apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που ειναι ο αρτεαγκα οεο τυπεΚαι φυσικά αφού θυμάσαι αυτά, θα θυμάσαι και τι έγινε στον τελικό...
που σφυριξε φετος οεο
που ειναι ο αρτεαγκα οεο τυπεΚαι φυσικά αφού θυμάσαι αυτά, θα θυμάσαι και τι έγινε στον τελικό...
η ερωτηση μου ηταν αν στον τελικο με μπαρτσα τι θα επαιρνες.....την τσσκα ηταν σιγουρο οτι την ειχατε, μην κανεις τον κινεζο...Και στα δύο Πέρισυ ήμασταν πολύ καλύτεροί. Και φυσικά αφού θυμάσαι αυτά, θα θυμάσαι και τι έγινε στον τελικό...
Η Μποντιρομπα κουνηθηκε λιγο αλλα ξεχασε τα χαδια του Τομιτς και εχοντας αλλαξει χρωμα το βρακακι του και με την ασφαλεια των σεκιουριταδων πουλησε Παναθηναικοφροσυνη
κοιτα λιγο ποιοι δεν πηγαν...
εσυ θεωρεις οτι επρεπε να παει ο χριστοδουλου;;;; ηταν ο καλυτερος που θα μπορουσε να παει η αυτος που δεν θα σφυριζε οπως ο βορεαδης περυσι;;πόσοι έλληνες έπρεπε να πάνε δηλαδή; καμιά 10αριά;
που ειναι ο αρτεαγκα οεο τυπε
που σφυριξε φετος οεο
ε και τι ρε τυπε δηλαδη επιασε ο βασιλακοπουλος τον βορεαδη και του ειπε να παιξει τσσκαη ερωτηση μου ηταν αν στον τελικο με μπαρτσα τι θα επαιρνες.....την τσσκα ηταν σιγουρο οτι την ειχατε, μην κανεις τον κινεζο...
το αιμα του πισω πηγε να παρει απ' αυτα που σφυριζε ο βορεαδης στον ημιτελικο.....που το θυμηθηκες αυτο το μουνοπανο......τι πηγε να κανει περσι ο πουτανας γιος , με το ετσι θελω να το δωσει στην ΤΣΣΚΑ....θυμασαι τις αντιδρασεις του Ζελικο στο τελος ?.....ο Θανασαρας ειχε παει στον Μπερτομεου και του εριξε χαρτονομισμτα στα μουτρα......τι απιστευτα σκηνικα...
η ερωτηση μου ηταν αν στον τελικο με μπαρτσα τι θα επαιρνες.....την τσσκα ηταν σιγουρο οτι την ειχατε, μην κανεις τον κινεζο...
τυπε αυτην την φαση στο τελος την περασε σε ενα παιχνιδι στην ισπανια,δεν θυμαμε σε ποιο...που το θυμηθηκες αυτο το μουνοπανο......τι πηγε να κανει περσι ο πουτανας γιος , με το ετσι θελω να το δωσει στην ΤΣΣΚΑ....θυμασαι τις αντιδρασεις του Ζελικο στο τελος ?.....ο Θανασαρας ειχε παει στον Μπερτομεου και του εριξε χαρτονομισμτα στα μουτρα......τι απιστευτα σκηνικα...
ε και τι ρε τυπε δηλαδη επιασε ο βασιλακοπουλος τον βορεαδη και του ειπε να παιξει τσσκα
επιασε ο ζελικο τον αλλον διαιτητη τον σερβο να παιξει τσσκα
και τους εκαναν να χεστουν στο 4ο δεκαλεπτο να τους φευγει η μπαλα απτα χερια
και αντε εγινε ετσι,μετα στο τελικο τσσκα παο να παιξουν τετοιο τραγικο 4ο δεκαλεπτο?πως γινεται αυτο
μηπως υπερβαλεις λιγο τυπε?
μας μπερδεψε ο τυπος με αυτα που λεει ρεΤο λίγο μου άρεσε ρε τύπε...
καθολου δεν υπερβαλω, ο βασιλακοπουλος και καλα εκανε ηξερε οτι οι πιθανοτητες να το παρει ελληνικη ομαδα με την τσσκα στο τελικο ηταν περισσοτερες, με την μπατσα δεν ειχαν καμια τυχη....οι ισπανοι ακουνε βορεαδης και σαλταρουν..ε και τι ρε τυπε δηλαδη επιασε ο βασιλακοπουλος τον βορεαδη και του ειπε να παιξει τσσκα
επιασε ο ζελικο τον αλλον διαιτητη τον σερβο να παιξει τσσκα
και τους εκαναν να χεστουν στο 4ο δεκαλεπτο να τους φευγει η μπαλα απτα χερια
και αντε εγινε ετσι,μετα στο τελικο τσσκα παο να παιξουν τετοιο τραγικο 4ο δεκαλεπτο?πως γινεται αυτο
μηπως υπερβαλεις λιγο τυπε?
Εχώ και μπόλικη φέτα και μπόλικο τσίπρο αλλά με τις λαλακίες που μου έχεις γράψει κατά καιρούς το πολύ πολύ να σου φέρω κανα μπετόνι βενζίν[size=14pt]α[/size]...και τώρα ρε μαλάκα ποιός θαμου στείλει τυρί φέτα?......άει γαμήσου...εκμοντερνίστηκες και εσύ.....πούλησες την γκλίτσα και πήρες αυτοκίνητο........
ρε παπάρα.........μου τελειώνει το καλό τσίπρο..........πότε θα κατηφορίσεις να μου φέρεις 2-3 κιλά?....
ρε νεοκλη γιατι σπας αρχιδια πραγματικα, ημουν απο το 95 εως το 2006 διατητης μπασκετ, λες να μην ξερω τι παιζετε;;Θα το έπαιρνα. Ικανοποιημένος???
Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να καταλάβεις είναι ότι πέρισυ αντίπαλος δεν ήταν μόνο οι ρώσοι. Και ελπίζω να μην κάνεις τον κινέζο...
καλα και πως εξηγεις το 4ο δεκαλεπτο του τελικου απτον αρτεαγκα?καθολου δεν υπερβαλω, ο βασιλακοπουλος και καλα εκανε ηξερε οτι οι πιθανοτητες να το παρει ελληνικη ομαδα με την τσσκα στο τελικο ηταν περισσοτερες, με την μπατσα δεν ειχαν καμια τυχη....οι ισπανοι ακουνε βορεαδης και σαλταρουν..
καθολου δεν υπερβαλω, ο βασιλακοπουλος και καλα εκανε ηξερε οτι οι πιθανοτητες να το παρει ελληνικη ομαδα με την τσσκα στο τελικο ηταν περισσοτερες, με την μπατσα δεν ειχαν καμια τυχη....οι ισπανοι ακουνε βορεαδης και σαλταρουν..
ρε νεοκλη γιατι σπας αρχιδια πραγματικα, ημουν απο το 95 εως το 2006 διατητης μπασκετ, λες να μην ξερω τι παιζετε;;
σου ειπα τυπε μου, μας γαμισατε, θα σας γαμισω και εγω, οποιος και να σφυριζε στην θεση του το ιδιο θα εκανε...καλα και πως εξηγεις το 4ο δεκαλεπτο του τελικου απτον αρτεαγκα?
καθολου δεν υπερβαλω, ο βασιλακοπουλος και καλα εκανε ηξερε οτι οι πιθανοτητες να το παρει ελληνικη ομαδα με την τσσκα στο τελικο ηταν περισσοτερες, με την μπατσα δεν ειχαν καμια τυχη....οι ισπανοι ακουνε βορεαδης και σαλταρουν..