πριν από κάποιους μήνες είχαν κάποιοι ανεβάσει μία λίστα με τους ποδοσφαιριστές και το ποιοι έπρεπε να μείνουνε - ποιοι όχι.
Μετά από καιρό και φυσικά με πιο κρύο αίμα λέω κι εγώ τη γνώμη μου:
1. Τερματοφύλακας: Ουστ ξένοι λακαμάδες - Νικοπολ άλλη μια χρονιά αλλά παγκίτης. Από την προετοιμασία Παναγόπουλος ή άλλος ΕΛΛΗΝΑΣ τερματοφύλακας. Εξαίρεση για μένα αποτελεί ο Ιτανζ, αλλά καταλαμβάνει θέση ξένου και δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια.
2. Πλάγια Μπακ. παρακαλώ να ανοίξτε διάπλατα τις πόρτες για τον κο Ντομί. Ο κος Μπράβο να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, αλλιώς οι απολαβές του μπλοκάρουνε τις μεταγραφές μας. Ο κος Λεονάρντο να επιστρέψει στα μπακ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Θεωρώ πως φέτος σπαταλήθηκε σε θέσεις άσχετες με τις ικανότητές του. Οι λοιποί ως έχουνε. Αν φύγει ο Μπράβο Ρούλα, ένα καλό αριστερό μπακ.
3. Κεντρικοί μπακ: Ως έχουν. Θα παρακαλούσα μια αναβάθμιση του Παπαδόπουλου πριν μας παρει κάποια ομάδα εξωτερικού το ταλέντο και βλαστημάμε.
4. Πλάγια χαφ: Ντάτολο τσιάο. Μπορούμε να πάρουμε επιτέλους ένα σοβαρό αριστερό χαφ; Και ο Καστίγιο μου κάνει αρκεί να παίζει αριστερό χαφ γραμμής.
Αν δεν επανέλθει ο Γκαλέτι, χρειαζόμαστε δεξί χαφ επίσης.
5. κεντρικά χαφ: Θυμίστε μου γιατί έχουμε τον Όσκαρ στο ρόστερ...
Από τα αμυντικά χαφ, τον Λεντέσμα τον φορτωθήκαμε με το μεγάλο συμβόλαιο, τώρα θα τον λουστούμε. Θεωρώ πως και ο Μαρέσκα και ο Γιαννάκης έχουνε να δώσουνε, αλλά φέτος τον μεν πρώτο τον χρησιμοποιήσαμε λάθος, δεν δε δεύτερο δεν τον χρησιμοποιήσαμε καθόλου. Ενώ πάντως δεν είναι άσχημοι όλοι τους σαν παίκτες, δεν είναι και παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Το καλύτερο θα ήταν να γινόταν αντικατάσταση του Λεντέσμα με καλύτερο παίκτη.
6. Επιθετικοί: Εδώ τα λεφτά μας τα πιάνουμε. Γιατί για τον ντιόγο δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά αν τον σκίσανε φέτος με τους τραυματισμούς και κακομεταχείριση ή αν ο ίδιος το έριξε στο σορολοπ. Θεωρώντας το πρώτο λέω να μείνει. Και θεωρώντας το ΛΛ χαφ, χρειαζόμαστε ένα ακόμα επιθετικό ΠΕΡΙΟΧΗΣ
επομένως 3 προσθήκες και ενδεχόμενες 2 αλλαγές.