dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μιλος ψυχαρα,τερας ψυχραιμιας.
μετανα πεθανω τωρα? η μετα?
εζησααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να πεθανω τωρα? η μετα?
η καρδια μας το ξερει με το μπαναοτη...Εγω υποκλινομαι σε αυτους τους Αγγελοπουλους....οι τυποι ειναι απιστευτοι.....απορω με την υπομονη που κανουν με τον Γιαννακη.....παραλιγο να τον ξεφτιλισει ο Μεγας Βουγιοσεβιτς με τα πιτσιρικια του......οι ανθρωποι εχουν αλλα ηθη και εθιμα....μπραβο τους.....κατα την ταπεινη μου αποψη ο γαβρος εχει τρομακτικους παικτες , απιστευτη διοικηση αλλα μετριο κοουτς......τελος παντων , ας ειναι , αφου ειναι Ελληνας ο κλαψας...
Πού είναι το πτώμα,εδώ σε εμένα για κηδείες!!!
Κουφάλα μπορεί να είσαι φασιστάκι αλλά είσαι επίσης ΟΣΦΠ κ συνεπώς έχεις άλλη αξία!!!η καρδια μας το ξερει με το μπαναοτη
με τα λεφτα που πεταξαν για το τραγι τον ουεϊφερ, φερνανε Μεσίνα που ηταν ελευθερος πριν παει Ρεαλ... αλλα δε μπορεισ να τους πεις και τιποτα... εχουν κανει τα παντα......Εγω υποκλινομαι σε αυτους τους Αγγελοπουλους....οι τυποι ειναι απιστευτοι.....απορω με την υπομονη που κανουν με τον Γιαννακη.....παραλιγο να τον ξεφτιλισει ο Μεγας Βουγιοσεβιτς με τα πιτσιρικια του......οι ανθρωποι εχουν αλλα ηθη και εθιμα....μπραβο τους.....κατα την ταπεινη μου αποψη ο γαβρος εχει τρομακτικους παικτες , απιστευτη διοικηση αλλα μετριο κοουτς......τελος παντων , ας ειναι , αφου ειναι Ελληνας ο κλαψας...