You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όσο το σκέφτομαιΣτα χαρτιά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......
Να τσούζειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.......
Α ρε Θείε τί τους έχεις κάνει!!!!!!
Αν και τόσο άχρηστοι που είναι....[size=16pt]βλέπω να το χάνουν μόνοι τους τα χαϊβάνια[/size]!!!!
Δεν έχει γούστο
Πέτσινο
Όσο το σκέφτομαι
Δεν έχει γούστο
Πέτσινο
Κάποτε έγραφα εδώ...ότι την νίκη στο ΟΑΚΑ με τα χαζοχαρούμενα την έχουμε σίγουρη....αρκεί να μην μαλακιστούμε αλλού...κάποιοι έλεγαν τις παπαριές τους...γιατί απλά δεν ξέρουν απο μπάλα!!!
Δεν μπορούν να κατανοήσουν το απίστευτο κόμπλεξ που έχουν όταν βλέπουν κόκκινα!!!
Ακόμα και η Σταντάρ τους γάμησε....
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Οπα ρε δάσκαλεΕΞΩ ΡΕ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΕ ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
γιατι η ατλετικο...Κάποτε έγραφα εδώ...ότι την νίκη στο ΟΑΚΑ με τα χαζοχαρούμενα την έχουμε σίγουρη....αρκεί να μην μαλακιστούμε αλλού...κάποιοι έλεγαν τις παπαριές τους...γιατί απλά δεν ξέρουν απο μπάλα!!!
Δεν μπορούν να κατανοήσουν το απίστευτο κόμπλεξ που έχουν όταν βλέπουν κόκκινα!!!
Ακόμα και η Σταντάρ τους γάμησε....
εγω αν και ξερω οτι θα τα ακουσω ΑΝ συμβει αυτο δεν θα ειμαι και πολυ υπερηφανος για την ομαδα μου. και για οσους θελησουν να βρισουν θελω να τους πω οτι εγω εχω δει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μου να περνει πρωταθληματα με μπαλλα και 15 βαθμους διαφορα και τετοια πρωταθληματα δε τα θελωΑπό το flash.gr
"Την επιβολή αυστηρών κυρώσεων προς τους υπεύθυνους για τα επεισόδια και τα γεγονότα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός ζητώντας από τα θεσμοθετημένα όργανα του ποδοσφαίρου και τις εισαγγελικές αρχές να γίνει η απαραίτητη έρευνα ώστε να τιμωρηθούν οι αυτουργοί της επίθεσης προς την αποστολή της ομάδας αλλά και της γενικότερης άθλιας εικόνας που υπήρξε στο γήπεδο το βράδυ της Κυριακής.
Την Παρασκευή θα κατατεθούν οι καταγγελίες στη Σούπερ Λίγκα με όλα τα στοιχεία αλλά και θα ζητηθεί από την Εισαγγελεία να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση.
Στον Ολυμπιακό υπήρξε οργή για την χτεσινή τοποθέτηση του Παναθηναϊκού και υπήρξε άμεση απάντηση με την σκληρή ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ, σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, του Ν. Πατέρα αλλά και την αδράνεια των ποδοσφαιρικών αρχών για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ.
Στον Ολυμπιακό υποστηρίζεται ότι βάσει των νέων κανονισμών, εναρμονισμένων στους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών έχοντας ευθύνη για όσα συνέβησαν."
Λέτε να γίνει κανένα κουφό ?
Νομικά πάντως οι κατηγορίες στέκουν.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Επιθετικό χάφ:Έναν καλύτερο Μπελούτσι
Ατυχήσαμε, ο Ντελ Πιέρο είναι 30 φεύγα και θα κλείσει την καριέρα του στη Γιουβέντους...
Μια χαρά είναι ο Μπελούτσι, ξέρει πολλά κιλά μπάλα και έχει μαγική κάθετη μπαλιά.
Και μη μου πει κανείς ότι τους τελευταίους 3 μήνες ο Μαρέσκα μαρκάρει περισσότερο.
Χάρη σε 2 απίστευτες ενέργειες του Μπελούτσι μέχρι κ' ο άμπαλος ο Όσκαρ έβαλε 2 γκολ σε 1 αγώνα. :o
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
στειλτο με φαξ στον κοκκαλη μπαγλαμα.θες και ξενο-ονομα τρομαρα να σου ρθει.κατσε να παρει κανα ελευθερο απο το μαροκο και καλα να ειστε.Καλησπέρα σε όλους...
Λοιπόν το ρόστερ το θέλω κάπως έτσι:
Τερματοφύλακας:Ξένος-όνομα,Ιτάνζ και Παναγόπουλος
Δεξί μπάκ:Τοροσίδης-Γκαλίτσιος
Αριστερό μπάκ:Μπράβο-Τζαβέλλας
Σέντερ-μπάκ:Μέλπεργκ-Αβραάμ-Μώρας ή Ταυλαρίδης-Κυριάκος Παπαδόπουλος
Δεξί χάφ:ξένος-όνομα,Ζαϊρι
Αριστερό χάφ:ξένος-όνομα-Ζαϊρι (εναλλάξ σαν εναλλακτική λύση)
Αμυντικά χάφ:Ντουντού-Μαρέσκα-ξένος/''σκυλί''-Γιάννης Παπαδόπουλος
Επιθετικό χάφ:Έναν καλύτερο Μπελούτσι
Σέντερ-φόρ:Μήτρογλου-Ντάρμπισιρ-ξένο/killer/ψηλό περιοχής-περιφερειακό κυνηγό (ο Ντιόγκο το λιγότερο δανεικός σε Βραζιλία)
Αυτοί εδώ είναι 23...υπολογίζουμε σαν ρόστερ και τους μικρούς (Σοϊλέδη-Νικλητσιώτη-Φετφατζίδη-Κατσικογιάννη) και με την προσθήκη ενός φιλόδοξου προπονητή απο εξωτερικό και ενός σοβαρού ιατρικού τμήματος...η ομάδα θα είναι-πιστεύω-μια χαρά....
ΥΓ--->όσους δεν έχω αναφέρει...απλά θεωρώ ότι δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
ετσι και αλλιως δεν θα πρεπει να ειστε υπερηφανοι αδελφε.για τον ολυμπιακο της τελευταιας 15ετιας μιλαμε,οχι για πριν,που ειχε σεβασμο.εγω αν και ξερω οτι θα τα ακουσω ΑΝ συμβει αυτο δεν θα ειμαι και πολυ υπερηφανος για την ομαδα μου. και για οσους θελησουν να βρισουν θελω να τους πω οτι εγω εχω δει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μου να περνει πρωταθληματα με μπαλλα και 15 βαθμους διαφορα και τετοια πρωταθληματα δε τα θελω
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
στην τελεια κανεις παραθεση?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Θέλει γενικη ανανεωση!! Θέλει χαφ καινουριους ονόματα -καλστρομ,ντεκο που λγει το συμβολαιο δεν πεζει χαφ αλλα μερικες φορες στην τσελσι ναι!! Ποιος μαρεσκα ρε? Παμε καλα? Ποιος ντουντου? Αν θελετε διακρηση στην ευρωπη !! Επιθετικος,τυπου τζιοβανι,αλεχανδρη,ριμπο,να μυριζει γκολ οταν είναι στην περιοχη ο αλλος ρε!! Δεν λεω ο νταρμπισιρ εχει αλμα ,αλλα απο τριπλα και ταχυτητα μετριος!!
οχι διλε μου ειμαι ΠΟΛΥ υπερηφανος για την ομαδα μου. ειναι το λεγομενο κομπλεξ κατωτεροτητας.οταν το χανει ολα ειναι καθαρα οταν το παιρνει ολα βρωμικα.οχι φιλε μου.η ομαδα εχει αποδειξει πολλα χρονια και την αξια του και το μεγεθος του ειτε με πραξεις ειτε με αριθμους. το θεμα ειναι η οπτικη γωνια.ο καθενας εχει να βρει κατι για τον αλλο .ετσι και αλλιως δεν θα πρεπει να ειστε υπερηφανοι αδελφε.για τον ολυμπιακο της τελευταιας 15ετιας μιλαμε,οχι για πριν,που ειχε σεβασμο.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τωρα που σας γαμαει σας τσουζει ε;;;ετσι και αλλιως δεν θα πρεπει να ειστε υπερηφανοι αδελφε.για τον ολυμπιακο της τελευταιας 15ετιας μιλαμε,οχι για πριν,που ειχε σεβασμο.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Καταλαθοςστην τελεια κανεις παραθεση?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
αδελφε δεν ξερω αν τσουζει η οχι εγω μια 4αρα θυμαμαι με τον ριμπο να σας τα δειχνει τα δαχτυλακια του,και θυμαμαι και το ξεκυλοτιασμα στο καραισκακη με τον σκοκκο και τον διαιτητη να σας χαριζει και ενα γκολ οφσαιντ.ουτε και ετσι ρε δεν μπορειτε να παρετε ισοπαλια απο την αεκ;τωρα που σας γαμαει σας τσουζει ε;;;
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
το θεμα ειναι οτι ουτε αξια εχει ο ολυμπιακος ουτε κανα μεγεθος.εχει καταντησει να ειναι παοκ αεκ παο καλυτεροι απο αυτον,παρολα τα εκατομμυρια ευρω που εχουν μπει στο ταμειο τοσα χρονια.οχι διλε μου ειμαι ΠΟΛΥ υπερηφανος για την ομαδα μου. ειναι το λεγομενο κομπλεξ κατωτεροτητας.οταν το χανει ολα ειναι καθαρα οταν το παιρνει ολα βρωμικα.οχι φιλε μου.η ομαδα εχει αποδειξει πολλα χρονια και την αξια του και το μεγεθος του ειτε με πραξεις ειτε με αριθμους. το θεμα ειναι η οπτικη γωνια.ο καθενας εχει να βρει κατι για τον αλλο .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις