Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (9 μέλη και 39 επισκέπτες)

Επισκέπτης
mclein πιασε το σουρωτηρι & το κοσκινο γιατι στο μαθηματα χημειας εχουν μεινει στην ιδια ταξη πολλοι αλλοθρησκοι..
παραδιδω μαθηματα φυσικης,χημειας κ αριθμητικης σε αλλοθρησκους σε αεκ44,λαγους,γατακια,φιδια,γριες κ σε οποιο αλλο ειδος υπαρχει στη superleague....

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Η σημερινη κουβεντα απλα επιβεβαιωνει οτι στην Ελλαδα δυο ειναι οι ομαδες.
Ο Ολυμπιακος με το 40% των Ελληνων στο πλευρο του
και ο Αντιολυμπιακος οπου ανηκουν οι υπολοιποι.
Αυτο αλλωστε εξηγει γιατι βαζελοχανουμα και λοιποι πουθεναδες αλλοθρησκοι χρησιμοποιουν παντα την ιδια επιχειρηματολογια και τα ιδια ακριβως λογια.
Λοιπον για να τελειωνουμε πουθεναδες,
Ειστε πολλοι τυχεροι που ασχολουμαστε μαζι σας ακομα κι αν αυτο καμια φορα μας βγαζει εκτος ελεγχου αλλα τι να κανουμε εχουμε κι εμεις τα ορια μας.
Ελπιζω να ποσταρετε σ' αυτο το θρεντ και μετα τα μεταξι μας παιχνιδια.

Ωραιο το βιντεακι με το χανουμι που παρακαλαει, το εψαχνα.
Κοιταξτε το καλλα γιατι σε λιγο ολοι ετσι θα καταντησετε.
Α ρε Θρυλε δεν τους λυπασαι?????????

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τα συμπεράσματα είναι των φίλων-μελών.Φίλοι δικά σας.Και κάποιοι υπεύθυνοι πρέπει να σταματήσουν τις βρισιές.Καλό μεσημέρι σε όλους και καλά μυαλά σε κάποιους.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
μην εξαπτεσαι εισαι ο ρεκορμαν του chl 7-0 δεν εχει ξαναγινει εγω μαζευω και κανενα βαθμο οποτε παιζω δεν μαζευω 5αρεs ρεαλ 3αρεs χαποελ μολντε αληθεια που ειναι αυτεs οι ψ υχεs τιs κανατε γνωστεs στην ευρωπη .
βεβαια για την ουσια ΜΟΚΟ!!!!!
σου παρεθεσαν αποτελεσματα του Θρυλου
θα μου πεις αντιστοιχα δικα σου η κανεις το κινεζακι??????
ΜΟΚΟ???? και ΚΟΚΟ????

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
παραδιδω μαθηματα φυσικης,χημειας κ αριθμητικης σε αλλοθρησκους σε αεκ44,λαγους,γατακια,φιδια,γριες κ σε οποιο αλλο ειδος υπαρχει στη superleague....
Πόσα παίρνεις την ώρα?Γιατί εμείς δεν έχουμε και πολλά λεφτά...δεν κάνουμε δουλειές με το κράτος!!! :idiot:

Επισκέπτης
μην εξαπτεσαι εισαι ο ρεκορμαν του chl 7-0 δεν εχει ξαναγινει εγω μαζευω και κανενα βαθμο οποτε παιζω δεν μαζευω 5αρεs ρεαλ 3αρεs χαποελ μολντε αληθεια που ειναι αυτεs οι ψ υχεs τιs κανατε γνωστεs στην ευρωπη .
Φιλε μου μαλλον εχεις σοβαρο προβλημα τελικα.........

Επισκέπτης
αλλαξε κομπινεζον & ξαναελα..ισως ψηθει ο spinos & σου δωσει αυτο που ζητας..

Επισκέπτης
ΜΟΚΟ???? και ΚΟΚΟ????
νιαου φιλε...νιαου...γατακια ειναι....κατι ακουγοταν παλια για πανθηρες..αλλα μαλακιες...γατακια του καναπεος....:P

Τα συμπεράσματα είναι των φίλων-μελών.Φίλοι δικά σας.Και κάποιοι υπεύθυνοι πρέπει να σταματήσουν τις βρισιές.Καλό μεσημέρι σε όλους και καλά μυαλά σε κάποιους.

Aαααααααααααντε γειααααααααααααααααααααα κ μη μας γραφεις....σε γραφουμε εμεις....στα αποτελεσματα μας...

φιλε...ολες οι ομαδες εχουν κακες στιγμες κ παρατανε παιχνιδια...κ η ρομα περσι μαζεψε 6 ή 7..
κ η λυων μαζεψε 3 απ'την ανυπαρκτη ρειντζερς...τι να λεει αυτο ?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Πόσα παίρνεις την ώρα?Γιατί εμείς δεν έχουμε και πολλά λεφτά...δεν κάνουμε δουλειές με το κράτος!!! :idiot:
δεν κανεις δουλειες με το κρατος και το 44 τι ειναι????
το τσαμπα γηπεδο που ζητατε απο τον αλογοσκουφη τι ειναι???
δεν στα εχουν πει καλα μου φαινεται....

Επισκέπτης
βεβαια για την ουσια ΜΟΚΟ!!!!
θα μου πεις αντιστοιχα δι διπλουs αγωνεs
ΜΟΚΟ???
ΜΟΚΟ???? και ΚΟΚΟ????
Σου παραθετω μερκουs αγωνεs που γελαει η ευρωπη και μου λεs εκανε ο πανιωνιοs εσυ παρεθεσεs σκορ και εγω σου ειπα μερικa οχι ολα τα κατορθωματα σου κατι 5αρεs απο ρεαλ κ.λ.π. οσο για πανιωνι βαση τιs παρουσιαs μου στην ευρωπη εχω φτασει 2φορεs στουs 8 μια στο κυπελουχων που αποκλειστικα απο τη λατσιο που το πηρε μετα και μια στο ουεφα αποκλειονταs την ατλετικο μαδριτηs σε διπλουs αγωνεs. Εσυ με τιs toσεs συμετοχεs ποσεs φορεs εχειs παει στουs 8 διοργανωσειs;

Επισκέπτης
στα κοτοπουλα44 παιρνουμε τα λιγοτερα γιατι εχουμε συνεχεια δουλεια...οποτε βγαζουμε πολλα €€€!!!

Σου παραθετω μερκουs αγωνεs που γελαει η ευρωπη και μου λεs εκανε ο πανιωνιοs εσυ παρεθεσεs σκορ και εγω σου ειπα μερικa οχι ολα τα κατορθωματα σου κατι 5αρεs απο ρεαλ κ.λ.π. οσο για πανιωνι βαση τιs παρουσιαs μου στην ευρωπη εχω φτασει 2φορεs στουs 8 μια στο κυπελουχων που αποκλειστικα απο τη λατσιο που το πηρε μετα και μια στο ουεφα αποκλειονταs την ατλετικο μαδριτηs σε διπλουs αγωνεs. Εσυ με τιs toσεs συμετοχεs ποσεs φορεs εχειs παει στουs 8 διοργανωσειs;
φιλε μια συμβουλη...αντε βγαλε το δημοτικο κ μαθε συνταξη στις προτασεις σου κ μετα ερχεσαι να μας γραψεις για τις αποψεις σου...εκτος κ αν εισαι μεταναστης απο αλβανια μερια...οποτε σε δικαιολογω για την καταντια σου...

Επισκέπτης
στα κοτοπουλα44 παιρνουμε τα λιγοτερα γιατι εχουμε συνεχεια δουλεια...οποτε βγαζουμε πολλα €€€!!!
φιλε μια συμβουλη...αντε βγαλε το δημοτικο κ μαθε συνταξη στις προτασεις σου κ μετα ερχεσαι να μας γραψεις για τις αποψεις σου...εκτος κ αν εισαι μεταναστης απο αλβανια μερια...οποτε σε δικαιολογω για την καταντια σου...
ελα να σου δειξω ποσο αλβανοs ειμαι και απο που ειμαι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δεν κανεις δουλειες με το κρατος και το 44 τι ειναι????
το τσαμπα γηπεδο που ζητατε απο τον αλογοσκουφη τι ειναι???
δεν στα εχουν πει καλα μου φαινεται....
Όπως κάνουν όλες οι ομάδες γήπεδο στο Ελλάντα έτσι θα κάνουμε και εμείς!Αυτές είναι δουλειές ψιλικατζίδικου...αλλού είναι η χοντρή κονόμα!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ρε bodos...να σε ρωτήσω κάτι?  :think:αλλά θέλω ειλικρινή απάντηση....

Επισκέπτης
Ρε bodos...να σε ρωτήσω κάτι?  :think:αλλά θέλω ειλικρινή απάντηση....
ειναι ρε..στο λεω εγω..τον spinos ψαχνει..απλα εχει μπερδευτει με το θρεντ "τραβελια με προσοντα"..και εγω ξανατονιζω(διοτι η επαναλλειψη ειναι η μητερα της μαθησεως)ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ στρακια..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Γιατί ρε bodos λεβεντιά σου αρέσει μα γίνεσαι ρόμπα,προκαλώντας και βρίζοντας???Γιατί???Μερικές φορές,αν και διαφωνώ μαζί σου,μιλάς μια χαρά...τώρα γιατί άρχισες τις παπαριές???

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Τι να πεις ρε γαμωτο μιλανε ολοι μιλανε και οι Πανιωνιοι.
Ειπαμε με ομαδες τοπικου χαρακτηρα δεν μιλαμε.
Αν θελετε να εκφερετε οπαδικη γνωμη παραθεστε στοιχει οτι διαθετετε τουλαχιστον 10 οπαδους εκτος Νεας Σμυρνης.Αντε γιατι σε λιγο θα μιλανε μεχρι και απο τον Ηφαιστο Περιστεριου η τον Αιαντα Σαλαμινας.
Καντε μας τη χαρη μεσημεριατικα γιατι το Σαββατο δε θα ειμαστε επιεικεις.Δεν ειμαστε ΑΕΚ εμεις και το ξερετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom