LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
+1Μαλακιστήκαμε τελείως απόψε .
Μπράβο στο αεκάκι για την νίκη.
Αυτά.
+1Μαλακιστήκαμε τελείως απόψε .
Μπράβο στο αεκάκι για την νίκη.
Αυτά.
Του ευλογημένου λέει θρεντ.
Εσυ μαλάκα σε αυτό το ευλογημένο θρεντ έβριζες σαν ανικανοποιήτη γκόμενα στον πρώτο γύρο.
Γλυφτένγκο
ε ρε συνασπισμο λαγοι με τελευταιους... ε ρε κατι γελιοι πως εχουν καταντησει..αγορι μου ο γαυρος και τελευταιος να φτασει δεν προκειται να γλυφεται με αλλους..ΕΙΣΤΕ ΟΡΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ κοιτατε που εχετε φτασει αυτοκτονιστε
παπαράκο................κατ'αρχάς είμαστε ανταγωνιστές όλοι με όλους........και τις πίπες που παίρνατε εσείς τόσα χρόνια απο κάτι Ιωνικούς,Λεβαδειακούς και Κέρκυρες με βραβεύσεις στο Καραϊσκάκη για να ανοίξουν τα ποδαράκια εμείς δε κάνουμε.........
και στο κάτω κάτω απο μόνοι σας έχετε γίνει αντιπαθητικοί.......σε όλες τις ομάδες.......
εμείς την ΑΕΚ τη συμπαθούμε περισσότερο απο εσάς τα πουστράκια......κι αυτό φάνηκε κι απ το ότι φτιάξαμε και το τάπητα του γηπέδου που παίζουμε και οι δύο απο μόνοι μας. μαγκιά μας ρε φίλε...αναγνωρίζουμε τη κακή οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ και δε θέλουμε να τη διαλύσουμε....
άντε εσύ ρίξε τώρα καμιά νέα Καλαμαριά (τα Γιαννενα που κάνα το λάθος και πήραν το χ στο 94') και κλάψε στον CAS να πάρεις πάλι το πρωτάθλημα πούστικα......
Γιατί η ιστορία έγραψε....κι ότι γράφει δε ξεγράφει....
Μια ζωή Πούστης θα σαι...και μουνοκλάψας........... :'( :'(
και πηγαίνετε στην Ευρώπη και φεύγετε με 3άρες και 5άρες σα τις βρεγμένες γάτες........
αντί να κοιτάξετε να κάνετε ομάδα.....που σα πρόβατα σας κοροϊδεύει ψιλό γαζί ο πονηρός,ο γάτος ο Σωκράτης ότι θα φέρει το Μπεν αρφά...κάθεστε και τα βάζετε με την ΑΕΚ που χει τα χίλια προβλήματα......
αϊντε να μου χααθείτε.......σας βαρέθηκε η ψυχή μου πια......
ενω εσας οι προεδροι σας, σας εχουν καλομαθημενους
αυτοι ειναι..πουστρακια αλαζονικα!Μια ζωή Πούστης θα σαι...και μουνοκλάψας........... :'( :'(
και πηγαίνετε στην Ευρώπη και φεύγετε με 3άρες και 5άρες σα τις βρεγμένες γάτες........
αντί να κοιτάξετε να κάνετε ομάδα.....που σα πρόβατα σας κοροϊδεύει ψιλό γαζί ο πονηρός,ο γάτος ο Σωκράτης ότι θα φέρει το Μπεν αρφά...κάθεστε και τα βάζετε με την ΑΕΚ που χει τα χίλια προβλήματα......
παπαράκο................κατ'αρχάς είμαστε ανταγωνιστές όλοι με όλους........και τις πίπες που παίρνατε εσείς τόσα χρόνια απο κάτι Ιωνικούς,Λεβαδειακούς και Κέρκυρες με βραβεύσεις στο Καραϊσκάκη για να ανοίξουν τα ποδαράκια εμείς δε κάνουμε.........
και στο κάτω κάτω απο μόνοι σας έχετε γίνει αντιπαθητικοί.......σε όλες τις ομάδες.......
εμείς την ΑΕΚ τη συμπαθούμε περισσότερο απο εσάς τα πουστράκια......κι αυτό φάνηκε κι απ το ότι φτιάξαμε και το τάπητα του γηπέδου που παίζουμε και οι δύο απο μόνοι μας. μαγκιά μας ρε φίλε...αναγνωρίζουμε τη κακή οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ και δε θέλουμε να τη διαλύσουμε....
άντε εσύ ρίξε τώρα καμιά νέα Καλαμαριά (τα Γιαννενα που κάνα το λάθος και πήραν το χ στο 94') και κλάψε στον CAS να πάρεις πάλι το πρωτάθλημα πούστικα......
Γιατί η ιστορία έγραψε....κι ότι γράφει δε ξεγράφει....
Μια ζωή Πούστης θα σαι...και μουνοκλάψας........... :'( :'(
ρε βλακα λαγε thread συνασπισμου δεν εχετε με λαγοι με χανουμια? τραβα εκει.εκανες δυο πορειες πριν δεκα χρονια και απο κει και περα μονο καρπαζιες σε συσκευασια των 5 τρως..πρωταθλημα νομιζεις πως πηρες? τα αρχιδια μου πηρες και τα χαιρεσαι.μεχρι να τα παρεις στη μαπα εχουμε 4 μηνες.μετα να σε δω να τρεχεις
εγώ έχω ποιοτική ομάδα...άλλο αν δε παίρνω πρωταθλήματα...για άλλους λόγους(κυριαρχία του Σωκράτη στην Ελλάδα), κι αυτό αποδεικνύεται και στην Ευρώπη με τις πορείες μου, με τους παίχτες που χω βγάλει...(Γκούμα,Μπασινά,Καραγκούνη,Τζόρβα,Κυριάκο,Νίνη...κ.α.) και το ότι στελεχώσαμε και συνεχίζουμε να στελεχώνουμε πάνω τουθ 50% της εθνικής ομάδας που σήκωσε και Euro......
όλοι μας σχεδόν οι παίχτες μας είναι διεθνείς...
ειναι μπιτ πανιβλακας για την ακριβειαεισαι τσιτα αμπαλος...
απο σένα μόνο ψωλιές έχω να θυμηθώ....
ρε αρχιδάκι πέρισυ δε βγήκα πρώτος σε όμιλο με Inter και werder και πήγα στους 16?? πρόπερσι δε πήγα στους 16 του ουεφα και αποκλείστηκα στο τσακ απ τη Ρεϊντζερς που πήγε τελικό?Πιο πρίν δε πήγα στους 8 του Ουέφα που αποκλείστηκα με το μουρίνιο??στους 8 του championsleague με τη Μπάρτσα???????ρε μάθε μπαλίτσα και μη μιλάς......
απο σένα μόνο ψωλιές έχω να θυμηθώ....
Herenfein
Lyon
Macambi Haifa
Saint etienne
manchester
liverpool(το θεϊκό 3-1 μες στο anfield)
chelsea
rosenbog
ανόρθωση
α και το καλύτερο 7-0 juve ;)
άντε φέτος θα προστεθεί και η μπορντό στους γαμιάδες σας