Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Δεν τον είδα τον αγώνα, αλλά γιατί πάλι ο Γ.Παπαδόπουλος στον πάγκο;
Μόνο ο Κετσπάγια τελικά είχε τα αρχίδια να αφήσει τον "πολύ" Μαρέσκα στον πάγκο για να παίξει ο Γιαννάκης που ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

Με τον Ίβανσιτς τι γίνεται; Είναι τραγικό το ποσό του 1εκ για να τον αγοράσουμε;
Ε, ρε Ντάτολο (και λοιπά παλτά) που μας χρειάζεται για να βάλουμε μυαλό...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά ρε μαλάκες, χάσαμε από τον Άρη και δεν έχει πάρει φωτιά το thread?  :headbang: :headbang:

δηλαδή πρώτα θα περιμένουμε να βγούμε 6οι στα play offs και μετά να αρχίσουμε τα γαμοσταυρίδια?

η αδιαφορία σας με σκοτώνει...

ενω αν γραφτουν τα γαμωσταυριδια εδω θα γινει κατι?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν τον είδα τον αγώνα, αλλά γιατί πάλι ο Γ.Παπαδόπουλος στον πάγκο;
Μόνο ο Κετσπάγια τελικά είχε τα αρχίδια να αφήσει τον "πολύ" Μαρέσκα στον πάγκο για να παίξει ο Γιαννάκης που ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

Με τον Ίβανσιτς τι γίνεται; Είναι τραγικό το ποσό του 1εκ για να τον αγοράσουμε;
Ε, ρε Ντάτολο (και λοιπά παλτά) που μας χρειάζεται για να βάλουμε μυαλό...
εκει θες να καταντησεις να παιρνεις τα περιτα του βαζελου?1 εκ αν το εχεις εσυ δωστο στον κοκκαλη να τον παρει γιατι αυτος δεν το εχει.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εκει θες να καταντησεις να παιρνεις τα περιτα του βαζελου?1 εκ αν το εχεις εσυ δωστο στον κοκκαλη να τον παρει γιατι αυτος δεν το εχει.
Δεν ήταν περιττός ο Ίβανσιτς. :idiot:  Ο μυρωδιάς ο Τεντάς λύσσαξε να τον διώξει. :jerking:
Το Γιοβάνοβιτς θα ήθελα κατ'αρχήν, αλλά η καρμιριά έχει χτυπήσει κόκκινο, να θέλει να έρθει τέτοιος παικταράς και να μην τον κλείνουμε αυθημερόν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν ήταν περιττός ο Ίβανσιτς. :idiot:  Ο μυρωδιάς ο Τεντάς λύσσαξε να τον διώξει. :jerking:
Το Γιοβάνοβιτς θα ήθελα κατ'αρχήν, αλλά η καρμιριά έχει χτυπήσει κόκκινο, να θέλει να έρθει τέτοιος παικταράς και να μην τον κλείνουμε αυθημερόν.
αν δεν κανω λαθος πηγε λιβερπουλ αυτος.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
τα γαμωσταβριδια πρεπει να πανε σε αυτον που απειλησε μεσω εφημεριδων με την μορφη πληροφοριων απο δημοσιογραφους,οτι εαν τον κραξουν θα φυγει...τερμα οι δουλειες με το δημοσιο τερμα και οι μεταγραφες...πρωτα τα εσοδα μετα οι μεταγραφες...πρωτα...δειτε που οταν γιατι πολυ δυσκολα αυτο το συνοθυλλευμα,γιατι συνοθυλλευμα εχει καταντησει ο Θρυλος,δεν παρει την θεση στο Τσαμπιονς λινγκ,τι κατιμαδες θα φερει...ποσα σηριαλ θα γραφουν οι φυλλαδες απο φανταστικα δηθεν ενδιαφεροντα για παιχταραδες που δηθεν τους θελουμε,αλλα ποτε δεν ερχονται...τον Νικο[πολιδη θα κρατησει μεχει τα 50...χαφ που λιγο να τρεχει μονο στα ονειρα μας...αριστερο χαφ καλα κρασια....να δουμε ποιον θα βαφτισουνε παλι...και δειτε ποσο δυσκολα θα βρει προπονητη ΤΗς ΠΡΟΚΟΠΗΣ ...πλεον δεν θα κοροιδευσει τον Βασκο οπως προπερσυ...και εαν δεν παρει διαβεβαιωσεις για ουσιαστικες μεταγραφες,δεν ερχεται για αυτο και ολο το σηριαλ....παει τελειωσε...οτι εδωσε,εδωσε...τον ευχαριστουμε πολυ....αλλα τελος...
ενω αν γραφτουν τα γαμωσταυριδια εδω θα γινει κατι?

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Κόψε τα ναρκωτικά ρε πρεζάκι. Και την μαλακία επίσης..

αυτο το ναρκωτικο δεν κοβεται με τιποτα.. αντε στο λαγουμι σου τωρα, γιατι εμεις θα βγουμε μπουζουκια σημερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• photo1.jpg
    photo1.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 12

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτο το ναρκωτικο δεν κοβεται με τιποτα.. αντε στο λαγουμι σου τωρα, γιατι εμεις θα βγουμε μπουζουκια σημερα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πιστευεις ή οχι, αυτο το σχεδιο το εχω κανει πριν 4-5 χρονια  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το πιστευεις ή οχι, αυτο το σχεδιο το εχω κανει πριν 4-5 χρονια  :grin:
στα αρχιδια μας ρε ζωρζετο.ρε συ θελω να μου πεις λες να εχει αλλη ομαδα φιλαθλο με ονομα ζωρζετος?εγω θα ντρεπομουν να ειχα συναεκτζη με αυτο το ονομα.thank god που εισαι στην καταληλη ομαδα.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε βλακα τρως φλασιες? κουνα τα βυζια σου φλωρε που θα πεις και thank god σκατοπουστα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε βλακα τρως φλασιες? κουνα τα βυζια σου φλωρε που θα πεις και thank god σκατοπουστα
αχαχαα ο ζωρζετος λεει καποιον αλλον σκατοπουστα.ποιος ο ζωρζετος.γεια σου ζωρζετο μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
"θα σε κανω αναφορα"
"thank god"
18 χρονων βλακας, πηγαινε να γαμησεις να ξελασκαρει το τσουτσουνακι σου ρε κωλοτρυπιδα, που θα μας πεις και ελλεηνιδες τελος, λες και τις θερισες ολες βουτυροπαιδο, λακαμα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
"θα σε κανω αναφορα"
"thank god"
18 χρονων βλακας, πηγαινε να γαμησεις να ξελασκαρει το τσουτσουνακι σου ρε κωλοτρυπιδα, που θα μας πεις και ελλεηνιδες τελος, λες και τις θερισες ολες βουτυροπαιδο, λακαμα
κανε με αναφορα ρε ζωρζετο.ε ζωρζετο.το εφαγες το αβγο σου ζωρζετο μου?ακου ζωρζετος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ηλίθιε αυτο ηταν δικη σου ατακα παλιοτερα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
α ναι ζωρζετο μου?θα χα κατεβασει τιποτε βοτκες ζωρζετο μου.[size=15pt]α ρε ζωρζετο εισαι τρελο αγορι[/size].

Οχι μην το κάνεις και αυτό  :headbang: :headbang: :headbang:

είπαμε κάποτε θα γαμήσεις ΓΚΟΜΕΝΑ αλλά σταμάτα το ARIEL  :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom