You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Για ρωτα τον Πατερα τι εχει να πει για την μεγαλη φετινη πορεια στο ch. l. ....!!
Ελεος ρε συ, τι θες να μας αποδειξεις τωρα? Aστο γαμησε το, μονο εσυ πιστευεις οτι φετος ο βαζελος επαιξε ch.l. !
σιγά ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΣΥΛΛΟΓΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ.
ΣΙΓΑ ΡΕ ΡΕΑΛ, ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΠΑΡΤΣΑ....
αααααααααααααχααχαχαχαχαχαχα ρε κοίτα κάτι κατσαπλιάδες του χιλιάρικου που θεωρούν και αποτυχία τον αποκλεισμό στους ομίλους....
χου ρε.
νούμερα.....
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
σιγά ρε ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΣΥΛΛΟΓΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ.
ΣΙΓΑ ΡΕ ΡΕΑΛ, ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΠΑΡΤΣΑ....
αααααααααααααχααχαχαχαχαχαχα ρε κοίτα κάτι κατσαπλιάδες του χιλιάρικου που θεωρούν και αποτυχία τον αποκλεισμό στους ομίλους....
χου ρε.
νούμερα.....
Ποιος βρηκε ακρη με Ολυμπιακους οπαδους της εποχης Κοκκαλη για να βρεις εσυ ρε Περσονα;
Αλλα αυτα που ξερανε τελειωσανε...
Απο εδω και περα θα βλεπουνε συνεχεια Παντελη Βουλγαρη
"Πετρινα Χρονια"
...ξανα και ξανα.
Η θεματολογια δεν εχει καμμια σχεση βεβαια,αλλα ο τιτλος ειναι σκετη επιτυχια λεμε...
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ποιος βρηκε ακρη με Ολυμπιακους οπαδους της εποχης Κοκκαλη για να βρεις εσυ ρε Περσονα;
Αλλα αυτα που ξερανε τελειωσανε...
Απο εδω και περα θα βλεπουνε συνεχεια Παντελη Βουλγαρη
"Πετρινα Χρονια"
...ξανα και ξανα.
Η θεματολογια δεν εχει καμμια σχεση βεβαια,αλλα ο τιτλος ειναι σκετη επιτυχια λεμε...
υο εχουν ξαναπει οι βαζελοι οτι ξεκινανε τα πετρινα χρονια και λοιπες μαλακιες κ ηρθαν 4 σερι νταμπλ.. κανε σαν παναθηναικος πρωτα αυυτα που πρεπει,κανε μια δυνατη ομαδα και μετα βγειτε και θριαμβολογηστε οσο γουσταρετε..παντα βιαζεσται να πειτε τις μαλακιες σας για δυναστιες,νταλας, κτλ κτλ..ποσες φορες εχετε κανει δηλωσεις και φυγατε με την πουτσα στον κωλο ?στον 1ο γυρο παλι λεγατε,φωναζατε κτλ κτλ,ηρθατε φαγατε 2 αντι για 4 και ηρεμησατε..προπερσι πηρατε Χ στο πρωταθλημα,σε 3 μερες παιζαμε παλι κυπελο κανατε δηλωσεις για ευκολο διπλο και οτι θα τελειωσετε την χουντα του Ολυμπιακου,τσακωσατε μια 4αρα και γελαγαν ολοι μαζι σας,επειδη χασαμε ενα πρωταθλημα αποκλειστικα απο δικα μας λαθη και οχι επειδη ησασταν υπερομαδα δεν σημαινει τιποτε,μαζευτειτε γιατι κυριακη κοντη γιορτη,μην γινει καμια μαλακια την κυριακη και σας χαλασουμε το γλεντι...εχουν ξαναγινει αυτα το νου σας κοριτσια !!!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Το ξαναγράφω, γιατί προφανώς οι απανταχού μικροί σε ηλικία και μυαλό Παναθηναϊκοί δεν το εμπεδώνουνε.
1. Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα που παίρνετε. Δεν με νοιάζει αν είοναι με ΕΠΟ - διαιτησίες- καλή ομάδα ή οτιδήποτε, το παίρνετε. Οπότε σαν ομάδα σας αξίζουνε συγχαρητήρια. Όπως εμάς μας αξίζουν τα προηγούμενα χρόνια και της ΑΕΚ τα πολύ παλιά χρόνια και του ΠΑΟΚ.....καλά....δεν μπορώ να θυμηθώ
2. Αν κάτι μου τη δίνει δεν είναι που χάσαμε το πρωτάθλημα, το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή πως κάποια στιγμή θα το χάσεις. Αιώνια δεν το παίρνεις σε καμία χώρα. Μου τη δίνει σαν φίλαθλος που δεν είδα φέτος να το παίρνει μια ομάδα που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια πιο πάνω από την προηγούμενη πρωταθλήτρια. Το παίρνει γιατί ο Ολυμπιακός φέτος ήταν και είναι χάλια. Αυτό Παναθηναϊκάρες κανονικά θα έπρεπε να σας προβληματίσει, εκτός κι αν έχετε την απεριόριστη εμπιστοσύνη στις επιλογές Αντωνίου για του χρόνου.
3. Μου τη δίνει αυτό, γιατί όπως έχω δηλώσει μου αρέσει να γίνεται χαβαλές στο πρωτάθλημα (όπως φέτος) αλλά γιατί είναι όλες οι ομάδες δυνατές και όχι επειδή όλες είναι χάλια. Κι ας το χάνω το πρωτάθλημα. Δεν νομίζω να τη χαλάει την Τσέλσι πάρα πολύ που χάνει το πρωτάθλημα αλλά βγαίνει τσουλου μετά. Επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ποια είναι η αξία στην Ελλάδα. Και η αξία είναι να διαγωνίζεσαι πώς θα ξεπεράσεις τον άλλο και όχι πώς θα τον ρίξεις.
4. Καταλαβαίνω τη χαρά των Παναθηναϊκών που ανασύρουν από τα χρονοντούλαπα πάλι τους τελικούς τότε που ζούσαν οι παππούδες μας, αλλά δεν καταλαβαίνω τη χαρά των Αεκτζήδων. Δεν έχουνε κερδίσει τίποτα απολύτως, έχουνε κάνει μια χρονιά για τον πούτσο, προσπαθούν τώρα να βρουνε μια διοίκηση και χαίρονται...γιατι;;
5. Στον πούτσο μου τι θα γίνει στο ματς της κυριακής. Δεν εξαρτάται μια ομάδα από ένα ματς.Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει ούτως ή άλλως. Όταν συμβαίνει αυτό, τότε είναι βέβαιο πως η ομάδα θα διαλύσει ούτως ή άλλως εντός ολίγου.
1. Συγχαρητήρια για το πρωτάθλημα που παίρνετε. Δεν με νοιάζει αν είοναι με ΕΠΟ - διαιτησίες- καλή ομάδα ή οτιδήποτε, το παίρνετε. Οπότε σαν ομάδα σας αξίζουνε συγχαρητήρια. Όπως εμάς μας αξίζουν τα προηγούμενα χρόνια και της ΑΕΚ τα πολύ παλιά χρόνια και του ΠΑΟΚ.....καλά....δεν μπορώ να θυμηθώ
2. Αν κάτι μου τη δίνει δεν είναι που χάσαμε το πρωτάθλημα, το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή πως κάποια στιγμή θα το χάσεις. Αιώνια δεν το παίρνεις σε καμία χώρα. Μου τη δίνει σαν φίλαθλος που δεν είδα φέτος να το παίρνει μια ομάδα που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια πιο πάνω από την προηγούμενη πρωταθλήτρια. Το παίρνει γιατί ο Ολυμπιακός φέτος ήταν και είναι χάλια. Αυτό Παναθηναϊκάρες κανονικά θα έπρεπε να σας προβληματίσει, εκτός κι αν έχετε την απεριόριστη εμπιστοσύνη στις επιλογές Αντωνίου για του χρόνου.
3. Μου τη δίνει αυτό, γιατί όπως έχω δηλώσει μου αρέσει να γίνεται χαβαλές στο πρωτάθλημα (όπως φέτος) αλλά γιατί είναι όλες οι ομάδες δυνατές και όχι επειδή όλες είναι χάλια. Κι ας το χάνω το πρωτάθλημα. Δεν νομίζω να τη χαλάει την Τσέλσι πάρα πολύ που χάνει το πρωτάθλημα αλλά βγαίνει τσουλου μετά. Επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ποια είναι η αξία στην Ελλάδα. Και η αξία είναι να διαγωνίζεσαι πώς θα ξεπεράσεις τον άλλο και όχι πώς θα τον ρίξεις.
4. Καταλαβαίνω τη χαρά των Παναθηναϊκών που ανασύρουν από τα χρονοντούλαπα πάλι τους τελικούς τότε που ζούσαν οι παππούδες μας, αλλά δεν καταλαβαίνω τη χαρά των Αεκτζήδων. Δεν έχουνε κερδίσει τίποτα απολύτως, έχουνε κάνει μια χρονιά για τον πούτσο, προσπαθούν τώρα να βρουνε μια διοίκηση και χαίρονται...γιατι;;
5. Στον πούτσο μου τι θα γίνει στο ματς της κυριακής. Δεν εξαρτάται μια ομάδα από ένα ματς.Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει ούτως ή άλλως. Όταν συμβαίνει αυτό, τότε είναι βέβαιο πως η ομάδα θα διαλύσει ούτως ή άλλως εντός ολίγου.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Καλημέρα άγαπητε.. χολίτσα διακρίνω ??????
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
καθόλου5. Στον πούτσο μου τι θα γίνει στο ματς της κυριακής. Δεν εξαρτάται μια ομάδα από ένα ματς.Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει ούτως ή άλλως. Όταν συμβαίνει αυτό, τότε είναι βέβαιο πως η ομάδα θα διαλύσει ούτως ή άλλως εντός ολίγου.
για μένα δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα αυτού του ματς.
αν υπήρχε κάτι που θα με ενδιέφερε, αυτό θα ήταν τα πλέυ οφφ και τα ματς εκεί. Αυτό το ματς, κερδίσω χάσω δεν μου δίνει τίποτα απολύτως.
Να στο πω κι αλλιώς (παρότι πιστεύω πως φέτος ούτε 4οι, αλλά ας το πάρουμε πως έχει ενδιαφέρον στα πλέυ οφφ). Έστω πως κερδίζω τον ΠΑΟ και μετά πατώνω στα πλέυ οφφ, τι έχω κερδίσει;
Αν χάσω από ΠΑΟ αλλά στα πλέυ οφφ πάω τρένο μήπως είναι καλύτερο;
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
οι βαζελοι μπερδευουν το πρωταθλημα με τις εκλογες που ειναι καθε 4 χρονια....Το ξαναγράφω, γιατί προφανώς οι απανταχού μικροί σε ηλικία και μυαλό Παναθηναϊκοί δεν το εμπεδώνουνε.
οι βαζελοι μπερδευουν το πρωταθλημα με τις εκλογες που ειναι καθε 4 χρονια....
με τη διαφορα οτι ακομα και στατιστικα να το παρεις, δεν παιρνουν πρωταθλημα καθε 4 χρονια
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
νομιζουν οτι για 4 χρονια θα ειναι πρωταθλητες.....με τη διαφορα οτι ακομα και στατιστικα να το παρεις, δεν παιρνουν πρωταθλημα καθε 4 χρονια
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αυτό που γάβροι (νορμάλ και μη) δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ούτς και να παραδεχτούν δεν είναι το εάν χάθηκε αυτό ή το προηγούμενο ή το επόμενο........
είναι ότι ο γάβρος πλέον δεν γαμεί και δέρνει ούτε διοικητικά ούτε αγωνιστικά.
Αυτό είναι προφανές.
Οπως είναι και προφανές πως λόγω της αλλαγής και στα οικονομικά και στα διοικητικά δεδομένα οι κλανιές πλέον δεν βάφουν αβγά
περαστικά και καλό πάσχα.
Υ.Γ.
τραγικό πράγματι να παίζεις το ντέρμπυ της χρονιάς με τον αιώνιο και ο έτερος να ετοιμάζει φιέστα......
Αυτό είναι προφανές.
Οπως είναι και προφανές πως λόγω της αλλαγής και στα οικονομικά και στα διοικητικά δεδομένα οι κλανιές πλέον δεν βάφουν αβγά
Υ.Γ.
τραγικό πράγματι να παίζεις το ντέρμπυ της χρονιάς με τον αιώνιο και ο έτερος να ετοιμάζει φιέστα......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
νομιζουν οτι για 4 χρονια θα ειναι πρωταθλητες.....
εσύ πάντως για φέτο δεν είσαι.
έχει πλάκα να μιλάς για τα μελλοντικά τσιμπούκια όταν έρχεσαι στο ΟΑΚΑΝΑ με το καβλί στον κώλο...........
Υ.Γ.
για να το λες εσυ που το εχεις ζησει στο πετσι σου τοσα χρονια κατι θα ξερεις
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
για να το λες εσυ που το εχεις ζησει στο πετσι σου τοσα χρονια κατι θα ξερεις
ακριβώς...
αλλά εγώ είχα συνηθίσει.
πιο πολύ πονάει το ξεπαρθένεμα......
εχει πολύ αίμα........
αλλά για όλους υπάρχει Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
Μπορείς να προετοιμαστείς ψυχολογικά από τώρα.
Υ.Γ.
που είναι ρε ο γκέιτ 7 που μέτραγε ανάποδα μέχρι την Κυριακή;
αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
γαμιόλια Ηγγικεν η ώρα...........
αυτό που γάβροι (νορμάλ και μη) δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ούτς και να παραδεχτούν δεν είναι το εάν χάθηκε αυτό ή το προηγούμενο ή το επόμενο........
Αυτό είναι προφανές.
Υ.Γ.
τωρα μας το παιζει και παναθηναικος. . .
διχασμενη προσωπικοτητα . . .
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
πες πως σπάει το πόδι του ο διάολος και κερδίζει το ντέρμπι ο γαύρος.τωρα μας το παιζει και παναθηναικος. . .
θα βγει και θα βρίζει τους βάζελους όπως κάνει πάντα, απλά για να ξεφύγει από την καζούρα.
"Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές….."
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τωρα μας το παιζει και παναθηναικος. . .
απο πού κλάνεις όταν σε τσιμπωκώνω ρε γαμιόλα;
αει γαμήσου πρωινιάτικα γαμώ το μουνί σου αυνανιόλα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πες πως σπάει το πόδι του ο διάολος και κερδίζει το ντέρμπι ο γαύρος.
θα βγει και θα βρίζει τους βάζελους όπως κάνει πάντα, απλά για να ξεφύγει από την καζούρα.
"Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις φορές….."
πόσο είπαμε η μπεζίνα φτωχομπινεδάκο;
πόσο;
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις