Επισκέπτης
εγώ τη φανέλα βλέπω,
εσύ ψάχνεις δικαιολογίες.
ε καλά...τότε όλοι οσοι μου πήραν βαθμούς...εντός/εκτός...έχουν προπονηταράδες...
εγώ τη φανέλα βλέπω,
εσύ ψάχνεις δικαιολογίες.
μεγα σφαλμα...*υπόψιν,έκανε ομάδα την βαλένθια την οποία υποστηρίζω....αλλά είχε κ παιχταράδες...;)
ολοι αυτοι ειχαν και τις αποτυχιες τους αλλα δεν ξερω ποσο βλακας μπορεις να εισαι και να μου μιλας για τετοιους προπονητες που ερχοντε ελλαδα για τουρισμο το καλοκαιρι μονομουρίνιο λιπι χίντινγκ αντσελότι για αρχή.
μεγα σφαλμα...
δες τι γιναν οι <<παικταραδες>. μετα κουπερ..μεντιετα,καριου,μπαραχα,πελεγκρινι,αγιαλα,ανγκουλο...ολοι στη μετριοτητα(με εξαιρεση τον αγιαλα που γερασε εξαλλου)....
η βαλενθια ηταν ο ορισμος της ομαδας προπονητη .πολλα καλα γραναζια που λειτουργοντας συνεπικουρικα παντα ειχαν τρελανει την ευρωπη 2 σερι χρονιες...το 4-4-2 οπως πρεπει να παιζεται...
Κοκαλιστάν ήθελες να γράψειςμιλαμε για προπονητες μικρομεσαιους που υπαρχει πιθανοτητα να ερθουν στο ελλαντισταν
το οτι δεν πηρε τσουλου ηταν αποτυχια ομως με βαση τους στοχους και το μπατζετΜουρίνιοοοοο!!!
συμφωνωμεγα σφαλμα...
δες τι γιναν οι <<παικταραδες>. μετα κουπερ..μεντιετα,καριου,μπαραχα,πελεγκρινι,αγιαλα,ανγκουλο...ολοι στη μετριοτητα(με εξαιρεση τον αγιαλα που γερασε εξαλλου)....
η βαλενθια ηταν ο ορισμος της ομαδας προπονητη .πολλα καλα γραναζια που λειτουργοντας συνεπικουρικα παντα ειχαν τρελανει την ευρωπη 2 σερι χρονιες...το 4-4-2 οπως πρεπει να παιζεται...
ο μουρινιο ειχε και την επιτυχια να χασει την πρωτια του ομιλου απο την παναθα του τεν κατεΓενικά δεν υπάρχει υπομονή,με την μία τους σουτάρουν!!
Oτάν είχε την Τσέλσι ή την Πόρτο έγινε αυτό;!ο μουρινιο ειχε και την επιτυχια να χασει την πρωτια του ομιλου απο την παναθα του τεν κατε
Oτάν είχε την Τσέλσι ή την Πόρτο έγινε αυτό;!
Καλά ρε που τα θυμάστε,όλη μέρα αθλητικές εφημερίδες και αθλητικά στην tv είστε!!!
Ακυρό θυμήθηκααα!!!
καλα ολη μερα αθλητικα στην tv βλεπεις?Ακυρό θυμήθηκααα!!!
Η πρώτη μετά-Μπάγιεβιτς φορά που ο Θρύλος έπαιξε μπάλλα και φαινόταν δουλεμένη ομάδα ήταν επί Σόλιντ στις αρχές του πρωταθληματος.
Η δεύτερη επί Βαλβέρδε.
Τρις ημερησίως σε λένεαχαχαχούχα......
ρε θα με πούνε και γάβρο στο τέλος....
χειροτερευει η κατασταση.σε λιγο θα μνημονευουν κοουτσαρισμα αλεφα και καμπαρντινες μπιγκον..αχαχαχούχα......
επί Σόλιντ μετά το 65 όλοι ήταν πτώματα, περιφέρονταν στο γήπεδο και ο Ιέρο έτρεχε για 3.
στα αποδυτήρια έριχνε χριστοπαναγιες στους περιπατητές.
Επί Σόλιντ ο γάβρος έγινε θρύλος για τις εκτός έδρας συνεχόμενες πούτσες.
Υ.Γ.
φτιάχτε έναν αδριάντα στον Τάκη και τον Πατσα που ανέτρεψαν αυτή την λαμπρή σας παράδοση.
αχαχαχούχα......
επί Σόλιντ μετά το 65 όλοι ήταν πτώματα, περιφέρονταν στο γήπεδο και ο Ιέρο έτρεχε για 3.
στα αποδυτήρια έριχνε χριστοπαναγιες στους περιπατητές.
Επί Σόλιντ ο γάβρος έγινε θρύλος για τις εκτός έδρας συνεχόμενες πούτσες.
Υ.Γ.
φτιάχτε έναν αδριάντα στον Τάκη και τον Πατσα που ανέτρεψαν αυτή την λαμπρή σας παράδοση.