Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
καλημέρα πράκτορες.
οργιάζουν οι φήμες για τον βαλβέρδε. σχεδόν όλα τα δελτία αυτό έλεγαν χτες.
τι διάολο; θα κρατήσουμε κανένα προπονητή για πάνω από 6 μήνες;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πριν από κάποιους μήνες είχαν κάποιοι ανεβάσει μία λίστα με τους ποδοσφαιριστές και το ποιοι έπρεπε να μείνουνε - ποιοι όχι.

Μετά από καιρό και φυσικά με πιο κρύο αίμα λέω κι εγώ τη γνώμη μου:
1. Τερματοφύλακας: Ουστ ξένοι λακαμάδες - Νικοπολ άλλη μια χρονιά αλλά παγκίτης. Από την προετοιμασία Παναγόπουλος ή άλλος ΕΛΛΗΝΑΣ τερματοφύλακας. Εξαίρεση για μένα αποτελεί ο Ιτανζ, αλλά καταλαμβάνει θέση ξένου και δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια.

2. Πλάγια Μπακ. παρακαλώ να ανοίξτε διάπλατα τις πόρτες για τον κο Ντομί. Ο κος Μπράβο να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, αλλιώς οι απολαβές του μπλοκάρουνε τις μεταγραφές μας. Ο κος Λεονάρντο να επιστρέψει στα μπακ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Θεωρώ πως φέτος σπαταλήθηκε σε θέσεις άσχετες με τις ικανότητές του. Οι λοιποί ως έχουνε. Αν φύγει ο Μπράβο Ρούλα, ένα καλό αριστερό μπακ.

3. Κεντρικοί μπακ: Ως έχουν. Θα παρακαλούσα μια αναβάθμιση του Παπαδόπουλου πριν μας παρει κάποια ομάδα εξωτερικού το ταλέντο και βλαστημάμε.

4. Πλάγια χαφ: Ντάτολο τσιάο. Μπορούμε να πάρουμε επιτέλους ένα σοβαρό αριστερό χαφ; Και ο Καστίγιο μου κάνει αρκεί να παίζει αριστερό χαφ γραμμής.
Αν δεν επανέλθει ο Γκαλέτι, χρειαζόμαστε δεξί χαφ επίσης.

5. κεντρικά χαφ: Θυμίστε μου γιατί έχουμε τον Όσκαρ στο ρόστερ...
Από τα αμυντικά χαφ, τον Λεντέσμα τον φορτωθήκαμε με το μεγάλο συμβόλαιο, τώρα θα τον λουστούμε. Θεωρώ πως και ο Μαρέσκα και ο Γιαννάκης έχουνε να δώσουνε, αλλά φέτος τον μεν πρώτο τον χρησιμοποιήσαμε λάθος, δεν δε δεύτερο δεν τον χρησιμοποιήσαμε καθόλου. Ενώ πάντως δεν είναι άσχημοι όλοι τους σαν παίκτες, δεν είναι και παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Το καλύτερο θα ήταν να γινόταν αντικατάσταση του Λεντέσμα με καλύτερο παίκτη.

6. Επιθετικοί: Εδώ τα λεφτά μας τα πιάνουμε. Γιατί για τον ντιόγο δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά αν τον σκίσανε φέτος με τους τραυματισμούς και κακομεταχείριση ή αν ο ίδιος το έριξε στο σορολοπ. Θεωρώντας το πρώτο λέω να μείνει. Και θεωρώντας το ΛΛ χαφ, χρειαζόμαστε ένα ακόμα επιθετικό ΠΕΡΙΟΧΗΣ

επομένως 3 προσθήκες και ενδεχόμενες 2 αλλαγές.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
πολλους παραπανω θελουμε αδερφε... αμυντικα χαφ της προκοπης φετος δεν ειχαμε, και οι 3 μαζι κανανε το κατοσταρι σε 1 ωρα, ουτε ακρα, ουτε δημιουργικο χαφ...
το κεντρο μας ποναει κυριως και εκει πρεπει να δωσουμε βαση, αλλα σιγα μην φερει 4-5 παιχτες μονο για κεντρο+κανα στραικερ+κανα ακραιο μπακ :jerking: μπααααααα, το εχουμε δει το εργο και την βλεπω την δουλεια να χειροτερευει απο χρονο σε χρονο  :-

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για να δούμε αυτός που θα έρθει θα χρησιμοποιήσει κανένα παλικάρι από τα φυτώρια;
Ο Μπάντοβιτς δεν είναι προπονητής.
ούτε έγινε σε 3 μήνες.
ούτε καν βοηθός δεν είναι...σκάουτερ είναι ο άνθρωπος.
όσο καλά αποτελέσματα και να έχει, προπονητής δεν είναι και από όσο λέει δεν θέλει να είναι.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
πολλους παραπανω θελουμε αδερφε... αμυντικα χαφ της προκοπης φετος δεν ειχαμε, και οι 3 μαζι κανανε το κατοσταρι σε 1 ωρα, ουτε ακρα, ουτε δημιουργικο χαφ...
το κεντρο μας ποναει κυριως και εκει πρεπει να δωσουμε βαση, αλλα σιγα μην φερει 4-5 παιχτες μονο για κεντρο+κανα στραικερ+κανα ακραιο μπακ :jerking: μπααααααα, το εχουμε δει το εργο και την βλεπω την δουλεια να χειροτερευει απο χρονο σε χρονο  :-
συμφωνω....καταρχην θα μεινει ο τορο?σαφως και του χρονου μετα το μουντιαλ οι διεθνεις θα ναι ...εδω φετος και σπαμε ρεκορ σε θλασεις...αριστερο μπακ πρεπει να παρουμε το τζαβελλα ,αλλα αν μπει ο βαζελος..ολοι ξερουμε τι ομαδα ειναι ο τσακιρης....χαφ θελουμε και αριστερο και δεξι...γκαλλετι και να γυρισει ( που δεν...) ποιος θα παρει την ευθυνη να πει εχουμε δεξι χαφ?δε θελουμε και αμυντικο χαφ σκυλο ?ο λεντεσμα δε δαγκωνει ουτε χαρτι....ενα δημιουργικο δε θελουμε ?μπας και γυρισει καποια στιγμη  και ο ντουντου και κανουν τριαδα ...ο ντιογο ειναι καμμενο χαρτι...εμπλεξε με μπουζουξου..οποτε καταλαβαινετε ολοι ....ας παει δανεικος...και αυτος και ο λεοναρντο...η ανταλλαγη με αλλους...τζαμπα πιανουν θεσεις ξενων....για τερματοφυλακα ας παρουν κανα τριανταδυαρη απο αγγλια σκανδιναβο..εχει πολλους ας ρωτησουν τον μελμπεργκ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δεν έχεις δίκιο.
και δεν έχεις δίκιο γιατί δεν το βλέπεις σφαιρικά το θέμα.
όταν η ομάδα σου δεν τραβάει σε ένα σημείο, αναγκαστικά κάπου αλλού προσπαθείς να καλύψεις το κενό και εμφανίζεται αλλού η τρύπα.
Θέλω να πω, πως αφού δεν έχεις επιτελικό, περιμένεις από τα αμυντικά χαφ να κάνουνε αυτή τη δουλειά και από τα ακραία. Αν ο καθένας κάνει τη δουλειά του, τότε βλέπεις ποιος τραβάει και ποιος όχι.

Συμπερασματικά.
Φέτος δεν βγάλαμε καθόλου κάθετες μπαλιές. Έβγαλε κάποιες ο Όσκαρ όταν είχε κοιμηθεί καλά το βράδυ και μέχρι εκεί. Σέντρες όμως είχαμε. Πλαγιοσκοπήσεις είχαμε. Δεν μπορούσαμε να πάμε την μπάλα όμως από το κέντρο μπροστά. Άρα σου χρειαζεται επιτελικό χαφ.

Η αριστερή μεριά έμπαζε ακόμα και με τον Μπράβο στα καλά του. Για μένα ο Λεονάρντο έχει καλύτερα προσόντα - εκρηκτικότητα, χαμηλό κέντρο βάρους, πιο γρήγορος, στρίβει πιο γρήγορα. Ήταν λάθος φέτος που δεν τον έβαζε μπακ, αλλά είχαμε τραυματισμού ςκαι λάθος σχεδιασμούς. Δες το ματς με τον ΠΑΟ να δεις από πού έγιναν οι φάσεις. από βαθιές μπαλιές στο κέντρο της άμυνας και από την αριστερή μας πλευρά. Εκεί δηλαδή που δεν είχαμε σοβαρό αριστερό χαφ να πιέζει και μπακ γρήγορο που να "έχει' όλη την πλευρά. Το έκανε κάποιες φορές ο Ρούλας, αλλά για μένα είναι υπερτιμημένος ή κουρασμένος.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
για να δούμε αυτός που θα έρθει θα χρησιμοποιήσει κανένα παλικάρι από τα φυτώρια;
Ο Μπάντοβιτς δεν είναι προπονητής.
ούτε έγινε σε 3 μήνες.
ούτε καν βοηθός δεν είναι...σκάουτερ είναι ο άνθρωπος.
όσο καλά αποτελέσματα και να έχει, προπονητής δεν είναι και από όσο λέει δεν θέλει να είναι.
σκαουτερ που εγινε δηλαδη ?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
δεν έχεις δίκιο.
και δεν έχεις δίκιο γιατί δεν το βλέπεις σφαιρικά το θέμα.
όταν η ομάδα σου δεν τραβάει σε ένα σημείο, αναγκαστικά κάπου αλλού προσπαθείς να καλύψεις το κενό και εμφανίζεται αλλού η τρύπα.
Θέλω να πω, πως αφού δεν έχεις επιτελικό, περιμένεις από τα αμυντικά χαφ να κάνουνε αυτή τη δουλειά και από τα ακραία. Αν ο καθένας κάνει τη δουλειά του, τότε βλέπεις ποιος τραβάει και ποιος όχι.

Συμπερασματικά.
Φέτος δεν βγάλαμε καθόλου κάθετες μπαλιές. Έβγαλε κάποιες ο Όσκαρ όταν είχε κοιμηθεί καλά το βράδυ και μέχρι εκεί. Σέντρες όμως είχαμε. Πλαγιοσκοπήσεις είχαμε. Δεν μπορούσαμε να πάμε την μπάλα όμως από το κέντρο μπροστά. Άρα σου χρειαζεται επιτελικό χαφ.

Η αριστερή μεριά έμπαζε ακόμα και με τον Μπράβο στα καλά του. Για μένα ο Λεονάρντο έχει καλύτερα προσόντα - εκρηκτικότητα, χαμηλό κέντρο βάρους, πιο γρήγορος, στρίβει πιο γρήγορα. Ήταν λάθος φέτος που δεν τον έβαζε μπακ, αλλά είχαμε τραυματισμού ςκαι λάθος σχεδιασμούς. Δες το ματς με τον ΠΑΟ να δεις από πού έγιναν οι φάσεις. από βαθιές μπαλιές στο κέντρο της άμυνας και από την αριστερή μας πλευρά. Εκεί δηλαδή που δεν είχαμε σοβαρό αριστερό χαφ να πιέζει και μπακ γρήγορο που να "έχει' όλη την πλευρά. Το έκανε κάποιες φορές ο Ρούλας, αλλά για μένα είναι υπερτιμημένος ή κουρασμένος.
ο λεοναρντο ειναι πολυ κοντος για μπακ..εδω τον μπραβο και τον εβαλε ο αλλος μεσα στα διχτυα στη γαλλια στο δευτερο γκολ....που τις ειδες τις πλαγιοκοπησεις?απ τα μπακ λες αντε κ απο τον ζαιρι οταν ειχε καβλες....που κ αυτος δεν ειναι για θρυλο....αλλαγη και αμα...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ θέλω αριστερά Γιοβάνοβιτς-Σοϊλέδη, δεξιά Ζαϊρί-Νικλητσιώτη και στα χαφ να πάρουν μπόλικο χρόνο Γ.Παπαδόπουλος-Κατσικογιάννης.
Ο Πανθρακικός και ο Λεβαδειακός δηλαδή είναι καλύτερες ομάδες από τα πιτσιρίκια της ΜΙΛΑΝ που ο Νικλητσιώτης τους έκανε πλάκα;;;
Και να γυρίσει πίσω ο Μπελούτσι, γιατί χωρίς 10άρι δεν κάνεις τίποτα απέναντι στα ταμπούρια του πρωταθλήματος.
Καλούς τερματοφύλακες θεωρώ τους Φερνάντεζ, Ιτάνζ και τον νέο του Πανθρακικού.

Το μεγάλο ερωτηματικό βέβαια είναι αν ο Ντουντού και ο Ντιόγκο θα μας κάνουν την τιμή να ξαναπαίξουν.
Ο Γκαλέτι τελείωσε νομίζω. Και να αρχίσει τις προπονήσεις, δε θα μπορεί να πάρει ούτε βιταμίνες μετά από αυτό που πέρασε...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Kαλησπερα [glow=red,2,300]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ[/glow] !!!!
Xαιρετω την ενοποιηση των Θρεντ!!!!
Πολυ σωστη Κινηση!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Kαλησπερα [glow=red,2,300]ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ[/glow] !!!!
Xαιρετω την ενοποιηση των Θρεντ!!!!
Πολυ σωστη Κινηση!!!!
που πήγε το πρωταθλητές;
που πήγε ο Μάης;

Υ.Γ.
μέχρι να τελέψει το πρωτάθλημα θεωρείσαι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
που πήγε το πρωταθλητές;
που πήγε ο Μάης;

Υ.Γ.
μέχρι να τελέψει το πρωτάθλημα θεωρείσαι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.
Εχεις Δικιο Αδελφε!!!!
Αλλα η Λεξη Ολυμπιακος ειναι ταυτοσημη με την λεξη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!! ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχεις Δικιο Αδελφε!!!!
Αλλα η Λεξη Ολυμπιακος ειναι ταυτοσημη με την λεξη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!! ;)
ναι.
και δε γουστάρω τη συγχώνευση γιατί δεν είσαι πλέον ο ιδιοκτήτης του θρεντ και αυτό με χαλάει.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Και εγώ δεν συμφωνώ με τη συγχώνευση.
Έτσι και αλλοιώς κούπα θα πάρουμε το Μάιο σε κάποιο άθλημα.
Ασε που η κούπα στην μπαλλα δεν έχει κριθεί ακόμα.
Εδώ και μήνες βλέπω ότι κάτι σπουδαίο θα γίνει στα Γιάννενα.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αμα αλλαξεις το θεμα δεν αλλαζει?

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους...

Λοιπόν το ρόστερ το θέλω κάπως έτσι:

Τερματοφύλακας:Ξένος-όνομα,Ιτάνζ και Παναγόπουλος
Δεξί μπάκ:Τοροσίδης-Γκαλίτσιος
Αριστερό μπάκ:Μπράβο-Τζαβέλλας
Σέντερ-μπάκ:Μέλπεργκ-Αβραάμ-Μώρας ή Ταυλαρίδης-Κυριάκος Παπαδόπουλος
Δεξί χάφ:ξένος-όνομα,Ζαϊρι
Αριστερό χάφ:ξένος-όνομα-Ζαϊρι (εναλλάξ σαν εναλλακτική λύση)
Αμυντικά χάφ:Ντουντού-Μαρέσκα-ξένος/''σκυλί''-Γιάννης Παπαδόπουλος
Επιθετικό χάφ:Έναν καλύτερο Μπελούτσι
Σέντερ-φόρ:Μήτρογλου-Ντάρμπισιρ-ξένο/killer/ψηλό περιοχής-περιφερειακό κυνηγό (ο Ντιόγκο το λιγότερο δανεικός σε Βραζιλία)

Αυτοί εδώ είναι 23...υπολογίζουμε σαν ρόστερ και τους μικρούς (Σοϊλέδη-Νικλητσιώτη-Φετφατζίδη-Κατσικογιάννη) και με την προσθήκη ενός φιλόδοξου προπονητή απο εξωτερικό και ενός σοβαρού ιατρικού τμήματος...η ομάδα θα είναι-πιστεύω-μια χαρά....

ΥΓ--->όσους δεν έχω αναφέρει...απλά θεωρώ ότι δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ναι.
και δε γουστάρω τη συγχώνευση γιατί δεν είσαι πλέον ο ιδιοκτήτης του θρεντ και αυτό με χαλάει.
Eλα ρε φιλε μην εισαι περιεργος τι σημασια εχει?
Και αυτο δικο μου ειναι και δικο σου και Ολων !!! να λεμε την Γνωμη μας , την Μαλακια μας να γουσταρουμε!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Eλα ρε φιλε μην εισαι περιεργος τι σημασια εχει?
Και αυτο δικο μου ειναι και δικο σου και Ολων !!! να λεμε την Γνωμη μας , την Μαλακια μας να γουσταρουμε!!!
είμαι ανατολίτης εγώ...
παραδοσιακός τύπος

ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom