EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.515
- Πόντοι
- 17.885
μικρα μαθηματα ολυμπιακης ιστοριας..
ελα τα δανεικα παντελονια...μονο με 5 ευρω λεμε....
χρόνια πολλά καλή χρονιά ΜΑΛΑΚΑ αυνανιόνι!
μικρα μαθηματα ολυμπιακης ιστοριας..
ελα τα δανεικα παντελονια...μονο με 5 ευρω λεμε....
για την περασμενη κυριακη με τον αρη εννοεις προφανως,αφου ο διαιτητης και οι βοηθοι μονο κοκκινη φανελα δεν εβαλαν για να μπουν να σπρωξουν τον μουστακαλη να κερδισει..αντρικια..την τελευταια δεκαετια τι συμβαινει? γιατι για παραγκες που λεγατε ηταν για την περασμενη...
ο θρυνος φετος δεν το σηκωνει,μην εχεις ορεξεις.τελειωσε πλεον το παραμυθι,ο κοκκαλης εχασε την δυναμη που ειχε,κουραστηκε,βαρεθηκε,μονο αυτος ξερει.φαινεται αλωστε και απο το οτι δεν κανει μεταγραφες,δεν ασχολειται καν με τα 80 μυρια χρεος του θρυνου..οι μετοχοι της ΑΕΚ εχουν λεφτα,το θεμα ειναι οτι μεχρι τωρα εβαζαν χωρις αντικρυσμα.ο σκοκο θα μεινει στην ΑΕΚ μην κανετε ορεξεις βαζελογαυροι.οπαδοι σαν και σενα ειναι καλο να υπαρχουν,γιατι μονο γελιο προκαλουν,μιλωντας για δακρυγονα,και προπαντων για δουρεια....τελος για την συγγρου που αναφερεις,νομιζω οτι τα τραβελια εχουν δικο τους θρεντ,μπορεις να πας εκει,να δηλωσεις την πιατσα σου.εδω ειναι αθλητικο θρεντ.Γεια σας αδερφια,
γενικα σαν οπαδο του μεγαλυτερου συλλογου που ανεδειξε ποτε αυτη η χωρα, οι θεωριες συνομωσιας δεν με συγκινουν. Οταν εισαι μεγαλλυτερος απο τους αλλους παντα σε ενδιαφερει το τι κανεις εσυ για να εισαι αυτος που εισαι.. Το ιδιο πιστευω οτι ισχυει και για τους περισσοτερους απο εμας.
Επειδη ομως φαινεται οτι οι υπολοιποι αυτο το εκλαμβανουν σαν αδυναμια και νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο εχω μια ερωτηση:
Το [size=6pt]ΑΕΚακι[/size] των χιλιων οικονομικων προβληματων, των ακαλληπτων επιταγων (βλεπε Μαιστοροβιτς) , που τα βρηκε τα λεφτα και εταξε και πριμ για το αυριανο ντερμπι? Και μαλιστα εξτρα πριμ και οχι αυτο που προβλεπει παντα ο εσωτερικος κανονισμος για τετοια ματς?
Τον Σκοκο προ καιρου ποιος τον πληρωσε και μαλιστα μονο αυτον? Μηπως αυτοι που θα τον παρουν το καλοκαιρι..? Μηπως αυτοι που δινουν τα δημοσιευματα για ενδιαφερον του Θρυλου και το καλοκαιρι να σας πουνε κοροιδα οτι απο το να τον παρει ο Ολυμπιακος καλλυτερα στη βαζελα?
Λεω εγω τωρα...
Εκτος βεβαια αν τα πριμ ειναι σαν αυτα που ταζει ο Πατερας για το πρωταθλημα. Σαμπως θα χρειαστει να τα πληρωσει?
Δεν πειραζει ομως, το πρωταθλημα θα παραμεινει βρωμικο για αλλη μια φορα γιατι θα το σηκωσει ο Θρυλος. Καθαρα ηταν μονο αυτα που χαναμε.. (των δακρυγονων, των πιστολιων, των λουλουδιων, της ΔΕΗ, το Δουρειο .............)
Τα υπολοιπα αυριο..
και μην ξεχνατε:
[size=15pt]ΣΥΓΓΡΟΥ ΟΛΟ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..[/size]
ρε τρομπετο7,μια ερωτηση εχω κανει και απαντηση δεν εχω παρει ρε γυριστρουλα.απο που και ως που θρυλος;η μαντσεστερ και η μπαρτσα και η ρεαλ,που θα δικαιουνταν τετοιο χαρακτηρισμο,εχεις δει τους οπαδους τους να τους λενε ετσι;εσεις πως ειστε τοσο μαλακες να το φωναζετε και να το πιστευετε κιολας;και τι συζητηση σοβαρη μπορει να γινει οταν καποιοι φωναζουν μια ασημαντη ομαδα,θρυλο...ενταξει τωρα καταλαβαινω, γιατι σε κατι πουστρακια που ξεγλιστρανε σαν το χελι τους γραφουν οι αλλοι κλαψε ή μπινελικια κτλ...
δεν ειστε για να συζητατε ρε τσουτσουνια, οτι και να σας πουμε την κανετε γυριστη...
ποσο σας ποναει ο ΘΡΥΛΟΣ ρε
εσεις τους αγαπαγατε τους βιαστες σας παντως..αλεξανδρη πηρατε,κετσπαγια πηρατε,σαμπανατζοβιτς πηρατε,ντουσκο πηρατε,νικολαιδη θελατε αλλα πηρατε τα αρχιδια μου,σκοκο θελετε αλλα παλι τα αρχιδια μου θα παρετε..ναι μωρε, τους ξερουμε τοσα χρονια... εχουνε χασει με καθε πιθανο τροπο και με καθε ειδους ξεφτιλα και παλι μιλανε... κανεις δεν αγαπησε τον βιαστη του
ρε τρομπετο7,μια ερωτηση εχω κανει και απαντηση δεν εχω παρει ρε γυριστρουλα.απο που και ως που θρυλος;η μαντσεστερ και η μπαρτσα και η ρεαλ,που θα δικαιουνταν τετοιο χαρακτηρισμο,εχεις δει τους οπαδους τους να τους λενε ετσι;εσεις πως ειστε τοσο μαλακες να το φωναζετε και να το πιστευετε κιολας;και τι συζητηση σοβαρη μπορει να γινει οταν καποιοι φωναζουν μια ασημαντη ομαδα,θρυλο...
εσεις τους αγαπαγατε τους βιαστες σας παντως..αλεξανδρη πηρατε,κετσπαγια πηρατε,σαμπανατζοβιτς πηρατε,ντουσκο πηρατε,νικολαιδη θελατε αλλα πηρατε τα αρχιδια μου,σκοκο θελετε αλλα παλι τα αρχιδια μου θα παρετε..
ρε τρομπετο7,μια ερωτηση εχω κανει και απαντηση δεν εχω παρει ρε γυριστρουλα.απο που και ως που θρυλος;η μαντσεστερ και η μπαρτσα και η ρεαλ,που θα δικαιουνταν τετοιο χαρακτηρισμο,εχεις δει τους οπαδους τους να τους λενε ετσι;εσεις πως ειστε τοσο μαλακες να το φωναζετε και να το πιστευετε κιολας;και τι συζητηση σοβαρη μπορει να γινει οταν καποιοι φωναζουν μια ασημαντη ομαδα,θρυλο...
ο ΘΡΥΝΟΣ λενε παιχταρα μου...οχι θρυλος. αυτα που θελετε ακουτε;εσυ ξερεις να απαντησεις;γιατι τον λετε θρυλο;επειδη εχει 35 πρωταθληματα;;τρομερο κατορθωμα ρε.Ακόμα και εσείς (βαζελοχανούμια) που βρίζεται...έτσι φωνάζεται:''Γ....ε ο ΘΡΥΛΟΣ και ο Πειραιάς...''
αν πηγαίνεις γήπεδο και το έχεις ακούσει....και μην πείς το γνωστό τροπάριο περί...ειρωνίας...
όποιους θέλαμε του πήραμε...τον Ντέμη...ακόμα και εσείς τον απαξιώσατε....κρίμα η βόμβα...τον Σκόκο...δεν τον θέλουμε...οι δημοσιογράφοι μπορεί και να τον θέλουν...
ο ΘΡΥΝΟΣ λενε παιχταρα μου...οχι θρυλος. αυτα που θελετε ακουτε;εσυ ξερεις να απαντησεις;γιατι τον λετε θρυλο;επειδη εχει 35 πρωταθληματα;;τρομερο κατορθωμα ρε.
ρε συ τρομπετο αγορι μου,τι θρυλος του ελληνικου ποδοσφαιρου μου λες;δηλαδη εσυ οταν χεζεις εισαι ο θρυλος της τουαλετας του σπιτιου σου;το τι ενοια εχει η λεξη θρυλος γνωριζεις;ναι,πηγαινε λιγο πιο πισω,προπερσυ ας πουμε.jcvc τρομπονιστα:
θΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. σου φτανει?
εσυ ουτε σε αυτο δεν μπορεις να πρωταγωνιστήσεις με εξαιρεση πριν καμια 15ετια σε ολη σου την ιστορια... τι να μας πεις απ τη ζωη σου ρε
Και εγω σε ρωτησα κατι σελιδες πριν, αν και περσι στο οακα στο τελικο που με ειχες απεναντι σου γελαγες αλλα δεν απαντησες .
για να μην σε παω πιο πισω και αρχισεις να κρυβεσαι για κατι σωρηδον 3αρες 4αρες και 6αρες
τελευταια απαντηση με συγκαταβατικο υφος, απο δω και περα κατι κωλοτριφτες σας συνδεω με τ αρχιδια μου
ο ΘΡΥΝΟΣ λενε παιχταρα μου...οχι θρυλος. αυτα που θελετε ακουτε;εσυ ξερεις να απαντησεις;γιατι τον λετε θρυλο;επειδη εχει 35 πρωταθληματα;;τρομερο κατορθωμα ρε.
ναι εχεις δικιο τρομπετο και σε ευχαριστω επρεπε να ξεχωρισω τα πουστικα απο τα κανονικα..οποτε γυρω στα 15 πρωταθληματα εχετε.οσο για το θρυνος..κανε ονειρα.οπως καθε χρονο που λετε πατε για να σηκωστε το τσαμπιονς λιγκ,στο τελος βγαινετε τριτοι αν ειστε τυχεροι και λετε δεν πειραζει εξιλεωση με το να σηκωσουμε το ουεφα..και στο τελος παιρνετε το γκαγκατσιο...να δω φετος που δεν εχετε τον βασιλη σας τι θα κανετε γαμωτο. :'( :'( :'( :'(τουβλο και στουρνε εισαι λαθος ακομα και σε αυτο
και στα 2 σκελη της απαντησης σου εχεις λαθη...
φετος θελουν να κανουν πρωταθλητη την ομαδα με παμποριδη επιτελικο και καλοπουλο εξτρεμ.
γιατι ομως παει στην απονομη του τιτλου αυτη η ομαδα με τους κοκκινους κλοουν..
ας τους καλεσουνε κατευθειαν τους αντρες με τα μαυρα.
εδω τους δανειζουνε παντελονια καθε χρονο, αγενεια ειναι να μην τους καλουν στην απονομη