aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εσυ μαλλον κανεις πλακα μ' αυτο που ειπες.....ρε φίλε, πλάκα κάνεις? και λες ότι ασχολείσαι με μπάσκετ? εκτός από Κούκοτς, ποιοι ήταν οι άλλοι???
εσυ μαλλον κανεις πλακα μ' αυτο που ειπες.....ρε φίλε, πλάκα κάνεις? και λες ότι ασχολείσαι με μπάσκετ? εκτός από Κούκοτς, ποιοι ήταν οι άλλοι???
εσυ μαλλον κανεις πλακα μ' αυτο που ειπες.....
ρε φίλε, πλάκα κάνεις? και λες ότι ασχολείσαι με μπάσκετ? εκτός από Κούκοτς, ποιοι ήταν οι άλλοι???
ναι ειχαμε το βουτζουμη τον γερο γιαννακηκοιτα λιγο και ποιους ειχε εσυ το 96
σοβαρά. πες ποιοι ήταν οι άλλοι σπουδαίοι παίχτες της ποπ
ειχες εναν απο τους καλυτερους n.b.a , μετα τον τελικο οι ισπανοι του ζητουσαν αυτογραφο, ειχες και τον βρανκοβιτς...ειχες και αλβερτη...εσυ ησουν το φαβορι...ναι ειχαμε το βουτζουμη τον γερο γιαννακη
τον τζων κορφα
α και τον βλακο οικονομου
μονο ο ντομινικ ηταν ονομα
η μπαρτσα ειχε γκαλιλεα καρνισοβας χιμενεθ φερναντεζ γκοντφριντ
ναι ειχαμε το βουτζουμη τον γερο γιαννακη
τον τζων κορφα
α και τον βλακο οικονομου
μονο ο ντομινικ ηταν ονομα
η μπαρτσα ειχε γκαλιλεα καρνισοβας χιμενεθ φερναντεζ γκοντφριντ
τυπε εκεινες τις χρονιεςχαχα! ο τύπος έχει πλάκα. τον ρωτάω αν είχε άλλο καλό παίχτη εκτός του κούκοτς κι αυτός για να με πείσει μου βάζει 2 βίντεο με τα κατορθώματα τού... Κούκοτς.
επειδη μαλλον απο μπασκετ περασες αλλα δεν ακουμπησες .....το '87 που πηραμε ευρωπαικο ποιον ειχαμε εκτος του γκαλη;;;; τον μπεμπη;; η τον γιαννακη;; ο κουκοτς πηγε n.b.a και επαιζε πενταδα στους μπουλς απο την πρωτη χρονια, ξερεις πολλους να το εχουν κανει αυτο;;χαχα! ο τύπος έχει πλάκα. τον ρωτάω αν είχε άλλο καλό παίχτη εκτός του κούκοτς κι αυτός για να με πείσει μου βάζει 2 βίντεο με τα κατορθώματα τού... Κούκοτς.
κοιτα αν δεις τα final four που εχει παει, εχω την αποψη οτι μονο περισυ και φετος ηταν το καθαρο φαβορι..τυπε εκεινες τις χρονιες
90-91 ειχε και σαβιτς και ταμπακ και ρατζα(την μια χρονια_) και περασοβιτς
εκει μπορεις να το συζητησεις και λιγο
αλλα τα υπολοιπα χρονια για μενα ηταν φαβορι
επειδη μαλλον απο μπασκετ περασες αλλα δεν ακουμπησες .....το '87 που πηραμε ευρωπαικο ποιον ειχαμε εκτος του γκαλη;;;; τον μπεμπη;; η τον γιαννακη;; ο κουκοτς πηγε n.b.a και επαιζε πενταδα στους μπουλς απο την πρωτη χρονια, ξερεις πολλους να το εχουν κανει αυτο;;
σου απαντησαν ποιους αλλους ειχε τωρα αν εισαι τυφλος, δικο σου θεμα..χαχαχαχα! τελικά είχε ή δεν είχε άλλον σπουδαίο παίχτη εκτός του Κούκοτς?
άντε να βάλω κι εγώ βίντεο με τον Γκάλη να αναρωτιόμαστε όλοι γιατί ο Άρης είχε 0/3
σου απαντησαν ποιους αλλους ειχε τωρα αν εισαι τυφλος, δικο σου θεμα..
.ποιος μου απάντησε? αφού είπαμε Ράτζα δε είχε.
α, και για πες μας πόσους πόντους έβαλε ο Κούκοτς σε εκείνο τον τελικό. φίλε, προφανώς είσαι μπερδεμένος
κοιτα ποσους εβαλε ο σαβιτς κοιτα και ποιους αλλους παιχτες ειχε και μην κανεις τον εξυπνο, οι4 επαιξαν n.b.a.... ικανοποιηθηκες τωρα;;;ποιος μου απάντησε? αφού είπαμε Ράτζα δε είχε.
α, και για πες μας πόσους πόντους έβαλε ο Κούκοτς σε εκείνο τον τελικό. φίλε, προφανώς είσαι μπερδεμένος
ειπες κατι, γιατι δεν ακουσα καλα;;;ποιος μου απάντησε? αφού είπαμε Ράτζα δε είχε.
κοιτα ποσους εβαλε ο σαβιτς κοιτα και ποιους αλλους παιχτες ειχε και μην κανεις τον εξυπνο, οι4 επαιξαν n.b.a.... ικανοποιηθηκες τωρα;;;
ειπες κατι, γιατι δεν ακουσα καλα;;;