Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. Λουτσιάνο, καλή ανάρρωση και στα αρχίδια μας αν ξαναπαίξεις μπάλα αδεφέ, σε ευχαριστούμε που ηρθες και έπαιξες στην τρώγλη μας. Όπως και να έχει, θα σε θυμόμαστε, όπως και τον Ντάρκο.

2. ΛΛ και Νέρι είναι παίκτες που με μια ενέργεια μπορούν να σου πάρουνε το παιχνίδι. Τέτοιους φέτος δεν έχει ο Ολυμπιακός, αφού ο Γκαλέτι ήταν τραυματίας και ο Ζαϊρί μαδάει τις περισσότερες φορές τις τρίχες του.

3. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως τους πάικτες δεν τους έχει επιλέξει ο Ζίκο. Αυτό σημαίνει 3 πράγματα. Πρώτον πως δεν πατάει πόδι στον πρόεδρο, δεύτερον πως τα έχει γραμμένα στα αρχίδια του και τρίτον πως το όνομά του δεν μετράει στις μεταγραφές, αλλιώς θα είχανε έρθει άλλοι που πρότεινε ο ίδιος.

4. Και που τραυματίστηκε ο Σοϊλέδης, τρέχει κάστανο; Σάμπως έπαιζε ποτέ;;
5. Με δεδομένο πως το Κύπελλο πάει και πως στο τσουλου και να προχωρούσαμε, νεανίας δεν υπήρχε περίπτωση να υπάρχει στην ενδεκάδα, πώς θα συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός παιχνιδιών που πρέπει να παίξουνε οι παίκτες για να μην έχουνε το δικαίωμα να υπογράψουνε αλλού; Αναφέρομαι κυρίως στους Παπαδοπουλαίους, αλλά και σε Σοϊλέδη, Κατσικο, Βασιλογιάννη...

ειδικά τώρα που φέραμε και τους δύο στα αριστερά...άντε να ξαναπαίξει ο Λεονάρντο...εκτός κι αν του τη φυλάει τη θέση ο μπακάλης.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Καστίγιο, Καλούα-Καλούα, σε λίγο θα πάρουμε και τον Υβ Τριαντάφυλλο.
Γαμώ την αναπαλαίωση μου γαμώ

Επισκέπτης
μωρη τατιανοπερσονα τι μας ποσταρες ολο το ιδιωτικο συμφωνητικο του νερι με την μαννα του παιδιου του???
καταντας τελειως μαλακας καποιες φορες..
αρκουσε να γραψεις στον ριου οτι εχει παιδι & ειναι σε διασταση με την κυρια..
ΑΝΤΕ & ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΑΤΙΝΑΡΑ..
υ.γ μιλανε ολοι,μιλανε & τα πουστακια που εφεραν πισω καραγκουνοσεϊταριδηδες & λοιπους πικραμμενους-χιλιοξεφτιλισμενους επι σειρα ετων..
ΧΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μωρη τατιανοπερσονα τι μας ποσταρες ολο το ιδιωτικο συμφωνητικο του νερι με την μαννα του παιδιου του???
καταντας τελειως μαλακας καποιες φορες..
αρκουσε να γραψεις στον ριου οτι εχει παιδι & ειναι σε διασταση με την κυρια..
ΑΝΤΕ & ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΑΤΙΝΑΡΑ..
υ.γ μιλανε ολοι,μιλανε & τα πουστακια που εφεραν πισω καραγκουνοσεϊταριδηδες & λοιπους πικραμμενους-χιλιοξεφτιλισμενους επι σειρα ετων..
ΧΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..
και να μας έβαζε τουλάχιστον και τη φωτό της εν λόγω κιουρίας να καυλώσουμε λιγάκι πήγαινε στο διάολο...λες και είναι η πρώτη ή θα είναι η τελευταία που γλείφει πούτσο για να αποκατασταθεί και μετά κυκλοφορεί με πολυτέλεια δηλώνοντας άεργη

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Υπενθυμιζω απλα για την ιστορια οτι ο ενας ειναι 26 και ο αλλος 29 . Οχι δα και αναπαλαιωση.. Πισωγυρισμα ναι, αλλα περιμεναμε ναι.. αλλα ας ειμαστε προσεκτικοι οταν προκειται για παιχτες που στο τελος πιθανον το ονομα τους να ακουγεται δυνατα στο Καραισκακη..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όταν έφευγαν, λέγανε όλοι πως κακώς φύγανε. Τώρα που γυρνάνε, κακώς γυρνάνε;
θα μας τρελάνεις ρε αδερφέ.
Σημασία έχει αν παίρνεις πάλι πίσω παίκτες που είχες παλιά ή αν θα βοηθήσουνε;
Είδα και που έχουμε το φρέσκο Ντιόγο και τον ακόμα πιο φρέσκο Μαρέσκα.
Το οτι ξαναγύρισε ο Λεντέσμα το καλοκαίρι δεν σε χάλασε;
Στα αρχίδια μας από πού έρχονται και στην κορφή κανέλλα.
εμένα με ενδιαφέρει να δω να στάζει ιδρώτα η φανέλα τους για τον Ολυμπιακό.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χαρούμενος που κατάφερε να επιστρέψει στον αγαπημένο του Θρύλο εμφανίστηκε ο Νέρι Καστίγιο, εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ.

"Είμαι χαρούμενος που έληξε το θέμα. Περιμένω ένα χαρτί για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή. Θα τελειώσουν όλα Σάββατο ή Δευτέρα. Και εγώ ήθελα να γυρίσω και ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που αγαπάω πολύ, ήθελα να γυρίσω και είναι ευχαριστημένος που τα κατάφερα. Τα 2,5 χρόνια μακριά από τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολα. Δεν κοίταξα τα οικονομικά, ήθελα να παίξω μπάλα. Περιμένω πως και πως να πως στο γήπεδο να παίξω και να αισθανθώ τα συναισθήματα που είχα και τότε", τόνισε ο Νέρι.

Για το πρωτάθλημα τόνισε: "Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα. Έχει τους καλύτερος παίκτες και το καλύτερο γήπεδο Δεν είναι δύσκολο. Απλά πρέπει η ομάδα να παίξει αυτό που μπορεί."

Ετσι ρε Νερι Αλανι ΓΑΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και by the way, εγώ θεωρούσα πάντα το Νέρι πολυ καλό αριστερό χαφ, που απλά λόγω Τζόλε δεν μπόρεσε ποτέ να πάρει θέση.
ίσως τώρα να είναι ευκαιρία.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτο..
τα λοιπα στα παπαρια μας..
ΠΑΝΤΟΥΡΟΥ ΡΕ..
ε, μα αυτό είναι που μου τη δίνει ρε πλέζουρα φέτος. Τους βλέπω όλους να φεύγουνε ατσαλάκωτοι από το γήπεδο...
ειδικά με την ΑΕΚ ήτανε λες και ήταν με 20 πόντους μπροστά...
και ο μπακάλης δεν είχε ούτε καν χλωμιάσει λίγο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
όταν έφευγαν, λέγανε όλοι πως κακώς φύγανε. Τώρα που γυρνάνε, κακώς γυρνάνε;
θα μας τρελάνεις ρε αδερφέ.
Επειδή έλεγαν όλοι πως κακώς φύγανε θα σε τρελάνω εγώ ρε ξάδερφε;
Mένταλιστ δεν είμαι για να προβλέψω τι θα κάνουν μέσα στο γήπεδο κι ούτε έκρινα αυτό.
Απλά δεν καταλαβαίνω την λογική των συγκεκριμένων μεταγραφών.

Επισκέπτης
Επειδή έλεγαν όλοι πως κακώς φύγανε θα σε τρελάνω εγώ ρε ξάδερφε;
Mένταλιστ δεν είμαι για να προβλέψω τι θα κάνουν μέσα στο γήπεδο κι ούτε έκρινα αυτό.
δοκιμασμενοι παιχτες με ελαχιστα χρηματα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άσχετο...αυτόν ποιος τον είχε ανακαλύψει στα 16 του και τον είχε φέρει;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν ειναι δυσκολο..
φτηνες,δοκιμασμενες λυσεις(με τα +,-),με ερεισμα στον κοσμο...
πεταξε το παραμυθακι με τον μπεν αρφα στην αρχη,με το σκοκκο θα παει μεχρι τις 20-25,και μετα θα βγει και θα σου πει τωρα δεν υπαρχει χρονος και πως οι καλοι ειναι κλεισμενοι!!!
Παλια κολπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom