Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καρδιοπαθείς θα γίνουμε... :headbang: :headbang: :headbang:

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
να πεθανω τωρα? η μετα?

Επισκέπτης
Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! :rockon: :headbang2:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΦΕΡΤΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
άντε επιτέλους..
ευτυχώς νίκη

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ψυχοβγαλτες σας ειχα παιξει και στοιχημα...

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.765
Πόντοι
216
καρδιακους μας κανανε....παμε τελικο ρε..γερα..

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...Εγω  υποκλινομαι  σε  αυτους  τους  Αγγελοπουλους....οι  τυποι  ειναι  απιστευτοι.....απορω με την υπομονη που κανουν με τον Γιαννακη.....παραλιγο να τον ξεφτιλισει  ο  Μεγας Βουγιοσεβιτς  με τα πιτσιρικια  του......οι  ανθρωποι  εχουν  αλλα  ηθη  και  εθιμα....μπραβο  τους.....κατα  την ταπεινη μου αποψη ο  γαβρος εχει  τρομακτικους  παικτες , απιστευτη διοικηση  αλλα μετριο κοουτς......τελος παντων , ας ειναι , αφου  ειναι  Ελληνας ο κλαψας...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
...Εγω  υποκλινομαι  σε  αυτους  τους  Αγγελοπουλους....οι  τυποι  ειναι  απιστευτοι.....απορω με την υπομονη που κανουν με τον Γιαννακη.....παραλιγο να τον ξεφτιλισει  ο  Μεγας Βουγιοσεβιτς  με τα πιτσιρικια  του......οι  ανθρωποι  εχουν  αλλα  ηθη  και  εθιμα....μπραβο  τους.....κατα  την ταπεινη μου αποψη ο  γαβρος εχει  τρομακτικους  παικτες , απιστευτη διοικηση  αλλα μετριο κοουτς......τελος παντων , ας ειναι , αφου  ειναι  Ελληνας ο κλαψας...
η καρδια μας το ξερει με το μπαναοτη

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
με τα λεφτα που πεταξαν για το τραγι τον ουεϊφερ, φερνανε Μεσίνα που ηταν ελευθερος πριν παει Ρεαλ... αλλα δε μπορεισ να τους πεις και τιποτα... εχουν κανει τα παντα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom