Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.086
Πόντοι
10.335
ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
δεν ξεχνάμε ποτέ τις χαρές μου έχουμε ζήσει με αυτή την ομάδα..
οι καημένοι αντίπαλοι περιμένουν έως και 15 χρόνια για να κάνουν μια νίκη ε deker? θυμάσαι πως σου πηδάγαμε την παοκάρα 5-1 με βόκολους φρούσους και τοχούρογλου? χαρείτε και εσείς λίγο αλλά μην ξεχνάτε πως οι μπαμπάδες σας είναι όλοι απο τον πειραιά
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Ετοιμάσου για τα πέτρινα χρόνια.... χαρές δεν θα ξαναδείτε με πρόεδρο τον Κρόκους..... :grin:

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
οι καημένοι αντίπαλοι περιμένουν έως και 15 χρόνια για να κάνουν μια νίκη ε deker? θυμάσαι πως σου πηδάγαμε την παοκάρα 5-1 με βόκολους φρούσους και τοχούρογλου? χαρείτε και εσείς λίγο αλλά μην ξεχνάτε πως οι μπαμπάδες σας είναι όλοι απο τον πειραιά
ακομα μπουκωμενος ακουγεσαι εσυ
:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Επισκέπτης
Να φύγετε κύριοι να πάτε αλλού να κάνε δούλεμα,κλείσαμε για σήμερα!!! :tickedoff:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πες τα αγορι μου
εσυ θυμασαι πως σου γαμαγα τον δαφνομπουκωμενο 0-4  εκει χαμου κ πως εφαγες 6αρα εδω πανω?
για πες θυμασαι η φτανει η μνημη σου μεχρι εκει που θελει?

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Καλα αμα ο Ολυμπιακος ετοιμαζεται για πετρινα χρονια,ο Παοκ διανυει ακομα περιοδο παλαιολιθικης εποχης 26 χρονια χωρις πρωταθλημα ρε μαγκες  :birdman:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
να σας δω στα τίρανα και στην Ισλανδία να παίζεται μπάλα μεσ στο λιοπύρι...κι ας πεθάνω...χαχαχα

υ.γ. να δω τι μαγκές θα κάνει ο Μέλμπερκ στους Αλβανούς; θα τον πάνε :zfuck: :zfuck: στη Σουηδία

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Να φύγετε κύριοι να πάτε αλλού να κάνε δούλεμα,κλείσαμε για σήμετα!!! :tickedoff:

Σιγά μη φύγουμε....το μαγαζάκι του γαύρου θα έχει κλάψα και κλάμα για αρκετό καιρό...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να σας δω στα τίρανα και στην Ισλανδία να παίζεται μπάλα μεσ στο λιοπύρι...κι ας πεθάνω...χαχαχα

υ.γ. να δω τι μαγκές θα κάνει ο Μέλμπερκ στους Αλβανούς; θα τον πάνε :zfuck: :zfuck: στη Σουηδία
με τα καλασνικοφ αγκαλια
ε ρε γλεντια

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
εγώ το βλέπω και σαν ευκαιρία μπας και μαζέψουμε ως ελλάδα κανέναν βαθμό παραπάνω!

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
carroten.jpg

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εδώ θα είμαστε και θα βλέπουμε όλων σας τις πεντάρες και τις 4άρες και θα γελάμε με τα χάλια σας.
κοντοζυγώνει ... ο σεπτέμβρης είναι κοντά, θα περάσει γρήγορα ο καιρός λόγω μουνιάλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom