παλι τον παππου βλεπω να ρχεται...νεξτ πλιζ
πάντως το θέμα δεν είναι να φύγει ο οποιοσδήποτε είναι εκεί...αλλά το να έρθει κάποιος άλλος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
γιατι ρε δεν δινετε εισητηρια
δεν γουσταρετε να ρθειτε χαριλαου
παλι χερι σας βαζει στις μετακινησεις ο χοντρος οπως ο θειος.... :- :- :-
δεν γουσταρετε να ρθειτε χαριλαου
παλι χερι σας βαζει στις μετακινησεις ο χοντρος οπως ο θειος.... :- :- :-
δε θα την επετρεπε ο μπιτσαξης ετσι κ αλλοιως..εδω δε μας αφηνει να παμε ξανθη και οι βαζελοι πηγαμ κρητη...αλλα και να διναμε θα μας δινατε οσα θελαμε δηλαδη?θυμαμαι στο 0-0 επι ντουσαν 130 πουλμαν....οταν το πρωτο ηταν στο γηπεδο το τελευταιο ηταν εξω απ την πολη..ασε που ακομα θυμαμαι να μας πετανε γλαστρες...
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
1.000 θα μας δινατεδε θα την επετρεπε ο μπιτσαξης ετσι κ αλλοιως..εδω δε μας αφηνει να παμε ξανθη και οι βαζελοι πηγαμ κρητη...αλλα και να διναμε θα μας δινατε οσα θελαμε δηλαδη?θυμαμαι στο 0-0 επι ντουσαν 130 πουλμαν....οταν το πρωτο ηταν στο γηπεδο το τελευταιο ηταν εξω απ την πολη..ασε που ακομα θυμαμαι να μας πετανε γλαστρες...
1.000 θα σας διναμε
για να γουσταρουμε ολοι σαν οπαδοι
το καραισκακη ειναι το μονο γηπεδο που δεν εχω πατησει...
το εχω απωθημενο
ναι αλλα για να φερεις εσυ στο καραισκακη 1000 ατομα θα χασω εγω κανα ταληρο κοσμο ζωνες με κοσμο...αν ερθω εγω δεν χανεις τοσα...και για 1000 ατομα εκδρομη δεν αξιζει τον κοπο νομιζω...απο 3,5 -4 000 και πανω...1.000 θα μας δινατε
1.000 θα σας διναμε
το εχω απωθημενο
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
και εγω 3 χιλιαρικα θα χασωναι αλλα για να φερεις εσυ στο καραισκακη 1000 ατομα θα χασω εγω κανα ταληρο κοσμο ζωνες με κοσμο...αν ερθω εγω δεν χανεις τοσα...και για 1000 ατομα εκδρομη δεν αξιζει τον κοπο νομιζω...απο 3,5 -4 000 και πανω...
και για μενα ειναι μεγαλυτερη ζημια
γιατι απο τα εισητηρια αναπνεω οικονομικα
εσενα στα αρχιδια σου
εχεις τα γκαφρα του χοντρου...
κωλογουσταρω να εχω απενταντι τους γαυρους
ποσα διαρκειας εχετε φετος ?τιμες?και εγω 3 χιλιαρικα θα χασω
και για μενα ειναι μεγαλυτερη ζημια
γιατι απο τα εισητηρια αναπνεω οικονομικα
εσενα στα αρχιδια σου
εχεις τα γκαφρα του χοντρου...
κωλογουσταρω να εχω απενταντι τους γαυρους
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε γαμα...να σου `πω εγω...χωρις υπεκφυγες...
μεγαλη μαλακια του χοντρου που δεν εδωσε....καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτη η μαλακια να μην μπορει να δει ο αλλος εκτος εδρας σε ντερμπι την ομαδα του...χοντρη μαλακια....
εγω προσωπικα εχω δει πανω απο 40 ντερμπι με βαζελο και αεκ σε λεωφορο φιλαδελφεια και οακα....
αλλο πραγμα τα ντερμπι...καλες και οι σερρες και οι ξανθες και τα ρεστα αλλα...
αδικαιολογητος ο χοντρος...επρεπε να μην υπολογισει λεφτα και τα ρεστα...και εισητηρια και τα λοιπα...
επρεπε να σας δωσει και σε σας και σε ολους...σε βαζελους σε χανουμια σε ολους....
εκει ειναι η μαγκια...να ρισκαρεις και ζημιες στο γηπεδο και τα ρεστα...να κανεις το βημα το παραπανω...αλλα μαλλον κωλωσε...πηγε εκ του ασφαλους...δικαιωμα του...εμενα προσωπικα με πειραζει...πολυ γουσταρω την αντιπαλη εξεδρα ....ανεβαινει η αδρεναλινη...πωρωση...
τα υπολοιπα ειναι σαλια....
αν εισαι μαγκας ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ...... ;) ;) ;)
μεγαλη μαλακια του χοντρου που δεν εδωσε....καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτη η μαλακια να μην μπορει να δει ο αλλος εκτος εδρας σε ντερμπι την ομαδα του...χοντρη μαλακια....
εγω προσωπικα εχω δει πανω απο 40 ντερμπι με βαζελο και αεκ σε λεωφορο φιλαδελφεια και οακα....
αδικαιολογητος ο χοντρος...επρεπε να μην υπολογισει λεφτα και τα ρεστα...και εισητηρια και τα λοιπα...
επρεπε να σας δωσει και σε σας και σε ολους...σε βαζελους σε χανουμια σε ολους....
εκει ειναι η μαγκια...να ρισκαρεις και ζημιες στο γηπεδο και τα ρεστα...να κανεις το βημα το παραπανω...αλλα μαλλον κωλωσε...πηγε εκ του ασφαλους...δικαιωμα του...εμενα προσωπικα με πειραζει...πολυ γουσταρω την αντιπαλη εξεδρα ....ανεβαινει η αδρεναλινη...πωρωση...
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
9.500ποσα διαρκειας εχετε φετος ?τιμες?
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.391
- Πόντοι
- 266
ωραιος φιλερε γαμα...να σου `πω εγω...χωρις υπεκφυγες...
σε γουσταρω
ρε γαμα...να σου `πω εγω...χωρις υπεκφυγες...
+1925
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
oτι και να λετε ο χοντρος εχει καθε δικιο να μη δινει και να μην παιρνει εισητηρια...
για καποιους μαλακες το καλοκαιρι εχασε 6 μυρια...
επιπλεον δε βλεπω το λογο γιατι πρεπει να ρισκαρει να του κανουν το γηπεδο καλοκαιρινο...
οποτε ο καθενας σπιτι του,αφου τα ζωα δεν ειναι για πουθενα αλλου..
επιπλεον δε βλεπω το λογο γιατι πρεπει να ρισκαρει να του κανουν το γηπεδο καλοκαιρινο...
1.000 θα μας δινατε
1.000 θα σας διναμε
το εχω απωθημενο
Παίξτο Λάρισα ή Ολ. Βόλου για νάρθεις.
oτι και να λετε ο χοντρος εχει καθε δικιο να μη δινει και να μην παιρνει εισητηρια...
Κι έφτασε τέλος Σεπτέμβρη για να πάμε γήπεδο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις