Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
[move]Αλλαξα ομαδα και εγινα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ....Τετοια φιλανθρωπικη ομαδα να μοιραζει χρημα στους Ελληνες..... αξιζει να γινω φιλαθλος! [/move]
α δηλαδη εσυ οταν ολος ο υπολοιπος κοσμος βλεπει μια ομαδα να παραπαιει,εσυ βλεπεις μια ομαδα να παιζει μπαλαρα;για να καταλαβουμε και εμεις οι υπολοιποι.η με τον βαζελο επαιξες μπαλα θες να πεις;
το θεμα ειναι δεν παιζουμε μπαλα για να κερδισουμε...Που είχες χαθεί ρε παρτάλι εσύ???
τζάμπα μάγκες τα κάναμε τα παόκια...1η νίκη μετά απο 13 ολόκληρα χρόνια....απο το '97...
τα ίδια έλεγες και στο ΟΑΚΑ με τον βάζελο...και πάλι κατάπιες την γλώσσα σου...αφού δεν ξέρεις που παν τα 4 απο μπάλλα ρε μάστερ-τζίφ...τί το θές???
που ειδες να εχω πει κατι τετοιο;Αυτό κατάλαβες???Εγώ απλά είπα τί έλεγες....εμείς πρώτοι βρίζουμε για το χάλι μας...εσύ βέβαια...αεκάρα και τα μυαλά στα κάγκελα...η μπάρτσα της ευρώπης και λίγα λές...
το θεμα ειναι δεν παιζουμε μπαλα για να κερδισουμε...
που ειδες να εχω πει κατι τετοιο;
μαλον δεν εχεις δει τις συζητησεις μου με τα παιδια στο τοπικ για αυτο το λες.Το ξέρω ρε συ...μπουρδέλο έχουμε γίνει...θέλει τεράστιες αλλαγές η ομάδα...πρώτα προπονητή...μετά ιατρικό τίμ (ότι και να γίνει)...και 8 παίχτες πρώτης γραμμής...αλλά δεν υπάρχει μία...
Δεν το έχεις πεί έτσι...απλά ασχολείσαι με τα χάλια του Ολυμπιακού...αλλά με τα δικά σας...γαργάρα...
Τη μισή εθνική Ισπανίας και το Σχορτσιανίτη σέντερ φορ...Το ξέρω ρε συ...μπουρδέλο έχουμε γίνει...θέλει τεράστιες αλλαγές η ομάδα...πρώτα προπονητή...μετά ιατρικό τίμ (ότι και να γίνει)...και 8 παίχτες πρώτης γραμμής...αλλά δεν υπάρχει μία...
[move]Τωρα σε λιγο στο SKAI...εχει και δευτερη πιπα γυρο!!!!!!!!!!!!! [/move]
μαλον δεν εχεις δει τις συζητησεις μου με τα παιδια στο τοπικ για αυτο το λες.
Τη μισή εθνική Ισπανίας και το Σχορτσιανίτη σέντερ φορ...
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ότι μόνο 3-4 από τους παίκτες μας αξίζουν. Αρκεί να μην είναι τραυματίες.
Όπως είναι τώρα η ομάδα θέλουμε σωστό γυμναστή και ιατρική ομάδα για να μην έχουμε αυτούς τους τραυματισμούς και πάλι και ΠΟΛΥ χρόνο συμμετοχής σε Νικλητσιώτη-Σοϊλέδη-Γ.Παπαδόπουλο. Από πρωτοκλασσάτες μεταγραφές Γιοβάνοβιτς, αμυντικό χαφ και επιστροφή του Μπελούτσι. Και τον Φερνάντεζ στο τέρμα. Ο Νικλητσιώτης είναι σε τίποτα αγώνες με την Εθνική νέων και δεν τον βάζει τώρα;
Και προς Θεού, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΤΟ!!!! :o
(Στο Ντάτολο αναφέρομαι)
παιχτούρα ξύσε τα αρχίδια σου με κασμά και μην μας ζαλίζεις τα αρχίδια.[move]Τωρα σε λιγο στο SKAI...εχει και δευτερη πιπα γυρο!!!!!!!!!!!!! [/move]
ρε συ τον παιχτουρα μην τον παρεξηγεις ειναι καλοπροαιρετος δεν βριζει και δεν προκαλει χαβαλε κανει οπως θα του κανουμε αν νικησουμεπαιχτούρα ξύσε τα αρχίδια σου με κασμά και μην μας ζαλίζεις τα αρχίδια.
άντε μην ακούσεις τίποτα βαρύ
ας παρουμε πρωτα σοβαρο προπονητη να κανει αυτος τις μεταγραφες...
ας παρουμε πρωτα σοβαρο προπονητη να κανει αυτος τις μεταγραφες...
Το ξέρω ρε συ...μπουρδέλο έχουμε γίνει...θέλει τεράστιες αλλαγές η ομάδα...[size=30pt]πρώτα προπονητή[/size]...μετά ιατρικό τίμ (ότι και να γίνει)...και 8 παίχτες πρώτης γραμμής...αλλά δεν υπάρχει μία...
[move]Καλα το εγραψες....Ααααααααααααααν νικησετε! [/move]ρε συ τον παιχτουρα μην τον παρεξηγεις ειναι καλοπροαιρετος δεν βριζει και δεν προκαλει χαβαλε κανει οπως θα του κανουμε αν νικησουμε
8-5ρε παιδια, επειδή δεν εχω τιβι στο γραφειο και δουλεύω πόσο ήρθε ο γαυρος με τον ΠΑΟΚ?
www.sport24.gr/html/ent/294/ent.360294.asp]http://www.sport24.gr/html/ent/294/ent.360294.asp[/url]ρε παιδια, επειδή δεν εχω τιβι στο γραφειο και δουλεύω πόσο ήρθε ο γαυρος με τον ΠΑΟΚ?