Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Αλλαξα ομαδα και εγινα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ....Τετοια φιλανθρωπικη ομαδα να μοιραζει χρημα στους Ελληνες..... αξιζει να γινω φιλαθλος! :rockon:[/move]

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
α δηλαδη εσυ οταν ολος ο υπολοιπος κοσμος βλεπει μια ομαδα να παραπαιει,εσυ βλεπεις μια ομαδα να παιζει μπαλαρα;για να καταλαβουμε και εμεις οι υπολοιποι.η με τον βαζελο επαιξες μπαλα θες να πεις;

Αυτό κατάλαβες???Εγώ απλά είπα τί έλεγες....εμείς πρώτοι βρίζουμε για το χάλι μας...εσύ βέβαια...αεκάρα και τα μυαλά στα κάγκελα...η μπάρτσα της ευρώπης και λίγα λές... :jerking: :jerking: :jerking:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Που είχες χαθεί ρε παρτάλι εσύ??? :think: :think: :think:

τζάμπα μάγκες τα κάναμε τα παόκια...1η νίκη μετά απο 13 ολόκληρα χρόνια....απο το '97...

τα ίδια έλεγες και στο ΟΑΚΑ με τον βάζελο...και πάλι κατάπιες την γλώσσα σου...αφού δεν ξέρεις που παν τα 4 απο μπάλλα ρε μάστερ-τζίφ...τί το θές???
το θεμα ειναι δεν παιζουμε μπαλα για να κερδισουμε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτό κατάλαβες???Εγώ απλά είπα τί έλεγες....εμείς πρώτοι βρίζουμε για το χάλι μας...εσύ βέβαια...αεκάρα και τα μυαλά στα κάγκελα...η μπάρτσα της ευρώπης και λίγα λές... :jerking: :jerking: :jerking:
που ειδες να εχω πει κατι τετοιο;

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
το θεμα ειναι δεν παιζουμε μπαλα για να κερδισουμε...

Το ξέρω ρε συ...μπουρδέλο έχουμε γίνει...θέλει τεράστιες αλλαγές η ομάδα...πρώτα προπονητή...μετά ιατρικό τίμ (ότι και να γίνει)...και 8 παίχτες πρώτης γραμμής...αλλά δεν υπάρχει μία...

που ειδες να εχω πει κατι τετοιο;

Δεν το έχεις πεί έτσι...απλά ασχολείσαι με τα χάλια του Ολυμπιακού...αλλά με τα δικά σας...γαργάρα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το ξέρω ρε συ...μπουρδέλο έχουμε γίνει...θέλει τεράστιες αλλαγές η ομάδα...πρώτα προπονητή...μετά ιατρικό τίμ (ότι και να γίνει)...και 8 παίχτες πρώτης γραμμής...αλλά δεν υπάρχει μία...

Δεν το έχεις πεί έτσι...απλά ασχολείσαι με τα χάλια του Ολυμπιακού...αλλά με τα δικά σας...γαργάρα...
μαλον δεν εχεις δει τις συζητησεις μου με τα παιδια στο τοπικ για αυτο το λες.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τη μισή εθνική Ισπανίας και το Σχορτσιανίτη σέντερ φορ... :jerking:
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ότι μόνο 3-4 από τους παίκτες μας αξίζουν. Αρκεί να μην είναι τραυματίες.

Όπως είναι τώρα η ομάδα θέλουμε σωστό γυμναστή και ιατρική ομάδα για να μην έχουμε αυτούς τους τραυματισμούς και πάλι και ΠΟΛΥ χρόνο συμμετοχής σε Νικλητσιώτη-Σοϊλέδη-Γ.Παπαδόπουλο. Από πρωτοκλασσάτες μεταγραφές Γιοβάνοβιτς, αμυντικό χαφ και επιστροφή του Μπελούτσι. Και τον Φερνάντεζ στο τέρμα. Ο Νικλητσιώτης είναι σε τίποτα αγώνες με την Εθνική νέων και δεν τον βάζει τώρα;

Και προς Θεού, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΤΟ!!!! :o
(Στο Ντάτολο αναφέρομαι)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Τωρα σε λιγο στο SKAI...εχει και δευτερη πιπα γυρο!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
μαλον δεν εχεις δει τις συζητησεις μου με τα παιδια στο τοπικ για αυτο το λες.

Μπορεί...να μην σε αδικώ..

Τη μισή εθνική Ισπανίας και το Σχορτσιανίτη σέντερ φορ... :jerking:
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ότι μόνο 3-4 από τους παίκτες μας αξίζουν. Αρκεί να μην είναι τραυματίες.

Όπως είναι τώρα η ομάδα θέλουμε σωστό γυμναστή και ιατρική ομάδα για να μην έχουμε αυτούς τους τραυματισμούς και πάλι και ΠΟΛΥ χρόνο συμμετοχής σε Νικλητσιώτη-Σοϊλέδη-Γ.Παπαδόπουλο. Από πρωτοκλασσάτες μεταγραφές Γιοβάνοβιτς, αμυντικό χαφ και επιστροφή του Μπελούτσι. Και τον Φερνάντεζ στο τέρμα. Ο Νικλητσιώτης είναι σε τίποτα αγώνες με την Εθνική νέων και δεν τον βάζει τώρα;

Και προς Θεού, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΤΟ!!!! :o
(Στο Ντάτολο αναφέρομαι)

Για Μπελούτσι ούτε κουβέντα:ούτε απ'έξω απο το Ναό να μην περάσει...για Ντάτολο συμφωνώ...γοα Λούα(2) τον πούλο όπως και Λεονάρντο-Λύκο-Πάντο-Στολτίδη-Αντώνη-Όσκαρ...Μαρέσκα υπό προϋποθέσεις...
Θές 2 τερματοφύλακες (ποιό Φερνάντεζ ρε φίλε???Πλάκα μας κάνεις???Ούτε στην Μπόχουμ δεν έκανε  :jerking: )...αμυντικά χάφ θες 2...επιθετικό χάφ 1...αριστερό μπάκ μαζί με Μπράβο (Τζαβέλα ίσως)...σέντερ-φορ στύλ Κοβάσεβιτς...αν δεν συνεχίσει ο Λούτσι θές δεξί χάφ όπως και αριστερό...
Πρόσθεσε και θα δείς τις 8 μεταγραφές...

ΥΓ--->Τον Παπαδόπουλο τον Γιάννη τον έχεις για το ρόστερ???έλεος.... :headbang: :headbang: :headbang:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ας παρουμε πρωτα σοβαρο προπονητη να κανει αυτος τις μεταγραφες...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
παιχτούρα ξύσε τα αρχίδια σου με κασμά και μην μας ζαλίζεις τα αρχίδια.
άντε μην ακούσεις τίποτα βαρύ
ρε συ τον παιχτουρα μην τον παρεξηγεις ειναι καλοπροαιρετος δεν βριζει και δεν προκαλει χαβαλε κανει οπως θα του κανουμε αν νικησουμε

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ας παρουμε πρωτα σοβαρο προπονητη να κανει αυτος τις μεταγραφες...

Το ξέρω ρε συ...μπουρδέλο έχουμε γίνει...θέλει τεράστιες αλλαγές η ομάδα...[size=30pt]πρώτα προπονητή[/size]...μετά ιατρικό τίμ (ότι και να γίνει)...και 8 παίχτες πρώτης γραμμής...αλλά δεν υπάρχει μία...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε συ τον παιχτουρα μην τον παρεξηγεις ειναι καλοπροαιρετος δεν βριζει και δεν προκαλει χαβαλε κανει οπως θα του κανουμε αν νικησουμε
[move]Καλα το εγραψες....Ααααααααααααααν νικησετε! :rockon: :2funny:[/move]

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ρε παιδια, επειδή δεν εχω τιβι στο γραφειο και δουλεύω πόσο ήρθε ο γαυρος με τον ΠΑΟΚ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom