Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
στην αεκ ναι συγχαρητηρια, στο βαζελο θα αξιζουν συγχαρητηρια, αν μας νικησει...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Του ευλογημένου λέει θρεντ.
Εσυ μαλάκα σε αυτό το ευλογημένο θρεντ έβριζες σαν ανικανοποιήτη γκόμενα στον πρώτο γύρο.
Γλυφτένγκο

σε ψωλοχυσαν lion. :2on1:  (το ιδιο και τον ζιροου.και τον στρατηγο.και τον πλεζουρα-περσονα)

πως νοιωθεις?

ετσι..παντα να βαζετε τους βασικους σας...γκαλετι και προπαντως ντιογο....

ποτε ξανα με ελλειψεις.

παντα με τους "βασικους". τι υπεροχος ο ντιογο αποψε... :2funny: :2funny: :2funny:

κλαψομουνηδες ειστε ρε. με δανεικα παντελονια.

προσπαθησε ο καλοπουλος σημερα,οπως και ο παμποριδης στον αρη

αλλα σας πηδηξαν παλι.. :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ε ρε συνασπισμο λαγοι με τελευταιους... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ε ρε κατι γελιοι πως εχουν καταντησει..αγορι μου ο γαυρος και τελευταιος να φτασει δεν προκειται να γλυφεται με αλλους..ΕΙΣΤΕ ΟΡΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κοιτατε που εχετε φτασει αυτοκτονιστε

παπαράκο................κατ'αρχάς είμαστε ανταγωνιστές όλοι με όλους........και τις πίπες που παίρνατε εσείς τόσα χρόνια απο κάτι Ιωνικούς,Λεβαδειακούς και Κέρκυρες με βραβεύσεις στο Καραϊσκάκη για να ανοίξουν τα ποδαράκια εμείς δε κάνουμε.........

και στο κάτω κάτω απο μόνοι σας έχετε γίνει αντιπαθητικοί.......σε όλες τις ομάδες.......

εμείς την ΑΕΚ τη συμπαθούμε περισσότερο απο εσάς τα πουστράκια......κι αυτό φάνηκε κι απ το ότι φτιάξαμε και το τάπητα του γηπέδου που παίζουμε και οι δύο απο μόνοι μας. :) :) :) μαγκιά μας ρε φίλε...αναγνωρίζουμε τη κακή οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ και δε θέλουμε να τη διαλύσουμε....

άντε εσύ ρίξε τώρα καμιά νέα Καλαμαριά (τα Γιαννενα που κάνα το λάθος και πήραν το χ  στο 94') και κλάψε στον CAS να πάρεις πάλι το πρωτάθλημα πούστικα......

Γιατί η ιστορία έγραψε....κι ότι γράφει δε ξεγράφει....

Μια ζωή Πούστης θα σαι...και μουνοκλάψας........... :'( :'(

και πηγαίνετε στην Ευρώπη και φεύγετε με 3άρες και 5άρες σα τις βρεγμένες γάτες........

αντί να κοιτάξετε να κάνετε ομάδα.....που σα πρόβατα σας κοροϊδεύει ψιλό γαζί ο πονηρός,ο γάτος ο Σωκράτης ότι θα φέρει το Μπεν αρφά...κάθεστε και τα βάζετε με την ΑΕΚ που χει τα χίλια προβλήματα......

αϊντε να μου χααθείτε.......σας βαρέθηκε η ψυχή μου πια......

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
παπαράκο................κατ'αρχάς είμαστε ανταγωνιστές όλοι με όλους........και τις πίπες που παίρνατε εσείς τόσα χρόνια απο κάτι Ιωνικούς,Λεβαδειακούς και Κέρκυρες με βραβεύσεις στο Καραϊσκάκη για να ανοίξουν τα ποδαράκια εμείς δε κάνουμε.........

και στο κάτω κάτω απο μόνοι σας έχετε γίνει αντιπαθητικοί.......σε όλες τις ομάδες.......

εμείς την ΑΕΚ τη συμπαθούμε περισσότερο απο εσάς τα πουστράκια......κι αυτό φάνηκε κι απ το ότι φτιάξαμε και το τάπητα του γηπέδου που παίζουμε και οι δύο απο μόνοι μας. :) :) :) μαγκιά μας ρε φίλε...αναγνωρίζουμε τη κακή οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ και δε θέλουμε να τη διαλύσουμε....

άντε εσύ ρίξε τώρα καμιά νέα Καλαμαριά (τα Γιαννενα που κάνα το λάθος και πήραν το χ  στο 94') και κλάψε στον CAS να πάρεις πάλι το πρωτάθλημα πούστικα......

και πηγαίνετε στην Ευρώπη και φεύγετε με 3άρες και 5άρες σα τις βρεγμένες γάτες........

αντί να κοιτάξετε να κάνετε ομάδα.....που σα πρόβατα σας κοροϊδεύει ψιλό γαζί ο πονηρός,ο γάτος ο Σωκράτης ότι θα φέρει το Μπεν αρφά...κάθεστε και τα βάζετε με την ΑΕΚ που χει τα χίλια προβλήματα......

ενω εσας οι προεδροι σας, σας εχουν καλομαθημενους  :2funny: :2funny: :2funny:

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ενω εσας οι προεδροι σας, σας εχουν καλομαθημενους  :2funny: :2funny: :2funny:

εγώ έχω ποιοτική ομάδα...άλλο αν δε παίρνω πρωταθλήματα...για άλλους λόγους(κυριαρχία του Σωκράτη στην Ελλάδα), κι αυτό αποδεικνύεται και στην Ευρώπη με τις πορείες μου, με τους παίχτες που χω βγάλει...(Γκούμα,Μπασινά,Καραγκούνη,Τζόρβα,Κυριάκο,Νίνη...κ.α.) και το ότι στελεχώσαμε και συνεχίζουμε να στελεχώνουμε πάνω τουθ 50% της εθνικής ομάδας που σήκωσε και Euro......

όλοι μας σχεδόν οι παίχτες μας είναι διεθνείς...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

αυτοι ειναι..πουστρακια αλαζονικα!
ειναι τοσο ΖΩΑ,που θα διωξει ο μαλακοπρακτορας το μπακαλη και θα τον αποθεωσουν παλι.. :jerking:
γενικα οι οπαδοι εχουν μαλακεψει,τι να πω..δες τους μαλακες τους δικους μας που αγιοποιησαν τον κοντο! :uglystupid:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
ρε βλακα λαγε thread συνασπισμου δεν εχετε με λαγοι με χανουμια? τραβα εκει.εκανες δυο πορειες πριν δεκα χρονια και απο κει και περα μονο καρπαζιες σε συσκευασια των 5 τρως..πρωταθλημα νομιζεις πως πηρες? τα αρχιδια μου πηρες και τα χαιρεσαι.μεχρι να τα παρεις στη μαπα εχουμε 4 μηνες.μετα να σε δω να τρεχεις

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
αστα να πάνε.....πέρα απ τη πλάκα τώρα.........μπορεί να κοροϊδεύω τους γαύρους......αλλά σήμερα ήταν ειλικρινά για λύπηση.......και το χειρότερο απ 'όλα είναι πως δε το παραδέχονται και ζούν σε ένα όνειρο....

ελπίζω να μη κοιμηθεί κι ο δικός μας (ο Πατέρας) και στον ύπνο μας χάσουμε κανά πρωτάθλημα απ'τον ανύπαρκτο.....

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1

+1 :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ρε βλακα λαγε thread συνασπισμου δεν εχετε με λαγοι με χανουμια? τραβα εκει.εκανες δυο πορειες πριν δεκα χρονια και απο κει και περα μονο καρπαζιες σε συσκευασια των 5 τρως..πρωταθλημα νομιζεις πως πηρες? τα αρχιδια μου πηρες και τα χαιρεσαι.μεχρι να τα παρεις στη μαπα εχουμε 4 μηνες.μετα να σε δω να τρεχεις

ρε αρχιδάκι πέρισυ δε βγήκα πρώτος σε όμιλο με Inter και werder και πήγα στους 16?? πρόπερσι δε πήγα στους 16 του ουεφα και αποκλείστηκα στο τσακ απ τη Ρεϊντζερς που πήγε τελικό?Πιο πρίν δε πήγα στους 8 του Ουέφα που αποκλείστηκα με το μουρίνιο??στους 8 του championsleague με τη Μπάρτσα???????ρε μάθε μπαλίτσα και μη μιλάς......

απο σένα μόνο  :2on1: :2on1: :2on1: ψωλιές έχω να θυμηθώ....

Herenfein  :pipa2: :2funny:
Lyon  :pipa2:
Macambi Haifa  :pipa2: :2funny:
Saint etienne  :pipa2:
manchester  :pipa2:
liverpool(το θεϊκό 3-1 μες στο anfield)
chelsea
rosenbog :2funny:
ανόρθωση  :2funny:
α και το καλύτερο 7-0 juve  ;) :2on1: :2on1: :2on1: :cum:

άντε φέτος θα προστεθεί και η μπορντό στους γαμιάδες σας

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ έχω ποιοτική ομάδα...άλλο αν δε παίρνω πρωταθλήματα...για άλλους λόγους(κυριαρχία του Σωκράτη στην Ελλάδα), κι αυτό αποδεικνύεται και στην Ευρώπη με τις πορείες μου, με τους παίχτες που χω βγάλει...(Γκούμα,Μπασινά,Καραγκούνη,Τζόρβα,Κυριάκο,Νίνη...κ.α.) και το ότι στελεχώσαμε και συνεχίζουμε να στελεχώνουμε πάνω τουθ 50% της εθνικής ομάδας που σήκωσε και Euro......

όλοι μας σχεδόν οι παίχτες μας είναι διεθνείς...

εισαι τσιτα αμπαλος...

Επισκέπτης
Μπουρδελιάρη22...

Ελα μαζεψε....τη μανα σου....

Επισκέπτης
Κατά τ'άλλα...συγχαρητήρια στον Σκόκο...

και τον μαλάκα τον μπακαλόγατο...που απο ψυχολογία τα πάει καλά...απο προπονητική...όμως...ας το ρίξει στο μανατζερ μαζι με τον μπουρδελιαρη22...

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε αρχιδάκι πέρισυ δε βγήκα πρώτος σε όμιλο με Inter και werder και πήγα στους 16?? πρόπερσι δε πήγα στους 16 του ουεφα και αποκλείστηκα στο τσακ απ τη Ρεϊντζερς που πήγε τελικό?Πιο πρίν δε πήγα στους 8 του Ουέφα που αποκλείστηκα με το μουρίνιο??στους 8 του championsleague με τη Μπάρτσα???????ρε μάθε μπαλίτσα και μη μιλάς......

απο σένα μόνο  :2on1: :2on1: :2on1: ψωλιές έχω να θυμηθώ....

Herenfein  :pipa2: :2funny:
Lyon  :pipa2:
Macambi Haifa  :pipa2: :2funny:
Saint etienne  :pipa2:
manchester  :pipa2:
liverpool(το θεϊκό 3-1 μες στο anfield)
chelsea
rosenbog :2funny:
ανόρθωση  :2funny:
α και το καλύτερο 7-0 juve  ;) :2on1: :2on1: :2on1: :cum:

άντε φέτος θα προστεθεί και η μπορντό στους γαμιάδες σας

ξεχασες τη Μόλντε....ντροπή....