aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρε παπαζολη καθε χρονο διαρκειας εχω στο μπασκετ..Κουφάλα μπορεί να είσαι φασιστάκι αλλά είσαι επίσης ΟΣΦΠ κ συνεπώς έχεις άλλη αξία!!!
ρε παπαζολη καθε χρονο διαρκειας εχω στο μπασκετ..Κουφάλα μπορεί να είσαι φασιστάκι αλλά είσαι επίσης ΟΣΦΠ κ συνεπώς έχεις άλλη αξία!!!
Εγώ από την tv πάντα,εδώ πάνω στον βορρά που βρέθηκα!!!ρε παπαζολη καθε χρονο διαρκειας εχω στο μπασκετ..
με τα λεφτα που πεταξαν για το τραγι τον ουεϊφερ, φερνανε Μεσίνα που ηταν ελευθερος πριν παει Ρεαλ... αλλα δε μπορεισ να τους πεις και τιποτα... εχουν κανει τα παντα...
ακομη για μεσινα κ μπλατ μιλατε?με τα λεφτα που πεταξαν για το τραγι τον ουεϊφερ, φερνανε Μεσίνα που ηταν ελευθερος πριν παει Ρεαλ... αλλα δε μπορεισ να τους πεις και τιποτα... εχουν κανει τα παντα...
ποιος μπλατ ???? αυτον που νικησαμε ψοφιοι στο αλεξανδρειο μελαθρον ??? ο μεσινα ουτε φαιναλ φορ δεν πηγε...αν φυγει καποτε ο γιαννακης μαι ειναι η λυση Μαικ Σιζεφσκι Ομοσπονδιακος Προπονητης ΗΠΑακομη για μεσινα κ μπλατ μιλατε?
αυτον θελουν να φερουν τα παπαγαλακια...ποιος μπλατ ???? αυτον που νικησαμε ψοφιοι στο αλεξανδρειο μελαθρον ??? ο μεσινα ουτε φαιναλ φορ δεν πηγε...αν φυγει καποτε ο γιαννακης μαι ειναι η λυση Μαικ Σιζεφσκι Ομοσπονδιακος Προπονητης ΗΠΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ , ΣΚΑΙ ΤΣΑΝΝΕΛ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΑΓΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΙΚΟΙ ΦΕΤΟΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΡΑΤΙΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ(ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΠΟΥ Η ULEB ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΣΧΙΝΑ-ΒΟΡΕΑΔΗ-ΖΑΒΛΑΝΟ-ΤΑΝΑΤΖΗ-ΠΙΤΣΙΛΚΑ-ΓΚΟΝΤΑ-ΜΟΥΖΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ????? )
κοθβεντα να γινεται ρε φιλος.. .αφου οι γαβροι ετσι ειμαστε.. τρωγομαστε με τα ρουχα μαςακομη για μεσινα κ μπλατ μιλατε?
....βαλε το κεφαλι μεσα ρε.....γιατι αν παιξεις ετσι με Μπαρτσα , τον μπουλο.......οσο για τους τελικους βρες αλλοθι απο τωρα γιατι την πουτσα θα την φας οπως και να'χει.....
Υ.Γ.....μακραν τα χειροτερα αβαταρ εχεις ρε φιλε....απο τον καραγκιοζακο των Εξαρχειων μεχρι τον Βγενο καταζητουμενο....
;)κοθβεντα να γινεται ρε φιλος.. .αφου οι γαβροι ετσι ειμαστε.. τρωγομαστε με τα ρουχα μας
ποιος μπλατ ???? αυτον που νικησαμε ψοφιοι στο αλεξανδρειο μελαθρον ??? ο μεσινα ουτε φαιναλ φορ δεν πηγε...αν φυγει καποτε ο γιαννακης μαι ειναι η λυση Μαικ Σιζεφσκι Ομοσπονδιακος Προπονητης ΗΠΑ
ρε λαλακα καρλος τον λαγο το ξεφτιλισα στο ελληνικο φετος και μου λες για το ματς στο οακα οπου ελειπαν οι δυο καλυτεροι μας παιχτες σημερα ο πιστολινας και ο μπουρουχας ? ασε ρε΄καρλολαγε....βαλε το κεφαλι μεσα ρε.....γιατι αν παιξεις ετσι με Μπαρτσα , τον μπουλο.......οσο για τους τελικους βρες αλλοθι απο τωρα γιατι την πουτσα θα την φας οπως και να'χει.....
Υ.Γ.....μακραν τα χειροτερα αβαταρ εχεις ρε φιλε....απο τον καραγκιοζακο των Εξαρχειων μεχρι τον Βγενο καταζητουμενο....
γιατί δεν φέρνετε τον Φιλ Τζάκσον ρε συ;
ρε λαλακα καρλος τον λαγο το ξεφτιλισα στο ελληνικο φετος και μου λες για το ματς στο οακα οπου ελειπαν οι δυο καλυτεροι μας παιχτες σημερα ο πιστολινας και ο μπουρουχας ? ασε ρε΄καρλολαγε
ασε ρε με τη μπουρουχα το Τζακσον...
Θα αναστησουμε το Γκομελσκι ή θα φερουμε πισω Ιωαννιδη να πλακωνεται με τον Κλειζα