Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρε πλεζουρα με τον ηλιοπουλο τι ειχε γινει ακριβως;
αυτα που ακουστηκαν
ισχυουν;
εξαρταται τι ακουσες  :2funny: :2funny: πολλα εγιναν
απο τους βαζελους μπορει και να ακουσεις οτι εδειρε ολο το πουλμαν για αυτο και τον εχουν σε τετοια υποληψη  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εξαρταται τι ακουσες  :2funny: :2funny: πολλα εγιναν
απο τους βαζελους μπορει και να ακουσεις οτι εδειρε ολο το πουλμαν για αυτο και τον εχουν σε τετοια υποληψη  :2funny: :2funny:
αν ξερεις τι εγινε
σε παρακαλω πες μου εστω και με πμ

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Eγώ αυτό που άκουσα από φίλο μου συνδεσμίτη του ΠΑΟ και φίλο του Ηλιόπουλου είναι ότι το πολύ να του έβαλαν κανα σκουπούξυλο στον κώλο αλλά όχι και να τον γάμησαν.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Eγώ αυτό που άκουσα από φίλο μου συνδεσμίτη του ΠΑΟ και φίλο του Ηλιόπουλου είναι ότι το πολύ να του έβαλαν κανα σκουπούξυλο στον κώλο αλλά όχι και να τον γάμησαν.
:jerking: :jerking:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Δωρητή θα είχες την καλοσύνη να πεις τι έγινε τότε?Εγώ μετέφερα αυτό που μου είπε ένας τυπάς που τον ξέρει τον Ηλιόπουλο προσωπικά.Και ένα φιλαράκι μου από θύρα 7 μου είπε ότι τον γάμησαν κιόλας.Δεν έβγαλα άκρη και ούτε με ενδιαφέρει και πολύ, απλά είπα τι μου είπαν άτομα που υποτίθεται ότι ξέρουν και είναι μέσα στα πράγματα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Δωρητή θα είχες την καλοσύνη να πεις τι έγινε τότε?Εγώ μετέφερα αυτό που μου είπε ένας τυπάς που τον ξέρει τον Ηλιόπουλο προσωπικά.Και ένα φιλαράκι μου από θύρα 7 μου είπε ότι τον γάμησαν κιόλας.Δεν έβγαλα άκρη και ούτε με ενδιαφέρει και πολύ, απλά είπα τι μου είπαν άτομα που υποτίθεται ότι ξέρουν και είναι μέσα στα πράγματα.
που την βρηκαν την σκουπα μες το λεωφορειο;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε γινε λοιπον περηφανος μαγκας και ξυπνιος
μιλας στο θρυλικο θρεντ

μαγκας περήφανος και ξύπνιος είμαι λόγω καταγωγής που την τιμάω.
όχι σαν κάτι μπασταρδοβαζελόγαβρους που καμαρώνουν γιατί 10 σάπισαν 1 στον ξύλο.

Σε όποιον το παίζει μαγκας σε πεσίματα τέτοιου είδους του γαμιέται η μάνα ο πατέρας το σόι τα θεία η οικογένεια η γυναίκα και εν πάση περιπτώσει ότι έχει.
Είτε είναι βάζελας είτε γάβρος.
Φέρε μου ένα τέτοιο αρχιδι ανεξαρτήτως κασκόλ να τους γαμήσω τα ράμματα.
αλλά θα τον φέρεις μόνο του χωρίς παρεα και χωρίς φωτοβολίδες και χωρίς κράνη μοτοσυκλέτεας, και χωρίς αλυσίδες, και χωρίς καδρόνια.
Μόνο την πρέζα του επιτρέπεται να έχει πάρει γιατί είμαι καλόψυχος και δε θέλω να καταλάβει ότι θα του γαμήσω τα γενέθλια.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτα τα ξερουν οσοι ηταν παροντες στο πουλμαν και στη δικη
το θεμα ειναι οτι φαγανε σχεδον 70 χρονια συνολο οι δικοι μας γιατι πιασανε το αρχιδι πριν προλαβει να τους ριξει τη μολοτωφ και ο λαγος την εβγαλε καθαρη
εχω γνωρισει ενα απο τα αδερφια που εκανε κορυδαλλο και δεν ηθελε να συζητησει το θεμα

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
που την βρηκαν την σκουπα μες το λεωφορειο;

Καλή ερώτηση αυτή.Και που βρήκαν τις κάβλες για να τον γαμήσουν σε κάνει να αναρωτιέσαι.Προσωπικά πιστεύω ότι τον σάπισαν στο ξύλο και τίποτα παραπάνω.Τα υπόλοιπα τα θεωρώ μαλακίες.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μαγκας περήφανος και ξύπνιος είμαι λόγω καταγωγής που την τιμάω.
όχι σαν κάτι μπασταρδοβαζελόγαβρους που καμαρώνουν γιατί 10 σάπισαν 1 στον ξύλο.

Σε όποιον το παίζει μαγκας σε πεσίματα τέτοιου είδους του γαμιέται η μάνα ο πατέρας το σόι τα θεία η οικογένεια η γυναίκα και εν πάση περιπτώσει ότι έχει.
Είτε είναι βάζελας είτε γάβρος.
Φέρε μου ένα τέτοιο αρχιδι ανεξαρτήτως κασκόλ να τους γαμήσω τα ράμματα.
αλλά θα τον φέρεις μόνο του χωρίς παρεα και χωρίς φωτοβολίδες και χωρίς κράνη μοτοσυκλέτεας, και χωρίς αλυσίδες, και χωρίς καδρόνια.
Μόνο την πρέζα του επιτρέπεται να έχει πάρει γιατί είμαι καλόψυχος και δε θέλω να καταλάβει ότι θα του γαμήσω τα γενέθλια.
το πιστευεις οτι ακομα δεν εχω καταλαβει που μεγαλωσες?
απο γλυφαδα,πειραια,ταυρο,σαλαμινα και δεν ξερω μεχρι τι αλλο εχω ακουσει
ελεος μωρη χαλουμοαρπαχτρα

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
αυτα τα ξερουν οσοι ηταν παροντες στο πουλμαν και στη δικη
το θεμα ειναι οτι φαγανε σχεδον 70 χρονια συνολο οι δικοι μας γιατι πιασανε το αρχιδι πριν προλαβει να τους ριξει τη μολοτωφ και ο λαγος την εβγαλε καθαρη
εχω γνωρισει ενα απο τα αδερφια που εκανε κορυδαλλο και δεν ηθελε να συζητησει το θεμα

Όντως η ποινή ήταν υπερβολικά αυστηρή αν αναλογιστείς ότι πήγε να κάνει πολύ μεγάλη ζημιά με την μολότωφ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom