Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (7 μέλη και 22 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα μαγκες ....
ξαναγραφω τα χθεσινα γιατι ηταν αργα

για το χθεσινο παιχνιδι....
Στο δευτερο παιξαμε αρκετα καλα και το γυρισαμε
μεγαλος μαλακας ο ρουμανος....
περιεργο να εχεις αντιπαλο τον Νερι...
τον αγαπησαμε πολυ ...ηταν ενας απο εμας !!!!!
μου αρεσε το γκολ του Αρτσουμπι αλλα θελει πολυ ακομα!!!!!
7.000 εισιτηρια καλα ηταν....
μου αρεσαν οι δηλωσεις του Μενδρινου

Κώστας Μενδρινός: «Ο Νέρι είναι φίλος μας. Τον αγαπήσαμε και ακόμα τον αγαπάμε. 'Ηταν μια πολύ καλή ευκαιρία αυτό το φιλικό να τα πούμε και να θυμηθούμε τα παλιά».

Λούα Λούα: Είναι συνήθεια για μας η νίκη και μας... κακοφάνηκε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτό μας είπε και ο προπονητής στο ημίχρονο. Μπορείτε να νικήσετε, μπείτε μέσω και κάντε το. Ανεξάρτητα από το αν ήταν φιλικό, θέλαμε να κερδίσουμε. Μπορούμε και ελπίζουμε να κερδίσουμε και στη Μαδρίτη.

Τάκης Λεμονής: Τον Καστίγιο τον ξέρουμε. Μπορεί να κάνει τη ζημιά ανά πάσα στιγμή και μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης».

Ο Νέρι Καστίγιο : Ήταν ένα φιλικό με την παλιά μου ομάδα τον Ολυμπιακό, είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα εδώ, χάρηκα πολύ που είδα τους παλιούς μου συμπαίκτες και αυτόν τον κόσμο που είναι υπέροχος και τον αγαπώ πολύ. Ακόμα με θυμούνται και φωνάζουν το όνομα μου».

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
παρακαλουνται οι φιλαθλοι του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ Ελληνικου Συλογου
να μην ασχολουνται με "οπαδους"(ο θεος να τους κανει)
συνοικιακων ομαδων διαφορων γειτονιων της Αθηνας Καλλιθεα-ν.σμυρνη-πετραλωνα κ.τ.λ
ειναι πολυ μικρουλιδες για να βαζουν τον Θρυλο στο στομα τους....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ακου που σου λεω θα με θυμιθεις...
το φως εγραφε προχθες ο νεος Τζολε
και το διαβασα και γελαγα ,λεω τι μαλακιες γραφει
και εχθες Τρελαθηκα!!!!
Μακάρι ο νέος...Τζόλε να είναι Έλληνας και προερχόμενος απο τα τμήματα της ομάδος.....

Επισκέπτης
ακου που σου λεω θα με θυμιθεις...
το φως εγραφε προχθες ο νεος Τζολε
και το διαβασα και γελαγα ,λεω τι μαλακιες γραφει
και εχθες Τρελαθηκα!!!!
ρε μακαρι..ποιος δεν θελει να μας βγει καλος???απλα σε ενα τριλεπτο τι να δουμε???

Επισκέπτης
χαχαχαχαχα...είχα έτοιμο το...αδιάβροχο ρε.....
δεν ξερω τιποτε..την Δευτερα να περασεις απο τα γραφεια της 7 με τον κηδεμονα σου..προβλεπεται βαρεια τιμωρια..μαλλον θα υποχρεωθεις να συνομιλεις με αλλοθρησκους τυπου bodos επι τετραμηνου..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν ξερω τιποτε..την Δευτερα να περασεις απο τα γραφεια της 7 με τον κηδεμονα σου..προβλεπεται βαρεια τιμωρια..μαλλον θα υποχρεωθεις να συνομιλεις με αλλοθρησκους τυπου bodos επι τετραμηνου..
χαχαχα γαμω τις τιμωριες...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Προτιμώ...ηλεκτρική καρέκλα.....χαχαχαχα

Επισκέπτης
Καλημερα σε ολους .Για το χθεσινο παιχνιδι εχω να πω οτι καναμε μια καλη εμφανιση στο δευτερο ημιχρονο και ειδαμε καποιους νεους παιχτες που ισως βοηθησουν στο μελλον,...Η εισοδος του Λουα Λουα αλλαξε ολο τον τροπο παιχνιδιου του ολυμπιακου.Σημερα βεβαια διαβαζοντας τα πρωτοσελιδα ειδα (για αλλη μια φορα) μια απο τις φυλλαδες του πελατη να γραφει για τη διαιτησια στο χθεσινο αγωνα...ΕΛΕΟΣ ρε γραψτε για την καταντοια της ομαδα σας και αφηστε τη δικια μας .... 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Σημερα βεβαια διαβαζοντας τα πρωτοσελιδα ειδα (για αλλη μια φορα) μια απο τις φυλλαδες του πελατη να γραφει για τη διαιτησια στο χθεσινο αγωνα...ΕΛΕΟΣ ρε γραψτε για την καταντοια της ομαδα σας και αφηστε τη δικια μας .... 
Μην ασχολείσε με τους βλαμμένους!!!Οι άνθρωποι στερούνται φαντασίας,βλέπουν φαντάσματα και είναι εκτός πραγματικότητας.....γράψτους κανονικά...εγώ όταν το είδα....απλά...γέλασα....για την κατάντιά τους....αν δείς και τα φύλλα που πουλάνε...θα καταλάβεις πολλά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom