ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ο φυτιλιαρης
τον παρασυρατε τεχνιεντως στο ατοπημα τον βαζελακο μου λεχριτες
ο φυτιλιαρης
με τον γιγαντα βογιατζη να τραγουδαει...Παναθηναικέ Θεέ μου !!!!!
μας ειχε γαμισει ολους και τον εστειλαν να ξεκουραστει...γιατί μιουταρίστηκε ρε σεις;;;
εχω την εντυπωση οτι για κατι τετοιο. συνεχως εβριζε, μανα, πατερα,οικογενεια..τι να σου πω..εξω θα ειχε φαει πολυ ξυλο..σοβαρά ρωτάω
θα το ετρωγαν στερεο....μπα...αφου θα είχε τον πλέζουρα παρέα, ξύλο δεν θα έτρωγε...
χαχαχαα
τελος πάντων...
πριν λαλήσει τρις...θα επανέλθει
μπα...αφου θα είχε τον πλέζουρα παρέα, ξύλο δεν θα έτρωγε...
χαχαχαα
τελος πάντων...
πριν λαλήσει τρις...θα επανέλθει
μας ειχε γαμισει ολους και τον εστειλαν να ξεκουραστει...
αφου θες πραγματικα να μαθεις κατσε δες ποιος οποιος τολμησει να βρισει το μεγαλειο του ολυμπιακου μιουταρεται απο καποιον μαγκα μοντ εδω που στελνει και πμ αφου πρωτα σου εχει αποκλεισει εσενα να του στειλεις μιλαμε για μεγαλο μαγκα αλλα τη να πεις τα απωθημενα καποιον βγαινουν στο ιντερνετ εκει που επειδη ειναι μοντ νομιζουν οτι εχουν εξουσια στα χερια τους γιατι απλα οταν βγουν εξω τους εχουν ολοι στη σφαλιαρα και στην κλωτσια.επισης πες μου ποσα αλλα μελη εχουν βρισει και μανες και σπιτια αλλα επειδη τυχανει να ανηκουν στην ολυμπιακη οικογενεια δεν παθαινουν τιποτα.συμπερασμα εδω στο συγκεκριμενο σαιτ δεν μιουταρεται οποιος ειναι γαυρος μπορει να βριζει οποτε θελει χωρις συνεπειεςσοβαρά ρωτάω
αφου θες πραγματικα να μαθεις κατσε δες ποιος οποιος τολμησει να βρισει το μεγαλειο του ολυμπιακου μιουταρεται απο καποιον μαγκα μοντ εδω που στελνει και πμ αφου πρωτα σου εχει αποκλεισει εσενα να του στειλεις μιλαμε για μεγαλο μαγκα αλλα τη να πεις τα απωθημενα καποιον βγαινουν στο ιντερνετ εκει που επειδη ειναι μοντ νομιζουν οτι εχουν εξουσια στα χερια τους γιατι απλα οταν βγουν εξω τους εχουν ολοι στη σφαλιαρα και στην κλωτσια.επισης πες μου ποσα αλλα μελη εχουν βρισει και μανες και σπιτια αλλα επειδη τυχανει να ανηκουν στην ολυμπιακη οικογενεια δεν παθαινουν τιποτα.συμπερασμα εδω στο συγκεκριμενο σαιτ δεν μιουταρεται οποιος ειναι γαυρος μπορει να βριζει οποτε θελει χωρις συνεπειες
αφου θες πραγματικα να μαθεις κατσε δες ποιος οποιος τολμησει να βρισει το μεγαλειο του ολυμπιακου μιουταρεται απο καποιον μαγκα μοντ εδω που στελνει και πμ αφου πρωτα σου εχει αποκλεισει εσενα να του στειλεις μιλαμε για μεγαλο μαγκα αλλα τη να πεις τα απωθημενα καποιον βγαινουν στο ιντερνετ εκει που επειδη ειναι μοντ νομιζουν οτι εχουν εξουσια στα χερια τους γιατι απλα οταν βγουν εξω τους εχουν ολοι στη σφαλιαρα και στην κλωτσια.επισης πες μου ποσα αλλα μελη εχουν βρισει και μανες και σπιτια αλλα επειδη τυχανει να ανηκουν στην ολυμπιακη οικογενεια δεν παθαινουν τιποτα.συμπερασμα εδω στο συγκεκριμενο σαιτ δεν μιουταρεται οποιος ειναι γαυρος μπορει να βριζει οποτε θελει χωρις συνεπειες
φιλε μπορεις να μου πεις ποσα πληρωνεις για εισαι μοντερειτορ;γιατι και εγω θελω να γινω.μπραβο μαλάκα κλωνε bodo
τραβα κλεψε και εσυ παρακάτω
εσύ να βγάλεις πρώτα λεφτά δικά σου δουλεύοντας...φιλε μπορεις να μου πεις ποσα πληρωνεις για εισαι μοντερειτορ;γιατι και εγω θελω να γινω.
καλυτερα να σκεφτεσαι τι λες,εχει πεθανει ο πατερας μου και δουλευω απο τα 12.εσύ να βγάλεις πρώτα λεφτά δικά σου δουλεύοντας...
μωρό παιδί και θες να σκορπάς τα λεφτά του μπαμπά εν μέσω κρίσης...
ντροπή
αν συμβαίνει λυπάμαι.καλυτερα να σκεφτεσαι τι λες,εχει πεθανει ο πατερας μου και δουλευω απο τα 12.