Οτι με ρωταει απανταω ρε συ... Τι θες να του κανω και ερωτικη εξομολογηση??![]()
Ρε μάγκες έχετε διαρκείας?
Σε ποια θύρα πάτε?
Οτι με ρωταει απανταω ρε συ... Τι θες να του κανω και ερωτικη εξομολογηση??![]()
ελπίζω να μην μου το κάνεις αυτόΟτι με ρωταει απανταω ρε συ... Τι θες να του κανω και ερωτικη εξομολογηση??![]()
Ο πλεζουρας εχει στα vip...Ρε μάγκες έχετε διαρκείας?
Σε ποια θύρα πάτε?
ελπίζω να μην μου το κάνεις αυτό
δεν έχω αλλαξιές στο γραφείο
σαλτα γαμησου μωρη λουγκρα..Ο πλεζουρας εχει στα vip...![]()
![]()
![]()
Xριτς χρατς χριτσι χριτσι χρατς........................
Και το ροκανισμα της καρεκλας καλα κρατει
Σε λιγη ωρα να βαλεις και του Γεμελου...![]()
![]()
![]()
![]()
ελα; ρε στρατηγε με το νουμερο τον κομπλεξικο τον σαλιαρη...Ρε συ,καλυτερα τα αρθρα να τα βαζεις www.bourdela.com/forum/index.php?topic=99866.0]εδω[/url] και ασε το θρεντ "λευκο" απο τους δημοσιοκαφρους...
ρε μαλακα τα πηρα κρανιο με το νουμερο και ειναι και μεγαλος ανθρωπος...
ρε παλιοκαραγκιοζη ''c 200 φορες κλασε μας τα αρχιδια'' τι δεν καταλαβαινεις;;;
προσπαθησα ρε νουμερο να ειμαι ευγενικος μαζι σου ...
δεν παιρνεις χαμπαρι...γιατι μας ζαλιζεις τα αρχιδια με αρθρα μαλακηδων που ονειρο τους μολις ξυπνησουν το πρωι ειναι να δημιουργησουν προβλημα στην ομαδα;;;;
αντε γαμισου και μην ξαναγραψεις εδω...γραψε στου βαζελου και στης κλαψας που ειναι ομαδες που ΔΕΝ εχουν προβληματα και πανε ολα καλα...
τραβα λεμε ρε νουμερο απο εδω...δεν θελουμε να μας σωσεις δεν θελουμε να μας κανεις ομαδα ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΤΕ δεν θελουμε να εχουμε καλο προπονητη δεν θελουμε να εχουμε καλους παιχτες και ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ....
δεν θελουμε ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ να μας ανοιξεις τα ματια ...θελουμε να ζουμε στην πλανη μας ...
πας τωρα να ΓΑΜΗΘΕΙΣ;;;;;μαλακα....
ελα; ρε στρατηγε με το νουμερο τον κομπλεξικο τον σαλιαρη...
ειπαμε να κανουμε κριτικη να βλεπουμε τις μαλακιες μας αλλα να εχουμε τωρα ενα μαλακα να μας ζαλιζει τα αρχιδια με τα αρθρα των καραγκιοζηδων που φωναζουμε συνεχεια οτι παιζου υποπτο ρολο παει πολυ...
δηλ.ειμαστε εμεις οι μαλακες και δεν αγαπαμε την ομαδα και θα μας πουλησει ολυμπιακοφροσυνη το νουμερο....
θα μας ανοιξει τα ματια ο καρπετ ο πανουτσος ο γεμελος και ο παπανικολαου και ο δρακος και ο μπραουδακης και ο καραλης και ο λυκουροπουλος και ο μαρκακης και ο καθε μαλακας....
να μας πει το νουμερο αφου την ψαχνει με τους δημοσιογραφους και παρακολουθει τα τεκταινομενα στο χωρο γιατι καθαρισαν τον καραπαπα σε ενα βραδυ απο τη νοβα...ξερει ;;;
εκει θελω να τον δω...
ολοι αυτοι που ποσταρει ανηκουν στη συμμορια της νοβα-γκολ νιους -εξεδρα-σπορντει- νοβα σπορ εφ εμ...
μιλαμε για ορνιο που δεν καταλαβαινει τι γινεται γυρω του...
δεν λεω δεν ειναι γαυρος...ειναι...αλλα πιο πολυ απο γαυρος ειναι μαλακας που τον τραβανε απο την μυτη τα γατονια με την ''πεννα''....
ρε μαλακα τα πηρα κρανιο με το νουμερο και ειναι και μεγαλος ανθρωπος...
και συ εχεις πει εκατομμυρια μαλακιες και εγω και ολοι μας...και ο στρατηγος
αλλα τετοια ηλιθιοτητα να μας ποσταρει λιβελλογραφηματα ρουφιανων αντιολυμπιακων παει πολυ...συνεχεια...δεν κανει τιποτα αλλο...
ενταξει...εχεις δικιο...μαλακια να τρελλαινεσαι στο νετ και να κανεις σαν μαλακας λες και εχεις μπροστα σου αυτον που βριζεις...Σπάζεσαι???
Γουστάρω!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
μπορω να σου πω οτι γουσταρεις (αμα ξερω) αλλα σε σενα...xristidis, για ποδόσφαιρο έχεις να μας πεις κάτι???
Ν'ακούσουμε την άποψη σου ρε παιδί μου, να μας αποδείξεις πόσο "πουλημένοι" είναι και τι "ψέμματα" γράφουν όλοι αυτοί οι "ρουφιάνοι".
Μαλακία είπα ε?
Ποιος ασχολείται...