Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε μαλάκα ...είπαμε να μιλάμε για παίκτες...όχι για υποψία παικτώνπρόσθεσε και τον Φράνκο Νάκιτς.
ρε μαλάκα ...είπαμε να μιλάμε για παίκτες...όχι για υποψία παικτώνπρόσθεσε και τον Φράνκο Νάκιτς.
μυαλο ο βασκος....
εξαλλου η χρονια βγαινει ανετα με τον 33αρη παντελιτσ..
χαχαχαχαχχα..Η χρονιά βγαίνει με όποιους επιλέξει ο προπονητής.
(Και) γι αυτό πληρώνεται και θα κριθεί αναλόγως.
Και στην τελική, ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ....να περάσει ο επόμενος.
χαχαχαχαχχα..
κατσε να μη βγεις τσ.λ του χρονου και τα λεμε..
δεν καταλαβαινεις τι γραφεις μου φαινεται..Από το Νέμεθ και το Μήτρογλου φτάσαμε στο CL?
Οκ...
Εν πάσει περιπτώσει, το να βγει ο θρύλος 3ος το βλέπω αδύνατο.
δεν καταλαβαινεις τι γραφεις μου φαινεται..
λες:λεφτα εχω.
και σου απαντω πως αν δε βγεις τσ.λ,δηλαδη πρωτος,παπαρια θα χεις!
οσο για το νεμεθ και το μητρο,αν εσυ θεωρεις σωστο να αφηνει στον παγο τα 2 απο τα 3 φορ του,εμενα στα παπαρια μου!
δεν καταλαβαινεις τι γραφεις μου φαινεται..
οσο για το νεμεθ και το μητρο,αν εσυ θεωρεις σωστο να αφηνει στον παγο τα 2 απο τα 3 φορ του,εμενα στα παπαρια μου!
ο μητρογλου φέτος έχει χάσει κανα δυο γκολ από τη γραμμή με άδειο τέρμα. δίκιο έχει να μην τον εμπιστεύεται. θα μου πεις κι ο Πάντελιτς σιγά τι έχει δείξει: ένα γκολ με σπόντα κι άλλο ένα τετ α τετ που έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα και χρειάστηκε να πάρει την κόντρα για να το βάλει. για τον Νέμεθ δεν μπορώ να καταλάβω. μανιάτικο του το κρατάει που άργησε να γυρίσει; δεν τέλειωσε ακόμα αυτή η τιμωρία του;
ελα μωρε..ολο και σε καποιο σβερκο θα βρει η μπαλα απο το σουτ του μεγα μαρκο,και θα παραλυρουν οι γαβροι..ο μητρογλου φέτος έχει χάσει κανα δυο γκολ από τη γραμμή με άδειο τέρμα. δίκιο έχει να μην τον εμπιστεύεται. θα μου πεις κι ο Πάντελιτς σιγά τι έχει δείξει: ένα γκολ με σπόντα κι άλλο ένα τετ α τετ που έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα και χρειάστηκε να πάρει την κόντρα για να το βάλει. για τον Νέμεθ δεν μπορώ να καταλάβω. μανιάτικο του το κρατάει που άργησε να γυρίσει; δεν τέλειωσε ακόμα αυτή η τιμωρία του;
Αν ο Πάντελιτς τραυματιστεί σήμερα, ποιος θα παίξει σέντερ φορ;Η χρονιά βγαίνει με όποιους επιλέξει ο προπονητής.
(Και) γι αυτό πληρώνεται και θα κριθεί αναλόγως.
Και στην τελική, ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ....να περάσει ο επόμενος.
και παίρνει και τον μπαγάσα που δεν έχει συνέλθει ακόμα από τραυματισμό...δεν καταλαβαινεις τι γραφεις μου φαινεται..
Ρε γκαζμα ο γκοβου πέζει?και παίρνει και τον μπαγάσα που δεν έχει συνέλθει ακόμα από τραυματισμό...
αααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
να δεις τι γλέντια θα ξεκινήσουν με κάνα χηνάρι σήμερα χωρίς τη βοήθεια της διαιτησίας.....
Αν ο Πάντελιτς τραυματιστεί σήμερα, ποιος θα παίξει σέντερ φορ;
Ο Μιραλάς που δεν είναι η θέση του (συνέχεια πήγαινε δεξιά στο προηγούμενο) ή ο 1,65 Φετφατζίδης;
Εκτός κ'αν γίναμε Μπαρτσελόνα και έχω χάσει επεισόδια.
Να ξεκαθαρίσει ο Βαλβίδας τα πράγματα στη διοίκηση: Αν δε θέλει τον Μήτρογλου, να τον πουλήσουμε
να παίξει μπάλα το παιδί (σε σοβαρή ομάδα κατά προτίμηση, πχ κάποια μικρομεσαία γερμανική), μπας και ξαναδούμε άσπρη μέρα στην Εθνική.
μπες με το άλλο το κανονικό να σου απαντήσω. τελειωμένε.Ρε γκαζμα ο γκοβου πέζει?
Ρε πατε καλα? Γιατι τι εγινε με τον Μητρογλου, το τσογλανακι αρχισε τις μαλακιες... Αλλα φετο τα πραγματα ειναι αλλιως... Εχουν γνωση οι φυλακες μαλακακο "πιστολερο".
Εχουμε και λεμε 1. Αγωνιστικη, βασικος
2. Α γωνιστικη βασικος
3.Αγωνιστικη μπηκε στο 60. Δλδ στο μοναδικο που δεν επαιξε ειναι με τον Αστερα... Και αρχιζει και μανουριαζει!!!!
Κια ρωταω εγω ποιος να εμενε εκτος 18αδας???