Ο καλύτερος που έχει περάσει από το γάβρο ήταν ο Τάκης.
είτε σας αρέσει ειτε όχι.
και νόμιζα ότι ξέρεις μπάλα ...
(ο Τάκης ίσως σε κάποια χρόνια να γίνει προπονητής, όταν τον πήραμε δεν ήταν και απότι φαίνεται ακόμα δεν είναι)
Ο καλύτερος που έχει περάσει από το γάβρο ήταν ο Τάκης.
είτε σας αρέσει ειτε όχι.
Προφητης ειμαι ο πουστης...? Α χα χα χα χα χα χα χα!!![move][size=40pt]Ερνεστο Βαλβερδε!!![/size][/move]
Μονο με αυτον προεδρα ειχες βρει την ησυχια σου!!!
Και οχι τρεις και λιγο να "κατηφοριζεις" προς Ρεντη μερια...
Υγ! Περιμενε μεχρι το καλοκαιρι και ο Ερνεστος θα ειναι και παλι ελευθερος απο την Βιγιαρεαλ....
Ρε σεις παρτε Μπαζιλε τωρα που ειναι free και μολις μεινει ελευθερος ο Ερνεστο τον διωχνετε(ημαρτον!!)
τι να τον κανει το μπαζιλε για φετος??Ρε σεις παρτε Μπαζιλε τωρα που ειναι free και μολις μεινει ελευθερος ο Ερνεστο τον διωχνετε(ημαρτον!!)
αμα χρειαστουμε δανεικα για να τον κλεισουμε θα σας φωναξουμετι να τον κανει το μπαζιλε για φετος??
για να κυνηγησει το πρωταθλημα??
με τα χαλια που'χει και στα πλευ-οφ σκουρα τα βλεπω τα πραγματα...
η ομαδα ειναι αγυμναστη,αδουλευτη τακτικα και με πολυ φτωχοτερο(σε ποιοτητα)απο περσυ ροστερ..μπηκε ο ντατολο και φανταζε κριστιανο ροναλντο σε σχεση με τα υπολοιπα χαπατα...
οτι γινει ας γινει το καλοκαιρι.
Ναι αλλα πρωτον τωρα ειναι ελευθερος ο προπονηταρας και δευτερον καλο ειναι να ερθει απο τωρα ωστε το καλοκαιρι να ξερει τι να ζητησει απο τον Κοκκαλη και να χτισει την δικη του ομαδα.τι να τον κανει το μπαζιλε για φετος??
για να κυνηγησει το πρωταθλημα??
με τα χαλια που'χει και στα πλευ-οφ σκουρα τα βλεπω τα πραγματα...
η ομαδα ειναι αγυμναστη,αδουλευτη τακτικα και με πολυ φτωχοτερο(σε ποιοτητα)απο περσυ ροστερ..μπηκε ο ντατολο και φανταζε κριστιανο ροναλντο σε σχεση με τα υπολοιπα χαπατα...
οτι γινει ας γινει το καλοκαιρι.
και νόμιζα ότι ξέρεις μπάλα ...
(ο Τάκης ίσως σε κάποια χρόνια να γίνει προπονητής, όταν τον πήραμε δεν ήταν και απότι φαίνεται ακόμα δεν είναι)
θεωρείς τώρα εσένα που σου έχω και εμπιστοσύνη κρίσης ότι αυτός ο παπάρας ήταν κάτι ξεχωριστό;Ο Βαλβέρδε πάντως δεν έρχεται.
Το 'γραψε η Γάτα (ότι έρχεται )
αμα χρειαστουμε δανεικα για να τον κλεισουμε θα σας φωναξουμε
ημαρτον ρε πουστη μου,ολοι τελικα ειστε κρυφοολυμπιακοι
σελιδες να γραφονται..προπονητη δεν παιρνει τωρα ο κροκους..την εκανε με το ζικο,δεν την ξανακανει..η ομαδα αρμενιζει στραβα απο τον ιουλη..με κορτιζονες δε βγαινεις πουθεναΝαι αλλα πρωτον τωρα ειναι ελευθερος ο προπονηταρας και δευτερον καλο ειναι να ερθει απο τωρα ωστε το καλοκαιρι να ξερει τι να ζητησει απο τον Κοκκαλη και να χτισει την δικη του ομαδα.
Συγνωμη κιολας,αλλα ο Μπαζιλε ειναι δεν ειναι 70?Ναι αλλα πρωτον τωρα ειναι ελευθερος ο προπονηταρας και δευτερον καλο ειναι να ερθει απο τωρα ωστε το καλοκαιρι να ξερει τι να ζητησει απο τον Κοκκαλη και να χτισει την δικη του ομαδα.
ποια διαιτησια ρε μαλακα?το λες το ξαναλεςθεωρείς τώρα εσένα που σου έχω και εμπιστοσύνη κρίσης ότι αυτός ο παπάρας ήταν κάτι ξεχωριστό;
γιατί εγώ πιστεύω ότι και με τον μπάντοβιτς με το περσινό υλικό και την περσινή διαιτησία χαλαρά το είχε το νταμπλ.
διαφωνείς;
ο βαλβερδεΣυγγνώμη ρε παίδες αλλά ποιος φοβερός προπονητής ήρθε Ελλάδα ή δουλεύει Ελλάδα;!
ο βαλβερδε
ο κουπερ
To δεύτερο δεν τον έχω υπόψην,ο Βαλβέρδε εμένα δεν με ενθουσίασε!!!ο βαλβερδε
ο κουπερ
ο βαλβερδε
ο κουπερ