Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σε παρακαλω ρε μαλακα πραγματικα δεν σε μπορω αλλο!!

Καλυνηχτα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μημπως παρακαλω μπορει καποιο σεβαστο μελος να με βοηθησει? Θελω αυριο να παω να δω μια καλη ''τσοντα'' και δεν ξερω που να παω????????Στο Καραισκακη θα παιζει τιποτα??????????????????????

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Μημπως παρακαλω μπορει καποιο σεβαστο μελος να με βοηθησει? Θελω αυριο να παω να δω μια καλη ''τσοντα'' και δεν ξερω που να παω????????Στο Καραισκακη θα παιζει τιποτα??????????????????????
τον κηπουρό στη στέγη

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
δεν κοιτάς το σπίτι σου :jerking:.τι κουταμάρα :headbang: κουβαλάς δεν αντέχεσαι :tickedoff: με τίποτα λέμε.πήγαινε καμια βόλτα να ξελαμπικάρεις :headbang:

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1

ρε παλλικαρακι , για παρε ματι εδω.....
.
Απλα επειδη εχω βαρεθει εδω μεσα να μπινελικιαζω πιτσιρικια σαν εσενα σου θυμιζω οτι 13 χρονια εχω δει πολλα, ακομα και βαριες ηττες. Αλλα εχω δει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΧΩ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και κυριως εσενα σε εχω παντα ετσι

Οταν και αν ποτε...( :2funny: :2funny: :2funny:) τα καταφερεις τα λεμε πιτσιρικο..

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Σύνγαυροι , τώρα που ο βάζελος πετά λευκή πετσέτα φέρνοντας Μαζίνιο/Ντονάτο , πιστεύετε πως το μέχρι το Γενάρη θα το έχουμε καθαρίσει και αυτό το πρωτάθλημα ?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Σύνγαυροι , τώρα που ο βάζελος πετά λευκή πετσέτα φέρνοντας Μαζίνιο/Ντονάτο , πιστεύετε πως το μέχρι το Γενάρη θα το έχουμε καθαρίσει και αυτό το πρωτάθλημα ?
ααααχαχαχαχαχα...γαμώ τα συμπεράσματα.....ανάλυση κουρκούτι...άκου λευκή πετσέτα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ααααχαχαχαχαχα...γαμώ τα συμπεράσματα.....ανάλυση κουρκούτι...άκου λευκή πετσέτα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιό δικό μου συμπέρασμα ρε ... μεταφέρω τις δηλώσεις των Μπόλεκ και Λόλεκ.

Γιαννακόπουλος:Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι δυνατόν η ομάδα να προχωρήσει με τους δύο αυτούς κυρίους. Ήταν απαραίτητη η πρόσληψη ενός προπονητή αναγνωρισμένης αξίας, ένα όνομα αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του Παναθηναϊκού

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Κρατα και μια πισινη ρε συ.

Δεν ειμαστε λαγοι να λεμε μεγαλα λογια.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
<<Μαζινιο/ντονατο>>
ααααααααααααααααααχαχαχαχαχααχα....

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
αυτο το εχετε δει?
τι να πει και το αλμπανο ρε σεις??σοτιρ,σοτιρ,γιατι αληθεια σε βριζουν οι συμπατριωτες σου??ε σοτιρ παιδι μου???
(φυσικα και δε λεγοταν ποτε σωτηρης μια και τ ονομα του Χριστου Σωτηρα το εχουν Ελληνες και Χριστιανοι,οχι Αλβανοι και αθεοι!!!)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
κοιτα φιλε μου,τοσες μαλακιες οσες εκανε ο παιτερης δεν νομιζω να βρεθει αλλος αποστολακης να κανει.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Μημπως παρακαλω μπορει καποιο σεβαστο μελος να με βοηθησει? Θελω αυριο να παω να δω μια καλη ''τσοντα'' και δεν ξερω που να παω????????Στο Καραισ
κακη θα παιζει τιποτα??????????????????????

πρεπει να περιμενεις 10 μερες και να πας θεσσαλονικη για να δεις την τσοντα.

Αρης-Ολυμπιακος.

Το γκρεμισμα ενος θρυλου.. :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πρεπει να περιμενεις 10 μερες και να πας θεσσαλονικη για να δεις την τσοντα.

Αρης-Ολυμπιακος.

Το γκρεμισμα ενος θρυλου.. :2funny:
                    Δηλαδη,αυριο δεν εχει????

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
πολυ ασχετο αλλα δεν βρεισκω βοηθεια. Ασχολιτε κανεις με FM manager 2010??  αν ναι ας μου στειλλει πμ να του πω...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Βλεπω αυριο να ανοιγουμε σαμπανιες.....

Stories