Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
το προβλημα ειναι οτι ειναι ψιλα ο πηχης
οποια και να ειναι η διαδοχη κατασταση, θα εχει προβλημα στην συγκριση με την χρυση εποχη του Κροκους

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και κατι ιδιαιτερα σημαντικο.
το ποσο μουρη απο τις πρασινες φυλλαδες σημερα με τον ιδιο τιτλο και με ξενα κολυβα πρωτη φορα ειδα απο νταμπλουχο. λες και κερδισαν αυτοι χτες ρε τα νουμερα
prasini_1.jpg

derbysports.jpg

εγω δε θυμαμαι ποτε να ασχολουμε με τις πουτσες του παο.
επερνα τις κουπιτσες μου πηγαινα στις φιεστες μου και στο καβλι μου ο παο
αλλα οταν πας 1 φορα καθε καμποσα χρονια λογικο ειναι να κανεις τετοια

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τα πραματα ειναι σκουρα δυστυχως
και επειδη δε βλεπω διαθεση απο τον προεδρο να συνεχισει
καλυτερα να βρει καποιον σωστο και να φυγει και να τον θυμομαστε για αυτα που μας εδωσε
γιατι αν μεινει τωρα θεωρω οτι θα καταστρεψει και την υστεροφημια του μαζι με την ομαδα

Πολλα τα προβληματα φετος και αν συνεχισει ετσι θα μεταφερθουν και του χρονου! Ας ελπισουμε οτι θα βρεθει καλος αγοραστης, οτι ο Κοκκαλης θα πουλησει σε καλη τιμη για να βρει να πουλησει και ο νεος διαδοχος να εχει ορεξη για δοξες αλλα να ριξει και χρημα φυσικα. Παντω η εκλογη θα ειναι στις 14 Ιουνιου δηλαδη την ημερα που θα ξεκιναει η προετοιμασια(α ρε που φτασαμε!!!). Ποιος προπονητης θα αναλαβει την προετοιμασια αφου η τωρινη διοικηση δε μπορει να παρει αποφασεις για το μελλον?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Πολλα τα προβληματα φετος και αν συνεχισει ετσι θα μεταφερθουν και του χρονου! Ας ελπισουμε οτι θα βρεθει καλος αγοραστης, οτι ο Κοκκαλης θα πουλησει σε καλη τιμη για να βρει να πουλησει και ο νεος διαδοχος να εχει ορεξη για δοξες αλλα να ριξει και χρημα φυσικα. Παντω η εκλογη θα ειναι στις 14 Ιουνιου δηλαδη την ημερα που θα ξεκιναει η προετοιμασια(α ρε που φτασαμε!!!). Ποιος προπονητης θα αναλαβει την προετοιμασια αφου η τωρινη διοικηση δε μπορει να παρει αποφασεις για το μελλον?
εγω φιλε μου ξερεις τι θα δεχτω και θα το θεωρησω πολυ μα πολυ τιμιο η απο τον κοκκαλη η απο τον διαδοχο του???
να μου βαλει ενα πλανο και να μιλησει ανοιχτα
οπως καθε χρονια μου εκανε στο τελος συνεντευξη τυπου και γαμιομασταν στα γελια ετσι και τωρα θελω ειλικρινια να μου πει φιλε εχουμε αυτα αυτα και αυτα τα πορβλημα .ξεκιναμε απο το 0 και σε 3 χρονια να παμε για νεα αυτοκρατορια.αλλιως θα παει και του χρονου με τσαπατσουλιες να παρει κουπα και παλι 5οι θα βγουμε

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μα αυτο φοβομαστε ολοι μας! Εκει θα καταληξει αν συνεχισει ετσι. Δε μπορουμε να πουμε τιποτα. Διστυχως πρεπει να κατσουμε(με σταυρωμενα χερια) και να περιμενουμε! Οσο γι'αυτο που λες, ειμαι απο αυτους που συμφωνουν σκεψου ομως οτι υπαρχει μεγαλη μεριδα του κοσμου του Ολυμπιακου που δε θα δεχτει 2-3 χρονιες (ενδεχωμενος) χωρις πρωταθλημα...

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
.....την   κανει   με  ελαφρα  πηδηματακια.....οπως   εκανε  και  στο  μπασκετ......ειναι  εξυπνος  ανθρωπος.......μολις  επεσε  το  τειχος  του  Βερολινου  ,  η   ΙΝΤΡΑΚΟΜ   αρχισε  στο καπακι  συνεργασιες  με  ΝΑΤΟ   ξεχνωντας την ιστορια  του   και   τους  φιλους  στην Αν.Γερμανια  και  στην   ΕΣΣΔ.......εχει  μαθει  να  επιβιωνει   αλλαζοντας  συμμαχιες.....οταν   ειδε   οτι  δεν  τα  εβγαζε  περα   με  τον  μουρλο  τον  Παυλο  στο  μεταγραφικο  budget αφησε τον μπασκετικο  ΟΣΦΠ  σε  μια  βραδια........ξερει  ποτε  ειναι   η  στιγμη να  αποχωρησει.......για μενα  ηταν αναμενομενο......στον   ΠΑΟ   εχουν  μαζευτει   4  κολοσσοι  , ο Κοκκαλης  δεν θα μπορουσε ποτε να τα βγαλει περα  μονος  του !

Ρε φίλε στην φάπα τα είχε τα κοντοπούτανα στο μπάσκετ και πλάκα τους έκανε όποτε ήθελε.
Σιγά που δεν μπορούσε να τους ανταγωνιστεί.
Ίσα ίσα άμα δεν μπορούσε 8α έπαιρνε το..πόλο όχι την μπάλα που θέλει πολλαπλάσιο μπάτζετ.
Απλά άφησε το μπάσκετ γιατί δεν είχε φράγκα και γιατί κανείς και στην ευρώπη πέρα από 4-5 ομάδες δεν ασχολιόταν.
Όσον αφορά τη μπάλα για 14 χρόνια μεγάλωσε γεννιές με ψυχολογικά προβλήματα σε νότο και βορρά.
Απλά μάλλον ήρθε το τέλος της εποχής του.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλε χεστηκα απο αυτη τη μεριδα. εγω που αγαπω την ομαδα μου και δεν εχω κερδος απο αυτη θα κατσω να περιμενω αν ξερω οτι γινετε σωστη δουλεια.τωρα κατι οργανομενοι που ειναι φρου φρου και καθε κυριακη μεσα και στο τελος του αγωνα δε ξερουν ποσο εληξε ο αγωνας δε θελω να σου πω που τους γραφω

Davatzis_90

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχουμε φαει πολυ δουλεμα απο τον κοκκαλη μαγκες,για ποιο λογο ο ολυμπιακος να εχει οικονομικα προβληματα,εδω και 13 χρονια επερνε καθε χρονο το πρωταθλημα και εβγαινε στο CL,αρα λαθος διαχειρηση απο την διοικηση και πεταμενα λεφτα!! αν δεν μπορει ο Σωκρατης,αντρικιο θα ειναι να μας το πει για να ερθει ο επομενος,γιατι αυτη η κατασταση δεν παλευεται.............

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Στην Ελλαδα ειμαστε και πλανο δεν μπορει να υπαρξει ολοι το γνωριζετε ειναι τετοια η πιεση απο φυλλαδες , οργανωμενους , ακομα και αντιπαλους που ολοι θα πεσουν να φανε τον χ τεχνικο διευθυντη , κοουτς , προεδρο  εκτος και αν καποιοι  βολευονται  με ενα πλανο τυπου Σαντος οπου μια ομαδα με μηδεν μπαλα παιρνει βαθμο ή βαθμους και στηριζεται μονο σε ξενους και ελαχιστους ελληνες

Ο Κοκκαλης θα ειναι εγκλημα να λοιδωρειται , τετοιος τιτανιος διοικητικος ηγετης δεν θα ξαναπερασει και το πιο σημαντικο δεν ειναι οι τιτλοι , οι πορειες , τα λεφτα αλλα οτι ο πιτσιρικος εδω ακι 15 χρονια γινοταν Θρυλος γιατι ειχαμε εναν αερα , μια μαγκια(προερχομενη και απο το Πειραια) που το συνολο αυτο του ψυχολογικου αβανταζ δοθηκε απο το Κοκκαλη. Ανοητοι οσοι τον βριζουν πηγε τον Ολυμπιακο λαο ενα σκαλι παραπανω σε επιπεδο νοοτροπιας , ψυχολογιας σε σχεση με τους αντιπαλους.Γιατι αρκετοι ξεχνανε πως  ο Κοκκαλης περασαν πεντε χρονια για να κανει ομαδα αλλα μετα εσβησε απο το χαρτη το βαρδουλογιαννεικο και τους νυχτοβιους αεκιτζηδοαφεντηδες μακαρος , γενερακης , γιδοπουλος

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο  Γουλανδρης μονον μπορει να συγκριθει με Κοκκαλη και να ειναι στο ιδιο σκαλοπατι

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κυκλοφορεί πάντως ότι "ψάχνει για μαλάκες".

Έτσι ακριβώς.

(και θα βγαίνει μετά και θα λεει, μα εγώ πουλάω αλλά κανένας δεν έρχεται  :jerking: )

Τον Ολυμπιακο θα πουλησει οχι το μαναβικο της γειτονιας
λογικο δεν ειναι και για λογους πρεστιζ να θελει να τον μοσχολπουλησει ???

Γηπεδο , εγκαταστασεις υπαρχουν και το χρεος ειναι 22 εκατ ευρω αλλα εδω που ζουμε αυτο δεν μετραει καθολου

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις
πούλο τώρα ο θείος καλά χαρήκατε με τα κλεμμένα/πέτσινα/χάρτινα καλά κάνατε τους μάγκες με τις παράγκες
βγενό τώρα και τρομπόνι έχει στο εξής
καλή αρχή με την 5η θέση ,μπορείτε πιστεύω και πιο κάτω
εβίβα!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις
πούλο τώρα ο θείος καλά χαρήκατε με τα κλεμμένα/πέτσινα/χάρτινα καλά κάνατε τους μάγκες με τις παράγκες
βγενό τώρα και τρομπόνι έχει στο εξής
καλή αρχή με την 5η θέση ,μπορείτε πιστεύω και πιο κάτω
εβίβα!

Μπιανκο οσα εχουμε  εμεις εχετε ολες σας

Αντε Γεια

Αν εισαι λαγος να γνωριζεις πως το 1975 πηραμε τη κουπα που εσεις πηρατε τωρα 20η

Αν εισαι κιτρινομαυροασπρος απλα εισαι ανυπαρκτος συνολικα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Ο  Γουλανδρης μονον μπορει να συγκριθει με Κοκκαλη και να ειναι στο ιδιο σκαλοπατι
sorry αλλά ο Γουλανδρής ήταν κύριος και τα έπαιρνε στα ίσια
τεράστιος παράγοντας και μορφή
δεν συγκρίνεται με τον πράκτορα της στάζι που τα έπαιρνε ξέρεις πως

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Μπιανκο οσα εχουμε  εμεις εχετε ολες σας

Αντε Γεια

Αν εισαι λαγος να γνωριζεις πως το 1975 πηραμε τη κουπα που εσεις πηρατε τωρα 20η

Αν εισαι κιτρινομαυροασπρος απλα εισαι ανυπαρκτος συνολικα
ξέρω πώς τα πέρνατε,πρωτάθλημα Πειραιά με κάτι ανύπαρκτες ομάδες είναι γνωστά
και τι έχει να λέει,στο μπάσκετ έχεις 9 κι εγώ 30 !

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ειμαι Ολυμπιακος και ξερω ναι πως πηραμε το πρωταθλημα το 2004 με το Δουρο

Ξερω πως απο τοτε που ξυλοκοποθηκε ο δυσμοιρος Ευθυμιαδης δεν εχουμε παρει σε λαγο ματς πεναλτι

Αληθεια ποτε θα διακστει ο διοικητης των τω για αυτη την υποθεση ???

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ναι άλλα έκαναν πορεία στην Ευρώπη
βλέπε Γιούβε κλπ

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Ρε στο Βολλευ τι εγινε φετος ?????? Τσο και λο στο Λαγο Ταφο ????

Στο πολο που ειστε ρε ανυπαρκτοι που βγαλατε γλωσσα ????

Αντε στα λαγουμια σας πελατες

Για τη μπαλα η ιστορια λεει ισσοπαλια τιτλων ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και ολες σας

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε στο Βολλευ τι εγινε φετος ?????? Τσο και λο στο Λαγο Ταφο ????

Στο πολο που ειστε ρε ανυπαρκτοι που βγαλατε γλωσσα ????

Αντε στα λαγουμια σας πελατες

Για τη μπαλα η ιστορια λεει ισσοπαλια τιτλων ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ και ολες σας
Εμεις εχουμε κουπες τοσες οσες  ολες σας  η αεκ η αελ ο μπαοκ ο παο ο αρης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom