Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
την τελευταια δεκαετια τι συμβαινει? γιατι για παραγκες που λεγατε ηταν για την περασμενη... :idiot:
για την περασμενη κυριακη με τον αρη εννοεις προφανως,αφου ο διαιτητης και οι βοηθοι μονο κοκκινη φανελα δεν εβαλαν για να μπουν να σπρωξουν τον μουστακαλη να κερδισει..αντρικια.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Γεια σας αδερφια,
γενικα σαν οπαδο του μεγαλυτερου συλλογου που ανεδειξε ποτε αυτη η χωρα, οι θεωριες συνομωσιας δεν με συγκινουν. Οταν εισαι μεγαλλυτερος απο τους αλλους παντα σε ενδιαφερει το τι κανεις εσυ για να εισαι αυτος που εισαι.. Το ιδιο πιστευω οτι ισχυει και για τους περισσοτερους απο εμας.
Επειδη ομως φαινεται οτι οι υπολοιποι αυτο το εκλαμβανουν σαν αδυναμια και νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο εχω μια ερωτηση:
Το [size=6pt]ΑΕΚακι[/size] των χιλιων οικονομικων προβληματων, των ακαλληπτων επιταγων (βλεπε Μαιστοροβιτς) , που τα βρηκε τα λεφτα και εταξε και πριμ για το αυριανο ντερμπι? Και μαλιστα εξτρα πριμ και οχι αυτο που προβλεπει παντα ο εσωτερικος κανονισμος για τετοια ματς?
Τον Σκοκο προ καιρου ποιος τον πληρωσε και μαλιστα μονο αυτον? Μηπως αυτοι που θα τον παρουν το καλοκαιρι..? Μηπως αυτοι που δινουν τα δημοσιευματα για ενδιαφερον του Θρυλου και το καλοκαιρι να σας πουνε κοροιδα οτι απο το να τον παρει ο Ολυμπιακος καλλυτερα στη βαζελα?

Λεω εγω τωρα...
Εκτος βεβαια αν τα πριμ ειναι σαν αυτα που ταζει ο Πατερας για το πρωταθλημα. Σαμπως θα χρειαστει να τα πληρωσει?

Δεν πειραζει ομως, το πρωταθλημα θα παραμεινει βρωμικο για αλλη μια φορα γιατι θα το σηκωσει ο Θρυλος. Καθαρα ηταν μονο αυτα που χαναμε.. (των δακρυγονων, των πιστολιων, των λουλουδιων, της ΔΕΗ, το Δουρειο .............)

Τα υπολοιπα αυριο..
και μην ξεχνατε:

[size=15pt]ΣΥΓΓΡΟΥ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..[/size]

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας αδερφια,
γενικα σαν οπαδο του μεγαλυτερου συλλογου που ανεδειξε ποτε αυτη η χωρα, οι θεωριες συνομωσιας δεν με συγκινουν. Οταν εισαι μεγαλλυτερος απο τους αλλους παντα σε ενδιαφερει το τι κανεις εσυ για να εισαι αυτος που εισαι.. Το ιδιο πιστευω οτι ισχυει και για τους περισσοτερους απο εμας.
Επειδη ομως φαινεται οτι οι υπολοιποι αυτο το εκλαμβανουν σαν αδυναμια και νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο εχω μια ερωτηση:
Το [size=6pt]ΑΕΚακι[/size] των χιλιων οικονομικων προβληματων, των ακαλληπτων επιταγων (βλεπε Μαιστοροβιτς) , που τα βρηκε τα λεφτα και εταξε και πριμ για το αυριανο ντερμπι? Και μαλιστα εξτρα πριμ και οχι αυτο που προβλεπει παντα ο εσωτερικος κανονισμος για τετοια ματς?
Τον Σκοκο προ καιρου ποιος τον πληρωσε και μαλιστα μονο αυτον? Μηπως αυτοι που θα τον παρουν το καλοκαιρι..? Μηπως αυτοι που δινουν τα δημοσιευματα για ενδιαφερον του Θρυλου και το καλοκαιρι να σας πουνε κοροιδα οτι απο το να τον παρει ο Ολυμπιακος καλλυτερα στη βαζελα?

Λεω εγω τωρα...
Εκτος βεβαια αν τα πριμ ειναι σαν αυτα που ταζει ο Πατερας για το πρωταθλημα. Σαμπως θα χρειαστει να τα πληρωσει?

Δεν πειραζει ομως, το πρωταθλημα θα παραμεινει βρωμικο για αλλη μια φορα γιατι θα το σηκωσει ο Θρυλος. Καθαρα ηταν μονο αυτα που χαναμε.. (των δακρυγονων, των πιστολιων, των λουλουδιων, της ΔΕΗ, το Δουρειο .............)

Τα υπολοιπα αυριο..
και μην ξεχνατε:

[size=15pt]ΣΥΓΓΡΟΥ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..[/size]
ο θρυνος φετος δεν το σηκωνει,μην εχεις ορεξεις.τελειωσε πλεον το παραμυθι,ο κοκκαλης εχασε την δυναμη που ειχε,κουραστηκε,βαρεθηκε,μονο αυτος ξερει.φαινεται αλωστε και απο το οτι δεν κανει μεταγραφες,δεν ασχολειται καν με τα 80 μυρια χρεος του θρυνου..οι μετοχοι της ΑΕΚ εχουν λεφτα,το θεμα ειναι οτι μεχρι τωρα εβαζαν χωρις αντικρυσμα.ο σκοκο θα μεινει στην ΑΕΚ μην κανετε ορεξεις βαζελογαυροι.οπαδοι σαν και σενα ειναι καλο να υπαρχουν,γιατι μονο γελιο προκαλουν,μιλωντας για δακρυγονα,και προπαντων για δουρεια....τελος για την συγγρου που αναφερεις,νομιζω οτι τα τραβελια εχουν δικο τους θρεντ,μπορεις να πας εκει,να δηλωσεις την πιατσα σου.εδω ειναι αθλητικο θρεντ.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει τωρα καταλαβαινω, γιατι σε κατι πουστρακια που ξεγλιστρανε σαν το χελι τους γραφουν οι αλλοι κλαψε ή μπινελικια κτλ...
δεν ειστε για να συζητατε ρε τσουτσουνια, οτι και να σας πουμε την κανετε γυριστη...
ποσο σας ποναει ο ΘΡΥΛΟΣ ρε

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Από το καλοκαίρι, μας έπρηξαν τα βαζελάκια "θα σα γαμήσουμε στο τηγάνι", "θα σας πετάξει δύο μπαλάκια ο Λέτο και άλλα΄δύο ο Σισσέ" και λοιπές μαλακίες όπως τόσα χρόνια. Μόλις ήρθε η ώρα της αλήθειας, τα αρπάξανε τα μπαλάκια τους και η ζωή συνεχίζεται. Πώς συνεχίζεται η ζωή όμως; Όπως συνήθως. Με τα βαζελάκια να συνεχίζουν το τροπαρι τους μόλις τους πέρασε το κολαράκι τους.. "Δεν παίρνετε πρωτάθλημα πάλι", "θα σας πηδήξουμε στο ΟΑΚΑ" κλπ μέχρι να μεγαλώσουν λίγο, να βαρεθούν αυτή την ομάδα και να σταματήσουν να ασχολούνται κι αυτοί με την Looser ομάδα τους.
Κάτι πολύ απλό που μπορεί να κάνει κάποιος για να το δει αυτό που λέω, είναι να πάει στο Thread "Πράσινε θεε παναθηναικέ" και από την πρώτη σελίδα ήδη (με ημερομηνία 2006) θα δει δηλώσεις όπως αυτή "ας μην σκοντάψει πουθενά ο ολυμπιακός δε μας νοιαζει, εμείς να νικάμε συνέχεια και το γαύρο θα τον λιώσουμε μέσα στο καραισκάκι.
πράσινε θεέ!!!!!" από κάποιον satyros ο οποίος προφανώς τα έχει παρατήσει πλέον με τόσες φάπες που έχει φάει από την ομαδάρα του. Και φυσικά και νικούσανε και τότε συνέχεια, και φυσικά και μας έλιωσαν στο Καραισκάκη και φυσικά και το πήρανε και το ξαναπήρανε.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι μωρε, τους ξερουμε τοσα χρονια... εχουνε χασει με καθε πιθανο τροπο και με καθε ειδους ξεφτιλα και παλι μιλανε... κανεις δεν αγαπησε τον βιαστη του  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει τωρα καταλαβαινω, γιατι σε κατι πουστρακια που ξεγλιστρανε σαν το χελι τους γραφουν οι αλλοι κλαψε ή μπινελικια κτλ...
δεν ειστε για να συζητατε ρε τσουτσουνια, οτι και να σας πουμε την κανετε γυριστη...
ποσο σας ποναει ο ΘΡΥΛΟΣ ρε
ρε τρομπετο7,μια ερωτηση εχω κανει και απαντηση δεν εχω παρει ρε γυριστρουλα.απο που και ως που θρυλος;η μαντσεστερ και η μπαρτσα και η ρεαλ,που θα δικαιουνταν τετοιο χαρακτηρισμο,εχεις δει τους οπαδους τους να τους λενε ετσι;εσεις πως ειστε τοσο μαλακες να το φωναζετε και να το πιστευετε κιολας;και τι συζητηση σοβαρη μπορει να γινει οταν καποιοι φωναζουν μια ασημαντη ομαδα,θρυλο...

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι μωρε, τους ξερουμε τοσα χρονια... εχουνε χασει με καθε πιθανο τροπο και με καθε ειδους ξεφτιλα και παλι μιλανε... κανεις δεν αγαπησε τον βιαστη του  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :pipa3: :pipa3: :pipa3:
εσεις τους αγαπαγατε τους βιαστες σας παντως..αλεξανδρη πηρατε,κετσπαγια πηρατε,σαμπανατζοβιτς πηρατε,ντουσκο πηρατε,νικολαιδη θελατε αλλα πηρατε τα αρχιδια μου,σκοκο θελετε αλλα παλι τα αρχιδια μου θα παρετε..

james_sex_32

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε τρομπετο7,μια ερωτηση εχω κανει και απαντηση δεν εχω παρει ρε γυριστρουλα.απο που και ως που θρυλος;η μαντσεστερ και η μπαρτσα και η ρεαλ,που θα δικαιουνταν τετοιο χαρακτηρισμο,εχεις δει τους οπαδους τους να τους λενε ετσι;εσεις πως ειστε τοσο μαλακες να το φωναζετε και να το πιστευετε κιολας;και τι συζητηση σοβαρη μπορει να γινει οταν καποιοι φωναζουν μια ασημαντη ομαδα,θρυλο...

Ακόμα και εσείς (βαζελοχανούμια) που βρίζεται...έτσι φωνάζεται:''Γ....ε ο ΘΡΥΛΟΣ και ο Πειραιάς...''

αν πηγαίνεις γήπεδο και το έχεις ακούσει....και μην πείς το γνωστό τροπάριο περί...ειρωνίας...

εσεις τους αγαπαγατε τους βιαστες σας παντως..αλεξανδρη πηρατε,κετσπαγια πηρατε,σαμπανατζοβιτς πηρατε,ντουσκο πηρατε,νικολαιδη θελατε αλλα πηρατε τα αρχιδια μου,σκοκο θελετε αλλα παλι τα αρχιδια μου θα παρετε..

όποιους θέλαμε του πήραμε...τον Ντέμη...ακόμα και εσείς τον απαξιώσατε....κρίμα η βόμβα...τον Σκόκο...δεν τον θέλουμε...οι δημοσιογράφοι μπορεί και να τον θέλουν...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

Γιατι του χαλας το παραμυθι τωρα?

εδω εχει ενηλικιωθει και δεν ηξερε οτι τα πρωταθληματα δεν του τα εφερνε ο αγιος βασιλης.

αλλα ο αγιος θωμάς. :2funny: :2funny:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
jcvc τρομπονιστα:

θΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. σου φτανει?
εσυ ουτε σε αυτο δεν μπορεις να πρωταγωνιστήσεις με εξαιρεση πριν καμια 15ετια σε ολη σου την ιστορια... τι να μας πεις απ τη ζωη σου ρε

Και εγω σε ρωτησα κατι σελιδες πριν, αν και περσι στο οακα στο τελικο που με ειχες απεναντι σου γελαγες αλλα δεν απαντησες  :fuck2: :fuck2: :fuck2:.
για να μην σε παω πιο πισω και αρχισεις να κρυβεσαι για κατι σωρηδον 3αρες 4αρες και 6αρες  
τελευταια απαντηση με συγκαταβατικο υφος, απο δω και περα κατι κωλοτριφτες σας συνδεω με τ αρχιδια μου  :dancing:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ακόμα και εσείς (βαζελοχανούμια) που βρίζεται...έτσι φωνάζεται:''Γ....ε ο ΘΡΥΛΟΣ και ο Πειραιάς...''

αν πηγαίνεις γήπεδο και το έχεις ακούσει....και μην πείς το γνωστό τροπάριο περί...ειρωνίας...

όποιους θέλαμε του πήραμε...τον Ντέμη...ακόμα και εσείς τον απαξιώσατε....κρίμα η βόμβα...τον Σκόκο...δεν τον θέλουμε...οι δημοσιογράφοι μπορεί και να τον θέλουν...
ο ΘΡΥΝΟΣ λενε παιχταρα μου...οχι θρυλος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτα που θελετε ακουτε;εσυ ξερεις να απαντησεις;γιατι τον λετε θρυλο;επειδη εχει 35 πρωταθληματα;;τρομερο κατορθωμα ρε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο ΘΡΥΝΟΣ λενε παιχταρα μου...οχι θρυλος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτα που θελετε ακουτε;εσυ ξερεις να απαντησεις;γιατι τον λετε θρυλο;επειδη εχει 35 πρωταθληματα;;τρομερο κατορθωμα ρε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τουβλο και στουρνε εισαι λαθος ακομα και σε αυτο
και στα 2 σκελη της απαντησης σου εχεις λαθη... :birdman:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
jcvc τρομπονιστα:

θΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. σου φτανει?
εσυ ουτε σε αυτο δεν μπορεις να πρωταγωνιστήσεις με εξαιρεση πριν καμια 15ετια σε ολη σου την ιστορια... τι να μας πεις απ τη ζωη σου ρε

Και εγω σε ρωτησα κατι σελιδες πριν, αν και περσι στο οακα στο τελικο που με ειχες απεναντι σου γελαγες αλλα δεν απαντησες  :fuck2: :fuck2: :fuck2:.
για να μην σε παω πιο πισω και αρχισεις να κρυβεσαι για κατι σωρηδον 3αρες 4αρες και 6αρες  
τελευταια απαντηση με συγκαταβατικο υφος, απο δω και περα κατι κωλοτριφτες σας συνδεω με τ αρχιδια μου  :dancing:
ρε συ τρομπετο αγορι μου,τι θρυλος του ελληνικου ποδοσφαιρου μου λες;δηλαδη εσυ οταν χεζεις εισαι ο θρυλος της τουαλετας του σπιτιου σου;το τι ενοια εχει η λεξη θρυλος γνωριζεις;ναι,πηγαινε λιγο πιο πισω,προπερσυ ας πουμε.

james_sex_32

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0

δεν τα ξέρεις καλά...ΘΡΥΛΟΣ λέγατε....και το ξέρεις καλά...ρώτα και τον...Μπόμπ... :grin: :grin: :grin: :grin:

ποιός μίλησε για κατόρθωμα???Σιγά...εδώ άλλοι έχουν να δούν πρωτάθλημα απο το...δημοτικό!!!Και έχουν και παιδιά που είναι...φαντάροι!!! ;) ;) ;)

τώρα γιατί τον λέμε ΘΡΥΛΟ???Απλά...γιατί είναι.... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

φετος θελουν να κανουν πρωταθλητη την ομαδα με παμποριδη κρυφο κυνηγο και καλοπουλο εξτρεμ. :2funny:

γιατι ομως παει στην απονομη του τιτλου αυτη η ομαδα με τους κοκκινους κλοουν.. :2funny:

ας τους καλεσουνε κατευθειαν τους αντρες με τα μαυρα.

εδω τα κορακια τους δανειζουνε παντελονια καθε χρονο, αγενεια ειναι να μην τους καλουν στην απονομη :s&m_1:

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τουβλο και στουρνε εισαι λαθος ακομα και σε αυτο
και στα 2 σκελη της απαντησης σου εχεις λαθη... :birdman:
ναι εχεις δικιο τρομπετο και σε ευχαριστω επρεπε να ξεχωρισω τα πουστικα απο τα κανονικα..οποτε γυρω στα 15 πρωταθληματα εχετε.οσο για το θρυνος..κανε ονειρα.οπως καθε χρονο που λετε πατε για να σηκωστε το τσαμπιονς λιγκ,στο τελος βγαινετε τριτοι αν ειστε τυχεροι και λετε δεν πειραζει εξιλεωση με το να σηκωσουμε το ουεφα..και στο τελος παιρνετε το γκαγκατσιο...να δω φετος που δεν εχετε τον βασιλη σας τι θα κανετε γαμωτο. :'( :'( :'( :'(

james_sex_32

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
φετος θελουν να κανουν πρωταθλητη την ομαδα με παμποριδη επιτελικο και καλοπουλο εξτρεμ. :2funny:
γιατι ομως παει στην απονομη του τιτλου αυτη η ομαδα με τους κοκκινους κλοουν.. :2funny:
ας τους καλεσουνε κατευθειαν τους αντρες με τα μαυρα.
εδω τους δανειζουνε παντελονια καθε χρονο, αγενεια ειναι να μην τους καλουν στην απονομη :s&m_1:

Δεν θέλω να σε προσβάλλω..αλλά τί ηλικία έχεις??? :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom