Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δωρητή...μια που είναι οι δύο ομάδες σου...μήπως σου πέφτει κανάς λόγος στο Βενγκέρ; όχι τίποτα σοβαρό, να του πεις μόνο να πάρει τον Όσκαρ ΜΟΝΟ για αύριο (μην τυχόν και τον χάσουμε) να παίξει με εκείνους αντί με εμάς;;;

Του ςπληρώνουμε κιόλας δηλαδή άμα είναι....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δωρητή...μια που είναι οι δύο ομάδες σου...μήπως σου πέφτει κανάς λόγος στο Βενγκέρ; όχι τίποτα σοβαρό, να του πεις μόνο να πάρει τον Όσκαρ ΜΟΝΟ για αύριο (μην τυχόν και τον χάσουμε) να παίξει με εκείνους αντί με εμάς;;;

Του ςπληρώνουμε κιόλας δηλαδή άμα είναι....
αν ηταν να μιλαω με τον βενγκερ θα του ελεγα να αφησει τον οσκαρ να βαλει γκολ,ωστε να περασουμε και να σας γαμησω εδω μετα για αυτα που λετε  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
SKAI.gr

Καμπανάκι κινδύνου χτύπησε ο Ζίκο εν όψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.
Οι πρωταθλητές Ελλάδος χρειάζονται ισοπαλία ή νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση, ενώ η ομάδα του Λονδίνου είναι βαθμολογικά αδιάφορη.
Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο τεχνικό, το γεγονός ότι ο Αρσεν Βενγκέρ θα χρησιμοποιήσει κυρίως αναπληρωματικούς παίκτες, δε χαμηλώνει τον συντελεστή δυσκολίας της αποστολής.

«Πρέπει να παίξουμε προσεκτικά και με υπομονή. Να μην δώσουμε χώρο στον αντίπαλο» τονίζει χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και συμπληρώνει:

«Η Αρσεναλ είναι καλή ομάδα αλλά όχι ανίκητη. Είμαι θαυμαστής του Αρσεν Βενγκέρ, ο οποίος δημιουργεί τέχνη στο ποδόσφαιρο».

Ο Ζίκο συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ζαουάντ Ζαϊρί και θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει αν είναι έτοιμος να ξεκινήσει τον αγώνα στη θέση του Λεονάρντο. Αυτή, αν γίνει, θα είναι και η μοναδική αλλαγή σε σύγκριση με τον αγώνα της Ξάνθης. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Ντιόγκο, Ντάρμπισαϊρ Λεντέσμα και Στολτίδης.

Η αγγλική ομάδα φτάνει απόψε στις 19:45 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν θα προπονηθεί επί αθηναϊκού εδάφους, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Αρσέν Βενγκέρ θα γίνει σε αίθουσα του αεροδρομίου στις 20:00.

Τον κρίσιμο αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ θα μεταδώσει ζωντανά την Τετάρτη στις 21:45 από το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
SKAI.gr

Η αγγλική ομάδα φτάνει απόψε στις 19:45 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν θα προπονηθεί επί αθηναϊκού εδάφους, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Αρσέν Βενγκέρ θα γίνει σε αίθουσα του αεροδρομίου στις 20:00.
παντως τετοιος αντιεπαγγελματισμος εχει χρονια να φανει στο τσ.λιγκ...αλλα απο εναν ατιλτο κομπλεξικο πουστη τι να περιμενεις..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
παντως τετοιος αντιεπαγγελματισμος εχει χρονια να φανει στο τσ.λιγκ...αλλα απο [size=20pt]εναν ατιλτο κομπλεξικο πουστη τι να περιμενεις[/size]..
Με φειδώ οι χαρακτηρισμοί.
Τόσα χρόνια που έχεις να δείς και εσυ......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παντως τετοιος αντιεπαγγελματισμος εχει χρονια να φανει στο τσ.λιγκ...αλλα απο εναν ατιλτο κομπλεξικο πουστη τι να περιμενεις..
τι εννοεις?
εχεις δικιο τι να περιμενω απο σενα?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
χασαμε στο βολλευ 3-1 και πλεον ειναι δυσκολη η προκριση
θα δειξει

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Με φειδώ οι χαρακτηρισμοί.
Τόσα χρόνια που έχεις να δείς και εσυ......
οι χαρακτηρισμοι ειναι επι προσωπικου...οχι για την ομαδα που κοουτσαρει....
αν σου ειναι δυσκολο να ερμησνευσεις ποστ,μην απαντας καλυτερα...
τι εννοεις?
εχεις δικιο τι να περιμενω απο σενα?
κλαψε..η πουτσα του ντρογκμπα ακομα στην κωλαρα σου ειναι..δεν ειμαι σιγουρος αν θες να βγει ομως.....παλιαδελφω

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η πρωτη δικαιωση μου, οτι ο ΤΕΝ-ΚΑΤΕ ηταν ακαταλληλος για την ομαδα μου και θα απολυθει το συντομοτερο πραγματοποιηθηκε.Τωρα γαβρακια θα ελθει και η δευτερη δικαιωση μου τον Μαη οσον αφορα που θα παει η κουπα.Σε εσας προς το παρον, τωρα σας συμβουλευω να εχετε χαρτομανδυλα μαζι σας αυριο για να σκουπιστειτε μετα το αυριανο :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Η πρωτη δικαιωση μου, οτι ο ΤΕΝ-ΚΑΤΕ ηταν ακαταλληλος για την ομαδα μου και θα απολυθει το συντομοτερο πραγματοποιηθηκε.Τωρα γαβρακια θα ελθει και η δευτερη δικαιωση μου τον Μαη οσον αφορα που θα παει η κουπα.Σε εσας προς το παρον, τωρα σας συμβουλευω να εχετε χαρτομανδυλα μαζι σας αυριο για να σκουπιστειτε μετα το αυριανο :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:
πες μας και την προβλεψη σου οτι δεν χανατε στο αλι σαμι γεν νουμερο κωλοτουμπα :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ουστ ρε μαλακα αντονιονι!!  Μην μας πριζεις τα αρχιδια ολη την μερα σε βαρεθηκαμε...

Αφου βλεπεις οτι κανεις δεν σου δινει σημασια!!

Πουλο λεμε!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ουστ ρε μαλακα αντονιονι!!  Μην μας πριζεις τα αρχιδια ολη την μερα σε βαρεθηκαμε...

Αφου βλεπεις οτι κανεις δεν σου δινει σημασια!!

Πουλο λεμε!!
                    ε???????????????????????????????????

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Πουλο λεμε!!!  Και ασε τα ερωτηματικα και τις μαλακιες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom