Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

το θεμα ειναι οτι ουτε αξια εχει ο ολυμπιακος ουτε κανα μεγεθος.εχει καταντησει να ειναι παοκ αεκ παο καλυτεροι απο αυτον,παρολα τα εκατομμυρια ευρω που εχουν μπει στο ταμειο τοσα χρονια.
αδελφε δεν ξερω αν τσουζει η οχι εγω μια 4αρα θυμαμαι με τον ριμπο να σας τα δειχνει τα δαχτυλακια του,και θυμαμαι και το ξεκυλοτιασμα στο καραισκακη με τον σκοκκο και τον διαιτητη να σας χαριζει και ενα γκολ οφσαιντ.ουτε και ετσι ρε δεν μπορειτε να παρετε ισοπαλια απο την αεκ;
νομιζα οτι θα μπορουσαμε να μιλησουμε σοβαρα με επιχειρηματα σου. αν μετα απο τοσα χρονια ιστορια της αεκ εχεις να θυμασαι εναν σκοκο που μας κερδισε και ενα ριβαλντο που μας εριξε 4 ε τοτε αδερφε μου μαλλον εσυ πρεπει να ντρεπεσαι για την ομαδα σου.η αξια σε μια ομαδα δεν φενεται σε μια χρονια που για τον οποιοδηποτε λογο δε παει καλα.μη τρελαθουμε κιολλας που εχω καταντησει αεκ-παοκ.τον παο δε τον βαζω γιατι μονο αυτος με κοντραρει διαχρονικα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Προεδρε φερε καλστρομ,τσαβι,και σονκγ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
αδελφε δεν ξερω αν τσουζει η οχι εγω μια 4αρα θυμαμαι με τον ριμπο να σας τα δειχνει τα δαχτυλακια του,και θυμαμαι και το ξεκυλοτιασμα στο καραισκακη με τον σκοκκο και τον διαιτητη να σας χαριζει και ενα γκολ οφσαιντ.ουτε και ετσι ρε δεν μπορειτε να παρετε ισοπαλια απο την αεκ;
εγω και βεβαια τα θυμαμαι, μηπως εσυ θυμασαι ποτε πηρες το τελευταιο πρωταθλημα;;στον πρωτο γυρο τι εκανες;; περισυ σε 2 ματς τι εκανες;;πριν 2 η 3 χρονια;;; στον περυσινο τελικο κυπελλου;; αστο εχεις πολλλα ασχημα να θυμασαι....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εγω και βεβαια τα θυμαμαι, μηπως εσυ θυμασαι ποτε πηρες το τελευταιο πρωταθλημα;;στον πρωτο γυρο τι εκανες;; περισυ σε 2 ματς τι εκανες;;πριν 2 η 3 χρονια;;; στον περυσινο τελικο κυπελλου;; αστο εχεις πολλλα ασχημα να θυμασαι....
προπερσυ πηρα το τελευταιο πρωταθλημα.στον πρωτο γυρο εκανα πολλα,αλλα ο δαλουκας πολλα περισσοτερα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
βλεπω αλλαξατε ονομασια μπραβο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σε καποιον του εχει φτασει μεχρι το νεφρο....

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.748
Πόντοι
6.255
Θρύλος θρησκεία μέχρι τη Ρωσία  :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• Fwy2kvKopcPXzs-xrPYraA.jpg
    Fwy2kvKopcPXzs-xrPYraA.jpg
    99,1 KB · Εμφανίσεις: 16
  • g7quC030TNUaADfvP3APrg.jpg
    g7quC030TNUaADfvP3APrg.jpg
    98,3 KB · Εμφανίσεις: 14

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

την 6αρα το 2001 την θυμασαι? την ιδια χρονια κατι 4αρες τις θυμασαι?
τις 3 3αρες που μαζεψες σε μια σεζον τις θυμασαι?
το 4-3, στην προτελευταια αγωνιστικη στο οακα το 2001-2002 με τα μπασταρδακια σου απεναντι να μην μπορουν να παρουν οσα εισιτηρια ειχανε στην διαθεση τους, το θυμασαι? to 2-3 στη φιλαδελφεια την ιδια χρονια στον πρωτο γυρο το θυμασαι?
ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΑ ΤΑ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΝΩ ΕΧΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 6' 2-0 ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ?
περσι το 2-0 στο καραισκακη το θυμασαι? το 0-1 στο οακα το θυμασαι?
το φετεινο 1-2 στο οακα το θυμασαι?

[size=15pt]ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ, ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ??? ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ[/size]

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
εγω αν και ξερω οτι θα τα ακουσω ΑΝ συμβει αυτο δεν θα ειμαι και πολυ υπερηφανος για την ομαδα μου. και για οσους θελησουν να βρισουν θελω να τους πω οτι εγω εχω δει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μου να περνει πρωταθληματα με μπαλλα και 15 βαθμους διαφορα και τετοια πρωταθληματα δε τα θελω
Νίκο συμφωνούμε. Από μαλακία μας το χάνουμε.
Πάντως νομικά οι κατηγορίες ευσταθούν. Κανονικα θα πρέπει να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών . Πιστεύω ότι θα προτιμηθεί μια μεσοβέζικη λύση με αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα (έχει ξαναγίνει!!) .
Πάντως θάχε πάρα πολύ πλάκα κάτι τέτοιο. Θα τρελλαινόντουσαν οι βάζελοι και θάκαναν 20 χρόνια να συνέλθουν :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Νίκο συμφωνούμε. Από μαλακία μας το χάνουμε.
Πάντως νομικά οι κατηγορίες ευσταθούν. Κανονικα θα πρέπει να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών . Πιστεύω ότι θα προτιμηθεί μια μεσοβέζικη λύση με αφαίρεση βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα (έχει ξαναγίνει!!) .
Πάντως θάχε πάρα πολύ πλάκα κάτι τέτοιο. Θα τρελλαινόντουσαν οι βάζελοι και θάκαναν 20 χρόνια να συνέλθουν :2funny:
το τελευταιο ειναι πολυ σωστο. ο μοναδικος λογος που θα χαιρομουν τοσο πολυ σε αυτη τη περιπτωση ειναι οταν θα βλεπω τις μουρες των βαζελων μεχρι το πατωμα.κατα τα αλλα σαφως και δε θα χαρω.κοιτα επειδη θυμασαι τι ειχε γινει με την αφερεση μας με τον πανιωνιο.εγω παντως εχω το μυαλο μου στο καλοκαιρι και του χρονου.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οταν εχεις να κανεις με ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, τιποτα δεν ειναι αδικο  :bounce-glasses:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Οταν εχεις να κανεις με ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, τιποτα δεν ειναι αδικο  :bounce-glasses:
μονο η χαρα που βλεπεις τις φατσες τους ναι.αλλα οχι ρε φιλε.δε ξερω την ηλικια σου και αν εχεις προλαβει μπαλα απο τον ολυμπιακο.φανταζομαι ναι.να συγκρινεις τον ολυμπιακο των τελευταιων χρονων με φετος που ειμαι ΤΟ μπουρδελο ???οχι ρε φιλε εγω ειλικρινα και ας ακουγομαι γραφικος δε θελω τετοιο πρωταθλημα. με ικανοποιει πολυ περισοτερο το οτι φετος τα βαζελια δεν μπορεσαν να βαλουν εστω και ενα γκολ στον χειροτερο ολυμπιακο των τελευταιων χρονων παρα να γινει κανενα σκηνικο με ποινες

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
εννοειται οτι ειναι μπουρδελο φετος δεν το αμφισβητει κανεις, δεν ειμαστε στραβοι  ;)
αλλα μιλαμε εχει πολυ μεγαλη γλυκα να τσουζονται τα πουτανακια  :'( :'( :'(

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εννοειται οτι ειναι μπουρδελο φετος δεν το αμφισβητει κανεις, δεν ειμαστε στραβοι  ;)
αλλα μιλαμε εχει πολυ μεγαλη γλυκα να τσουζονται τα πουτανακια  :'( :'( :'(
ναι το τελευταιο ναι ναι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και ενα βιντεο απο τα αρκετα που αποδεικνυουν οτι η κωλοτουμπα ξεκιναει απο ψηλα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
την 6αρα το 2001 την θυμασαι? την ιδια χρονια κατι 4αρες τις θυμασαι?
τις 3 3αρες που μαζεψες σε μια σεζον τις θυμασαι?
το 4-3, στην προτελευταια αγωνιστικη στο οακα το 2001-2002 με τα μπασταρδακια σου απεναντι να μην μπορουν να παρουν οσα εισιτηρια ειχανε στην διαθεση τους, το θυμασαι? to 2-3 στη φιλαδελφεια την ιδια χρονια στον πρωτο γυρο το θυμασαι?
ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΑ ΤΑ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΝΩ ΕΧΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 6' 2-0 ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ?
περσι το 2-0 στο καραισκακη το θυμασαι? το 0-1 στο οακα το θυμασαι?
το φετεινο 1-2 στο οακα το θυμασαι?

[size=15pt]ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ, ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ??? ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ[/size]
Μην ασχολησε με χυμενους απο τα το κεφαλι εως τα ποδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom