Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σε ποιον ανηκε το στοιχημα πριν ξερεις;γιατι για να δωσει το στοιχημα στον οπαπ εβαλε ορο να μην αλλαχτουν τα μηχανηματα αραγε;ποσσοι αλλοι ειναι παραγοντες η συγγενεις τους ,αλλων ομαδων αραγε στην λιστα με τα μεγαλυτερα κερδη απο το στοιχημα;κανενας μηπως;βλεπεις το κουβαρι πως ξετυλιγεται;το θεμα ειναι να θελουμε ολοι αυτα τα αισχη να σταματησουν.και οχι να τα υπερασπιζομαστε επειδη ειναι υπερ της ομαδας μας.
φιλε την ομαδα μου θα την υπερασπιστω οταν θα προσβαλεις την ιστορια της και τετοια.
να σε ξαναρωτησω διαφορετικα. το οτι μπορει ο προεδρος μου να κανει λαμογιες στην επιχειρηματικη του καριερα τι σημαινει?????ποσους παραγοντες ξερεις που δεν ειναι λαμογια ????ο απατεωνας δεν ειναι αυτος που του το εχουν αποδειξει.
γιατι φιλε ζεις στη χωρα της λαμογιας. ηρθε ο κυριος κοκκαλης να μας χαλασει την διαφανεια του αθλητισμου μας?????. με τη λογικη σου φιλε μου ο μοναδικος απατεωνας που περασε απο τον ελληνικο αθλητισμο τα τελευταια χρονια ειναι ο κοσκωτας

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλε την ομαδα μου θα την υπερασπιστω οταν θα προσβαλεις την ιστορια της και τετοια.
να σε ξαναρωτησω διαφορετικα. το οτι μπορει ο προεδρος μου να κανει λαμογιες στην επιχειρηματικη του καριερα τι σημαινει?????ποσους παραγοντες ξερεις που δεν ειναι λαμογια ????ο απατεωνας δεν ειναι αυτος που του το εχουν αποδειξει.
γιατι φιλε ζεις στη χωρα της λαμογιας. ηρθε ο κυριος κοκκαλης να μας χαλασει την διαφανεια του αθλητισμου μας?????. με τη λογικη σου φιλε μου ο μοναδικος απατεωνας που περασε απο τον ελληνικο αθλητισμο τα τελευταια χρονια ειναι ο κοσκωτας
ξερω τους αγγελοπουλους που ειναι στο μπασκετ του ολυμπιακου που ειναι πεντακαθαροι και κανεις δεν μπορει να πει κατι για αυτους γιατι αγαπανε τον ολυμπιακο και το αθλημα,και πανω απο ολα ειναι αγνοι και σωστοι.το οτι σας ειπα τι εγινε με την ζιμενς και τα υπολοιπα,το ειπα για να μην εχετε αυταπατες πλεον οτι θα βαλει χρημα και θα σας φερει παιχταραδες.απο τοτε που βγηκε στην φορα η κομπινα με την ζιμενς λεφτα δεν επεσαν στον ολυμπιακο.χωρια που εχει πληγει παρα πολυ με αυτην την ιστορια η ιντραλοτ με την ιντρακομ.μην περιμενετε μεγαλεια αυτον τον χρονο.στα ιδια επιπεδα θα ειναι μη σου πω και χειροτερα αν δεν βγειτε τσου λου.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ξερω τους αγγελοπουλους που ειναι στο μπασκετ του ολυμπιακου που ειναι πεντακαθαροι και κανεις δεν μπορει να πει κατι για αυτους γιατι αγαπανε τον ολυμπιακο και το αθλημα,και πανω απο ολα ειναι αγνοι και σωστοι.το οτι σας ειπα τι εγινε με την ζιμενς και τα υπολοιπα,το ειπα για να μην εχετε αυταπατες πλεον οτι θα βαλει χρημα και θα σας φερει παιχταραδες.απο τοτε που βγηκε στην φορα η κομπινα με την ζιμενς λεφτα δεν επεσαν στον ολυμπιακο.χωρια που εχει πληγει παρα πολυ με αυτην την ιστορια η ιντραλοτ με την ιντρακομ.μην περιμενετε μεγαλεια αυτον τον χρονο.στα ιδια επιπεδα θα ειναι μη σου πω και χειροτερα αν δεν βγειτε τσου λου.
οταν λες απατεωνας επιχειρηματιας δεν εννοω απαραιτητα αυτον που στηνει παιχνιδια. το τι κανει ο καθε αγγελοπουλος στη δικια του μπιζνα δε μπορεις να το ξερεις ουτε συ ουτε γω. να υπογραφεις για την δικια σου καθαροτητα φιλε μου και για κανεναν αλλο.το οτι υπαρχει λιτοτητα στην ομαδα μου συμφωνουμε. το οτι αιτια ειναι σιμενς προφανως και οχι. μπερδευεις λιγο τις ενοιες. ο ολυμπιακος περνει μια δυσκολη οικονομικη φαση . ΟΧΙ ο κακκαλης

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με ενα 18χρονο που ειναι οπου φυσαει ο ανεμος και γραφει ενα καρο πιπες δεν συζηταω  :)
καλα εσυ γενικως πετας μια μαλακια και αυτο ηταν.ουτε να εχεις τα κοτσια να κανεις διαλογο ουτε να εξηγησεις τι ακριβως ειναι η πιπα και τι ακριβως δεν ισχυει απο οτι εγραψα.αλλα ζωρζετος εισαι.οποτε συγχωρεμενος.ευτυχως που ηπαρχουν καποια παιδια με ανοιχτα ματια και βλεπουν καποια πραγματα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οταν λες απατεωνας επιχειρηματιας δεν εννοω απαραιτητα αυτον που στηνει παιχνιδια. το τι κανει ο καθε αγγελοπουλος στη δικια του μπιζνα δε μπορεις να το ξερεις ουτε συ ουτε γω. να υπογραφεις για την δικια σου καθαροτητα φιλε μου και για κανεναν αλλο.το οτι υπαρχει λιτοτητα στην ομαδα μου συμφωνουμε. το οτι αιτια ειναι σιμενς προφανως και οχι. μπερδευεις λιγο τις ενοιες. ο ολυμπιακος περνει μια δυσκολη οικονομικη φαση . ΟΧΙ ο κακκαλης
αδελφε εισαι λαθος.για τους αγγελοπουλους δεν νοιαζομαι επειχηρηματικα αλλα παραγοντικα.και σαν παραγοντες τους βγαζω το καπελο.εισαι απο αυτους που εχουν καταλαβει οτι υπαρχει πλεον οικονομικο προβλημα και χαιρομαι που υπαρχουν και λιγοι με μυαλο.Απλα θυμησου ποτε εγινε το ολο σκηνιμο με την ζιμενς,που ηταν και ο κυριος χορηγος τοτε,και θυμησου ποτε σταματησε να πεφτει χρημα και θα δεις οτι εχει σχεση το ενα με το αλλο.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αδελφε εισαι λαθος.για τους αγγελοπουλους δεν νοιαζομαι επειχηρηματικα αλλα παραγοντικα.και σαν παραγοντες τους βγαζω το καπελο.εισαι απο αυτους που εχουν καταλαβει οτι υπαρχει πλεον οικονομικο προβλημα και χαιρομαι που υπαρχουν και λιγοι με μυαλο.Απλα θυμησου ποτε εγινε το ολο σκηνιμο με την ζιμενς,που ηταν και ο κυριος χορηγος τοτε,και θυμησου ποτε σταματησε να πεφτει χρημα και θα δεις οτι εχει σχεση το ενα με το αλλο.
ρε φιλε το γεογονος να ειναι συμπτωση γιατι το αποκλειεις. σου ξαναλεω ο ολυμπιακος τραβαει ενα κουπι τωρα και οχι ο προεδρος. και ουσιαστικα τωρα θα πρεπει να δειξει τη μαγκια του ο προεδρος μας. οχι οτι δεν την εχει δειξει !!αλλα εχω καιρο να το δω.
και μη ξεχνας οτι ολοι εχουν ελλατωματα. ο κοκκαλης ηταν αυτος που εφτασε το μπασκετ ψηλα ,ο κοκκαλης ομως ηταν αυτος που παραλιγο να τον στειλει Α2. μπορει να βαρεθηκε και να μην εχει τις ορεξεις να τα χωσει οπως παλια. δε σημαινει οτι φταιει η ζιμενς

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα εσυ γενικως πετας μια μαλακια και αυτο ηταν.ουτε να εχεις τα κοτσια να κανεις διαλογο ουτε να εξηγησεις τι ακριβως ειναι η πιπα και τι ακριβως δεν ισχυει απο οτι εγραψα.αλλα ζωρζετος εισαι.οποτε συγχωρεμενος.ευτυχως που ηπαρχουν καποια παιδια με ανοιχτα ματια και βλεπουν καποια πραγματα.

εξαρταται με ποιον μιλας.
αν μιλας στον τοιχο αδικος κοπος

α, ευχαριστω για την συγχωρεση ρε  :tired:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εξαρταται με ποιον μιλας.
αν μιλας στον τοιχο αδικος κοπος

α, ευχαριστω για την συγχωρεση ρε  :tired:
παρε μαθηματα απο τον νικο278 το πως ειναι ο μυαλομενος γαυρος απο τον μαλακα γαυρο.εσενα δηλαδη.ο φιλος εχει επειχηρηματα και αποψη.εσυ εχεις αχυρο στον εγκεφαλο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τα θες και τα λες ή σου φευγουνε?
το 21 το εχεις γιατι απλα εισαι ΑΕΚτζης ή ασχολεισαι? Γιατι αν ασχολιωσουν θα μπανιζες 5 πραγματα και δεν θα μας επρηζες τ' αρχιδια...
αντε ρε μπετοστοκε "αδικημενε"...
πες μας και αλλα για το κυνηγι που υφισταται ο θρηνος
παρε μαθηματα απο τον νικο278 το πως ειναι ο μυαλομενος γαυρος απο τον μαλακα γαυρο.εσενα δηλαδη.ο φιλος εχει επειχηρηματα και αποψη.εσυ εχεις αχυρο στον εγκεφαλο.
και εσυ μιλας με τρομπετο...
αντε για ψαρεμα καλυτερα.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
χιτμαν κερδισες ενα ηλεκτρονικο παπαρι

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχα για για τον πουτσο και για γελια συναμα  :2funny:

be_red

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αναμνηστική πουτσαρά βάζελου από τελικό κυπέλλου...

:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 28184_434450133997_102453983997_5477474_5062422_n.jpg
    28184_434450133997_102453983997_5477474_5062422_n.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 12

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
συλλεκτικο:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :s&m_1: :s&m_1:

Συνημμένα

• photo.jpg
    photo.jpg
    112,9 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom