Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 213 άτομα (5 μέλη και 208 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κοιτα λιγο και ποιους ειχε εσυ το 96
ναι ειχαμε το βουτζουμη τον γερο γιαννακη
τον τζων κορφα :2funny:
α και τον βλακο οικονομου
μονο ο ντομινικ ηταν ονομα
η μπαρτσα ειχε γκαλιλεα καρνισοβας χιμενεθ φερναντεζ γκοντφριντ

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ειχες εναν απο τους καλυτερους n.b.a , μετα τον τελικο οι ισπανοι του ζητουσαν αυτογραφο, ειχες και τον βρανκοβιτς...ειχες και αλβερτη...εσυ ησουν το φαβορι...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

χαχα! ο τύπος έχει πλάκα. τον ρωτάω αν είχε άλλο καλό παίχτη εκτός του κούκοτς κι αυτός για να με πείσει μου βάζει 2 βίντεο με τα κατορθώματα τού... Κούκοτς.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χαχα! ο τύπος έχει πλάκα. τον ρωτάω αν είχε άλλο καλό παίχτη εκτός του κούκοτς κι αυτός για να με πείσει μου βάζει 2 βίντεο με τα κατορθώματα τού... Κούκοτς.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε εκεινες τις χρονιες
90-91 ειχε και σαβιτς και ταμπακ και ρατζα(την μια χρονια_) και περασοβιτς
εκει μπορεις να το συζητησεις και λιγο
αλλα τα υπολοιπα χρονια για μενα ηταν φαβορι

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
επειδη μαλλον απο μπασκετ περασες αλλα δεν ακουμπησες .....το '87 που πηραμε ευρωπαικο ποιον ειχαμε εκτος του γκαλη;;;; τον μπεμπη;; η τον γιαννακη;; ο κουκοτς πηγε n.b.a και επαιζε πενταδα στους μπουλς απο την πρωτη χρονια, ξερεις πολλους να το εχουν κανει αυτο;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τυπε εκεινες τις χρονιες
90-91 ειχε και σαβιτς και ταμπακ και ρατζα(την μια χρονια_) και περασοβιτς
εκει μπορεις να το συζητησεις και λιγο
αλλα τα υπολοιπα χρονια για μενα ηταν φαβορι
κοιτα αν δεις τα final four που εχει παει, εχω την αποψη οτι μονο περισυ και φετος ηταν το καθαρο φαβορι..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
επειδη μαλλον απο μπασκετ περασες αλλα δεν ακουμπησες .....το '87 που πηραμε ευρωπαικο ποιον ειχαμε εκτος του γκαλη;;;; τον μπεμπη;; η τον γιαννακη;; ο κουκοτς πηγε n.b.a και επαιζε πενταδα στους μπουλς απο την πρωτη χρονια, ξερεις πολλους να το εχουν κανει αυτο;;

χαχαχαχα! τελικά είχε ή δεν είχε άλλον σπουδαίο παίχτη εκτός του Κούκοτς?
άντε να βάλω κι εγώ βίντεο με τον Γκάλη να αναρωτιόμαστε όλοι γιατί ο Άρης είχε 0/3

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χαχαχαχα! τελικά είχε ή δεν είχε άλλον σπουδαίο παίχτη εκτός του Κούκοτς?
άντε να βάλω κι εγώ βίντεο με τον Γκάλη να αναρωτιόμαστε όλοι γιατί ο Άρης είχε 0/3
σου απαντησαν ποιους αλλους ειχε τωρα αν εισαι τυφλος, δικο σου θεμα..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σου απαντησαν ποιους αλλους ειχε τωρα αν εισαι τυφλος, δικο σου θεμα..

ποιος μου απάντησε? αφού είπαμε Ράτζα δε είχε.
α, και για πες μας πόσους πόντους έβαλε ο Κούκοτς σε εκείνο τον τελικό. φίλε, προφανώς είσαι μπερδεμένος

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Συνημμένα

• 58f38790-0695-47e7-996f-82678566478f.gif
    58f38790-0695-47e7-996f-82678566478f.gif
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 33

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
α, και για πες μας πόσους πόντους έβαλε ο Κούκοτς σε εκείνο τον τελικό. φίλε, προφανώς είσαι μπερδεμένος
κοιτα ποσους εβαλε ο σαβιτς κοιτα και ποιους αλλους παιχτες ειχε και μην κανεις τον εξυπνο, οι4 επαιξαν n.b.a.... ικανοποιηθηκες τωρα;;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ειπες κατι, γιατι δεν ακουσα καλα;;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
κοιτα ποσους εβαλε ο σαβιτς κοιτα και ποιους αλλους παιχτες ειχε και μην κανεις τον εξυπνο, οι4 επαιξαν n.b.a.... ικανοποιηθηκες τωρα;;;

χαχαχα! μπασκετάνθρωπος του γκουγκλ και του γιουτιουμπ κι εσύ ε?
πριν μου έβαλες βίντεο από τα κατορθώματα του Κούκοτς το '91 και τώρα την τραγική στατιστική του στον τελικό.
ο Σάβιτς ήταν η ευχάριστη έκπληξη εκείνου του φάιναλ4. δεν ήταν φτασμένος όπως οι Κούκοτς, Ράτζα, Ιβάνοβιτς. από τους 3 παιχταράδες, εκείνη τη χρονιά έμεινε μόνο ο Κούκοτς. άντε και ο Περάσοβιτς. γι' αυτό και ΔΕΝ ήταν πλέον το φαβορί.
τι να ικανοποιηθώ? θεωρείς καλό παίχτη τον Τάμπακ επειδή πήγε ΝΒΑ? χαχαχαχα!
ρε τι άλλο θα διαβάσω

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τραγικός ο γιαννάκης στο τελευταίο δεκάλεπτο!!!!!δεν είναι δυνατόν η ομάδα να μήν εκτελεί τρίποντο για να προσπαθήσει να  μειώσει τη διαφορά και να κάνει μπασίματα ένας εναντίον τεσσάρων!στο τέλευταίο δεκάλεπτο το παραγαμήσανε!θα μπορούσαν να πιέσουν πιό καλά την μπαρτσελόνα και να την αγχώσουν εάν δοκίμαζαν σούτ τριων πόντων από την αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου.Δηλ.ο ολυμπιακός παράτησε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο!Το να χάσεις είναι δεκτόν και μέσα στο παιχνίδι.Το να χάσεις όμως χωρίς να προσπαθήσεις να κάνεις το αυτονόητο έ αυτό δε χωνεύεται!Μόνο 3 τρίποντα σουτάρανε σε όλο το τελευταίο δεκάλεπτο και ενώ η μπάρτσα ήταν 13 πόντους μπροστά.Δε γίνονται αυτά ρε γιαννάκη!Σίγουρα η μπάρτσα δε παίζεται από μιά ομάδα που δεν μπορεί να σουτάρει και είναι μεγάλη επιτυχία του ολυμπιακού που πήγε στον τελικό.Και αυτό γιατί δεν έχει το εύκολο σούτ από την περιφέρεια.Αυτό το πρόβλημα του έχει μείνει μόνιμο κουσούρι τα τελευταία χρόνια.Για αυτό και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα πολύ δύσκολα μάτς.Όταν έχεις τον πέν που δε σουτάρει,τον μπέβερλυ που δεν σουτάρει,τον παπαλουκά που δεν σουτάρει,τον χαλπερίν που δεν σουτάρει,τον τεόντοσιτς που σουτάρει σε ορισμένες και λίγες περιπτώσεις,τον τσίλντρες που ο μόνος τρόπος για να βάλει καλάθι είναι να κάνει διείσδυση στο ένας εναντίον ενός και τον κλέιζα που είναι εκτός παιχνιδιού από την εξαιρετική άμυνα του αντιπάλου ποιός στον πουτσο θα βάλει καλάθι απέξω για να τους σπάσεις τον τζαμπουκά και να ανοίξουν οι δαγκάνες της άμυνάς τους?ο μανουσέλης?ή θα πρέπει να μουμιοποιήσουμε τον έντι τζόνσον και τον μίλαν τόμιτς?πάρτε ρε αγγελόπουλοι επιτέλους 2 γκάρντ της προκοπής που να σουτάρουν με μεγάλα ποσοστά και να μήν τρέμουν τα χέρια τους!!!!!με τον πέν και τον μπέβερλυ τί περιμένετε?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
τραγικός ολυμπιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο
σύστημα μπακότερμα και πάλι 2ος, κρίμα