Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
με ταπωσες τωρα..
ολο τα ιδια λες. .
τζαμπα μαγκας gayρος...του ιντερνετ...
αντε γειααα α α α α α α α

rocky πολυ αστειο το gayροι που λετε ρε, καθε φορα που το ακουω κλανω απ τα γελια  :jerking:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
πήγα στη μάνα σου...αλλά μου είπε οτι της άφησες καπότες κι έφυγες τρέχοντας...

όταν ξαναπεράσω...να είσαι εκεί...να πιούμε καφεδάκι...

πισω απο το pc ...οσο θες γλεντα...
εξω απο το σπιτακι σου ομως...αλλοι θα σε γλεντανε  :birdman:

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εφτασε η μερα που θα γραφτουν καινουργιες σελιδες στην ιστορια του Ολυμπιακου.
Ανυσηχουσα εαν μονο εγω εβλεπα την αληθεια αλλα καλυφθηκα απο τα rednews.gr γιατι ορισμενοι ρομαντικοι το εβλεπαν κλαψα.
Πιστευω οτι ο Σωκρατης ορθα θα πραξεινα συνεργαστει και να παραδωση τα ηνια και σε αλλους αξιους μετοχους με πλανο να μεινει για παντα ο χρυσος προεδρος του Ολυμπιακου οπως ο Νταιφας.
Οσο για τις αγαπητες λαγοκοτες εαν και ζαλισμενοι απο τις διαχρονικες φαπες κακαριζουν και πανηγυριζουν ξεχνωντας τις πορειες τους τοτε που η λεοφορος ειχε 500 ατομα και δεν ειχαν ουτε πατερα ουτε μανα. Εαν νομιζουν οτι καθε 2 3 χρονια 80 εκατομυρια θα μπαινουν στα ταμεια τους ειναι γελασμενοι και εαν θα μπορουν να διατηρουν ομαδα 35 παιχτων ποιο πολλη ακομη. Επισης φετος το πρωταθλημα για αυτους, που θα το παρουν θα ειναι και το ποιο δικαιο και απαραγκοτο ε τοτε ας ξεζαλιστουν γιατι ο Ολυμπιακος των χιλιων προβληματων και χωρις διαιτησια τους εριξε δυαρα που πηγε συννεφο.
Αλλωστε ειναι παγκοσμιο γνωστο οτι η πολλη  :jerking: :jerking: :jerking: σε πρασινιζει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Εφτασε η μερα που θα γραφτουν καινουργιες σελιδες στην ιστορια του Ολυμπιακου.
Ανυσηχουσα εαν μονο εγω εβλεπα την αληθεια αλλα καλυφθηκα απο τα rednews.gr γιατι ορισμενοι ρομαντικοι το εβλεπαν κλαψα.
Πιστευω οτι ο Σωκρατης ορθα θα πραξεινα συνεργαστει και να παραδωση τα ηνια και σε αλλους αξιους μετοχους με πλανο να μεινει για παντα ο χρυσος προεδρος του Ολυμπιακου οπως ο Νταιφας.

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
εγώ σε ρώτησα που να έρθω...κ δεν απάντησες...

πουστράκια δεν γαμάω...πήγα να σου κανω τη χάρη...αλλα εχασες την ευκαιρια...

βρε σαχλαμαρα σου ειπα οπου θελεις...
το γυρισες μωρη συκια τωρα;;;
εκτος απο τη φραση δε γαμαω πουστρακια δε ξερετε να λετε κατι αλλο εδω...
πως φαινετε οτι σας διακατεχει συνδρομο πουστιας ε; :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ωπ κατι ενδιαφερον παει να γινει παλι εδω...να ελπιζω?

Επισκέπτης
βρε σαχλαμαρα σου ειπα οπου θελεις...
το γυρισες μωρη συκια τωρα;;;
εκτος απο τη φραση δε γαμαω πουστρακια δε ξερετε να λετε κατι αλλο εδω...
πως φαινετε οτι σας διακατεχει συνδρομο πουστιας ε; :2funny:

ρε βλάκα..σου λέω,διάλεξε μέρος...κ μου λες οτι τα γυρναω ?

μπας κ απ'τις μαπες εχεις σαλεψει ?

στην τελική,αποφάσισε κ στειλε μου πμ...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Δειτε τι ανακαλυψαν τα γατονια του sport24:

Και ΑΕΚτζής στο ΟΑΚΑ!

Στα αξιοσημείωτα που συνέβησαν στην Λεωφόρο την Τετάρτη, ήταν πως ένας νεαρός που αγόρασε τέσσερα εισιτήρια με ένα εξ αυτών να προορίζεται για τον ΑΕΚτζή κολλητό του που θα τον ακολουθήσει στο γήπεδο, κάτι που σίγουρα θα φέρνει όμορφες αναμνήσεις σε οπαδούς παλαιότερων γενεών όταν παρέες διαφόρων αρωμάτων πήγαιναν μαζί στο γήπεδο για να δουν τις ομάδες τους και να κάνουν την απαραίτητη πλάκα...

και το link: [URL unfurl="true"]http://sport24.gr/html/ent/681/ent.340681.asp[/url]

Δηλαδη εψαξαν στο πληθος και ανακαλυψαν τον βαζελο που θα επερνε εισητηριο για τον ΑΕΚτζη.. Τρομεροι οι τυποι. Επιτελους επεσε ο Ολυμπιακος απο την κορυφη και το ποδοσφαιρο επεστρεψε στα αγνα χρονια του 60΄... :jerking: :jerking: :jerking:
Παντως φιλε αεκτζη (αν υπαρχεις) παρε και ενα κασκολακι να το κουνας στο ΟΑΚΑ και μεινε ησυχος.. θα σε περασουν για καθυστερημενο και δε θα σε πειραξουν οι ..αντιεξουσιαστες

Τι αλλο θα δουνε φετος τα ματακια μας... :idiot:

Επισκέπτης
moynia.jpg

lagoi.jpg

redboreia.jpg

27941582.jpg

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πολλη σωστα ουτε εγω αναφερθηκα οτι θα κλεισει το γραφειο του και θα φυγει. Εχει να παρει πολλα φραγκα ακομη και οχι μονο περιμενω αλλα θελω και την παρουσια του ενα δυο χρονια ακομη. Αλλα να προχωρησει και να παραχωρησει σχεδον αμεσα την διοικηση και σε αλλους μετοχους εστω και αυτη η λυση θα μοιαζει του ΠΑΟ. Η ελλειψη αντιδρασης και εξηγησης ορισμενων πραγματων απο την πλευρα του αυτο προδιαθετει. Και μην νομιζει κανενας οτι ο ΠΑΟ πρωτοτυπησε γιατι οι γνωστες ξερουν την ιστορια της Μπαρτσελονα τα τελευται 5 6 χρονια. Ελπιζω να συμφωνεις.

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
ρε βλάκα..σου λέω,διάλεξε μέρος...κ μου λες οτι τα γυρναω ?

μπας κ απ'τις μαπες εχεις σαλεψει ?

στην τελική,αποφάσισε κ στειλε μου πμ...

ελα μωρη κλανια πετρουπολη λεωφόρο πετρουπολεως στη πλατεια
απο απογευμα και μετα οποτε θες.
θα αρπαξεις καλες μαπες. .  :birdman:
warnwarn.gif
 ΔΕ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Πολλη σωστα ουτε εγω αναφερθηκα οτι θα κλεισει το γραφειο του και θα φυγει. Εχει να παρει πολλα φραγκα ακομη και οχι μονο περιμενω αλλα θελω και την παρουσια του ενα δυο χρονια ακομη. Αλλα να προχωρησει και να παραχωρησει σχεδον αμεσα την διοικηση και σε αλλους μετοχους εστω και αυτη η λυση θα μοιαζει του ΠΑΟ. Η ελλειψη αντιδρασης και εξηγησης ορισμενων πραγματων απο την πλευρα του αυτο προδιαθετει. Και μην νομιζει κανενας οτι ο ΠΑΟ πρωτοτυπησε γιατι οι γνωστες ξερουν την ιστορια της Μπαρτσελονα τα τελευται 5 6 χρονια. Ελπιζω να συμφωνεις.
καντε υπομονη και ο προεδρος θα βγει να μιλησει
αυτος ξερει καλυτερα απο ολους μας

Επισκέπτης

να έρθω με τους ίδιους που σας ανεβάσαμε στο λόφο αφού περάσαμε κι απ'το δασάκι μια βόλτα ?

γιατί δεν πιστεύω οτι θα είσαι μόνος σου...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny:
και γαμω τα ραντεβου
σε ποια καφετερια θα εισαι και θα γελας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom