σου δινω οπου και οταν σε πετυχαινω...
μερικες φορες δεν σε φτασω δυστυχως γιατι εισαι λαγος και τρεχεις γρηγορα ;)
Κόψε τη πρέζα ρε. Α και μην τρέχεις πίσω από ενα pc...
σου δινω οπου και οταν σε πετυχαινω...
και ξέρεις εγώ θα βάλω τα κλάμματΑ ΡΕ......ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ............ξύδι τόπ για τα νευράκια.......και αν επιμενουν.........ZOLOFT......μετά γαλατάκι ζεστό και νανάκια.....Τάλε, σε είπε γυναικωτό
Μαλάκα Ταλε,αν το έλεγε σε μένα αυτό δεν ξέρω τι θα έκανα...Τάλε, σε είπε γυναικωτό
ναι ρε γαμώτο.....μιλάμε για πολύ τρέξιμο....να σταματήσουμε να πιούμε μια γκαζόζα.....δίψασα......σου δινω οπου και οταν σε πετυχαινω...
κ συ τι εισαι οικονομικος συμβουλος απ ταδερφια?....με πουτσα στο ΟΑΚΑ , που ειναι σχεδον βεβαιο , βλεπω τους Αγγελοπουλαιους να χτυπανε εγκεφαλικο..........τοσα εκατομμυρια και θα μεινουν με το κυπελλακι τελικα !!
εγώ ξέρω.......θα έτρεχες στην στάνη να κρυφτείς με τα πράιτα......πρρρρρρρ.......Μαλάκα Ταλε,αν το έλεγε σε μένα αυτό δεν ξέρω τι θα έκανα...
Μαλάκα Ταλε,αν το έλεγε σε μένα αυτό δεν ξέρω τι θα έκανα...
τυπε θα βγουνε τα σιδερικαΤάλε, σε είπε γυναικωτό
η διαφορα στο μπασκετ με το ποδοσφαιρο ειναι οτι στο μπασκετ συνηθως κερδιζει ο καλυτερος.δεν ημασταν καλυτεροι. και οπως ελεγα και χτες για να το παρουμε επρεπε σημερα να παιξουμε 110% .δυστυχως δεν επαιξαν οσο επρεπε.ξεκινησε το παιχνιδι καρμπον με τη παρτιζαν με τη μικρη διαφορα οτι σημερα δεν ειχαμε παρτιζαν.θεωρω οτι απο υλικο ειμαστε μια χαρα. αυτοι οι αγγελοπουλοι εχουν ριξει χρημα αλλα πρεπει απο φετος το καλοκαιρι να σταματησουν να δινουν λευκη επιταγη στον γιαννακη και να κινηθουν για κατι πιο ευρωπαικο και πιο σοβαρο.αυτα. του χρονου παλι!!!
κ συ τι εισαι οικονομικος συμβουλος απ ταδερφια?
σε πηρε ο πονος?ξεχασες τα δικα σου?τον παβισεβιτς τον θυμασαι?
τον μαλκοβιτς?
παπαπαπα....πως ταξέρεις τα οικογενειακά μου.....ρε μπάς και είσαι αδελφή της?.....αστονα μην του βαζεις ιδεες
μπορει να με χτυπησει με καμια φτερου, κανενα ξεσκονοπανο ή την παντοφλα που τρωει απο το μπαζο τη γυναικα του
αστον να χαρει λιγο σημερα με ξενα αρχιδια
τυπε θα βγουνε τα σιδερικα
τωρα θα μιλησει το μολυβι
τυπε θα βγουνε τα σιδερικα
Ποια πράιτα...λαστ γιεαρ...εγώ ξέρω.......θα έτρεχες στην στάνη να κρυφτείς με τα πράιτα......πρρρρρρρ.......
τύπε...πέθανα...........τυπε θα βγουνε τα σιδερικα
Η κωλοφαρδία της φετινής μπάρτσα είναι αχτύπητη. Οτι θέλουν κάνουν και πάει μέσα. Τέλος
Παντως ο Παναθηναικος φετος θα κανει οπως και περσι τρεμπλ στο μπασκετ , καλα δεν τα λεω Νεοκλης ???Κάτσε να φέρω τη ξύστρα τύπε, ξέμεινα από πυρομαχικά
να τους ταίσετε.....βατραχοπόδαρα.......Ποια πράιτα...λαστ γιεαρ...
Τα πούλ'σα όλα...
Ερχονται οι Νεφελίμ...