stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Ειχες δει κανα ματς του Ολυμπιακου...?To δεύτερο δεν τον έχω υπόψην,ο Βαλβέρδε εμένα δεν με ενθουσίασε!!!
Ισώς ήθελε και 2ρη χρονιά για να φανεί!!!
Ειχες δει κανα ματς του Ολυμπιακου...?To δεύτερο δεν τον έχω υπόψην,ο Βαλβέρδε εμένα δεν με ενθουσίασε!!!
Καλυτερα να ελεγες οτι δεν τον εχεις σε εκτιμηση(προσωπικη γνωμη),μην λες οτι δεν τον εχεις υποψιν γιατι δεν θα σε παιρνουν στα σοβαρα,εκτος κι αν εισαι μικρος...To δεύτερο δεν τον έχω υπόψην,ο Βαλβέρδε εμένα δεν με ενθουσίασε!!!
δεν ξερεις τον κουπερ?που εκανε την βαλενθια ομαδαρα?To δεύτερο δεν τον έχω υπόψην,ο Βαλβέρδε εμένα δεν με ενθουσίασε!!!
Ααα κατάλαβαααα!!! ;)δεν ξερεις τον κουπερ?που εκανε την βαλενθια ομαδαρα?
ο βαλβερδε θα σου δειξει εργο μετα τη 2 χρονια,οι προπονητες που δουλευουν σοβαρα μετα απο το 2 χρονο αρχιζουν να δειχνουν πραγματα
εμενα ο βαλβερδε μου εδειξε αρκετα πραγματα και περιμενα φετος να εμενε και να μας ανεβαζε επιπεδο
ας οψεται ο σωκρατης που σαλεψε
εδω δεν ξερει τον κουπερ,τον κοβεις για ποδοσφαιροφιλο?Ειχες δει κανα ματς του Ολυμπιακου...?
με τη δεδομενη κατασταση,και ο μουρινιο να'ρθει κορνεδες θα φαει....
Κάταλαβα ρε ποιον λέει,απλά αργοστροφάρωωω κάπου-κάπου!!!εδω δεν ξερει τον κουπερ,τον κοβεις για ποδοσφαιροφιλο?
Είδα αποκλεισμό από την Ανόρθωση και με την Εττιέν να σέρνονται!!!Ειχες δει κανα ματς του Ολυμπιακου...?
δεν ξερεις τον κουπερ?που εκανε την βαλενθια ομαδαρα?
γιατί κόβεις για ποδοσφαιρόφιλο το μαλάκα το δωρη΄τη που θεωρεί τον βαλβίδα προπονηταρά;εδω δεν ξερει τον κουπερ,τον κοβεις για ποδοσφαιροφιλο?
για πες μου εσυ και τι σημαινει αυτο?εχεις δει κανα προπονητη να ειναι συνεχεια επιτυχημενος?πόσες ομάδες..έκανε ομαδούλες...μπορείς να μας πεις ?
χαχαχαχαχαχαχαχα
πόσες ομάδες..έκανε ομαδούλες...μπορείς να μας πεις ?
χαχαχαχαχαχαχαχα
[move] [/move]ο μουρίνιο με 9 κερδίζει 2-0 τη Μίλαν του Μπέκαμ, Πίρλο, Ροναλντίνιο στο χαλαρό.
μαλακία παράδειγμα.
δεν μπορω να μιλαω για μπαλα με βαζελο που εχει δει ντριμπλα απο τον σανμαρτεαν μονογιατί κόβεις για ποδοσφαιρόφιλο το μαλάκα το δωρη΄τη που θεωρεί τον βαλβίδα προπονηταρά;
ααααααααααααχχααχχαχαχααχα
ήθελε λέει 2 χρόνια.
ο κούπερ σε ένα μήνα ανέστησε τους πεθαμένους..
αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε μαλάκα πλέζουρα δώστου ΤΙΤΑΝ να τλειεώνουμε.
θέλει να μιλάει και για μπάλλα ο αγαπούλης.
μουρίνιο λιπι χίντινγκ αντσελότι για αρχή.για πες μου εσυ και τι σημαινει αυτο?εχεις δει κανα προπονητη να ειναι συνεχεια επιτυχημενος?
για πες μου εσυ και τι σημαινει αυτο?εχεις δει κανα προπονητη να ειναι συνεχεια επιτυχημενος?
και μια είναι αρκετή....
σου κατέβασε τα βρακιά πρωταθλητή και κέρδισε και τους λάινσμέν σου......
και το διαιτητή το διορισμένο.
[move] [/move]
υ.γ.ναι αλλα φερνει και Χ με καμια μπαρι..
στην ελλαδα πουλο θα του δινανε!
Μουρίνιοοοοο!!!για πες μου εσυ και τι σημαινει αυτο?εχεις δει κανα προπονητη να ειναι συνεχεια επιτυχημενος?
μόνο που ο συγκεκριμένος έχει περισσότερες αποτυχίες παρά επιτυχίες..
*υπόψιν,έκανε ομάδα την βαλένθια την οποία υποστηρίζω....αλλά είχε κ παιχταράδες...;)
μόνο που δεν κέρδισε τον ολυμπιακό...αλλά το περιφερόμενο εδώ κ μήνες πτώμα του..