stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους: Πάρντο, Τοροσίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Α.Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ριέρα, Ρόμενταλ και Μιραλάς.
με αποστομοσες τωρα
δηλαδη...δεν ευνοειται ο σαπιος;θα μας πεις οτι τον αδικουν κιολας σε λιγο...Μαζευτήκατε ταυτόχρονα αεκατζής, βαζελάκος και μπαογκτζης να κλάψετε για την "εύνοια" υπέρ του γαύρου.
Τυχαίο;;; Δε νομίζω!! Αφού μια παρέα είναι οι ομάδες σας.
Ανοίξτε ένα thread όλοι μαζί, με τίτλο "Μου 'φαγαν το μπιφτέκι μου"!
σε ποιο κανάλι τον βλέπεις τον αγώνα;mvp του αγωνα ο σπαθας μεχρι τωρα.μπραβο,γκρεμισατε την παραγκα
Δοκάρι η Ξάνθη....την γλυτώσαμε.
mvp του αγωνα ο σπαθας μεχρι τωρα.μπραβο,γκρεμισατε την παραγκα
Εγω απορω, αφου η Ξανθη ειναι αδελφικο σας σωματειο, ποιος φοβος επεισοδιων υπηρχε? Θα πατε μια χαρα, θα νικησετε 0-2 με 0-1 απο ημιχρονο και στο τελος θα ανταλλαξετε και φανελες. Ειλικρινα δεν καταλαβαινω.
Αν δεν τον φάει το μουνί θα γίνει μεγάλος παίχτης
Μπραβο φεφε!!!!!!!!!!!!!
κατά βάθος θες να πεις:Αν εχει το μυαλο και φυγει απο την Ελλαδα εννοεις.
μεγαλεφαντε κοψε την πρεζα..
σε λιγο θα μας πεις οτι ο φετφατζιδης ειναι καλυτερος του γκαλετι..
εχεις καψει κοσμο και κοσμακη αλητη....
time will tell.Οι παραπάνω μπορούν να συνεχίσουν να το ρουφάνε.
ο φετφα σουπερ ειναι,και με την εθνικη επαιξε τελεια.την αλλη βδομαδα παιζουν τσουλου οι βαζελοι.και οι υπολοιποι παιζουν γιουροπα..εσεις που παιζετε?time will tell.
εγώ δεν βγάζω συμπέρασμα για τον φέτφα αν δεν το δω να παίζει με ομάδα της προκοπής.
τι να το κάνω αν τον βλέπω με τα κατσίκια της ξάνθης του ποα και λοιπών τοπικών ομάδων.
τώρα που είπα ποα, ο πρέσβης πότε παίζει τσουλου γιατί έχω καιρό να δω τσόντα, ελπίζω να μην παραιτήθηκε πριν το τέλος του 1ου γύρου.