εχουμε ακομα ελπιδες τοτε
Πλάκα κάνω ρε...δεν ξέρω...
τα εμαθες ομως ε?πηγε ταμειο 860ε παλι ....
Καλά ναι...στον ύπνο μου και εγώ έχω γαμήσει δίδυμο την Μόνικα Μπελούτσι με την Τζούλια...
εχουμε ακομα ελπιδες τοτε
τα εμαθες ομως ε?πηγε ταμειο 860ε παλι ....
Θρυλε γαζωσε τους μες στο ΠΑΛΑΙ(ΝΤΕ ΜΠΕΡΣΙ)ο παιχτουρας τι το εχει παιξει?αυτο να κοιτας μονο ;)
ρε τυπε στην σαραγοσα και στο τελ αβιβ δεν το πηρατε το κυπελλοΘρυλε γαζωσε τους μες στο ΠΑΛΑΙ(ΝΤΕ ΜΠΕΡΣΙ)
ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛ Α ΒΙΒ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΑΡΑΓΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ @@@@ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΜΠΟΝΤΙΡΟΜΠΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΧΟΡΟΠΗΝΤΑΝΕ
ΜΠΟΝΤΙΡΟΜΠΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΧΟΡΟΠΗΝΤΑΜΕ.....
οπως στην ρωμη επρεπε να πειςΘρυλε γαζωσε τους μες στο ΠΑΛΑΙ(ΝΤΕ ΜΠΕΡΣΙ)
ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛ Α ΒΙΒ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΑΡΑΓΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ @@@@ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΜΠΟΝΤΙΡΟΜΠΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΧΟΡΟΠΗΝΤΑΝΕ
ΜΠΟΝΤΙΡΟΜΠΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΧΟΡΟΠΗΝΤΑΜΕ.....
ακριβως ετσι ελπιζουμε στο ιδιο εργο θεατες η διαφορα να ειναι το παρισι μονοοπως στην ρωμη επρεπε να πεις
που νικησατε στον τελικο την μπαρτσα δικε μου
καλα ρε πως σας καταντησανε ετσι,να ασχολειστε μονο με το μπασκετ;κανα λινκ δεν εχει να δουμε το παοκ-οσφπ?
bebinio tv καναλι 1 αλλα σκουντουφλαμε χαλια λεμε η χαρα σαςκαλα ρε πως σας καταντησανε ετσι,να ασχολειστε μονο με το μπασκετ;κανα λινκ δεν εχει να δουμε το παοκ-οσφπ?
αυτο μπορειτε αυτο κανετε ρε.bebinio tv καναλι 1 αλλα σκουντουφλαμε χαλια λεμε η χαρα σας
μου ζηταει password ρε φιλε,πως θα το βρω?
μου ζηταει password ρε φιλε,πως θα το βρω?
μπες απο δω και πήγενε εκει που λεει καναλι παοκμου ζηταει password ρε φιλε,πως θα το βρω?
παλι το ιδιο κανει.μπες απο δω και πήγενε εκει που λεει καναλι παοκ
και μπες
Για δοκιμασε το και 2η φοραπαλι το ιδιο κανει.
νομιζω 22 00Στις 23:00 Skai είναι ο τελικός έτσι;;;
To πρώτο δεν μου το ανοίγει και στο 2ρο ζητάει κωδικό γμτ την τρέλα μου!!!
Xanoymaki τι να μα πεις και συ ρε...Αντε ριξε κανα κλαμμα που του χρονου δεν θα παρετε το Πρωταθλημα Α2 στο μπασκετ με κοουτς τον Μουνα Γκεκο χαχαχαχακαλα ρε πως σας καταντησανε ετσι,να ασχολειστε μονο με το μπασκετ;κανα λινκ δεν εχει να δουμε το παοκ-οσφπ?