Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Φαινεται οτι η μεταγραφη Ενσαλιβα δημιουργησε καποιες σχεσεις 3ου τυπου μεταξι των προσφυγων.Κριμα γιατι τους Πανιωνιους αλλιως τους ηξερα.Τεσπα...
Ειπα δεν ασχολουμε με συνοικιακου χαρακτηρα ομαδες...
Με τους αλλους ομως που μια ζωη εψαχναν για συμμαχους(και οπως φαινεται βρηκαν κι εδω), τους συννωνυμους της ρουφιανιας δεν μπορω να μην ασχοληθω..
Μηπως θυμαται κανεις εκτος απ' τις εκλισεις για σωτηρια απο τους Παοκτζηδες και ενα μεταξι μας ματσακι δευτερου γυρου με τη σκεπαστη να φωναζει
ΓΑΥΡΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ?????????
Ετσι για να μην ξεχναμε...
Τοτε βεβαια δεν μας ρωταγαν τι κανουμε στην Ευρωπη.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
τι πανιώνιοι και παοκτζήδες, εγώ όλους το ίδιο τους έχω!
κάτσε και μέτρα όταν έπαιξαν ευρώπη, και με καλές ομάδες, πόσα εισιτήρια έκοψαν και πόσα όταν παίξουν με εμάς!
δε φτάνει που είμαστε αφορμή να δουν την ομάδα τους απο κοντά, βγάζουν και γλώσσα.

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
το μεσημερι αφησα ενα ποστ που ηταν απο τα πιο ειρηνικα που εχουν γραφτει απο οπαδο μιας ομαδας σε θρεντ αλλης... εκθειαζα εναν παιχτη που λεγετε πως θα παρετε κ παραλληλα εδωσα μια πληροφορια για αλλον εναν στοχο σας που την διαβασα στα ταπεινα ελληνικα σαιτ κ απλα δεν ειχε ακουστει εδω...  αν φιλε mclein θεωρησες οτι το ειπα βγαζοντας χολη δεν μπορω να σου αποδειξω το αντιθετο...ισως με την ιδια χολη ειπα κ οτι ο ντικα ειναι παιχταρας, οπως παλιοτερα ελεγα οτι ο κριστιαν ροντριγκεζ ειναι παιχταρας... δεν ξερω πως βλεπεις mclein εσυ το ποδοσφαιρο κ το σαιτ εγω παντως ασχολουμαι παρα πολυ με το αθλημα αυτο κ γουσταρω να κουβεντιαζω κ να αναλυω παιχτες, συστηματα κ ιστορικα στοιχεια... αν εσυ ή καποιοι αλλοι φιλοι γαυροι δεν γουσταρουν κατι τετοιο αλλα προτιμουν καζουρα δουλεμα κ βρισιδι ας μου το πουν κ ειλικρινα δεν θα ξαναγραψω τπτ στο θρεντ... απλα πιστευω οτι περα απο τις αντιπαλοτητες μπορουμε να ανταλλαζουμε κ 2 κουβεντες σαν ανθρωποι... αν δεν μπορειτε η δεν θελετε (που ειναι απολυτως σεβαστο) μου το λετε κ δεν ξαναγραφω... περιμενω κυριως απο τους τρεις πιο γνωστους γαυρους εδω μεσα (αλεξανδρο, πλεζουργκιβερ κ ποδολαγνο) αλλα κ απο οποιον αλλο γουσταρει να μου πει αν υπαρχει ενδιαφερον για ποδοσφαιρικη κουβεντα η οχι... επισης αν καποιος νομιζει τι προκαλεσα με το ποστ μου η οχι...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Οποιος αγαπα την μπαλα εχει θεση σε καθε φορουμ,
8-2-1981!!!!

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
το μεσημερι αφησα ενα ποστ που ηταν απο τα πιο ειρηνικα που εχουν γραφτει απο οπαδο μιας ομαδας σε θρεντ αλλης... εκθειαζα εναν παιχτη που λεγετε πως θα παρετε κ παραλληλα εδωσα μια πληροφορια για αλλον εναν στοχο σας που την διαβασα στα ταπεινα ελληνικα σαιτ κ απλα δεν ειχε ακουστει εδω...  αν φιλε mclein θεωρησες οτι το ειπα βγαζοντας χολη δεν μπορω να σου αποδειξω το αντιθετο...ισως με την ιδια χολη ειπα κ οτι ο ντικα ειναι παιχταρας, οπως παλιοτερα ελεγα οτι ο κριστιαν ροντριγκεζ ειναι παιχταρας... δεν ξερω πως βλεπεις mclein εσυ το ποδοσφαιρο κ το σαιτ εγω παντως ασχολουμαι παρα πολυ με το αθλημα αυτο κ γουσταρω να κουβεντιαζω κ να αναλυω παιχτες, συστηματα κ ιστορικα στοιχεια... αν εσυ ή καποιοι αλλοι φιλοι γαυροι δεν γουσταρουν κατι τετοιο αλλα προτιμουν καζουρα δουλεμα κ βρισιδι ας μου το πουν κ ειλικρινα δεν θα ξαναγραψω τπτ στο θρεντ... απλα πιστευω οτι περα απο τις αντιπαλοτητες μπορουμε να ανταλλαζουμε κ 2 κουβεντες σαν ανθρωποι... αν δεν μπορειτε η δεν θελετε (που ειναι απολυτως σεβαστο) μου το λετε κ δεν ξαναγραφω... περιμενω κυριως απο τους τρεις πιο γνωστους γαυρους εδω μεσα (αλεξανδρο, πλεζουργκιβερ κ ποδολαγνο) αλλα κ απο οποιον αλλο γουσταρει να μου πει αν υπαρχει ενδιαφερον για ποδοσφαιρικη κουβεντα η οχι... επισης αν καποιος νομιζει τι προκαλεσα με το ποστ μου η οχι...

Φιλε διαβασα κι εγω το ποστ σου το οποιο θεωρω οτι ειχε αμιγως πληροφοριακο χαρακτηρα.Απλα πιστευω οτι μεσα στο κλιμα που δημιουργηθηκε σε πηρε κι εσενα η μπαλα.
Τεσπα παρεξηγησεις γινονται.

Επισκέπτης

δεν εχεις αδικο οτι ηταν αρκετα ειρηνικο...ομως για μενα αυτο ισχυει επιφανειακα...

δεν θελω απο φιλους του αεκακι κ παο να κρινουν ή να εκθειαζουν παιχτες υποψηφιους για τον ολυμπιακο,ουτε κ τις πληροφοριες σας θελω...δεν εχετε λογο να κρινετε...μονο αν βλεπετε το ποδοσφαιρο σαν αθλημα (αμφιβαλλω)...οπου κ παλι αν θελετε να κρινετε μεταγραφες ν'ανοιξετε θρεντ μονο γι'αυτο...κ να κρινετε ολες τις μεταγραφες κ ολων των ομαδων...οχι μονο του θρυλου.....ετσι γλυτωνετε κ τις κωλοτουμπες ορισμενοι....να μας πειτε για τις μεταγραφες των παιχταραδων που πηρατε...οχι μονο για τους μπαρμπαδες που χει ο θρυλος....οχι μονο για τους τελευταιους της αργεντινης...κλπ....

το ποδοσφαιρο το βλεπω σαν ποδοσφαιρο...το σαιτ το βλεπω σαν χαβαλε κ τπτ παραπανω....

εγω δεν θελω να ξαναγραψεις στο δικο μας θρεντ....οχι γιατι προτιμω καζουρα,δουλεμα,βρισιδι κλπ...αλλα γιατι δεν γουσταρω να μιλαω μεσω ιντερνετ με οπαδους διαφορετικων ομαδων...οταν ειμαστε face to face μπορουμε να μιλησουμε κανονικα κ πολιτισμενα...ομως πισω απ'τις οθονες κ τα πληκτρολογια λεει ο καθενας τη μαλακια του...κ ειλικρινα δεν γουσταρω καθολου,οποτε καλυτερα ο καθενας να λεει τις μαλακιες του για την ομαδα που υποστηριζει κ να τις βλεπουν τις μαλακιες μονο οι ομοϊδεατες....κ οχι φιλε μου...δεν μπορουμε να πουμε σαν ανθρωποι ουτε 2 ουτε 1 κουβεντα με τυπους σαν τον βοδο,νταρκ...κλπ

επαναλαμβανω δεν θελω να ξαναγραψει κανεις αντιπαλος στο θρεντ του θρυλου....μπορειτε να γραφετε...κλαιτε...χτυπιεστε μονοι σας στα δικα σας θρεντ...ομως μιας κ γουσταρετε μπορουν να ερχονται δικοι μας κ να γραφουν...αφου ειστε κ δημοκρατικοι (μη χεσω)...

τελος,σ'αυτο εδω το θρεντ...ποδοσφαιρικη κουβεντα εχουν μονο οι θρυλιμπαν...ολοι οι αλλοι ειστε βαλτοι να μας τρελανετε με παπαρολογια...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε pleasuregiver...δεν σου πάνε τα...πράσινα!!!!

[move]....Λευτεριά στον pleasuregiver.... [/move]
[move]:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:[/move]

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ σε θεωρώ καλό συνομιλητή.....και δεν προκάλεσες.....

jimiwho

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
και να προκαλεσε, τι εγινε ετσι ειναι η μπαλα αντρικο αθλημα να προκαλουμε και να μας προκαλουνε αλλιος να πλεξουμε κανα πουλοβερ για να μην στεναχωριθουν μερικοι και παρεξηγηθουν 

Επισκέπτης
ρε φιλε τζιμιχου...υπαρχει ενα μεγαλο προβλημα με πολλα υποπροβληματα στο σαιτ...κ στα θρεντ που μας προκαλουν....

ειναι παντα οι ιδιοι αυτοι που προκαλουν....υπαρχουν οι μπατσοι των θρεντ που πασαρουν τα warn/mute/ban επιλεκτικα....κ τελικα δεν μπορουμε ν'απανταμε οπως αρμοζει στους πρωτους...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
και να προκαλεσε, τι εγινε ετσι ειναι η μπαλα αντρικο αθλημα να προκαλουμε και να μας προκαλουνε αλλιος να πλεξουμε κανα πουλοβερ για να μην στεναχωριθουν μερικοι και παρεξηγηθουν 
Ρωτάει ρε μεγάλε ο άνθρωπος.....τί να του πώ???Άντε πλέξε κανένα πουλόβερ??? :idiot:

jimiwho

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες η καλητερη απαντηση σε αυτους που προκαλουν ειναι η αδιαφορια γραψτε τους λιγο στα α@@δια σας και δεν θα ξαναγραψουν και φισικα πισω απο την ανωνιμια του σαιτ ειμαστε ολοι μαγκες και μπορουμε να προκαλουμε στα θρεντ των αλλων για τις ομαδες τους οποτε γραψτε τους 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
μαγκες η καλητερη απαντηση σε αυτους που προκαλουν ειναι η αδιαφορια γραψτε τους λιγο στα α@@δια σας και δεν θα ξαναγραψουν και φισικα πισω απο την ανωνιμια του σαιτ ειμαστε ολοι μαγκες και μπορουμε να προκαλουμε στα θρεντ των αλλων για τις ομαδες τους οποτε γραψτε τους 
Εγώ την πάτησα 2-3 φορές και πλέον με αυτό που λές τους έκοψα μαχαίρι...ούτε που κοιτάνε τα post που κάνω...άσε που δεν βγάζουν κιχ για ότι λέω...τους έχω γράψει εντελώς και όταν αναφέρονται σε εμένα απλά τους.....αγνοώ......
ΥΓ--->Εσύ δεν είσαι ΑΕΚτζής???Θα σε....λιώσω...(χούλιγκαν του pc...νέο φρούτο...)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimiwho

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αεκτζης ειμαι αλλα απο αυτους που πανε γηπαιδο για να δουν την αρρωστια τους.
ουτε για την original ουτε για τον κοντο μονο για την αεκαρα.
οτι ομαδα και να εχει και ας ειμαστε 14 χρονια στην πεινα και στην διαιτα.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ρε μην κραζετε τον bodo στο θρεντ του πανιονιου ειναι μονος του για αυτο ερχεται εδω.

Επισκέπτης
Όλοι μαζί και ο ....... χώρια!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:(πλάκα κάνω bodos....μην αρχίσεις πάλι.......) :rockon: :rockon: :rockon:
οταν μιλαω με καποιον που μπορω να ανταναξω σοβαρεs κουβεντεs φυσικα και δεν αρχιζω.. Χιουμορ και πλακα να γινεται δεκτο αλλα αλλο η πλακα και αλλο η ειρωνια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο bodos είναι εντάξει παιδί κ δεν προκαλεί.Καιρο μπαίνει στο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ θρεντ και ανταλλάξαεμ ιδέες κ απόψεις πολύ σωστές και πρόκειται για έναν άξιο συνομιλητή τούλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα.Μάλιστα μου προσφέρθηκε να μου βρει εισιτήρια για το Πανιώνιος-ΑΕΚ που έψαχνα,δίχως να με ξέρει,βλέποντας ότι έψαχνα εναγωνίως.Από το Σάββατο ΄΄κάποιοι΄΄,ονόματα δεν λέω τον χλεύαζαν κ τον έβριζαν δίχως λόγο και αιτία.Φυσιολογικό το παλληκάρι να εκνευριστεί.Το ότι ξέφυγε λίγο,κάποιοι υγιείς φίλοι του Ολυμπιακού-που υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα,ας ψάξουν να βρουν γιατί το έκανε.
Πάντως κανά μήνα που μπαίνει κ γράφει και σε μας,έχουμε πει πολύ ωραία πράγματα,άκρως ποδοσφαιρικά κ τίποτα άλλο.

Και τώρα μια ερώτηση:Αληθεύει ρε μάγκες ότι ο Σχορτσιανίτης κοντεύει λένε τα 200 κιλά;
Πολύ κρίμα για το παλληκάρι τόσο νέο κ ειδικά για την ηλικία του.Καλά την υγεία του δεν την σκέφτεται;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom