Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Πόσα ευρωπαϊκά έχει πάρει η δική σου ομάδα στο βόλεϊ ?
τα μισα και λιγοτερα απο οτι η δικια μου στο μπασκετΠόσα ευρωπαϊκά έχει πάρει η δική σου ομάδα στο βόλεϊ ?
Όχι. Κανένα δεν έχει πάρει...τα μισα και λιγοτερα απο οτι η δικια μου στο μπασκετ
τι λες μωρέ μαλάκα κι εσύΟι φωστήρες της τεχνικής ηγεσίας δεν ήξεραν ότι ο Ντουντού έχει 6 κίτρινες;;
Ας τον έβαζαν στο 90' την πρωτελευταία αγωνιστική (όταν ήταν ανέτοιμος ακόμα) να πάρει μια κίτρινη για καθυστέρηση να ξεμπερδέψει, δεν είναι και πυρηνική φυσική.
Τώρα έθεσαν σε τεράστιο κίνδυνο το αποτέλεσμα των play-ωχ.
φιλαρακι μου μη λεμε μαλακιες.δε ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα αν εχεις ζησει τουλαχιστον την αρχη των σερι πρωταθληματων θα θυμασαι οτι υπηρξαν χρονιες που οτι και να βρισκαμε μπροστα μας το γαμουσαμε απο το πρωτο ημιχρονο και μετα χαβαλεδιαζαμε.μη κανουμε οτι κανουνε και οι βρωμιαριδες που παραμονες αγωνας μας δημιουργουσαν δικαιολογια το διαιτητη ως αλοθι σε πειπτωση ηττα τους. αμα εισαι μαγκας πας πανω στη τουμπα τους του γαμας και φευγεις.εγω αυτο ξερω και αυτο θελω σαν Νικος.μαγκες μην τρελενεστε με την κιτρινη του Ντουντου..
Θα την ετρωγε ετσι κι αλλιως. Εφτασε τισ 7 και ειναι ζητημα να εχει παιξει 10 ματς. Τυχαια βεβαια.. Πηρε καρτα μεχρι και με τον Αστερα σε φαουλ που εκανε με το σωμα , μιλαω βεβαια για το ματς που σπασανε το ποδι του Ντιογκο και δεν δωθηκε ουτε φαουλ.. μην τη ψαχνετε λοιπον. Θα προσεξατε φανταζομαι οτι κιτρινες προχτες πηραν μονο οσοι επροκειτο να χασουν επομενο παιχνιδι.. Τυχαια ενοηται
οκ ευχαριστώπαρασκευη 10.00
τι λες μωρέ μαλάκα κι εσύ
ποιος σου είπε πως μπαίνοντας στο 90 θα προλάβει ντε και καλά να πάρει κίτρινη;;
Άμα το έκανε (χαλούσε μια αλλαγή σίγουρα) για να κάνει αυτό (που είναι και αβέβαιο ότι θα πετύχαινε, ποιος θα τα ακουγε από εσένα;
εσύ πάλι θα ταλαιπωρούσες τον παίκτη να πάει να βάλει ποδοσφαιρικό παπούτσι ενώ δεν μπορούσε καν να βάλει παντόφλα για να μπει στο 90 σε ένα ματς που μπορεί αμέσως να κονομήσει κλωτσιά και τραυματισμό, να πάθει υποτροπή, να,να,να...
και ΔΕΝ κράζεις το μαλάκα που έχει παίξει σε μισό πρωτάθλημα και έχει μαζέψει 6 κίτρινες και με το που ξαναπαίζει τρώει και την έβδομη.
....
η διαφορα του μαλακα με τον κανονικο ανθρωπο ειναι μονο μια. οτι ο μαλακας εκει που ολα ειναι καλα λεει η κανει μια μαλακια και τον προσεχουν ολοι. την εκανες τη διαφορα εξυπνακιαΨευτοπρωταθλητές
Ούτε την Άνω Ραχούλα δεν κερδίζει χωρίς τα κοράκια.....
ρε εσυ δεν εισαι που παρολο που δεν βγαινεις απο σαλλονικα εχεις γαμησει ολα τα κολ γκερλ και τα σιτι τουρ της αθηνας?πως ρε,ερχονται αυτες σε σενα?Ψευτοπρωταθλητές
Ούτε την Άνω Ραχούλα δεν κερδίζει χωρίς τα κοράκια.....
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-3
Η δυναστεία του Παναθηναϊκού στο γυναικείο βόλεϊ συνεχίζεται, καθώς οι "πράσινες" πέρασαν με 3-1 ....
Η ομάδα του Τάκη Φλώρου "έσπασε" ....