Επισκέπτης
ειμαι ο αντισθενης & σας γαμαω ολους..ζίροου τον έχω τρελλάνει τον καμμένο......
αχαχαχαχχαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ειμαι ο αντισθενης & σας γαμαω ολους..ζίροου τον έχω τρελλάνει τον καμμένο......
αχαχαχαχχαχααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
[size=12pt]Τον πουσταρα τον πουσταρα που εχετε,για εμβλημα για εμβλημα στη μπλουζααααααααααα
χανουμια τον ξεσκιζανε,τον περνανε παρτουζαααααααααααα[/size]
παμε παρακατω..
ειμαι ο αντισθενης & σας γαμαω ολους..
αυτα λεει ο τρομπεταςτους περισσοτερους τιτλους, τις περισσοτερες νικες σε αναμετρησεις με οποιονδηποτε αντιπαλο... αυτα
εισαι μαλακας και δεν γαμας ουτε ποντικο.ειμαι ο αντισθενης & σας γαμαω ολους..
η κλωνος εισαι,η ειστε ζευγαρακι..δεν εξηγητε τοση υποστηριξη αλλιως.
αυτα λεει ο τρομπετας
οταν λες οποιοδηποτε αντιπαλο ποιον εννωεις ρε;μιλαν ιντερ μαντσεστερ;η παναχαικη ολυμπιακο βολου πανσεραικο εδεσσαικο;
δηλαδη η γκλασκοου ρειντζερς πως επρεπε να λεγεται ρε;
εισαι μαλακας και δεν γαμας ουτε ποντικο.
οταν θα λες την λεξη μαλακας θα κοιτας τον εαυτο σου στον καθρεφτη και θα λες : κοιτα εναν μαλακα.ρε μαλακες κάντε τον μπαν......
με τον πιγκουίνο τουλάχιστον έχει ενδιαφέρον.
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/icache/460x300x2/298720_gay_173.jpg[/img[/URL]]
οι δυο κολητοι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
κάνουμε και σόου στο Αλκατράζ.....
απλά ρίχνουμε σε πουστράκια κανονικές τουφεκιές....
ααααααααααχαχχχαχαχαχαχααχαχαχχα
παιδια να ζησετε,να ειστε ευτιχισμενοι.δεν ειναι ντροπη,ουτε οι πρωτοι εισαστε ουτε οι τελευταιοι.ετυχε η φυση να κανει λαθος.κάνουμε και σόου στο Αλκατράζ.....
απλά ρίχνουμε σε πουστράκια κανονικές τουφεκιές....
ααααααααααχαχχχαχαχαχαχααχαχαχχα
ρε ζωρζετινο τι εχεις βαλει για αβαταρ χορευτρια σε μπουατ ρε;τι φρουτο εισαι εσυ ρε
τι καπηλεμενο βρε παπαρα με εχεις πεθανει ρε τρομπετο7 εισαι απιθανος.βαλε εσυ το καπηλεμενο σημα της τριτης στην ελλαδα ομαδας σου και ασε με εμενα ρε μωαμεθανε μπακλαβατζιογλου
ρε μπας και εισαι ο κουνιστος ο μπαρμπης;γιατι κατι τετοια ελεγε για μουστακαλη και μπεσαλη ολυμπιακο αλλα να τα πεναλτακια,να τα χαρτινα. 12 ειμαι τρομπετο,στην αναπτυξη ακομη.οταν δεν εχεις να απαντησεις το ριχνεις στην παλαβη μωρη ταναπου ε?
εισαι πανω απο 18 χρονων?απαντα μπεσαλιδικα (αν ξερεις τον ορο μαρθουλα βουρτση)