You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
πες μας αφού πιάνεις όλα τα σπορ και για το βόλλευ γυναικών λοιπόν που δεν έχετε ούτε έναν τίτλοΡε στο Βολλευ τι εγινε φετος ??????
μπάσκετ εσύ 9 εγώ 30 μην ξεχνάς
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ειμαι Ολυμπιακος και ξερω ναι πως πηραμε το πρωταθλημα το 2004 με το Δουρο
Ξερω πως απο τοτε που ξυλοκοποθηκε ο δυσμοιρος Ευθυμιαδης δεν εχουμε παρει σε λαγο ματς πεναλτι
Αληθεια ποτε θα διακστει ο διοικητης των τω για αυτη την υποθεση ???
ο Δούρος τι είχε κάνει; είχε δώσει πέτσινο πέναλτι στον ΠΑΟ;
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλά καληνύχτα
να ξέρες και ιταλικά καλά θα 'ταν
πάντως άμα πάτε λιθουανία θα έρθω με το τσάρτερ να κάνω βόλτα στις γκόμενες
Πιο πριν ελα να σε μαθουμε να κολυμπας στο Πειραια και μετα ελα μπουσουλοντας
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΤΑΑΑΑΑ
αλησμονητο συνθημα μετα απο ξεβρακωμα λαγου στο πολο
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
στο μπάσκετ ο ΟΣΦΠ έχει πέσει και Β' Εθνική;
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
χαχα εγώ ξεκίνησα κουβέντα καφενείου ή εσύ που μου λες για το πόλο και για το τάβλι ;Αν θελεις να κανουμε κουβεντα καφενειακη δεν εχω καμαι ορεξη
Τα στοιχεια λενε Ολυμπιακος 250 τιτλοι
Πανλαγοκοτιακος 196 τιτλοι
σε ολα τα ομαδιακ σπορ
αντε πεσε τωρα για νανι καλυτερε μας πελατακο
αντε γεια
καληνύχτα και καλή ευρωπαϊκή πορεία στο μαγευτικό Ρέικιαβικ !
gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
χαχα εγώ ξεκίνησα κουβέντα καφενείου ή εσύ που μου λες για το πόλο και για το τάβλι ;
καληνύχτα και καλή ευρωπαϊκή πορεία στο μαγευτικό Ρέικιαβικ !
Ρε πελατακο ελα μια βολτα απο το Παπαστρατειο αλλα σωστα ξεχασα εσεις εχετε μεγαλωσει βπ και δεν ξερετε τι θα πει ηλιος ,αερας , θαλασσα , λιμανι και για αυτο σας γα... ο Πειραιας
Ρε φίλε στην φάπα τα είχε τα κοντοπούτανα στο μπάσκετ και πλάκα τους έκανε όποτε ήθελε.
Σιγά που δεν μπορούσε να τους ανταγωνιστεί.
.....η ατακα της βραδιας......ποια πλακα μωρε εκανε στους κοντους ? Αυτα σταματησανε οταν τα εσπασε με τον Ιωαννιδη και ο ΠΑΟ ειχε Κυριτση,Πολιτη κλπ κλπ..............Επαναλαμβανω ο Σωκρατης ειναι μεγαλη γατα......ο μεγαλος επιχειρηματιας ξερει ποτε φευγει..........ειδε οτι ο Παυλαρας με απιστευτο μπατζετ και Ζελικο θα τον ξεφτιλιζε......και την εκανε...το ιδιο βλεπει και τωρα......ο ανθρωπος ειναι ευφυης , ξερει οτι δεν μπορει να τα βαλει με τους πολυμετοχικους
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Κυκλοφορεί πάντως ότι "ψάχνει για μαλάκες".
Έτσι ακριβώς.
(και θα βγαίνει μετά και θα λεει, μα εγώ πουλάω αλλά κανένας δεν έρχεται )
....μα ακομα και ο τρισμεγιστος μαλακας της αγορας αυτη την στιγμη ο Λαυρεντιαδης που αγοραζει τα παντα(κυριως ΜΜΕ , αληθεια που τα βρισκει τα λεφτα αυτο το λαμογιο ? ) εκανε πισω.......μηπως κατι δεν παει καλα με τα οικονομικα του ΟΣΦΠ ?
Να δω τον Κοκκαλη να αφηνει δυσθεωρητα χρεη φευγοντας και θα γελαω για χρονια
Davatzis_90
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οποιος βλεπει μπαλα,ο ολυμπιακος με 3 μεταγραφες,δεν θελει πολλες,του χρονου θα ειναι πρωταθλητης,οι αλλοι ειναι μεγαλη απατη,και μετα το μουντιαλ δεν θα περνουν τα ποδια τους οι καραγκουνοκατσουρανηδες.....!! οσο για σας βαζελακια,ειστε η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα,ο ολυμπιακος διαχρονικα ειναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ!!!
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
γιατι οταν ειχε μαλικοβιτς τι τους εκανε;;
.....η ατακα της βραδιας......ποια πλακα μωρε εκανε στους κοντους ? Αυτα σταματησανε οταν τα εσπασε με τον Ιωαννιδη και ο ΠΑΟ ειχε Κυριτση,Πολιτη κλπ κλπ..............Επαναλαμβανω ο Σωκρατης ειναι μεγαλη γατα......ο μεγαλος επιχειρηματιας ξερει ποτε φευγει..........ειδε οτι ο Παυλαρας με απιστευτο μπατζετ και Ζελικο θα τον ξεφτιλιζε......και την εκανε...το ιδιο βλεπει και τωρα......ο ανθρωπος ειναι ευφυης , ξερει οτι δεν μπορει να τα βαλει με τους πολυμετοχικους
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
δεν έχει ήλιο λες στα ΒΠ;Ρε πελατακο ελα μια βολτα απο το Παπαστρατειο αλλα σωστα ξεχασα εσεις εχετε μεγαλωσει βπ και δεν ξερετε τι θα πει ηλιος ,αερας , θαλασσα , λιμανι και για αυτο σας γα... ο Πειραιας
ρε φίλε πόσο χρονών είσαι;πανελλήνιες δίνεις;
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αν δεν το 'χεις μην τις πετας με ρυθμο καλασνικοφ.......μα ακομα και ο τρισμεγιστος μαλακας της αγορας αυτη την στιγμη ο Λαυρεντιαδης που αγοραζει τα παντα(κυριως ΜΜΕ , αληθεια που τα βρισκει τα λεφτα αυτο το λαμογιο ? ) εκανε πισω.......μηπως κατι δεν παει καλα με τα οικονομικα του ΟΣΦΠ ?
Να δω τον Κοκκαλη να αφηνει δυσθεωρητα χρεη φευγοντας και θα γελαω για χρονια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83