Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Sυγχαρητηρια στον θρυλο και κυριως στο κοσμο του γιατι αυτος ειναι η δυναμη του και αυτος και μονο αυτος εστειλε την ομαδα στον τελικο....
Tιμη και δοξα στον πολυ μεγαλο προπονητη Nτουσαν Bουγιοσεβιτς που τα εχουμε ξαναπει ειναι ο μεγαλυτερος προπονητης στην ευρωπη.

Aυτα που κανει ειναι στα ορια του θαυματος....

Συμφωνω με τις ικανοτητες του, ΟΜΩΣ:
Οταν ο αντιπαλος εχει μολις 3 τριποντα σε ολο το ματς, τα 40 λεπτα ζωνης μπορουν να σε κανουν μαγκα...
Παρ' ολα αυτα και μονο η συμμετοχη στο φαιναλ φορ γι αυτην την ομαδα, ειναι σα να το πηρε..

ΥΓ Οι κρομπαρι και οι φιλοι τους οι μπουγατσοκιμαδες που ητανε σημερα? Γιατι μαλλον οι Σερβοι που ηρθανε μαζι μας ηταν περισσοτεροι απο τους παρτιζανους.. :2funny: :2funny: :2funny:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
τελειωμενος ρουφιανος οσφυοκαμπτης και μεγάλος γκαντεμης.

Τον ειδες στην αποφωνηση με τον Καρμοιρη? Σα κλαμενο μουνι ηταν ο μπασταρδος, ουτε τα προσχηματα δε μπορει να κρατησει ο πουτανας γιος..

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
καλα μαγκες μη ξεκινησετε ακομα για αεροδρομιο.η μπραρτσελονα ειναι πολυ δυνατη ομαδα.αμα μπουμε οπως σημερα θα μας παρουν στο ημιχρονο 15 ποντους διαφορα και θα βριζουμε παλι.θελει το 110 % τη κυριακη

+ 1

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
..... οσφυοκαμπτης......

.....τοσα νεα  παιδια  δημοσιογραφοι και  τρωμε  τον πουστη  καθε  χρονο , απο μουντομπασκετ και ολυμπιαδα μεχρι  Τρικαλα-Πανελληνιος........δεν  παει  αλλο με τον αρχιμασωνο.......αυτον και τον Σωτηρακοπουλο  απλα δεν τους  αντεχω..... 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
.....τοσα νεα   παιδια  δημοσιογραφοι και  τρωμε  τον πουστη  καθε  χρονο , απο μουντομπασκετ και ολυμπιαδα μεχρι   Τρικαλα-Πανελληνιος........δεν  παει  αλλο με τον αρχιμασωνο.......αυτον και τον Σωτηρακοπουλο  απλα δεν τους  αντεχω..... 
ο Σωτηρακόπουλος κάπως τρωγεται, αυτό το μουνί ο Σκουντης με τίποτα, εντελως γλειωδης

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Αυτος τουλαχιστον το basket  το κατεχει οσο λιγοι ...
Μηπως θελετε να μιλησουμε για τον αλλο τον Χατζ/γιου ?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Τον ειδες στην αποφωνηση με τον Καρμοιρη? Σα κλαμενο μουνι ηταν ο μπασταρδος, ουτε τα προσχηματα δε μπορει να κρατησει ο πουτανας γιος..

..δεν τον χάλασε καθόλου!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
Μηπως θελετε να μιλησουμε για τον αλλο τον Χατζ/γιου ?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ασε ρε Λαλακ τωρα...."κατεχει " το μπάσκετ!
οσο το κατεχω και εγώ που εχω να παιξω απο το σχολειο...
αν δεν εχεις παιξει μπασκετ σε επαγγελματικο επίπεδο για χρόνια, αρχίδια κατεχεις.
και αυτός ειναι ενας ακόμη λογος που ειναι αντιπαθεστατος, γιατι στην ουσια δεν ξερει την τυφλα του , μιλαει ακαταπαυστα και λεει μαλακιες

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Φιλε Ζero  επειδη τυγχανει να τον γνωριζω προσωπικα λογω οτι καποτε επαιζα και εγω ετσι λιγο , ξερει ...
Οταν εννοω ξερει, ομως  , εννοω οτι εχει τεραστιες γνωσεις επι του αντικειμενου , τουλαχιστον απο θεμα γνωσεων
και δεν ακουμε τις παπαριες του αλλου

Γενικα ομως  φιλε μου παπαριες ακουμε , λιγοι ειναι οι καλοι

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

..ο  Σκουντης  ξερει  απο  μπασκετ ?   :2funny: :2funny: :2funny:....σε  καλο  σου  βραδυατικα.....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο σκουντης ειναι μακραν ο μεγαλυτερος γλυφτης που εχει περασει ποτε, μεγαλυτερος και απ' τον σιρυγο,σημερα αυτος που εκαναν μαζι την μεταδοση τον διωρθωνε συνεχεια, ο σκουντης ειχε ξεκινηση απο μεταδοσεις στο κολυμπι, με το μπασκετ ηταν τσακωμενος, τον στησανε οι γιαννακοπουλαιοι να τους λιβανιζει πρω μεσημερι βραδυ..

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ο σκουντης ειναι μακραν ο μεγαλυτερος γλυφτης που εχει περασει ποτε, μεγαλυτερος και απ' τον σιρυγο,σημερα αυτος που εκαναν μαζι την μεταδοση τον διωρθωνε συνεχεια, ο σκουντης ειχε ξεκινηση απο μεταδοσεις στο κολυμπι, με το μπασκετ ηταν τσακωμενος, τον στησανε οι γιαννακοπουλαιοι να τους λιβανιζει πρω μεσημερι βραδυ..
πολο οχι κολυμπι.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Φιλε Ζero  επειδη τυγχανει να τον γνωριζω προσωπικα λογω οτι καποτε επαιζα και εγω ετσι λιγο , ξερει ...
Οταν εννοω ξερει, ομως  , εννοω οτι εχει τεραστιες γνωσεις επι του αντικειμενου , τουλαχιστον απο θεμα γνωσεων
και δεν ακουμε τις παπαριες του αλλου

Γενικα ομως  φιλε μου παπαριες ακουμε , λιγοι ειναι οι καλοι
επειδη τυχαινει να ειμαι διαιτητης στο μπασκετ, δεν ξερει που του πανε τα 4.....

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
επειδη τυχαινει να ειμαι διαιτητης στο μπασκετ, δεν ξερει που του πανε τα 4.....

Γιατι ξερουν οι διαιτητες .... ?   :grin:

Χιουμορ κανω reff μη μου ριξεις τεχνικη ποινη  :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Γιατι ξερουν οι διαιτητες .... ?   :grin:

Χιουμορ κανω reff μη μου ριξεις τεχνικη ποινη  :2funny: :2funny:
αν τον ξερεις για ρωτησε τον την δουλεια στο δημοτικο ραδιοφωνο ν.ηρακλειου πως την πηρε πριν 4-5 χρονια;;;τι τους πηγε δωρακι και ποσα του εδιναν  για την εκπομπη;;;

be_red

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ντου σε ΜποντιρόΜΠα!

Ο πρώην αστέρας του Παναθηναϊκού, καθώς αποχωρούσε από το κλειστό μαζί με τη σύζυγό του, έγινε αντιληπτός από μερίδα φιλάθλων των «ερυθρολεύκων». Αμέσως τον πλησίασαν κι άρχισαν να τον φτύνουν από κοντινή απόσταση!

Για καλή του τύχη, κοντά του υπήρχαν άτομα της ασφαλείας του Bercy, αλλά κι ένα εκδοτήριο, στο οποίο τον έβαλαν μέσα για να τον προστατεύσουν. Λίγο αργότερα κατέφθασε η γαλλική αστυνομία και τον φυγάδευσε, δίχως περαιτέρω φασαρίες...

Οπως λέγαμε επί Μίλαν...
ΝΤΕΓΙΑΝ ΠΙΟ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ

Τ'ΑΡΙΣΤΕΡΟΟΟΟΟ
Ή ΤΟ
ΔΕΞΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
:s&m_1:

kiras

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
1
Ο Μπιλάκος ο Σκουντής επιεικώς απαράδεκτος!Έβαζε τρίποντο η Παρτιζάν και ο μαλάκας φώναζε...Μάλλον θα νόμιζε ότι το έβλεπε σπίτι του το ματς...Μέγας αντιολυμπιακός,δεν του βγαίνει να σπικάρει το γαύρο με την καμία...έχει καταντήσει γραφικός αυτός και όλο το σύστημα που έχουνε στήσει τόσα χρόνια τα γκρέμλινς με τον άλλον τον κωλόφαρδο το σέρβο που τον κάνανε μάγκα 2 σουτ και τον προσκυνάνε...με το Μαρούσι αντίπαλο κι εγώ έστεινα αυτοκρατορία...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ο Μπιλάκος ο Σκουντής επιεικώς απαράδεκτος!Έβαζε τρίποντο η Παρτιζάν και ο μαλάκας φώναζε...Μάλλον θα νόμιζε ότι το έβλεπε σπίτι του το ματς...Μέγας αντιολυμπιακός,δεν του βγαίνει να σπικάρει το γαύρο με την καμία...έχει καταντήσει γραφικός αυτός και όλο το σύστημα που έχουνε στήσει τόσα χρόνια τα γκρέμλινς με τον άλλον τον κωλόφαρδο το σέρβο που τον κάνανε μάγκα 2 σουτ και τον προσκυνάνε...με το Μαρούσι αντίπαλο κι εγώ έστεινα αυτοκρατορία...
οταν τελειωσε το ματσ μονο που δεν εκλαιγε ο αρχιδις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom