Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γιατί μιουταρίστηκε ρε σεις;;;

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αρχισαν να βριζουνε μανες με τον τσολια  :grin:

e-mpinelikia

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μπα...αφου θα είχε τον πλέζουρα παρέα, ξύλο δεν θα έτρωγε...
χαχαχαα
τελος πάντων...
πριν λαλήσει τρις...θα επανέλθει

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
καλα ρε  τον μπαναρανε πανω στην πιο μαχιμη βδομαδα  :s&m_1:

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αφου θες πραγματικα να μαθεις κατσε δες ποιος οποιος τολμησει να βρισει το μεγαλειο του ολυμπιακου μιουταρεται απο καποιον μαγκα μοντ εδω που στελνει και πμ αφου πρωτα σου εχει αποκλεισει εσενα να του στειλεις :jerking:μιλαμε για μεγαλο μαγκα αλλα τη να πεις τα απωθημενα καποιον βγαινουν στο ιντερνετ εκει που επειδη ειναι μοντ νομιζουν οτι εχουν εξουσια στα χερια τους γιατι απλα οταν βγουν εξω τους εχουν ολοι στη σφαλιαρα και στην κλωτσια.επισης πες μου ποσα αλλα μελη εχουν βρισει και μανες και σπιτια αλλα επειδη τυχανει να ανηκουν στην ολυμπιακη οικογενεια δεν παθαινουν τιποτα.συμπερασμα εδω στο συγκεκριμενο σαιτ δεν μιουταρεται οποιος ειναι γαυρος μπορει να βριζει οποτε θελει χωρις συνεπειες :birdman:
warnmute.gif
 [/color[/URL]]
warnmute.gif
 κλωνος[/URL] του μπαναρισμενου bodos που εβριζε

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αφου θες πραγματικα να μαθεις κατσε δες ποιος οποιος τολμησει να βρισει το μεγαλειο του ολυμπιακου μιουταρεται απο καποιον μαγκα μοντ εδω που στελνει και πμ αφου πρωτα σου εχει αποκλεισει εσενα να του στειλεις :jerking:μιλαμε για μεγαλο μαγκα αλλα τη να πεις τα απωθημενα καποιον βγαινουν στο ιντερνετ εκει που επειδη ειναι μοντ νομιζουν οτι εχουν εξουσια στα χερια τους γιατι απλα οταν βγουν εξω τους εχουν ολοι στη σφαλιαρα και στην κλωτσια.επισης πες μου ποσα αλλα μελη εχουν βρισει και μανες και σπιτια αλλα επειδη τυχανει να ανηκουν στην ολυμπιακη οικογενεια δεν παθαινουν τιποτα.συμπερασμα εδω στο συγκεκριμενο σαιτ δεν μιουταρεται οποιος ειναι γαυρος μπορει να βριζει οποτε θελει χωρις συνεπειες :birdman:
:rockon: :rockon: :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.346
Πόντοι
42.697

μπραβο μαλάκα κλωνε bodo
τραβα κλεψε και εσυ παρακάτω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε μπορεις να μου πεις ποσα πληρωνεις για εισαι μοντερειτορ;γιατι και εγω θελω να γινω.
εσύ να βγάλεις πρώτα λεφτά δικά σου δουλεύοντας...
μωρό παιδί και θες να σκορπάς τα λεφτά του μπαμπά εν μέσω κρίσης...
ντροπή

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εσύ να βγάλεις πρώτα λεφτά δικά σου δουλεύοντας...
μωρό παιδί και θες να σκορπάς τα λεφτά του μπαμπά εν μέσω κρίσης...
ντροπή
καλυτερα να σκεφτεσαι τι λες,εχει πεθανει ο πατερας μου και δουλευω απο τα 12.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλυτερα να σκεφτεσαι τι λες,εχει πεθανει ο πατερας μου και δουλευω απο τα 12.
αν συμβαίνει λυπάμαι.
αλλά δεν ειμαι ο Πητ παπαδάκης να μυρίζω τα νύχια μου.
να καλέσω τη Unicef αφού δουλεύεις από τα 12

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom