Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
να έρθω με τους ίδιους που σας ανεβάσαμε στο λόφο αφού περάσαμε κι απ'το δασάκι μια βόλτα ?

γιατί δεν πιστεύω οτι θα είσαι μόνος σου...
απο το απογευμα και μετα που ανοιγει ο συνδεσμος εννοει  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εχουμε γεμισει παναθηναικους εδω μεσα  :tickedoff: :tickedoff:  :2funny: :2funny:
βγηκαν σαν τα σαλιγκαρια..
σε λιγο θα ανοιγουν θρεντ για τους δολοφονους..
τα γνωστα..
fuckmeimvazelos.jpg

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
να έρθω με τους ίδιους που σας ανεβάσαμε στο λόφο αφού περάσαμε κι απ'το δασάκι μια βόλτα ?

γιατί δεν πιστεύω οτι θα είσαι μόνος σου...

μονος μου θα ειμαι ...
αμα εχεις αρχιδια κοπιασε. .
αν παλι οχι...ελα με παρεα αν δε μπορεις να τα βγαλεις περα..

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Πολλη σωστα ουτε εγω αναφερθηκα οτι θα κλεισει το γραφειο του και θα φυγει. Εχει να παρει πολλα φραγκα ακομη και οχι μονο περιμενω αλλα θελω και την παρουσια του ενα δυο χρονια ακομη. Αλλα να προχωρησει και να παραχωρησει σχεδον αμεσα την διοικηση και σε αλλους μετοχους εστω και αυτη η λυση θα μοιαζει του ΠΑΟ. Η ελλειψη αντιδρασης και εξηγησης ορισμενων πραγματων απο την πλευρα του αυτο προδιαθετει. Και μην νομιζει κανενας οτι ο ΠΑΟ πρωτοτυπησε γιατι οι γνωστες ξερουν την ιστορια της Μπαρτσελονα τα τελευται 5 6 χρονια. Ελπιζω να συμφωνεις.

Λαθος εισαι φιλε. Στη Μπαρτσα δεν υπαρχουν δυο τρεις μετοχοι. Ειναι εταιρεια λαικης βασης και κουμαντο κανει ο κοσμος. Ο εκαστοτε προεδρος εκλεγεται απο τη βαση και για να το κανει αυτο πρεπει να στησει κανονικη προεκλογικη εκστρατεια , μια απο τα ιδια και η γαμω-Ρεαλ..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μονος μου θα ειμαι ...
πες ωρα ρε τρυπα και που θα περιμενεις
ουτε ραντεβου δεν μπορεις να κλεισεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μονος μου θα ειμαι ...

λοιπον θελω ενημερωση γιατι θα φυγω τωρα, μη ψαχνω τις σελιδες να μαθω τι εγινε.

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
καντε υπομονη και ο προεδρος θα βγει να μιλησει
αυτος ξερει καλυτερα απο ολους μας
Φυσικα και θα κανουμε υπομονη μπορει να χρειστει και του χρονου γιατι το σαρακι μπηκε βαθεια. Ομως καλυτερα κανεις υπομονη οταν βλεπεις κατι μπροστα σου. Για την τελευταια σου σκεψη αμβιβαλω γιατι ειναι γνωστα τα προβλεματα υγειας που εχει και ο ρολος της αυτοκαταστροφης που επεξαν ορισμενοι μυστικοσυμβουλοι της διοικησης.
Στην πραγματικοτητα πιστευω οτι τα χρονια δοξας του ελληνικου ποδοσφαιρου εχουν περασει ανεπιστρευτη. Οι μισες ομαδες ειναι καταστρεμμενες και ο ΠΑΟ ξεκοκαλιζει τα τελευταια φραγκα της συνκυριας να φυγουν οι Βαρδινογιαναιοι. Αλλα που θα πανε συντομα οδευουν προς την πραγματικοτητα.
Το προσωπικο μου ονειρο ειναι η υπερομαδα του 97 οχι με τα τρανταχτα ονοματα αλλα να θυμισω σε καποιους τα νεα παιδια που εγραψαν ιστορια στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Γεωργατος, Ανατολακης, Ελευθεροπουλος, Γιαννακοπουλος, Τζολε.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οποιος θελει θα τον περιμενω εξω απο το γκετο στα καμινια να τον γαμησω ας φερει και οσους θελει  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
πες ωρα ρε τρυπα και που θα περιμενεις
ουτε ραντεβου δεν μπορεις να κλεισεις

για να τελειωνουμε ακου και εσυ μωρη λουλου να ακουει και το αλλο το ανιατο
18 30 στο στενο που ειναι το αρτανα στη πλατεια.
αν δεν ερθετε θα σας κανω ρομπα εδω μεσα

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
Φυσικα και θα κανουμε υπομονη μπορει να χρειστει και του χρονου γιατι το σαρακι μπηκε βαθεια. Ομως καλυτερα κανεις υπομονη οταν βλεπεις κατι μπροστα σου. Για την τελευταια σου σκεψη αμβιβαλω γιατι ειναι γνωστα τα προβλεματα υγειας που εχει και ο ρολος της αυτοκαταστροφης που επεξαν ορισμενοι μυστικοσυμβουλοι της διοικησης.
Στην πραγματικοτητα πιστευω οτι τα χρονια δοξας του ελληνικου ποδοσφαιρου εχουν περασει ανεπιστρευτη. Οι μισες ομαδες ειναι καταστρεμμενες και ο ΠΑΟ ξεκοκαλιζει τα τελευταια φραγκα της συνκυριας να φυγουν οι Βαρδινογιαναιοι. Αλλα που θα πανε συντομα οδευουν προς την πραγματικοτητα.
Το προσωπικο μου ονειρο ειναι η υπερομαδα του 97 οχι με τα τρανταχτα ονοματα αλλα να θυμισω σε καποιους τα νεα παιδια που εγραψαν ιστορια στο ελληνικο ποδοσφαιρο. Γεωργατος, [size=10pt]Ανατολακης,[/size] Ελευθεροπουλος, Γιαννακοπουλος, Τζολε.

αυτος εγραψε ιστορια;;; :2funny: :2funny:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
έχω υπόψιν ρε...αλλά έχουν γνώση οι φύλακες..

αυτός κανένας 15χρονος θα είναι...πάλι οι αδερφές του συνδέσμου θα την πληρώσουν...

δεν εχουνε συνδεσμο εκει ρε.. εχουνε μαζευτει ολες οι αδερφες απο τριγυρω και το παιζουν west block - fapa kai katw 13. καπου στην λ. αθηνων νομιζω..
παντως να εμφανιστει μονος ο λαγος το αποκλυω οποτε πας οπως πρεπει και ανοιγω στο ενδιαμεσο γκρουπ για τους αλητες δολοφονους ολυμπιακους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pireotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λαθος εισαι φιλε. Στη Μπαρτσα δεν υπαρχουν δυο τρεις μετοχοι. Ειναι εταιρεια λαικης βασης και κουμαντο κανει ο κοσμος. Ο εκαστοτε προεδρος εκλεγεται απο τη βαση και για να το κανει αυτο πρεπει να στησει κανονικη προεκλογικη εκστρατεια , μια απο τα ιδια και η γαμω-Ρεαλ..
δεν νομιζω οτι ειμαι απολυτα λαθος, αλλωστε λαικη βαση εχουμε κατα καποιον τροπο και εμεις. Στην Μπαρτσα υπαρχουν ισχυροτατοι μετοχοι που εμμεσα διαλεγουν τον προεδρο δεν μπορει ο καθε περαστικος να παρει μετοχες και να ψηφιστει.
Οι οπαδοι ομως εχουν το δικαιωμα να συμμετεχουν και να επεμβουν πραγμα που δεν τους ενδιαφερει προς το παρων κρινοντας τι γινεται εκει.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
δεν νομιζω οτι ειμαι απολυτα λαθος, αλλωστε λαικη βαση εχουμε κατα καποιον τροπο και εμεις. Στην Μπαρτσα υπαρχουν ισχυροτατοι μετοχοι που εμμεσα διαλεγουν τον προεδρο δεν μπορει ο καθε περαστικος να παρει μετοχες και να ψηφιστει.
Οι οπαδοι ομως εχουν το δικαιωμα να συμμετεχουν και να επεμβουν πραγμα που δεν τους ενδιαφερει προς το παρων κρινοντας τι γινεται εκει.

εμεις λογο εχουμε στον ερασιτεχνη , μην μπερδευεσαι.. στην μπαρτσα υπαρχουν μεγαλομετοχοι που εχουν τα δικαιωματα που τους δινει το ποσοστο τους οπως σε καθε ΑΕ, αλλα και τα απλα μελη ειναι μετοχοι (εμεις δεν ειμαστε). πραγμα που σημαινει οτι μια συντονισμενη κινηση απο τον κοσμο τον στελνει τον προεδρο.. πχ αν εμεις περιμενουμε να βηξει ο Κοκκαλης .. εκει αν φταρνιστει ο κοσμος.. χαιρετε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom