Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
έχει δυνατό χαρακτήρα το παιδί, κατάφερε να το κρύβει τις γιορτές που τον είδα με κατι τουρακια παρέα  :2funny:

"εφυγε με βαρια καρδιά απο το λιμανι", "ηθελε παντα να γυρισει στο λιμανι της καρδιάς του" χαχαχαχααχαχαχαχ

να βαλουμε και το "αιμα δακρυα και ιδρωτας" του Ρουβα να παιζει μπακραουντ  :'( :2funny:

εγινε μορτη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γνωριζεις οτι ηταν αρρωστοι οι γονεις του η οχι?

μόνο αυτός έχει τέτοιους γονείς και μόνο αυτός έχει οικογενειακά προβλήματα..
ένα κακομαθημένο ψωνισμένο μαλακισμένο με ταλέντο είναι. Τίποτα παραπάνω.
όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα. 0 εις το πηλίκιον.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το ότι πέθανε ο πατέρας του λίγο πριν τις γιορτές μάλλον δεν το μετράτε κάποιοι για οικογενειακό πρόβλημα ή σαν κάτι το οποίο μπορεί να καταρρακώσει κάποιον!

εγω μετραω οτι βλεπουν τα ματια μου παικτη, ανυψωμενο τον ειδα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε περσονα ειδες να λεω οτι ειναι, η δεν ειναι ψωνισμενος-κακομαθημενος κτλ? αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο
εγω για τα προβληματα που ειχε ειπα...και σκαλωνεις κιολας.. :jerking: και οταν ειχαν αυτα τα προβληματα οι γονεις του ηταν 20-21 χρονων παιδι, και ζουσε μαζι τους μεχρι τοτε (δεν ξερω επειτα)  
edit: ουτε ειπα οτι αυτο ευθυνεται για τις οποιες μαλακιες ειχε κανει... btw προτιμω 11 τετοιους στην ομαδα, παρα 11 χεστες σας τους παιχτες σας  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε περσονα ειδες να λεω οτι ειναι, η δεν ειναι ψωνισμενος-κακομαθημενος κτλ? αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο
εγω για τα προβληματα που ειχε ειπα...και σκαλωνεις κιολας.. :jerking: και οταν ειχαν αυτα τα προβληματα οι γονεις του ηταν 20-21 χρονων παιδι, και ζουσε μαζι τους μεχρι τοτε (δεν ξερω επειτα)  

δε σκαλώνω....
το μπαστάρδι έπαιρνε εκατοντάδες χιλιάρια, είχε τουπέ Μαραντόνα όταν τον συναντούσες όξω, ήταν το μέγιστο γλειφτρόνι του τζιο και του ρίμπο, έκανε μπουρδέλο τα αποδυτήρια, έκανε ότι μαλακία του κάβλωνε στα παίγνια, και συν αυτώ ήταν και ανύπαρκτος επαγγελματίας.....
Ολο μπουζούκια γαμήσια και μόνο φανέλες κούνημα στην 7......
Είναι κρίμα πράγματι ένα μεγάλο ταλέντο να χαραμίζεται από μαλακισμένη ανατροφή και μαλακισμένο χαρακτήρα.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Είναι κρίμα πράγματι ένα μεγάλο ταλέντο να χαραμίζεται από μαλακισμένη ανατροφή και μαλακισμένο χαρακτήρα.
Παραδόξως όμως σε τραπέζωμα από Ελληνική οικογένεια (αδιάφορος ο λόγος), το τσογλάνι κέρδισε τις εντυπώσεις με την καλή ανατροφή του και τους τρόπους του... Τί να πώ? Αβυσσος...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δε σκαλώνω....
το μπαστάρδι έπαιρνε εκατοντάδες χιλιάρια, είχε τουπέ Μαραντόνα όταν τον συναντούσες όξω, ήταν το μέγιστο γλειφτρόνι του τζιο και του ρίμπο, έκανε μπουρδέλο τα αποδυτήρια, έκανε ότι μαλακία του κάβλωνε στα παίγνια, και συν αυτώ ήταν και ανύπαρκτος επαγγελματίας.....
Ολο μπουζούκια γαμήσια και μόνο φανέλες κούνημα στην 7......

Μάθε τους μπάλα ρε περσόνα λέμεεεεε!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Παραδόξως όμως σε τραπέζωμα από Ελληνική οικογένεια (αδιάφορος ο λόγος), το τσογλάνι κέρδισε τις εντυπώσεις με την καλή ανατροφή του και τους τρόπους του... Τί να πώ? Αβυσσος...

ο χαρακτήρας δε φαίνεται στα τραπεζώματα.

ο άνθρωπος κρίνεται ως οντότητα μόνο στο φυσικό του περιβάλλον, δλδ εκεί που νιώθει άνετα.
Οι σίριαλ κίλλερς είναι η προσωποποίηση του πολίτη μοντέλο στη κοινωνία γι αυτό και γίνονται σίριαλ...........

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ο χαρακτήρας δε φαίνεται στα τραπεζώματα.

ο άνθρωπος κρίνεται ως οντότητα μόνο στο φυσικό του περιβάλλον, δλδ εκεί που νιώθει άνετα.
Οι σίριαλ κίλλερς είναι η προσωποποίηση του πολίτη μοντέλο στη κοινωνία γι αυτό και γίνονται σίριαλ...........
Οι τρόποι όμως και η ανατροφή για τους οποίους μίλησα κρίνονται αγαπητέ μου. Ο δε χαρακτήρας είναι ακριβώς όπως τα λές.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλος τεχνιτης,γρηγορος με μπαλα και χωρις,καλο τελειωμα,αληταμπουρας,καλοπερασακιας,πουλεν του κροκους,και το κυριοτερο ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΗ!!!(που ελεγε και ο λουτσεκου)
Και τον ιδιο να ρωτησεις <<Τι θεση παιζεις Νερι>>,το πιο πιθανο ειναι να σου απαντησει <<Επιθεση>> :2funny: :2funny:
υ.γ.πως δωκανε 16Μ για αυτον τον παπαρη ο θεος και η ψυχη τους..Τι σου ειναι τελικα 3 καλα παιχνιδια σερι στο κοπα αμερικα.. :headbang: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι τρόποι όμως και η ανατροφή για τους οποίους μίλησα κρίνονται αγαπητέ μου. Ο δε χαρακτήρας είναι ακριβώς όπως τα λές.

στο μπούτσο μου γράφω τις κοινωνικές συμβατικότητες.
τα μεγαλύτερα ανθρωπιστικά εγκλήματα σε πολέμους τα έχουν κάνει ο κατά τα λοιπά ευγενέστερος λαός του πλανήτη και οι απόγονοί τους, δλδ οι Εγγλέζοι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
νταξει θα γινει καλος γαμβρος ο νερι οποια τον παρει. Δε θα συζητησουμε τωρα δα και για το πως ειναι στη δουλεια του  :rolleyes:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
στο μπούτσο μου γράφω τις κοινωνικές συμβατικότητες.
τα μεγαλύτερα ανθρωπιστικά εγκλήματα σε πολέμους τα έχουν κάνει ο κατά τα λοιπά ευγενέστερος λαός του πλανήτη και οι απόγονοί τους, δλδ οι Εγγλέζοι.
:2funny: :2funny: :2funny:
Τεσπα είναι άλλη συζήτηση αυτή τώρα και ξέρεις την άποψη μου περί Στίρνερ... Σόλο.
Ας έρθει ο Νέρι τελοσπάντων μπας και γυρίσει ο χρόνος πίσω... :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny:
Τεσπα είναι άλλη συζήτηση αυτή τώρα και ξέρεις την άποψη μου περί Στίρνερ... Σόλο.
Ας έρθει ο Νέρι τελοσπάντων μπας και γυρίσει ο χρόνος πίσω... :grin:

τρίχες κατσαρές.....

ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Νέρι Καστίγιο και Μαριάννα Σταματοπούλου: 7.000 διατροφή για το διαζύγιο
ΛΟΙΠΟΝ

Νέρι Καστίγιο και Μαριάννα Σταματοπούλου: 7.000 διατροφή για το διαζύγιοΟ χωρισμός τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χώρο της σόουμπιζ. Όπως πρώτο το ΛΟΙΠΟΝ είχε γράψει, ο ποδοσφαιριστής Νέρι Καστίγιο και η Μαριάννα Σταματοπούλου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Ωστόσο, το διαζύγιό τους δεν θα βγει αναίμακτα, αλλά θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες, καθώς πλέον τους χωρίζουν πολλά.

Μετά από έναν κεραυνοβόλο έρωτα και μια σχέση δυνατή, που επισημοποιήθηκε [size=14pt]με τα δεσμά του γάμου και τη γέννηση του παιδιού τους,[/size] ήρθε ο χωρισμός και τώρα η αντιδικία ενώπιον του δικαστηρίου.Αν και έδειχναν ότι ζούσαν την απόλυτη ευτυχία, ξαφνικά από την περασμένη άνοιξη ακούστηκαν οι πρώτες φήμες χωρισμού, οι οποίες τελικά επιβεβαιώθηκαν στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου. 7.000 διατροφή για το διαζύγιο.

Η πρώην πλέον σύντροφος του Νέρι Καστίγιο επιστρέφει στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της καρπό του έρωτά τους με το Βραζιλιάνο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.

Η ίδια αποφάσισε να διεκδικήσει την επιμέλεια της κόρης της και διατροφή τόσο για εκείνη όσο και για το παιδί της από τον άσο των γηπέδων. Έτσι, πριν από λίγο καιρό η Μαριάννα Σταματοπούλου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της Νέρι Καστίγιο, από τον οποίο ζητάει να έχει την επιμέλεια της κόρης τους καθώς επίσης, όπως ακριβώς αναφέρεται στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας: «Να υποχρεωθεί ο καθ ου να καταβάλλει μηνιαίως:

α) σε εμένα υπό την ιδιότητά μου ως έχουσα την εν τοις πράγμασι επιμέλεια της ανήλικης κόρης μας το ποσό των δύο χιλιάδων εννιακοσίων ευρώ (2.900) για προσωρινή διατροφή της, προκαταβάλλοντας το ποσό αυτό εντός των πέντε πρώτων ημερών κάθε μήνα, νομιμοτόκως σε περίπτωση καθυστερήσεως καταβολής μέχρις ολοσχερούς εξοφλήσεως, μέχρι την έκδοση απόφασης επί της τακτικής αγωγής μου και
β) σε εμένα ατομικά το ποσό των τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων ευρώ (4.200) για προσωρινή διατροφή δική μου».

Σε άλλο σημείο της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων η Μαριάννα Σταματοπούλου ζητάει να «επιτραπεί σ' εμένα η χρήση των ακόλουθων κινητών πραγμάτων που αποτελούσαν στοιχεία του οικιακού εξοπλισμού και συγκεκριμένα: 1 πλυντήριο, 1 κουζίνα κεραμική, 1 ψυγείο, 1 κρεβάτι ημίδιπλο και 1 τηλεόραση».

Τα ασφαλιστικά μέτρα αναμένεται να συζητηθούν στις αρχές Δεκεμβρίου και όλα δείχνουν ότι μια νέα αντιδικία διαζυγίου ξεκινάει ανάμεσα σ' ένα πρώην λαμπερό ζευγάρι.

Μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα καλλονή στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων αναφέρει άγνωστα περιστατικά από τη ζωή της με τον Καστίγιο, τα οποία την οδήγησαν να πάρει την απόφαση του χωρισμού.

Το ΛΟΙΠΟΝ επικοινώνησε με το δικηγόρο της Μαριάννας Σταματοπούλου, Νίκο Αγαπηνό, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Περιμένουμε την ελληνική δικαιοσύνη να αποφασίσει.

Η κ. Σταματοπούλου θέλει να προασπίσει τόσο το συμφέρον του παιδιού της όσο και το δικό της». Το σίγουρο είναι πως σε λίγες μέρες θα παιχτεί η πρώτη πράξη της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο πρώην αγαπημένο ζευγάρι και, όπως όλα δείχνουν, η «μάχη» θα είναι σκληρή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom