανή όπως πριν απο καμιά δεκαριά χρόνια...
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Στο μπάσκετ αξίζει να πηγαίνεις κ να συμπαραστέκεσαι αν είσαι γαύρος.Στη μπάλλα όντως σας κοροιδεύουν ψιλο γαζί
Ενώ εσένα αδερφέ, δεν σε κοροιδεύουν. Ευγε.
Είστε η πιο αγνή ομάδα.
Με τους πιο αγνούς Προέδρους και φιλάθλους.
Εμείς τουλάχιστον έχουμε δεί και 5-6 παιχταράδες, αλλά και πάλι βρίζουμε και κατηγορούμε την διοίκηση. Ο κ.Ντέμης με τα Εκατομμύρια Ευρώ που πήρε φέτος πήρε κάποιο σέντερ-φόρ, μήπως και διεκδικήσει την 2η θέση??
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Φέτος θα ξεχρεώσει η ΑΕΚ τα παλιά της χρέη+τα τρέχοντα έξοδα περί οφειλών όπως λες.
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ωραια.
Θα σε πείραζε να βγει και του χρόνου CL, και με περισσότερα φράγκα, να κάνει μετά πραγματικές επενδύσεις....
ΟΚ
Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος.....
Θα σε πείραζε να βγει και του χρόνου CL, και με περισσότερα φράγκα, να κάνει μετά πραγματικές επενδύσεις....
ΟΚ
Αν εσύ είσαι ευχαριστημένος.....
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ΟΛΟΙ κοιτάνε το πορτοφόλι τους.
Να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή. Εμας μας πετάει που κ που κανέναν παιχταρά, και μας θολώνει.
Οι μόνοι που δεν τα σκέφτονται είναι τα "στρουμφάκια"....
Να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή. Εμας μας πετάει που κ που κανέναν παιχταρά, και μας θολώνει.
Οι μόνοι που δεν τα σκέφτονται είναι τα "στρουμφάκια"....
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ονοματα ονοματα 5-6????????Ενώ εσένα αδερφέ, δεν σε κοροιδεύουν. Ευγε.
Εμείς τουλάχιστον έχουμε δεί και 5-6 παιχταράδες,
χαχαχα!
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Φέτος θα ξεχρεώσει η ΑΕΚ τα παλιά της χρέη+τα τρέχοντα έξοδα περί οφειλών όπως λες.
σωστα... απ' του χρονου να θα αρχισει το μαγαλο φαγοποτι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις