Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
4.5 εκ για νταρπισαιρ 10εκ για ντιογο :2funny: :2funny: :2funny:μιλαμε για μεγαλα ντηλ :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΟΥΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΙΕΙΤΕ ΟΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.

ΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης

ΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
κουφαλα δεν σου αρεσε και εσενα ο τζιμπουρ :2funny: :2funny:θυμαμαι πριν δυο μηνες που μου ελεγες οτι δεν τον ηθελες και να μην ξαναπαιξει!!ευτυχως που καποιοι εβαλαν μυαλο!!!! :2funny:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
βγαζετε γλωσσα ρε πουτανακια της καρπαζιας??????εσεις ρε? οι τελευταιοι των τελευταιων? ρε κανονιστε να μην πεσετε σε καμια δ εθνικη και μετα χαρειτε..προσωπικα νιωθω σαν να εχασα απο καβαλα τπτ περισσοτερο..με την κωλομαδα μου τα βαζω δεν ασχολουμαι με μπουρδελα.και σαν γαυρος ενα ντερμπι αναγνωριζω σ αυτη τη χωρα και με ενα φανατιζομαι.το κλασσικο....αντε γεια

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ευτυχώς χάσαμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ας ανοίξει ένας και το θρέντ με τον μπακαλόγατο και την Καθαρά Δευτέρα  :grin: :grin: :grin:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

επιτελους ο Σκοτεινος. ο δημιουργος του ευλογημενου κιτρινομαυρου thread. :)

σκοτεινε που ειναι ρε ο ζιροου, ο στρατηγος, ο αλεφαντος και ο πλεζουρας?

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
βγαζετε γλωσσα ρε πουτανακια της καρπαζιας??????εσεις ρε? οι τελευταιοι των τελευταιων? ρε κανονιστε να μην πεσετε σε καμια δ εθνικη και μετα χαρειτε..προσωπικα νιωθω σαν να εχασα απο καβαλα τπτ περισσοτερο..με την κωλομαδα μου τα βαζω δεν ασχολουμαι με μπουρδελα.και σαν γαυρος ενα ντερμπι αναγνωριζω σ αυτη τη χωρα και με ενα φανατιζομαι.το κλασσικο....αντε γεια
:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.894
Πόντοι
606
στρατηγε μου που εισαι??

[move] :2on1:[/move]

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Κλαψε πουστη!!!
Αν μπω στα πλευ-οφ θα σε ξαναχυσω.. :2funny: :2funny: :2funny:

εξαφανιστηκαν ολοι οι γαυροι αποψε.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :fuck1: :fuck1:

ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΜΠΕΙΤΕ

ΚΛΑΨΕ ΖΩΟ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΜΠΕΙΤΕ

ΚΛΑΨΕ ΖΩΟ
σιγα μην το καταλαβαινες ρε καθυστερημενε :uglystupid: :uglystupid: :2funny:
να παρακαλας να μην μπω μαιμου της πουτσας... :2funny: :2funny: :2funny:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
βασικα στα αρχιδια μου σε γραφω και να μπεις γτ θα εχω πρωταθλημα..αντε παιξε με τα αυτοκινητακια σου τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom